2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah efeye canım bu verdiklerinle tombiş olmaz bacım ya çok vermiyorsun bence hatta bize göre az veriyorsun.
yapısal birazda bu kilo durumları yürümeye başlayınca atar kilolarını merak etme
bende çok kilolu olucak diye korktum eşimin ailesi hep obez eşim hariç onlara çekmemiş şükür.
efe obez denicek kadar kilolu da değil sadece hafif toplu bi bebek.
ben neler gördüm eşimin arkadaşının bebişi var bebenin eni boyunu basıyordu resmen.
6 aylıkken 1o kilomu 11 kilomu neydi

başka kıllıgül vardı canım dün kadın tarıodu kıllarını bide yukarıda kocaman reklam vermişler resmen midem bulandı

maşallah nazar değmesin inşallah efeye bence gazı azalmaya başladı.ama yinede arada eskiye biraz dönebilir üzülme hemen geçiyo bazen gazlı günleri oluyo düzelselerde.
benimkide uyuycaksa kapı zili falan takmıyor bide gözünü açsalarda artık geri uykuya dalabiliyorlar.kocaman oldu annesi bunlar yakında evlencekler valla :))

banyoyuda kısıtlı yapın bacım haftada 1 yeter
şaka maka 40 lira su fatusaı çok değilmi ya bizim kartlı ayda 20-30 anca alıyoruz.

mrb kızlar

dun kızımı saglık ocagına gtrdm kontrolu vrdı kızım 8,650 gr boyuda 70 cm olmusdun anneme gttm teyzemde ordaydı kızımı attım arabasna bıraz ona alısvers yaptım pazara cıktım anneme gerı geldık. annem teyzem baban ben dort elden kızı besldk sonunda yavrum kustu heryerı heryer battı aksam banyo yaptrdm annmde eve gelmdm orda kaldım zıllım uyudu saat 12de uyandı sallyrm uyuyo yerbe ytyrm uyanıo bn uykuszluktan oluyrm annm geldı bn uyutym dıe bı ara uyndm gece 3,30 bızınkı onune bı kap almıs hem vuryo hem alkıslıo yavrm bune enerjı dedım gecenn bı koru annm yavrum yorulmus anne sen yat ben uyutrm dedım ama nerde uyuma hala oyun oynuyrz sebeklık yapıoruz saat 5 te uyudu ohh rhtldm derken bı aglyrk uyandı evdekı herkes kalktı geldı zar zor susttrdk bıyerımı agrıdı kotu bı ruyamı gordu artık yavrum snra uydu hala gecnn uykszlugnu cıkarıo uyuyo suaneve geldım bnde dızım ıyıce kotulestı bı ıste yapmyrm saglık ocagndakı dokto romatızma olblr dıe kan tahlılı yaptrdı baklım ne olucak bzden hberler böle sızler nasılsınzz

sağlıklı olsun da takma sen kilosuna... nerelerdesin hiç yazmıyordun?

evet canım sağlıklı olsunda ama kiloluda olsun ben kilolu bebişleri çok severim evet canım ne zamandır yazmıyordum biraz okuyucu olarak takıldım arada neler yazdıklarınıza gelip baktımm

evet yapısal olabilir eşimin tarafı tombiş eşimde öyle
yedikleri kilo oluyor yavrumun demekyiyenimde öyleydi şimdi dal gibi oldu ama yine dde
aklıma takılıyor bence de gazı azalıyor çok güzel evet ya gözünü araladı geri yattı şok oldum
hamagın yanından geçerken uyanırdı sıpa
degil mi zaten soguk hatta kvalideme gidelim orda yapalım nasıl ama
bu az hali 60 gelir genelde efeyi havalar sogudu diye çok yıkamadım ondan az geldi

harbi çok feci durum duymuştum ben gece uyanıp oyun isterlermiş bir dönem heralde o dönemler geldi:18:
maaşallahhh yavruna ebrara saglıkla büyüsün inş
evet canım sağlıklı olsunda ama kiloluda olsun ben kilolu bebişleri çok severim evet canım ne zamandır yazmıyordum biraz okuyucu olarak takıldım arada neler yazdıklarınıza gelip baktımm

ben görüyodum senislm verseydin bari

kimdi ya okumuştum 7,500 demişti kilosu sen miyidn :44:
ona bir öneri de bulunacaktım:26:

evet canım benim cimcime 7.500 ayy çok merak ettim önerini bekliyorum

pembemavi anlatayım canım sana
şimdi yükleyecegin fotoyu masaüstüne atıyorsun
attıgın resmi açıyorsun
foto görünür olunca sol üste aç var ona tıklıyorsun
PAİNT var oraya gişdiyorsun
paintteyken sol üste disk işareti var ona tıklayıp farklı kaydet diyorsun ve albüm yapmada şöyle pembemavi yazıyor bildirimlerin yanında oradan girip yapıyorsun
amma sakız çignedim bugün çenem agrıdı
atayım şu sakızı

eşimi aradım kunuşma bu
karam:napıyosun canım
x men:çalışıyorum canım sen napıyorsun
karamturuyorum efe uyuyor sanırım hasta
x men niye ki ne yapıyor
karam 2 saattir uyuyor
x men ses tonunu ciddileştirip tamam canım sonra konuşalım çalışıyorum
peşinden bir msjj müdür yanımdaydı karizmam çizildi
efenn bişiyi yok merak etme,sçsös

maşallah canım kızına çk güzel kilosu gelişimi.

niye öyle yaptıki her gece mi böle yoksa ilk kezmi yaptı canım.evi yatağınmı yadırgadı acaba yada sadece oyunmu oynamak istedi.

inşallah önemli bişey değildir canım diz ağrın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…