tam canım aldım bilgileri eşime msj atacam o daha iyi biliyor sonra sana özelden msj atarım ama foto koy arkadaş olmayınca özelime giremezsinboyu 70,5 kilosu 7.500 canım çok merak ettim dr her ay gidiyoruz ama demek minyon olacak diyor
kızlar çok özür dilerim ama kullanıcı kontrol paneline girdim albüm yap diye bişe görmedim nerede acaba :26:
yanlış yere girmişsin canım yukarıda pembemavi yazıyor ya bildirimlerin yanında ordan gireceksin
o kadar yazdım okumadın mı
eşimi aradım kunuşma bu
karam:napıyosun canım
x men:çalışıyorum canım sen napıyorsun
karamturuyorum efe uyuyor sanırım hasta
x men niye ki ne yapıyor
karam 2 saattir uyuyor
x menses tonunu ciddileştirip tamam canım sonra konuşalım çalışıyorum
peşinden bir msjj müdür yanımdaydı karizmam çizildi
efenn bişiyi yok merak etme,sçsös
kız efeciks de uyusa suç uyumasa suç
eliföykü o nasıl bir alıntıdır
zaten yemiyo tuzsuz olunca. mercimek çorbası yaptım demin iki kaşık yedi sonra bana kızmaya başladı hem istemem diye kafasını çeviriyo hem de bana bağırıyovalla ben oğlumun çorbalarına az tuz atıyorum şehriye çorbasını da salçalı yapıyorum ama az tabi hiç bişey olmaz büyüdüler artık
bizm bi akraba 2 yaşına kadar çocuğuna hiç tuzlu şeyler yedirmemişiçocuğun şuan kemikleri çok güçsüz fizik tedaviye gidiyor hatta doktor siz hiç mi tuzlu yedirmemişsiniz bu çocuğa demiş bence az bişey koymak lazım çorbalarına
çok emzirdiysen ondandır. ahmet hastayken bişey yemedi sırf emdi o zaman öyleydi kakasıgünaydın kızlar.nasılsınız?...ya yağız 3 gündür ishal gibi...öyle çok cıvık değil..günde 2-3 kere çıkıyor.ateş falan yok..ek gıdaya başlamadan önce nasıl emzirirken cıvık oluyordu ya öle işte kakası yani su gibi değil..bu ara .ok emzirdim ek gıdayı az verdim ondan mı acaba?diş desem dişleri zaten çıktı..sizce doktora götürmeli miyim?
bak bu da doğru biz de öyleyizyeşim evet emzirince ikiz oluyoruz ben ne zaman kabız olsam o da kabız ben ishal olsam o da ishal
yumurtanın beyazı için 9.aydan itibaren az az verebilirsin demiş birinin dr.u. başka anneler topiğinde okumuştum.canım artık büyüdüler gerçekten yaa ben salça konserve diye daha beklesemmi demiştim ama herşeye alışması lazım bı sıpalarım.yakında bizimle sofraya oturucaklar.ben hala çorbalarına tuz koymuyorum ama salça koyarsam onun tuzu yeter heralde.reçel veriyorum şeker var içinde.hatta içinde yumurta akı olan mücver bile vermiştim bişi olmamıştı.1 yaşına kadar çilek yok diyorlar verdim bişey olamdı.birazda doktorlara bakmamak lazım galiba biz nasıl büyümüşüz.
ama yinede tabi tuzu şekeri çok alıştırmamak laızm.ben 1-2 kere çuku yalatmıştım bıraktım şimdi alışmasın diye.
ya bide yumurtanın akı sarısından daha fayfdalı biz bebelere vermiyoruz bazen versem diyorum ama korkuyorum yasak diye.
inek sütü arada versem diyorum 1-2 kaşık alışsın bünyesi diye onada korkuyorum ama inek sütü için 1 yaşını beklemiycem.çünkü hiç süt içmeyen bebeler birden içince daha kötü olduğunu biliyorum.
