kızımın uyku saati uyutayım geleyim
bence yeme miktarını çocuk ayarlıyo. kimisi çok yer kimisi az. bunu kafaya takmamak lazım. acıktırıp denersin ama kimisi yine de yemiyo. bize düşen yemekleri çeşitlendirmek herşeyden dengeli vermek. ben tam yapamıyorum bunu.
4-5 saatte bir emiyo gündüzleri. sabah 5-6 gibi emiyo sonra 10-11 gibi. öğleden sonra 4-5 gibi. en son gece uykusundan önce 9 da. bi kere de gece kalkıyo 12 de emmeye. kaç oldu günde 5 defa olmuş. değişebilir tabi 6-7 olduğu oluyo bazen tok da olsa gelip memeye yapışıyo
gece enaz 4-5 kere ama doyma niyetine değil emzik niyetinebence yeme miktarını çocuk ayarlıyo. kimisi çok yer kimisi az. bunu kafaya takmamak lazım. acıktırıp denersin ama kimisi yine de yemiyo. bize düşen yemekleri çeşitlendirmek herşeyden dengeli vermek. ben tam yapamıyorum bunu.
4-5 saatte bir emiyo gündüzleri. sabah 5-6 gibi emiyo sonra 10-11 gibi. öğleden sonra 4-5 gibi. en son gece uykusundan önce 9 da. bi kere de gece kalkıyo 12 de emmeye. kaç oldu günde 5 defa olmuş. değişebilir tabi 6-7 olduğu oluyo bazen tok da olsa gelip memeye yapışıyo
gece enaz 4-5 kere ama doyma niyetine değil emzik niyetine
sabah 6-7 arası sonra 11-12 gibi sonra 6-7 gibi ve gece 12 itibariyle başlıyordu ama şimdi saate bağlıycam yok onun zevkine bırakmak
bizimki 8.30 da kahvaltı yedi 10 da biraz emdi şimdi yerde dal taşşik yuvarlanıyor çorbayı 1 de deniyeyimYa ama gerçekten ben besleyemiyorum o zaman
Gerçekten ilk iş bir program çıkarıp uygulamak olacak taşındıktan sonra
Şimdi de 6 ögüne çıkaracam beslenmesini şu saat oldu 2 ögün bakalım olacak mı
Amin allah beterinden saklasın
bende yemek yapıcam ahmete hava aldırıcam bende burdayım bari bezini kapatayım sıpanınbenimki de uyuyo. yemek yapacağıma burdayım :26:
gece enaz 4-5 kere ama doyma niyetine değil emzik niyetine
sabah 6-7 arası sonra 11-12 gibi sonra 6-7 gibi ve gece 12 itibariyle başlıyordu ama şimdi saate bağlıycam yok onun zevkine bırakmak
2 yaşına kadar emzircem diyorum da bu meme büyüdükçe eğlenceye dönüyo sanırım. akşam bizimle yemek yedi ahmet güzelce doydu üstüne emip uyudu en az 6-7 saat uyuması lazım o toklukla ama alışkanlık uyanıyo emmeye. bazen 3-5 defa uyanıyo gecede. hep yazıyolar emzirmeyi bırakınca gece bütün uyumaya başladı diye. bu gece beslenmesini kaldırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum uyanınca su versem olur mu ki
Dal taşşık demekbizimki 8.30 da kahvaltı yedi 10 da biraz emdi şimdi yerde dal taşşik yuvarlanıyor çorbayı 1 de deniyeyim
bende yemek yapıcam ahmete hava aldırıcam bende burdayım bari bezini kapatayım sıpanın
şimdi hastaymış ya ondan uyanıyodur. diş çıkarırken ya da hastayken yarım saate bir uyanıp emiyodu ahmet de. bi dertleri olmasa uyanmazlar ya herşey dr.ların söyledğine de uymuyo bi düzen tutturuyosun hastalık diş vs. bozuyo
küçük bardaklar okadar alıyomu gerçekten1 çay bardagı 110 cc yapıyor ölçtüm şimdi
Ögün olarak bir yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum
