zaten her şey yürüyüş mesafesinde arabaya atarım efeyi gezeriz allahtan çocuk anlamaoyor unu al bunu al derdi yokkız daha ne yapasın elinin altındaki onca yere rağmen haftada bir helal olsun sonra efeye tuvalet eğitimi çok güzel fikir ha bide artık her yere yürüyerek git yol parasından kurtul gez bak ama bişey alma tamamdır
yok anlatmıyomok cnm du hazırlayım geri çekmeyide anlatın ama
ben kaçar kızlar öpüldünüz byyyyyyyyyyy
KARAM
ya fotoları kabul etmiyor..albüm oldu içi boşresim boyutu büyükmüş
küçültme işi şöyle paint dosyası açıyorsun ama nasıldı ya unuttum
face var mı oradaki fotoları kopyalayıp atınca daha kolay oluyor dur ben küçültme işinin basamaklarına bakayım yazayım
görecem seni azmettim
herkeşlere günaydındün bahar temizliğimi yaptım her yeri dip bucak temizlettirdim
burda hava çok kötü şimşek gök gürültüsü yağmur hava da çok soğuk içim sıkıldı kimseciklerde yok ki iki lafın belini kırak
tecrübenin gözünü seveyim strescimm, 2. de ben de inş. zırt pırt götürmem dr, daha esnek olurum inş.
okumuştum ama sonradan
hıı iyiyymiş ben de çilek alerji falan yapar mı diye meyvesini veremiyordum, alayım bakalım eliföykü hangi markaydı canım benim hiç gözüme çarpmadı..
olmadı ben mi reçel yapsam çilekler çıkmışken
hamileyken yaptığım ilk reçelim çok güzel olmuştu.bir daha da yapmadım
ee reçelde şeker yok mu şeker de yasak her şey yasak
tuz salça şeker
efe nöbeti eşimdeydi 5 kere uyanmış
sallamış yatmış ve aglamamış
1 inde emzirdim
galiba bir tık bagırsakları gelişti
günaydın kızlar.nasılsınız?...ya yağız 3 gündür ishal gibi...öyle çok cıvık değil..günde 2-3 kere çıkıyor.ateş falan yok..ek gıdaya başlamadan önce nasıl emzirirken cıvık oluyordu ya öle işte kakası yani su gibi değil..bu ara .ok emzirdim ek gıdayı az verdim ondan mı acaba?diş desem dişleri zaten çıktı..sizce doktora götürmeli miyim?
anlat canım..bakalım yapabilcem mi?
yeşim yükleyecegin fotoya tıkla sonra yukarda aç diye bir yer var ona tıkla ve pain diyor oraya kaydet fotoyu sonra da yükle haydi kolay gele
merhaba anneler nasılsınız bebişler nasıl
biz kuduruyoruz yine herzamanki gibi.
bugün oğlana köy biberi verdim ikiye böldüm ortadan bi parçasını verdim.küçük küçük parçalar kopara kopara yedi.daha doğrusu çoğunu attı arada bi iki yuttu ağzında çeviriyordu en son.
yaa bulamadım..nerde pain diyor..albüm bölümüne girdim foto yükle dedim orda aç falan yok
kuzulkurt yeşim
şimdi fotoları masa üstüne at şekerimsonra masa üstündeki fotoyu tıkla tıklayınca sol üstte aç var açıyorsun orayı
PAİNT yazıyorpain degil ben yanlış yazmışım ondan oraya yapıştıracaksın fotoyu farklı kaydet var kaydedeceksin
faca yok mu sendeordakini at daha kolay oluyor
du bakalım kaç günümü alacak bunu yapmam
ilki zor oluyor sonra alışıyorsun zırt pırt yükleyesin geliyor fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?