2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zaten her şey yürüyüş mesafesinde arabaya atarım efeyi gezeriz allahtan çocuk anlamaoyor unu al bunu al derdi yok
hafta da bir semtteki mekanlar sınırı hsonu ninova kaçınılmaz
dolmamı yapar parka gider yerim bu geldişimdi aklıma termosa da çay yaparım ohh daha ne olsun
bir de facete orada burada diye yer bildirimi yaparım oturdugum yerden havam olsun

KARAM

ya fotoları kabul etmiyor..albüm oldu içi boşresim boyutu büyükmüş

küçültme işi şöyle paint dosyası açıyorsun ama nasıldı ya unuttum
face var mı oradaki fotoları kopyalayıp atınca daha kolay oluyor dur ben küçültme işinin basamaklarına bakayım yazayım
görecem seni azmettim

ohh ohhiyi yapmışsın canım camları silmeseydiniz sonrada camlar içinde havalar düzelince çağırırdın canım

canım markayı bilmiyorum ya hafızam biraz zayıftır ama bebek reçeliydi galiba.
sende güzel yapıyomuşsun bence kendin yap canım her ne kadar organik deselerde kendi yaptığımız gibi olmaz.bende yapıcam bu sene bakalım olucakmı.tarif alırım senden.
ee reçelde şeker yok mu şeker de yasak her şey yasak
tuz salça şeker

canım artık büyüdüler gerçekten yaa ben salça konserve diye daha beklesemmi demiştim ama herşeye alışması lazım bı sıpalarım.yakında bizimle sofraya oturucaklar.ben hala çorbalarına tuz koymuyorum ama salça koyarsam onun tuzu yeter heralde.reçel veriyorum şeker var içinde.hatta içinde yumurta akı olan mücver bile vermiştim bişi olmamıştı.1 yaşına kadar çilek yok diyorlar verdim bişey olamdı.birazda doktorlara bakmamak lazım galiba biz nasıl büyümüşüz.
ama yinede tabi tuzu şekeri çok alıştırmamak laızm.ben 1-2 kere çuku yalatmıştım bıraktım şimdi alışmasın diye.

ya bide yumurtanın akı sarısından daha fayfdalı biz bebelere vermiyoruz bazen versem diyorum ama korkuyorum yasak diye.
inek sütü arada versem diyorum 1-2 kaşık alışsın bünyesi diye onada korkuyorum ama inek sütü için 1 yaşını beklemiycem.çünkü hiç süt içmeyen bebeler birden içince daha kötü olduğunu biliyorum.
efe nöbeti eşimdeydi 5 kere uyanmış
sallamış yatmış ve aglamamış
1 inde emzirdim
galiba bir tık bagırsakları gelişti

ayy maşallah efe kuzuya yavaş yavaş düzelicek demekki annesi uykusu gazı falan.

canım bence doktora götürme 2-3 kere çok değil.bu ara çok emzirdim demişsin ondandır.benimkide bazen 3-4 kere yaptığı bile oluyo bazen katı bazen cıvık.bizimlede alakaalı olabiliyor.

yeşim yükleyecegin fotoya tıkla sonra yukarda aç diye bir yer var ona tıkla ve pain diyor oraya kaydet fotoyu sonra da yükle haydi kolay gele

merhaba anneler nasılsınız bebişler nasıl

biz kuduruyoruz yine herzamanki gibi.

bugün oğlana köy biberi verdim ikiye böldüm ortadan bi parçasını verdim.küçük küçük parçalar kopara kopara yedi.daha doğrusu çoğunu attı arada bi iki yuttu ağzında çeviriyordu en son.

slm canım
ver kız ne bulsan ver
ben dün çok mu diye sordum ya niye biliyor musunuz efe tombiş oldu iyice
korktum biraz ama sadece anne sütü verince de tombişti
sütüm yaglı benim şucum mufatmagülün suçu neay kılgül geldi aklımatemizlendi heralde ugramaz oldu topige
ve o yagdan dolayı ben zayıfladım iyice
kontrolü var bu ay dr yine fırça atacak

yaa bulamadım..nerde pain diyor..albüm bölümüne girdim foto yükle dedim orda aç falan yok

kuzulkurt yeşim
şimdi fotoları masa üstüne at şekerimsonra masa üstündeki fotoyu tıkla tıklayınca sol üstte aç var açıyorsun orayı
PAİNT yazıyor pain degil ben yanlış yazmışım ondanoraya yapıştıracaksın fotoyu farklı kaydet var kaydedeceksin
faca yok mu sende ordakini at daha kolay oluyor

du bakalım kaç günümü alacak bunu yapmam

farklı kaydet nerde peki sol üste disket işareti var orda canım
fotoyu açıp paini tıklayınca farklı kaydet diyeceksin okiş

gerçekten alışkanlık olmadıgına inanıyorum artık efenin
1.5 saat oldu uyanmadı ve 1 kere ayaklarını çekti ıg mıg dedi salladım geri yattı
maaşallah deyin şimdi kapı çaldı gözünü yarıladı kapıya gittim geldim geri yamış
gelen kimdi fatura su faturası 42 liraa en iyisi banyo yapmamak hani ekonomiye geçtik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…