ne güzel işte karam sen erimişsin. benim sütüm yağlı mı bilmiyorum ilk 3 ay birer kilo almıştı ahmet ama ben erimedimslm canım
ver kız ne bulsan ver
ben dün çok mu diye sordum ya niye biliyor musunuz efe tombiş oldu iyice
korktum biraz ama sadece anne sütü verince de tombişti
sütüm yaglı benim şucum mufatmagülün suçu ne ay kılgül geldi aklıma temizlendi heralde ugramaz oldu topige
ve o yagdan dolayı ben zayıfladım iyice
kontrolü var bu ay dr yine fırça atacak
yerini yabancılamıştır bence. geçen memlekete gittiğimzde gece yarısı odayı incelemek istemişti ahmet de.mrb kızlar
dun kızımı saglık ocagına gtrdm kontrolu vrdı kızım 8,650 gr boyuda 70 cm olmusdun anneme gttm teyzemde ordaydı kızımı attım arabasna bıraz ona alısvers yaptım pazara cıktım anneme gerı geldık. annem teyzem baban ben dort elden kızı besldk sonunda yavrum kustu heryerı heryer battı aksam banyo yaptrdm annmde eve gelmdm orda kaldım zıllım uyudu saat 12de uyandı sallyrm uyuyo yerbe ytyrm uyanıo bn uykuszluktan oluyrm annm geldı bn uyutym dıe bı ara uyndm gece 3,30 bızınkı onune bı kap almıs hem vuryo hem alkıslıo yavrm bune enerjı dedım gecenn bı koru annm yavrum yorulmus anne sen yat ben uyutrm dedım ama nerde uyuma hala oyun oynuyrz sebeklık yapıoruz saat 5 te uyudu ohh rhtldm derken bı aglyrk uyandı evdekı herkes kalktı geldı zar zor susttrdk bıyerımı agrıdı kotu bı ruyamı gordu artık yavrum snra uydu hala gecnn uykszlugnu cıkarıo uyuyo suan eve geldım bnde dızım ıyıce kotulestı bı ıste yapmyrm saglık ocagndakı dokto romatızma olblr dıe kan tahlılı yaptrdı baklım ne olucak bzden hberler böle sızler nasılsınzz
şimdi uyandı 2 saat 20 10 dk
mutlu kalktı ben daha mutluyum tabişimdi yogurt yemeye
pembemavi kızın vardı dimi kusura bakma:26:
dogum tarihini de tam olarak versen
kızlar çok özür dilerim ama kullanıcı kontrol paneline girdim albüm yap diye bişe görmedim nerede acaba :26:
zaten yemiyo tuzsuz olunca. mercimek çorbası yaptım demin iki kaşık yedi sonra bana kızmaya başladı hem istemem diye kafasını çeviriyo hem de bana bağırıyobiraz tuz attım bikaç kaşık yedi
çok emzirdiysen ondandır. ahmet hastayken bişey yemedi sırf emdi o zaman öyleydi kakası
bak bu da doğru biz de öyleyiz
yumurtanın beyazı için 9.aydan itibaren az az verebilirsin demiş birinin dr.u. başka anneler topiğinde okumuştum.
evet 1 yaşına kadar vermezsen alışamıyo çocuklar ama inek sütü pek faydalı bişey değil. hele kutu süt ise. ben içmek için değil de muhallebide fln kullanıcam bikaç ay sonra
ne güzel işte karam sen erimişsin. benim sütüm yağlı mı bilmiyorum ilk 3 ay birer kilo almıştı ahmet ama ben erimedim
bebeğin kilosu da yapısal, ahmetin eti çok sıkı kilo normal ama ufak gösteriyo.
bronşit olduğunda bacağından iğne yapan ebe hep aynı yere iğne yapılmış orda ilaç sertleşmiş masaj yap demişti iğneyi sokamayınca halbuki o bacaktan ilk yapılıyodu iğne.
