bence uyar cnm sizde belli bi gün yokmu halı cırpmak için üst katta oturuyolar diye alttakilerin canı yok mu?(bende en üst katta oturuyorum üstümden bişey cırpan yok cok sükür)canım ne yapayım ben siliyorum üstteki kadın batırıyor bazen cam sildiğim aynı gün leş gibi halısını silkeliyor kavgada çıkarmıyorum ben başkası olsa ona çatardı kendisi tam bir mahelle karısı kadının tipini görünce korkuyorum birşey desek üzerimize atlar o derece
çok saygısız allah insana komşununda iyisini versin
canım bayadır alıyoruz binaca bu sütcüden en azından günlük süt ve yogurdu güzel tutuyorkız maşallah sana 10 güne bi cam mı siliyorsun ben yılda 2 kere anca siliyorum valla çok pasaklıyım ben yaaaa.
maşallah merte güzel uyumuş.
ben sütçüye güvenemiyorum canım ya hala hazır sütle mayalıyorum.bikaç defa aldımhep çöktü süt.
kızlr dün 1.5 da yatmıştı ya oğlum sabah 11 de kalktı gece 1 kere emmeye kalktı tabi.
bakalım bu gece nasıl uyutucam çok geç kalktı yarında kınamız var erken kalkmamız gerekiyor.
akşamada kociş geliyor şükür oğlum babaısnı görünce napıcak çok merak ediyorum.
anneler ben oğlanın eline bişey veriyoumya mesela şeftali verdim dün onu heryere sürüyor mutfaktaysa buzdolabına bulaşık makinesine yürütecine sehpalara heryere sürüp ağzına geri alıyor.dün 3 kere kusutu dedimya bundanmı oldu acaba.şuan iyi gibi daha kusmadı ama mikropmu kaptı diye korktum.dünde 2 kere baya sulu kaka yaptı.hadi o diştendir diyorumda kusması neden acaba resmen halıya kanepeye üstümüz kendi üstüne tüm gün yedikelrini çıkardı sanki.hastamı diye düşündüm şuan başka belirti yok.
bide kurabiyeye deli oldu annem dün un kurabiyesi yapmıştı şimdi onu yiyordum çayla tabağa yapıştı resmen elimle ufaladım diline koydum bayıldı istedikçe istiyo.ağzına koyduğumdada bi mutlu oluyo ne anladı anlamıyorum kurabiyeden.
ewet son degil baslangıc cnm daha nele yapıcaklar kimbilirkızlar korktuğum başıma geldi mert bey kucağımdayken laptopa bir tekme attı laptop yere düştü allahtan kırılmadı daha 1 senelik yepyeni yazık olurdu.
ama bu bu son olmayacak belli
hayırlı cumalar herkese
gecmıs yapamdm bugıun kızımla guzelce uyuduk sabh babayı gonderdıkten sonra yattık kzıım uyumaz uyanır dıyodum ama bı uyan saat 11,30cımcımem hala uyuyo valla dınc hıssedıyorum kendımı karn n doyurdum evlerı temızledım corbasını yaptım uykusu geldı meyve puresını yedırdım uyuyo sımdı bende azcık bakınıyım dedım katlamam gereken dolu camasır var nefret edıyorum camasır katlamaktan
sızler nasılsınz
mama sandalyesinde veriyorum ben meyveyi. ama öyle evde bi yerlere sürtmekten mikrop kapmaz ahmet neleri neleri yalıyo. balkonda karınca vardı yakalasa onun da tadına bakcaktı
un kurabiyesi canım un ve şeker, bağımlılık yapan şeyler kim sevmez ki. ben şeker vermemeye çalışıyorum hurma incir meyvelerden veriyorum ama unlu şekerli şeyleri büyüdüklerinde alamıcaz zaten ellerinden verme bence şimdi
olabilir canım yada soğuk verdiysen midesine dokunmuştur.
bide sizin düğün çok yaklaşmış oda zor kalbalık filan herkes dokunuyor seviyor kucaktan kucağa filan
çok şükür mert hasta olmadan atlattı düğünü inşallah emirde sorunsuz atlatır
bu arada bizimkide kurabiyeler bayılıyor yeterki bizim yediğimiz birşey olsun ona görür görmez çıldırıyor istiyor ağzını açıp bekliyor.