Yaşını geçince de geceleri tabi ummudugum gibi olur mu bilmem
Oyuncak oldugu kesin bir zamandan sonra
Evet gece beslenmeyi kesince sıkıntısı yoksa uyuyorlarmış
Dene bir suyu nasıl içiriyorsun
küçük bardaklar okadar alıyomu gerçekten
neyse kızlar ben kaçayım ahmeti gezdirip sonramı yedirsem yedirsemdemi gezdirsem of bu ne ya bide yemek saati çıktı başıma
sakınan göze cöp mü batıyo acaba biz dikkat ettikce ard arda bi sürü sey geliyoolmasalar keşke ama oluyolar işte. avm den kaptı hasta oldu o geçti memlekete gittik hava değişiminden bişey oldu 10 gündür burnu akıyo. bunu atlatır başka bişey olur ben kabullendim. ne kadar dikkat etsek de oluyolar. olmasınlar tabi de. bi de ağır bi hastalık olmasınlar aman aman. bronşit ne kötüydü
ewet cnm azalmaya basladı bizimkindede gercektenKaka miktarı da azaldı belki doymuyor off psikopata baglandım lan
kızlar 2 cay bardagını gecmemeli diyolar doktorlar 1 cay bardagı o kadar alıyomu yaw?senin ajda bardagı olmasın1 çay bardagı 110 cc yapıyor ölçtüm şimdi
bende 2 yasa kadar emziririm diyodum ama 1,5 karar olacak sanırım.su pek olmaz gibi ilk uyandıgında vermesen meme pıspıslasan sabaha karsı versen.bide kac dakika emiyolar kızlar sizinkiler2 yaşına kadar emzircem diyorum da bu meme büyüdükçe eğlenceye dönüyo sanırım. akşam bizimle yemek yedi ahmet güzelce doydu üstüne emip uyudu en az 6-7 saat uyuması lazım o toklukla ama alışkanlık uyanıyo emmeye. bazen 3-5 defa uyanıyo gecede. hep yazıyolar emzirmeyi bırakınca gece bütün uyumaya başladı diye. bu gece beslenmesini kaldırmam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum uyanınca su versem olur mu ki
sakınan göze cöp mü batıyo acaba biz dikkat ettikce ard arda bi sürü sey geliyo
uyutmadan önce kızımın burnunu cektim resmen sarı sümük ya(
ewet cnm azalmaya basladı bizimkindede gercekten
kızlar 2 cay bardagını gecmemeli diyolar doktorlar 1 cay bardagı o kadar alıyomu yaw?senin ajda bardagı olmasın
bende 2 yasa kadar emziririm diyodum ama 1,5 karar olacak sanırım.su pek olmaz gibi ilk uyandıgında vermesen meme pıspıslasan sabaha karsı versen.bide kac dakika emiyolar kızlar sizinkiler
yaz günü su da vermesem olmaz. sürekli terliyo çünkü. uyandımı 10 dk falan emiyo ne var ne yok bitiriyo memede.
ya kızlar bilen paylaşsın lütfen
yatırıyorum 20-30 dk sonra bildiğiniz çığlıkla ağlıyor ve sallasamda devam ediyor sinirleniyor bide sadece memede susuyor ve hep orda kalmak istiyor bu ne şimdi ya bi süredir hep böyle
acaba dişmi diyorum gelen giden bişeyde yok bi şey söyleyin yaben yarın okuyabilicem yanlız şimdi odasında uzanıp çığlığını bekliyim bari ev değil apartman çınlıyor sanki
tekrar hayırlı geceler
ilk adım ayakkabısı almak siteyenlerr unnado vicco da indirim var
efe 8 aylık olmuşş:87::87::87::87:
küçük bardaklar okadar alıyomu gerçekten
neyse kızlar ben kaçayım ahmeti gezdirip sonramı yedirsem yedirsemdemi gezdirsem of bu ne ya bide yemek saati çıktı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?