kimi bebek hareketlenince dengeliyo o kiloyu senin efe de öyle olcak
yerini yabancılamıştır bence. geçen memlekete gittiğimzde gece yarısı odayı incelemek istemişti ahmet de.
canım ya okuyana kadar yoruldum ben çok zor anladım yazdıklarını, kısaltma yapmadan yazsan:26:
evet kızım var doğum tarihi 13 eylül 2012 bu arada albüm yaptımm hadi arkadaş olalım bende sizleri göreyimmben nasıl arkadaş olacaz bilmiyorumda :26:
canım hoşgeldiniz yazıyor ya onun yanındaki adına girceksin.pembemavii ye
günaydın kızlar.nasılsınız?...ya yağız 3 gündür ishal gibi...öyle çok cıvık değil..günde 2-3 kere çıkıyor.ateş falan yok..ek gıdaya başlamadan önce nasıl emzirirken cıvık oluyordu ya öle işte kakası yani su gibi değil..bu ara .ok emzirdim ek gıdayı az verdim ondan mı acaba?diş desem dişleri zaten çıktı..sizce doktora götürmeli miyim?
zaten her şey yürüyüş mesafesinde arabaya atarım efeyi gezeriz allahtan çocuk anlamaoyor unu al bunu al derdi yok
hafta da bir semtteki mekanlar sınırı hsonu ninova kaçınılmaz
dolmamı yapar parka gider yerim bu geldişimdi aklıma termosa da çay yaparım ohh daha ne olsun
bir de facete orada burada diye yer bildirimi yaparım oturdugum yerden havam olsun
merhaba anneler nasılsınız bebişler nasıl
biz kuduruyoruz yine herzamanki gibi.
bugün oğlana köy biberi verdim ikiye böldüm ortadan bi parçasını verdim.küçük küçük parçalar kopara kopara yedi.daha doğrusu çoğunu attı arada bi iki yuttu ağzında çeviriyordu en son.
mrb kızlar
dun kızımı saglık ocagına gtrdm kontrolu vrdı kızım 8,650 gr boyuda 70 cm olmusdun anneme gttm teyzemde ordaydı kızımı attım arabasna bıraz ona alısvers yaptım pazara cıktım anneme gerı geldık. annem teyzem baban ben dort elden kızı besldk sonunda yavrum kustu heryerı heryer battı aksam banyo yaptrdm annmde eve gelmdm orda kaldım zıllım uyudu saat 12de uyandı sallyrm uyuyo yerbe ytyrm uyanıo bn uykuszluktan oluyrm annm geldı bn uyutym dıe bı ara uyndm gece 3,30 bızınkı onune bı kap almıs hem vuryo hem alkıslıo yavrm bune enerjı dedım gecenn bı koru annm yavrum yorulmus anne sen yat ben uyutrm dedım ama nerde uyuma hala oyun oynuyrz sebeklık yapıoruz saat 5 te uyudu ohh rhtldm derken bı aglyrk uyandı evdekı herkes kalktı geldı zar zor susttrdk bıyerımı agrıdı kotu bı ruyamı gordu artık yavrum snra uydu hala gecnn uykszlugnu cıkarıo uyuyo suan eve geldım bnde dızım ıyıce kotulestı bı ıste yapmyrm saglık ocagndakı dokto romatızma olblr dıe kan tahlılı yaptrdı baklım ne olucak bzden hberler böle sızler nasılsınzz
maşallah canım kızına çk güzel kilosu gelişimi.
niye öyle yaptıki her gece mi böle yoksa ilk kezmi yaptı canım.evi yatağınmı yadırgadı acaba yada sadece oyunmu oynamak istedi.
inşallah önemli bişey değildir canım diz ağrın.
