2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yiyiyordu canım ben vermiyorum meyveli yogurt meyve tahıllıya bayılıyor
Hatta bazen yatarken yedirmiyordum bile çok olmasın diye
Ama bulgur ve tavuk ha bir de et agırlık verecem
Sebze çorbası zaten yok

gece enaz 4-5 kere ama doyma niyetine değil emzik niyetine
sabah 6-7 arası sonra 11-12 gibi sonra 6-7 gibi ve gece 12 itibariyle başlıyordu ama şimdi saate bağlıycam yok onun zevkine bırakmak

2 yaşına kadar emzircem diyorum da bu meme büyüdükçe eğlenceye dönüyo sanırım. akşam bizimle yemek yedi ahmet güzelce doydu üstüne emip uyudu en az 6-7 saat uyuması lazım o toklukla ama alışkanlık uyanıyo emmeye. bazen 3-5 defa uyanıyo gecede. hep yazıyolar emzirmeyi bırakınca gece bütün uyumaya başladı diye. bu gece beslenmesini kaldırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum uyanınca su versem olur mu ki

bizimki 8.30 da kahvaltı yedi 10 da biraz emdi şimdi yerde dal taşşik yuvarlanıyor çorbayı 1 de deniyeyim

benimki de uyuyo. yemek yapacağıma burdayım :26:
bende yemek yapıcam ahmete hava aldırıcam bende burdayım bari bezini kapatayım sıpanın

gece enaz 4-5 kere ama doyma niyetine değil emzik niyetine
sabah 6-7 arası sonra 11-12 gibi sonra 6-7 gibi ve gece 12 itibariyle başlıyordu ama şimdi saate bağlıycam yok onun zevkine bırakmak

şimdi hastaymış ya ondan uyanıyodur. diş çıkarırken ya da hastayken yarım saate bir uyanıp emiyodu ahmet de. bi dertleri olmasa uyanmazlar ya herşey dr.ların söyledğine de uymuyo bi düzen tutturuyosun hastalık diş vs. bozuyo

Ögün olarak bir yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum
Yaşını geçince de geceleri tabi ummudugum gibi olur mu bilmem
Oyuncak oldugu kesin bir zamandan sonra
Evet gece beslenmeyi kesince sıkıntısı yoksa uyuyorlarmış
Dene bir suyu nasıl içiriyorsun

bizimki 8.30 da kahvaltı yedi 10 da biraz emdi şimdi yerde dal taşşik yuvarlanıyor çorbayı 1 de deniyeyim

bende yemek yapıcam ahmete hava aldırıcam bende burdayım bari bezini kapatayım sıpanın
Dal taşşık demek
Ver kız ne versek kar köfte yogurt ve tahıllı beş ögün oldu offf

Doktorlar çok biliyo zaten

bardakla içiyo suyu ama gece biberonla verince alıyo bazen. geçen çok sıcak olduğunda vermiştim terlemekten uyuyamıyodu.
of daha sıcaklar başlıcak benim ev fırın gibi oluyo kışın kombi yakmadık nerdeyse oyy oyyy

küçük bardaklar okadar alıyomu gerçekten
neyse kızlar ben kaçayım ahmeti gezdirip sonramı yedirsem yedirsemdemi gezdirsem of bu ne ya bide yemek saati çıktı başıma

yedir de gezdir tok karna gezer yorulur sonra da uyur güzel güzel. tabi şimdi biraz yorulduysa yiyince uyumak ister. of anam bunları hesaplamak bile yorucu

sakınan göze cöp mü batıyo acaba biz dikkat ettikce ard arda bi sürü sey geliyo
uyutmadan önce kızımın burnunu cektim resmen sarı sümük ya(
Kaka miktarı da azaldı belki doymuyor off psikopata baglandım lan
ewet cnm azalmaya basladı bizimkindede gercekten

1 çay bardagı 110 cc yapıyor ölçtüm şimdi
kızlar 2 cay bardagını gecmemeli diyolar doktorlar 1 cay bardagı o kadar alıyomu yaw?senin ajda bardagı olmasın

bende 2 yasa kadar emziririm diyodum ama 1,5 karar olacak sanırım.su pek olmaz gibi ilk uyandıgında vermesen meme pıspıslasan sabaha karsı versen.bide kac dakika emiyolar kızlar sizinkiler

yaz günü su da vermesem olmaz. sürekli terliyo çünkü. uyandımı 10 dk falan emiyo ne var ne yok bitiriyo memede.

canım benimde böyle çok yaptı hala aradada yapıyor gaz olabilir.
bide ahmetin burnu tıkalıymış ya oyüzdende olabilir belki:44:

ilk adım ayakkabısı almak siteyenlerr unnado vicco da indirim var

bu marka ilk adım ayakkabısı bize hediye geldi kaliteli ve güzel birşey değiştirme fişinde gördüm 72 tlydi.

efe 8 aylık olmuşş:87::87::87::87:

maşallah efeye nice aylara ve yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…