2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız olursa gardrobu da hazır işte ne güzel. Erkek olsa da zaten pek çok şey unisex. Giydirirsin bir kısmını.

diyorum zaten bak şimdiden konuşalım... bana kalkıp bir gün ben neden ablamın eskilerini giyiyorum onun oyuncaklarıyla oynuyorum dersen sana vereceğim cevap belli bekleseydin.... ne geldin apansız... valla benden çekeceği var hem habersiz geldi hem de kan kusturuo bana velet işte

emzirme sütyenlerimi daha geçen ay ay bunlar hala duruomu dedim ve attım 4 tane vardı bende 2 si silikonlu 2 si penye ev için ben biraz süslüyümde pijamaları falan hemen verdim zaten büyük büyük ıygggg xs giyerken s giymek bol bol sinir oluodum

Ben de hep ablamın eşyaları ve kıyafetleriyle büyüdüm canım. Çocuk bir şeyin kıymetini bilmiyor ki. Bir de herşey yepyeni kalıyor, 3 kere giydiriyorsun küçülüveriyor. Hatta ablamdan sonra 2 kuzen kullanmış, sonra ben kullanmışım, benden sonra da bir kuzen daha kullanmış bebek arabasını, bazı kıyafetleri falan... Eskiyen şeyler değil ki bunlar hep yenisini alasın.

ay bak şimdi geldi aklıma polar battaniyelerimi vs hem görümceme verdim ben 3 ay önce doğum yaptı o da bebeklik oyuncakların dan da verdim bir sürü ühühühühühühühü

kızlar ben aybükemi 19 eylül 2008 de dünyaya getirdim ne şansızdımki hava buzdu resmen biranda kış gelmişti ve bebeğim daha et parçasıyken ısıtamıyorduk merkezi kalorifer di ozaman termostatlı elektrikli soba almıştım ama ayakları buzdu yavrumun oakadar çorap var birtane sadece içi havlu çorap almıştım yıkayıp yıkayıp giydirirdim onlar ısıttı minicik et parçası ayaklarını eylül sonuna doğru doğum yapıcak arkadaşlara tavsiyem hava nasıl olur bilmem ama her ihtimale karşı 2 yada 3 tane içi havlu minik çorap alın ilk onları giydirip üsütüne patikli altlık yada patikli tulum giydirin hava soğuk olursa kadifeli tulumlar çok güzel oluyor ben aybükem 3 ay bitene kadar hep kadifeli tulum giydirdim hem derli toplu oluyor hem sıcak tutuyor 3.cü ay patiksiz tulum giydirdim kadifeli patik ayaklarına giydrmiştim

ya yok hani kızımı çok istedim ve herşeyi olsun die kocişimin paralarını har vurdum harman savurdum... ama bu bebek içinmiş bak ona yarayacak... kızıma çok para harcadım ama öbürü de aradan çıkacak sadece ana kucağı alacağım o kadar da hakkım olsun di mi ama

dils3 senin kız napıyo kardeş gelince bişiler söylğyomu benimkine soruyoruz kardeşini almak için ananede kalıcaksın sen snr eve kardeşini getiricez tamam gelsi ona iğne yapıcam beşiğe de birlikte yatıcaz eyvah dedim yandık abimin 20 günlük oğlu var geçen hafta annemdeydim bizimkinin vurma alışkanlığı yok ama yavaş yavaş bebeğin yanına gidiyo elini falan değdiriyo bakalım napak kendi kardeşine cnm bende normalde aybüke 6 yaşına falan geldiğinde düşünüyordum ama agustos ta dış gebelik geçirmiştim ve sağ tüpümü kaybettim hamile olma şansım çok azdı madem az belki senelerimi alıcak korunmayayım dedim ama alahım öyle büyükki ilk denemede nasip etti bebişimi bana yaşım 33 korktum senelerin geçmesinden bide belli bir yalştan sonra çocuk bakılmıyor gerçekten insan zorlanıyo benim fikrim

tamam havlu çorap ta listeye eklendi..Benim 28 eylül doğumum sata göre... soğuk olur tabi o zaman...

kızlar bir de ilk bebek takımlarını çok fazla almayın... o kadar hızlı büyüyorlarki... 1 defa giydiği kaç tane şeyi var...zaten hediye de gelio ordan burdan... ben manyak gibi aldım aldım durdum gerçi eşim çok frenledi beni... ama bebeğim bir giydiğini bir daha giyemeden büyüdü... sonra duruldum az almaya başladım

battaniye ler ve şapkalar çok işe yarıo... malum soğukta gelecek bebekler...

tamam havlu çorap ta listeye eklendi..Benim 28 eylül doğumum sata göre... soğuk olur tabi o zaman...

cnm şöle sıralım sana :) çıtçıtlı body uzun kollu tabi bolcana al bazen sidik kaçırıveriyorlar
alt açma minderi ,anakucağı,oyunparkı,cam nuk gaz giderici özeliğşnden biberon ,emzik ,yumuşak tarak bebedorun hemde ucuz bebek tırnak makası,kusmuk mendilleri ,havlu,pike çıtçıtlı polar battaniye,astronot yada peluşlu mont tulum şeklinde ,2 adet külotlı çorap,penye çorap ,havlu çorap, patikli altlık ,patikli kadifeli tulum ,kadifeli patikli altlıklar,yan yatma minderi 40 günlüpğe kadar,emzirme yastığı ve minderi,altlı üstlü takım ,polarlı yelekler civildede çok uygun bunlar cnm ,biberon stelize makinası ,kışa yaklaştığı için oda sıcaklığına bakman için termometre,sıcak su termosu,biberonun içinde süt yada mama kalırsa temizlemefırçası,bebek yorganı pamuklu bence şart,bebek yastığı ,bebek nevresim takımı park yataklara uygun olivyum linens outlette var ,mevlud kıyafeti,unibaby ıslak havlu ben ondan kullandım en iyisi o uygun dersen wee de çıkarmış ,göğüs pedi,huggies bez en iyisi ,bere,eldiven, öpme beni yazılı mama önlüğü , 3.aydan sonca dönence, aklıma gelen bunlar şimdilik cnm

Ben kaydedeyim bunları....

Ben anneme bugün söyledim bebek beklediğimi... Çok sevindi. Bir yandan başlar zaten almaya ve örmeye... Bana pek birşey kalmaz gibime geliyor..

çok şükür dururmum iyi olmasına rağmen eşimn dışında kendi gelirim olmasın arağmen annemler saolsun kızımdada herşeyi aldılar bundada alcaklar not aldım zaten :) abimin bebişşi oldu 2 tane su böreği baklava tüm kıyafetler yaza kadar giyecekleri beşiği arabası herşeyi aldılar nisanda babamı yolup eminönüne kaçıcam zaten kaynanamlar aman bizden istemesinler onlardan bişi isteyen yok zaten bide mümkünse lohusayken uzak dursunlar benden bu sefer bebeğimi emzirmek istiyorum

tırnak makası, tarak (fırça ve normal olmak üzere ) , banyo termometresi, ateş ölçer, banyo süngeri bak bunlar da ekstra lar... emzirirken göğüs pedi... meme ucu yaralarına karşı lansinoh krem... meme başına 7. ayda masajla başlayacaksın hem memen tahrip olmayacak hem meme başını dpğuma kadar çıkaracaksın çıkmamışsa hala meme başı alacaksın... eğer çalışmaya devam edeceksen süt sağma makinesi benim var :) almayacağım hehe :) aybükemin atladıkları bunlar sanırım :)

canım ya herşey gönlünce olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…