2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar,
geçmişe bakmadım ama bebeğinizin severek yediği çorba tarifleri varsa paylaşabiilirmisiniz?benim kızım baya bi seçici çok az yiyo şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar herkese
bizimki dün gece 2de uyudu bu sabah ilk defa iyi uyudu 10.30 a kadartabi ara ara kalktı emdi
bende sabahın 7sinde kalktım camları sildim bide ütü yaptım dünde evleri süpürmüştüm silmiştim ev tertemiz oldu
yemek yapılacak sadece kaynanamlarda yarın en geç öbürgüne damlar
onlar gelene kadar camlar kirlenmese bari üstteki kadın zırt pırt tozlu halılarını silkeliyor çıldırtıyor beni
10 günde bir cam siliyorum hep toz içinde kalıyor bide 4.kattayız yani

sütcüm geldi gittim kızıma süt aldım geldim yogurt için tabi
ne yoruldum bee

masallah damadıma uyusun hep uykusunu alsın anneside dinlensin sabah 7 de kalkıp temizlik yapmasın
boswer yavrum kv gelicek siye temizlikmi yapılırmıs hiç ew süpürüp silmeni anlıyorumda 10 güne cam mı silinir anacım
ben senin bu zayıf vucüdunun sırrını cözmüs oldum

merhabalar,
geçmişe bakmadım ama bebeğinizin severek yediği çorba tarifleri varsa paylaşabiilirmisiniz?benim kızım baya bi seçici çok az yiyo şimdiden teşekkürler
canım benimki bi sebze corbasını sewerek yiyo
patates havuc kabak hep olan seyler ewde ne varsa artı olarak içine atıyorum bezelye karnıbahar vs hepsini haslıyorum ocagın altını kapatmadan öncede irmik atıyorum blendrdan gecirdikten sonra z.yagı ve cok az tuz koyuyorum afiyet olsun bebişine

merhabalar,

canım benimkide çok seçici sebze çorbalarını hiç beğenmedi, tarhana çorbası ile yayla çorbasını severek yiyor

kızım uyandı simdi gidip azıcık oynasmaca sonra meyve yemece daha sonra görüşmece:)))

canım Ahmet gerçekten az yiyo ek gıdayı ama ben sütün fazladır diye yemiyo diye düşünmüştüm.benim sütüm gündüz doyurmuyo ondan çok yiyo.kilo alımı azsa demek sütte yetmiyor.çocuk hasta belki ondanda kilo almamış olabilir ama.

ben tavuk balık çok ihmal ediyorum.kıymayıda haftada 3 veriyorum.kansızlıktan korktuğum için kıymaya yumurtaya çok önem veriyorum.ben hamlileyken kansızlık sorunu yaşadım oğlumunda kansılığı varsa diye kıymayı muhakkak çorbanın içindede olsa veriyorum.
anne sütü alan bebekte yoğurdun önemli olmadığını söylemişti benimde doktorum oyüzden yoğurt hergün vermiyorum.

ama isterdimki sütüm çok bol olsun sabah akşam sadece emzireyim oğluşumun gelişimide eksik kalmasın .ama olmadı sabahları sütümle doymuyo .

d vitamininide bu ara hiç aksatmıyorum dişi zorlamasın diye.

birde Ahmet çok hareketli maşallah bizim emir gibi bizimki yese noluyo dünyayı yiycek nerdeyse ama kilolu bi bebek değil.2 ayda 8oo gr almış

canım o zaman diştir zor çıkarıyo senin bebeler demekki hastalıkları bile dişten olabilir bünyeleri zayıfladığı için.