yok canım yerını yadırgadı galıba normalde uyurdu ama galıba oyun oynamak ıstedı ama annem baya uykusuz kaldı
zaten yemiyo tuzsuz olunca. mercimek çorbası yaptım demin iki kaşık yedi sonra bana kızmaya başladı hem istemem diye kafasını çeviriyo hem de bana bağırıyobiraz tuz attım bikaç kaşık yedi
çok emzirdiysen ondandır. ahmet hastayken bişey yemedi sırf emdi o zaman öyleydi kakası
bak bu da doğru biz de öyleyiz
yumurtanın beyazı için 9.aydan itibaren az az verebilirsin demiş birinin dr.u. başka anneler topiğinde okumuştum.
evet 1 yaşına kadar vermezsen alışamıyo çocuklar ama inek sütü pek faydalı bişey değil. hele kutu süt ise. ben içmek için değil de muhallebide fln kullanıcam bikaç ay sonra
ne güzel işte karam sen erimişsin. benim sütüm yağlı mı bilmiyorum ilk 3 ay birer kilo almıştı ahmet ama ben erimedim
bebeğin kilosu da yapısal, ahmetin eti çok sıkı kilo normal ama ufak gösteriyo.
bronşit olduğunda bacağından iğne yapan ebe hep aynı yere iğne yapılmış orda ilaç sertleşmiş masaj yap demişti iğneyi sokamayınca halbuki o bacaktan ilk yapılıyodu iğne.
kimi bebek hareketlenince dengeliyo o kiloyu senin efe de öyle olcak
yerini yabancılamıştır bence. geçen memlekete gittiğimzde gece yarısı odayı incelemek istemişti ahmet de.
canım ya okuyana kadar yoruldum ben çok zor anladım yazdıklarını, kısaltma yapmadan yazsan:26:
ole oldu galıba alıskanlık olmus kısa yazmak artık ayrıntılı yazıyım
harbi çok feci durum duymuştum ben gece uyanıp oyun isterlermiş bir dönem heralde o dönemler geldi:18:
maaşallahhh yavruna ebrarasaglıkla büyüsün inş
ınş.canım galıba gece kalkıp emeklıo gıdıo uyumak ıstemıyo pek
ben görüyodum senislm verseydin bari
kimdi ya okumuştum 7,500 demişti kilosu sen miyidn :44:
ona bir öneri de bulunacaktım:26:
çok değil üç 5 defa filan sulu yaparsa kötü bol bol su içir,geçmezse gidersiniz.ek gıdayı az vermendende olmuş olabilir.
demek sende o kitledensin burdayım şurdayım diye bildirim yapan
bende bir defa tatlı biber verdim bi lokma yedi.maşallah sen herşeyden tattırıyorsun.
maşallah kızınageçmiş olsun sanada
saolasın canm
çok değil üç 5 defa filan sulu yaparsa kötü bol bol su içir,geçmezse gidersiniz.ek gıdayı az vermendende olmuş olabilir.
demek sende o kitledensin burdayım şurdayım diye bildirim yapan
bende bir defa tatlı biber verdim bi lokma yedi.maşallah sen herşeyden tattırıyorsun.
maşallah kızınageçmiş olsun sanada
herkese selam kızlar
mert gece hiç uyumadı herzamanki gibi dahada beterdi gecenin 1,5ğunda oyun oynıycakmış şımarıyor delirtti bizi sallıyoruz uyusun diye kıyameti koparıyor emziriyorum yine dalmıyor ne yapıcam bilmiyorum
benimkide tatlı biberdi canım yemeklerinede katıyorum bazen.dolaptan soğuk veriyorum böle değişik şeyler.tada alıştırmaktan çok dişini kaşısın diye.yoksa eli hep ağzında dişlik falan kullanmıyor.böyle yenicek şeyleri daha çok seviyor.
gazımı vardı canım diştenbmi yapıyor.senin mertinde uyku sorunu çözülür inşallah canım ya en kısa zamanda.
dün bizde çok az uyuduk saatlerce slladım gece kaç kez kalktı gazmı dişmi anlamadım.dişi pek sorun çıkarmıyor ama gazı vardı galiba.dün tarhana çorbasına yeşil mercimek atmıştı o gaz yaptı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?