kaynanam laf sokmaz ama oda sinsidir kayınpederim lf sokar evlendiğimizde sigarama takmıştı ama artık bişi diyemiyor benden deide belalarını damatlarından buldular geçen sene görümcem evlendi malatyalı ailesi evden gelin deil cenaze çıkmış gibiydi damat doru işi gücü yok ama inanırmısınız tek kelime etmediler damada edilirmi cnm kızları üzülür ama ben içten içe mutluyum etme bulma dünyası :) eşim saolsun kadın tutucak bana lohusayken ilk hafta kaynanam kalcak eşim doğum iznine çıkıak snr 1 hafta annem daha sonra kadın gelicek aybükeyle illgilense yeter bana zaten
off derin konulara girmişsiniz, bende anlatiim bari. bizde kvaldeme söylediğimizde bebek geleceğini bana direk şöyle dedi "iyi onu ben alırım yanıma güzelce büyütürüm" al işte naparsan yap..
Başka bir isteği var mıymış? Anne baba yanında çirkince mi büyüyormuş çocuklar. Tövbe tövbe....Seninki de ayrı bir model...
sorma canım öyle bozuldum ki kalktım gittim başka bi odaya neyse ki eşim de yanımdaydı o da duydu, senden önc ben vermem dedi.
Değil mi ama? Başka dertleri kalmamış bunların?? Galba biraz olay üstünlük yarışına giriyor. Kim sözünü geçirebilecek derdine düşüyorlar...
Başka bir isteği var mıymış? Anne baba yanında çirkince mi büyüyormuş çocuklar. Tövbe tövbe....Seninki de ayrı bir model...
Eee sosyal ortamda ancak bu kadar açıklanabiliyor.ona baska bişey denir aslında agzımı bozmıyım
aynen alsın oğlunu büyütsün tekrar :) kaynanama gidince aybüke benle yatsın der bazen ben derim çocuk annesiyle yatar al oğlunu koynuna yat bozulur
aybükeye asla vurmam ve çok fazla bağırmam benim kızım yemek yemeği bebekliğinden beri sevmez birtek yemek konusunda bağıra çağıra yediririm 4 gün aç kalsın 5.gün ane acıktım demez o derece yani sadece vurmam terlikle poposuna o kadar kaynanamlardada bağırmak falan yok özellikle oraya gidince aybükeye çok bağırırım bikaçkerede elimden kaçtı yemek yine yemiyordu bizimkide babaenne gel dedi tepemi attırdı suratına ilk defa tokatı geçirdim kaynanam napıyosun sanamı sorucam benim annesi istediğimi yaparım ogün bugündür bağırsam yada hayır yapmıycaksın ceza versem karışmazlar bizdeler babası aybükeye bağırıyor görümcemde umut yapma bağırma dedim sen karışma babası arkalanma dedim biz annesi babasıyız bizden çok kimse ne sevemez üzülemezsiniz yanlış yapıyorsun öyle susmuştular
Eltime çok baskı yapmış benimki ismi tatatata olsun diye.... Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eşime dedim. Bebek yetiştirme konusunda, doğum aşamasında, isim koyma aşamasında ya da çocuğumun herhangi bir döneminde annenin himayesi altında olmayacağım haberin olsun. Yaa sen uygun bir dille söylersin kendisine, ya da ben kırılacak, gücenecek diye korkmadan bir konuşma yaparım....Çocuğum onun doğrularıyla büyüyeceğine benimle büyüsün, benim yanlışlarımla büyüsün derler yaa....Hatta isim konsunda birsey demeye kalkarsa da" müsade edin anne baba olarak en uygun isimleri biz bulalım, etki altında kalmayalım. Altından kalkamazsak sizin fikrinizi alırız" bile derim. Eşim de biliyor, korkuyor benden. O yüzden benden önce o diyor annesine denilecekleri.ben bide bebeğe isim koyma aşamasında karışılmasından hoşlanmam umarım kimse böyle bişey yaşamaz.
ben bide bebeğe isim koyma aşamasında karışılmasından hoşlanmam umarım kimse böyle bişey yaşamaz.
Eee sosyal ortamda ancak bu kadar açıklanabiliyor.
Ama tavır koymakla iyi yapmışsın. Yoksa bilmiyorlar hadlerini. Benim de en sinir olduğum şey gelip eltimin arkasından bana konuşur. Onun çocuk yetiştirme tarzını falan eleştirir. Ee ona yapan ilerde bana da yapar zihniyetindeyim.Bir de durup durup onay bekler. Değil mi? Değil mi diye.. Bir hata yapıp heeee dersen de "anchusa böyle böyle dedi diye yayar". Tam mikser. O yüzden ödüm kopuyor yanlışlıkla yanında hee dicem diye.. Herşeyi öyle bir filtreden geçiriyorum ki onunla konuşurken. Anlayamıyor, ağzımdan laf da alamıyor. Benim kayınvalidemin eline de politiklik konusunda kimse su dökemez. Bu kadar iddialı söylüyorum bunu..Politik insanla iletişim kurmak ta zordur benim için çünkü gerçekten ne niyetle neyi dediğini anlayamazsın..Olayı nereye sürükleyeceğini anlayamazsın. Hep diken üstündeyimdir ben de onunla konuşurken.
bende senin gibi düşünüyorum baskasının arkasından konusan benim arkamdan da konusur Allah yardım etsin seninki tam kaynana imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?