ve yazmayı unuttum haftanın 5 günü kırmızı et bir günü tavuk ve bir günde balık yemeliymiş balık yiyemiyorsa çorbası yapılacakmış of anam of ben bunları nasıl yediririm bilmiyorum
canım miktarı çoğaltmıyorsa bile oğlun birden doktorun dediği gibi yavaş yavaş çoğaltır hergün zorla 1-2 kaşık versen midesi büyür zamanla

sabahları 50 cc civarı kahvaltı 9 gibi
1-2 gibi ya meyve ya yoğurt miktarı 50 ila 70 cc
5-6 gibi 50-60 cc çorba
yatarkende sulu muhallebi onun miktarı değişiyor 50-60 80 yemesine bağlı

canım hazır mama seviyormu tahıllı mamalar falan belki onlarla midesini büyütebilirsin

canım köfte yiyorsa yap yap yedir tavuk gögüs eti olacakmış haşla güzece ez ver balığı ez ver
bizimki pürür yemiyor ne yapacam bakalım
gerçekten ek gıda çok zor

benim eşimin kuzeninin oğluda canım hiç pütürsüz bişey yemiyo onlar balığı falan rondodan geçirirlerdi.şuan ahmetin pütürlü yada pütürsüz yemesi önemli değil bence zamanı gelince alışıcak zaten pütürlü şeylere önemli olan atini balığını falan yemesi vitaminini alması geçirirver rondodan canım.3-5 kaşık bile yese en azından vitaminini alır

çocuk farketmeden hasta olmulta geçiriyomuş bile canım.geçmiş olsun en azından geçiyomuş.
sizin ev çok sıcak canım üşütmesine ihtimal yok sanki ahmetin sanki budamı alerjik acaba.dişten bünyeside zayıflamış olabilir.

canım onun kıymasını buzluğa küçük küçük at köfte falan olmasada çorbalarına atarsın paşanın sebze de atarsın hepsini birden yemiş olur.
kabak patates yeşil biber maydonıoz falan koyabilirsin canım.ve mevsim sebzeleri ne varsa herşeyi yerler artık

doğru mattika hastaymış yavrum ama benim ahmette zırt pırt hasta olmazki ama

dişten olabilir canım ya çok dedim sanki ama bünyesi zayıflamıştır yavrunun.

Bayagı geniş kontrol olmuş inş hemen iyileşir kuzumm
Dün kvalidem dedi zayıflamış mı ptesi görmüştü oysaki
Yok dedim şimdi baktım 200 gram eksik çıktı

zayıflamışmı canım efe sende ek gıda miktarını biraz arttır istersen canım.büyüdüler artık doymuyorlar sütle

dene canım su içirmeyi sonra kokunu duysun omzuna al pışpışla geri yatır bakalım napıcak aç değilse.
açsa zaten bunlarla geri uyumaz galiba

canım ne yapayım ben siliyorum üstteki kadın batırıyor bazen cam sildiğim aynı gün leş gibi halısını silkeliyor kavgada çıkarmıyorum ben başkası olsa ona çatardı kendisi tam bir mahelle karısı kadının tipini görünce korkuyorum birşey desek üzerimize atlar o derece
çok saygısız allah insana komşununda iyisini versin

kız maşallah sana 10 güne bi cam mı siliyorsun ben yılda 2 kere anca siliyorum valla çok pasaklıyım ben yaaaa.

maşallah merte güzel uyumuş.

sütcüm geldi gittim kızıma süt aldım geldim yogurt için tabi
ne yoruldum bee

ben sütçüye güvenemiyorum canım ya hala hazır sütle mayalıyorum.bikaç defa aldımhep çöktü süt.

çok kirleniyor canım mecburen yani öyle deme kız niye pasaklı olasın şu üstteki kadın batırmasa 1-2 ayda bir silerimde kadın mahvediyor

kızlr dün 1.5 da yatmıştı ya oğlum sabah 11 de kalktı gece 1 kere emmeye kalktı tabi.
bakalım bu gece nasıl uyutucam çok geç kalktı yarında kınamız var erken kalkmamız gerekiyor.
akşamada kociş geliyor şükür oğlum babaısnı görünce napıcak çok merak ediyorum.

