2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence uyar cnm sizde belli bi gün yokmu halı cırpmak için üst katta oturuyolar diye alttakilerin canı yok mu?(bende en üst katta oturuyorum üstümden bişey cırpan yok cok sükür)

canım bayadır alıyoruz binaca bu sütcüden en azından günlük süt ve yogurdu güzel tutuyor

canım mikrop fln kapmmamıstır bence oyuncaklar heryerde bizim onlarda hep agızda.soguk verdiysen ondan midesini üşütmüştür.
walla kendilerine özel yapılan seyleri yemiyolar biz ne yıyosak agız kocaman acılıyo:)

kızlar korktuğum başıma geldi mert bey kucağımdayken laptopa bir tekme attı laptop yere düştü allahtan kırılmadı daha 1 senelik yepyeni yazık olurdu.
ama bu bu son olmayacak belli
ewet son degil baslangıc cnm daha nele yapıcaklar kimbilir

hayırlı cumalar cnm
masallah kızına iyi uyumus annesinide dinlendirmiş
bende camasır yıkayıp asmasını sewiyorumda gel gelelim katlayıp ütü işi böööggg
kolay gelsin cnm sana

geçen tv de geçiyodu konusu böcekler le ilgili yenmeliymiş falan diye.senin oğlan demekki biliyo yenceğini şi,mdiden.şaka bi yana yakalasalar atarlar valla ağızlarına.
bende vermek istem,iyorum çoğu şeyi ama kıyamıyrum canım yaaa ne olcak bi ikiden deyip veriyorum.toplasan 1 çay kaşığı vermemişimdir

canım çok korkuyorum düğünden ya elden ele gezicek dediğin gibi bide gürültü müzik falan inşallah rahatsız olmaz.ordada olmak zorundayım erkek kardeşimin düğünü rezil olmasak bari oralarda.keşke ev düğünü olsa ya olmadı eve girersin.

önceki gün dondorma yalatmıştım ama sdadece dudağını dokunmuştu bikaç kere ondan üşütmüş olabilirmi midesini:18:

kızlar korktuğum başıma geldi mert bey kucağımdayken laptopa bir tekme attı laptop yere düştü allahtan kırılmadı daha 1 senelik yepyeni yazık olurdu.
ama bu bu son olmayacak belli
benimkininde hedefin de netbookum şimdiye kadar bikaç kere eliyle vurdu sadece bakalım sonları nolucak bilgisayarların
sanada hayırlı cumalar canım maşallah iyi uyumuş senin kızın sanada baya dinlenme vakti vermiş

bende gideyim yemek yapayım aksama
görüşürüz anneler

canım soğuk dondurma verdim ama sadece dudağını sürdü bikaç kere ille çekti elimden bişi olmaz dediydim ondanmı olduki acep

erken çıktın kız bugün yemek için zor bi yemek var galiba akşama

saolsn cnm utumu un gece yaptım katlancaklar kaldı elımde hıc gıtmıo valla

aynen cnm o uyurken bnde yattım corbasıda hazır kalkınca aksamada bıber dolması yapcam onunda ıcını hazırladım koyarım bırazdan ocaga

elifoyku

canım okuzması normal benımkde gecen ole kustu batırdı heryerı cok yıyosa seftalıde dokunmustur benımkıne cılek yedırdık sonra oda kustu ole

ben gece uyanınca hiç su denemedim cnm benimkide terliyo ama
bide benimki 5 dk falan emiyo
efe 10 dk bitiriyor işini
şuan çok uygun o zaman bayagı indirim de sepetime attıgımı almışlar
başka bir tane bakayım

yok canım ya efenin hayatı mikrop etrafa sürüyor sürüyor sonra agzına bence mikrop kapmamıştır
soguksa ondandır dondurma yapar mı bilmem ama yalamakla:131: bişi olmaz diye düşünüyorum

3 saastte mutfak salon ve kitaplıklar tamamlandıev kullanılamaz hale geldi
şimdi gittiler ve ben bir tuhaf oldumbu ev bizim ilk göz agrımız kocişle iyi kötü anlarımız oldu
efe oldubüyüdü 8 aylık oldu
galiba bekledigimden zor olacak evle vedalaşmam

aynen bizim ev

karamın bardagı sürahi kanımca
bende ölçtüm birazönce 80 cc

toplaşıp o kadını bi ters düz edelim kız zaten uykusuz ve yorgunuz kendimize geliriz be
sende abartmışsın bacım ya zırt pırta silinmez bu meret

elif bana çalışmışsın
cevapların için sağol canım benim dediğin doğru aslında diş stresinden bünye zayıfladı
tahıl aldım sütlü tahıl daha doğrusuda ben alıp alıp vermiyorum niyeyse
akşam 3-5 kere vermiştim çok huzursuz olmuştu

amin amin komşu önemli

kaana hastayım ben
tam benim hayalimdeki çocuk:98:

bu kadın kesin kaşınıyor balkona saç atmakta ne ya yuh yuh

bende bidefa dondurma yalattım nolucakki dimi
bence seninki mideyi bozmuş zannetmiyorum başke şey olduğunu kusup rahatlamışta bari bugün hafif bi çorba ver eniyisi

ben yaptım dolma seven pek yok aslında ama insan ne pişiricem diye şaşırıyor afiyet olsun

Hayirli cumalar kizlar ve tatli bebisler
Bebiskerin ogunlerinden bahsedilmis bende eylule baligi tavugu fazla veremiyorum ama kirmizi eti yiyor abuzluga kus basi yaip bir iki kup koyuyorum yemegine eylul sabahlari 210ml sut iciyor sonra biximle az birsey sofradan peynir zeytin salatalik bebe biskuvisi yaninda yiyor 3-4saat sonrs etli pirincli sebze yemegi bir kase veriyorum ufaltip puturlu 3saat sonra yine 210ml sut en sonda bir kase muhallebi veriyorum 8 de onunlada gece sabaha kadar yatiyor gece uyanirsa su veriyorum geri uyuyor gunde 4ogun vermis oluyorum azmi ki?

eline saglık stres ama ben şuaralar dolma görmesem iyi
yarım saattir sayfa yeniliyom tık yok 10 syf geçmiş yaptım agustos analarından siz de ses sedyok

ögünün az ama miktarı iyi bence ben yogurdu da yedirdim 3 ögün oldu şimdi köfte yapacam onu verecem
akşam da tahıllı yedirsem tamamdır
of ya gün bitiyor ek gıda işi bitmiyor
miktarları da 15,20 cc arttırdım

yoğurt meyve nerde

eline saglık stres ama ben şuaralar dolma görmesem iyi
yarım saattir sayfa yeniliyom tık yok 10 syf geçmiş yaptım agustos analarından siz de ses sedyok
dolma niyeki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…