2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız efeciks de uyusa suç uyumasa suç

zaten yemiyo tuzsuz olunca. mercimek çorbası yaptım demin iki kaşık yedi sonra bana kızmaya başladı hem istemem diye kafasını çeviriyo hem de bana bağırıyo biraz tuz attım bikaç kaşık yedi

çok emzirdiysen ondandır. ahmet hastayken bişey yemedi sırf emdi o zaman öyleydi kakası

yeşim evet emzirince ikiz oluyoruz ben ne zaman kabız olsam o da kabız ben ishal olsam o da ishal
bak bu da doğru biz de öyleyiz

yumurtanın beyazı için 9.aydan itibaren az az verebilirsin demiş birinin dr.u. başka anneler topiğinde okumuştum.
evet 1 yaşına kadar vermezsen alışamıyo çocuklar ama inek sütü pek faydalı bişey değil. hele kutu süt ise. ben içmek için değil de muhallebide fln kullanıcam bikaç ay sonra

ne güzel işte karam sen erimişsin. benim sütüm yağlı mı bilmiyorum ilk 3 ay birer kilo almıştı ahmet ama ben erimedim
bebeğin kilosu da yapısal, ahmetin eti çok sıkı kilo normal ama ufak gösteriyo.
bronşit olduğunda bacağından iğne yapan ebe hep aynı yere iğne yapılmış orda ilaç sertleşmiş masaj yap demişti iğneyi sokamayınca halbuki o bacaktan ilk yapılıyodu iğne.
kimi bebek hareketlenince dengeliyo o kiloyu senin efe de öyle olcak

yerini yabancılamıştır bence. geçen memlekete gittiğimzde gece yarısı odayı incelemek istemişti ahmet de.
canım ya okuyana kadar yoruldum ben çok zor anladım yazdıklarını, kısaltma yapmadan yazsan:26:

evet canım şnek sütü fiziksel gelişim için iyi de zeka gelişimine bi faydası olmadığını duymuştum.
doyurmak amaçlı şuan için verilmemeli bencede.ben tadımlık alışsn diye vermeyi düşünüyorum muhallebide iyi fikir.

evet kızım var doğum tarihi 13 eylül 2012 bu arada albüm yaptımm hadi arkadaş olalım bende sizleri göreyimm ben nasıl arkadaş olacaz bilmiyorumda :26:

canım ebn sna arkadaşlık isteği gönderdim.
istek göndermek istediğin kişinin ismini tıklıyorsun adds a contact diyor ona tıklıyorsun ismimizi işaretleyip kaydet diyorsun

çok değil üç 5 defa filan sulu yaparsa kötü bol bol su içir,geçmezse gidersiniz.ek gıdayı az vermendende olmuş olabilir.

demek sende o kitledensin burdayım şurdayım diye bildirim yapan

bende bir defa tatlı biber verdim bi lokma yedi.maşallah sen herşeyden tattırıyorsun.

maşallah kızınageçmiş olsun sanada

herkese selam kızlar
mert gece hiç uyumadı herzamanki gibi dahada beterdi gecenin 1,5ğunda oyun oynıycakmış şımarıyor delirtti bizi sallıyoruz uyusun diye kıyameti koparıyor emziriyorum yine dalmıyor ne yapıcam bilmiyorum

yeni albümler eklenmiş maşallah bebişlere çok tatlılar

yeşimi ve pembemaviyide gördük

benimkide tatlı biberdi canım yemeklerinede katıyorum bazen.dolaptan soğuk veriyorum böle değişik şeyler.tada alıştırmaktan çok dişini kaşısın diye.yoksa eli hep ağzında dişlik falan kullanmıyor.böyle yenicek şeyleri daha çok seviyor.

gazımı vardı canım diştenbmi yapıyor.senin mertinde uyku sorunu çözülür inşallah canım ya en kısa zamanda.

dün bizde çok az uyuduk saatlerce slladım gece kaç kez kalktı gazmı dişmi anlamadım.dişi pek sorun çıkarmıyor ama gazı vardı galiba.dün tarhana çorbasına yeşil mercimek atmıştı o gaz yaptı galiba

ah canım bu iş gaza benzemiyor huy edinmiş bunu bu bizim yatağa alınca susuyor oyunlar oynuyor babasına ona baksın diye hııı hıı diye sesleniyor koluna emzikle vuruyor derdi oyunbizden ayrılmak istemiyor beşiğe yatırınca kıyametler kopuyor beşiğin dışında sallayıncada uyumadıderdi bizden ayrılmamak anladığım kadarıyla

mert dişlerini sıkıyor kızlar resmen ses geliyor kırılıcak diye korkuyorum:18:üst dişler patlayınca başladı bu huy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…