2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bak hakkımı yeme tarak makas söledim :) tecrübeli olunca iyi oluyo cnm yardımlaşma güzel bişi

Problemler yaşadın galiba kayınvalidenle ilk hamileliğinde. Ben de çok korkuyorum. Henüz biz söylemedik hamile olduğumu eşimin tarafına... 14. haftadan sonra söyleyeceğim, Allah korusun bebeğe birşey olursa beni üzmelerinden korkuyorum.
En iyisi hiç kimseden hiç birşey beklememek. Düğün zamanı da beklemedim şimdi de beklemiyorum. Ben anneme de aldırmayacağım mümkün mertebe. Çok şükür kazanıyoruz eşimle..KEndini paralıyor şunu alayım bunu yapayım diye bizim için annem de babam de....Doğumu da istanbulda yapıp bir hafta sonra kendi annemin yanına gideceğim ki hzuurlu bir lohusalık geçireyim. Yanımda kaprisimi çekecek biri olsun.

Çocuktan sonra kayınvalidelerle daha çok problem yaşanıyormuş doğru mu?????

uvvvvvvvvvvvv zor soru ama net cevap evetttt

ben o yüzden evimi taşıdım....uzaklaştık.... ama eşim doğumda olmayacak annemin gelmesi lazım yoksa bittim ben .... gene sütüm kesilecek her gün ağlayacağım... hiç bir şeyin tadına varamayacağım...

Çocuktan sonra kayınvalidelerle daha çok problem yaşanıyormuş doğru mu?????

ben bir arkadasım da gördüm kayınvalidesi devamlı oglunu fişekliye fişekliye nerdeyse ayrılma noktasına geldiler şimdi durumları nasıl bilmiyorum

ben cok şükür uzagım ama ordan buraya arada laf sokmuyorlar değiller

allah var yukarda kayınvalidem lohusayken saolsun annemden daha yardımcı oldu bana ama insan ne olursa olsun anasını yanında ister eşimle süreklikavga halineydik beni bi korkuttular tek kalamazsın 3 harfliler gelir diyee bide 40 lanıcam anem açıktır ama 5 vakit namaz kılar kuran okur neyse kırkımız çıkacağı gün eşimde izinli 29 ekimdi annem okudu banyomu yaptım giyindim kaynanamı görmcemleri bekliyoruz aybükeyi yıkıycaz kaynanam tesbihi okumuş yıkan dedim ben yıkandım annem kırkladı beni birdaha yıkan cnm nolur sonra büyük görümcem teyzecim nolur yıkansa nolur bi su dökünücek annem dayanamadı ben açığım diyemi kabul olmaz benim kızım doğum yaptı benim kızımın 40ı ve ben okudum üfledim kırkladım o kadar öyle sustular

neyse ben çıkıyorum kızlar ya bebiş acıktı... hem de çok radyasyon aldık bugün herkese iyi akşamlar... bebeişler allaha emanet...

O laf sokmalar normal gelin-kayınvalide ilişkisinin olmazsa olmazı. ama bana artık onları bile yapamıyor. Çünkü eşim benzetti bir kaç kere...

Aaaaaaa cahil insanlar yaa. Cahil insanla uğraşmak zordur ama. Yok benimki öyle değil valla, okumuş modern bir bayan ama başka noktalar var canımı yakan..

ne insanlar var ya hiç kendileri dogum yapmamısmı bunlar senin psikolojini anlamıyorlarmı

beni kimse okuyup üflemicek :26:

kaynanam laf sokmaz ama oda sinsidir kayınpederim lf sokar evlendiğimizde sigarama takmıştı ama artık bişi diyemiyor benden deide belalarını damatlarından buldular geçen sene görümcem evlendi malatyalı ailesi evden gelin deil cenaze çıkmış gibiydi damat doru işi gücü yok ama inanırmısınız tek kelime etmediler damada edilirmi cnm kızları üzülür ama ben içten içe mutluyum etme bulma dünyası :) eşim saolsun kadın tutucak bana lohusayken ilk hafta kaynanam kalcak eşim doğum iznine çıkıak snr 1 hafta annem daha sonra kadın gelicek aybükeyle illgilense yeter bana zaten

ne insanlar var ya hiç kendileri dogum yapmamısmı bunlar senin psikolojini anlamıyorlarmı

beni kimse okuyup üflemicek :26:

Değil mi ama? Başka dertleri kalmamış bunların?? Galba biraz olay üstünlük yarışına giriyor. Kim sözünü geçirebilecek derdine düşüyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…