anneler ben oğlanın eline bişey veriyoumya mesela şeftali verdim dün onu heryere sürüyor mutfaktaysa buzdolabına bulaşık makinesine yürütecine sehpalara heryere sürüp ağzına geri alıyor.dün 3 kere kusutu dedimya bundanmı oldu acaba.şuan iyi gibi daha kusmadı ama mikropmu kaptı diye korktum.dünde 2 kere baya sulu kaka yaptı.hadi o diştendir diyorumda kusması neden acaba resmen halıya kanepeye üstümüz kendi üstüne tüm gün yedikelrini çıkardı sanki.hastamı diye düşündüm şuan başka belirti yok.

bide kurabiyeye deli oldu annem dün un kurabiyesi yapmıştı şimdi onu yiyordum çayla tabağa yapıştı resmen elimle ufaladım diline koydum bayıldı istedikçe istiyo.ağzına koyduğumdada bi mutlu oluyo ne anladı anlamıyorum kurabiyeden.

eliföykü sabahları sütünle doymaz artık büyüdüler. dolu dolu 2 memeyi emiyo yarım saat sonra yemeğe saldırıyo ahmet. çok değil 3 hafta önce emdikten 2 saat sonraya kadar ağzını açmazdı yemezdi. o kadar harekete yakıyolar artık ve 7-8.aylardan sonra mideleri de büyüyo. eksiklik gibi hissetmişsin sütünle doymuyo diye ama doymazlar artık

marji sen gençsin tabi daha canının kıymetini bilmiyosun, 10 güne bir cam mı silinir komşu çamur mu atıyo napıyo en fazla toz gelir onun silkmesinden

mama sandalyesinde veriyorum ben meyveyi. ama öyle evde bi yerlere sürtmekten mikrop kapmaz ahmet neleri neleri yalıyo. balkonda karınca vardı yakalasa onun da tadına bakcaktı
un kurabiyesi canım un ve şeker, bağımlılık yapan şeyler kim sevmez ki. ben şeker vermemeye çalışıyorum hurma incir meyvelerden veriyorum ama unlu şekerli şeyleri büyüdüklerinde alamıcaz zaten ellerinden verme bence şimdi

olabilir canım yada soğuk verdiysen midesine dokunmuştur.
bide sizin düğün çok yaklaşmış oda zor kalbalık filan herkes dokunuyor seviyor kucaktan kucağa filan
çok şükür mert hasta olmadan atlattı düğünü inşallah emirde sorunsuz atlatır
bu arada bizimkide kurabiyeler bayılıyor yeterki bizim yediğimiz birşey olsun ona görür görmez çıldırıyor istiyor ağzını açıp bekliyor.

saçlarını bile balkona atıyor öyle toz oluyorki camlar bide yağmur yağınca hep dalga dalga kalıyor bu sık cam silme bana annemden geçmiş sanırım o haftada 2 kere bile cam siliyor bazenbide her hafta perde yıkıyor hobi gibi allahtan ben o kadar abartmıyorum

kızlar korktuğum başıma geldi mert bey kucağımdayken laptopa bir tekme attı laptop yere düştü allahtan kırılmadı daha 1 senelik yepyeni yazık olurdu.
ama bu bu son olmayacak belli

hayırlı cumalar herkese

gecmıs yapamdm bugıun kızımla guzelce uyuduk sabh babayı gonderdıkten sonra yattık kzıım uyumaz uyanır dıyodum ama bı uyan saat 11,30cımcımem hala uyuyo valla dınc hıssedıyorum kendımı karnn doyurdum evlerı temızledım corbasını yaptım uykusu geldı meyve puresını yedırdım uyuyo sımdı bende azcık bakınıyım dedım katlamam gereken dolu camasır var nefret edıyorum camasır katlamaktan

sızler nasılsınz

kızlar korktuğum başıma geldi mert bey kucağımdayken laptopa bir tekme attı laptop yere düştü allahtan kırılmadı daha 1 senelik yepyeni yazık olurdu.
ama bu bu son olmayacak belli

daha neler yapcaklar tv falan kalmıcak evdebızımkıde laptopu gorunce delı gıbı vurmaya baslıo hı hı dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…