benimkininde hedefin de netbookum şimdiye kadar bikaç kere eliyle vurdu sadece bakalım sonları nolucak bilgisayarlarınkızlar korktuğum başıma geldi mert bey kucağımdayken laptopa bir tekme attı laptop yere düştü allahtan kırılmadı daha 1 senelik yepyeni yazık olurdu.
ama bu bu son olmayacak belli
sanada hayırlı cumalar canım maşallah iyi uyumuş senin kızın sanada baya dinlenme vakti vermişhayırlı cumalar herkese
gecmıs yapamdm bugıun kızımla guzelce uyuduk sabh babayı gonderdıkten sonra yattık kzıım uyumaz uyanır dıyodum ama bı uyan saat 11,30cımcımem hala uyuyo valla dınc hıssedıyorum kendımı karn n doyurdum evlerı temızledım corbasını yaptım uykusu geldı meyve puresını yedırdım uyuyo sımdı bende azcık bakınıyım dedım katlamam gereken dolu camasır var nefret edıyorum camasır katlamaktan
sızler nasılsınz
bence uyar cnm sizde belli bi gün yokmu halı cırpmak için üst katta oturuyolar diye alttakilerin canı yok mu?(bende en üst katta oturuyorum üstümden bişey cırpan yok cok sükür)
canım bayadır alıyoruz binaca bu sütcüden en azından günlük süt ve yogurdu güzel tutuyor
canım mikrop fln kapmmamıstır bence oyuncaklar heryerde bizim onlarda hep agızda.soguk verdiysen ondan midesini üşütmüştür.
walla kendilerine özel yapılan seyleri yemiyolar biz ne yıyosak agız kocaman acılıyo:)
bende gideyim yemek yapayım aksama
görüşürüz anneler
ewet son degil baslangıc cnm daha nele yapıcaklar kimbilir
hayırlı cumalar cnm
masallah kızına iyi uyumus annesinide dinlendirmiş
bende camasır yıkayıp asmasını sewiyorumda gel gelelim katlayıp ütü işi böööggg
kolay gelsin cnm sana
geçen tv de geçiyodu konusu böcekler le ilgili yenmeliymiş falan diye.senin oğlan demekki biliyo yenceğini şi,mdiden.şaka bi yana yakalasalar atarlar valla ağızlarına.
bende vermek istem,iyorum çoğu şeyi ama kıyamıyrum canım yaaa ne olcak bi ikiden deyip veriyorum.toplasan 1 çay kaşığı vermemişimdir
canım çok korkuyorum düğünden ya elden ele gezicek dediğin gibi bide gürültü müzik falan inşallah rahatsız olmaz.ordada olmak zorundayım erkek kardeşimin düğünü rezil olmasak bari oralarda.keşke ev düğünü olsa ya olmadı eve girersin.
önceki gün dondorma yalatmıştım ama sdadece dudağını dokunmuştu bikaç kere ondan üşütmüş olabilirmi midesini:18:
benimkininde hedefin de netbookum şimdiye kadar bikaç kere eliyle vurdu sadece bakalım sonları nolucak bilgisayarların
sanada hayırlı cumalar canım maşallah iyi uyumuş senin kızın sanada baya dinlenme vakti vermiş
canım soğuk dondurma verdim ama sadece dudağını sürdü bikaç kere ille çekti elimden bişi olmaz dediydim ondanmı olduki acep
erken çıktın kız bugün yemek için zor bi yemek var galiba akşama
efe 10 dk bitiriyor işiniben gece uyanınca hiç su denemedim cnm benimkide terliyo ama
bide benimki 5 dk falan emiyo
şuan çok uygun o zaman bayagı indirim de sepetime attıgımı almışlarcanım benimde böyle çok yaptı hala aradada yapıyor gaz olabilir.
bide ahmetin burnu tıkalıymış ya oyüzdende olabilir belki:44:
bu marka ilk adım ayakkabısı bize hediye geldi kaliteli ve güzel birşey değiştirme fişinde gördüm 72 tlydi.
maşallah efeye nice aylara ve yıllara
kızlr dün 1.5 da yatmıştı ya oğlum sabah 11 de kalktı gece 1 kere emmeye kalktı tabi.
bakalım bu gece nasıl uyutucam çok geç kalktı yarında kınamız var erken kalkmamız gerekiyor.
anneler ben oğlanın eline bişey veriyoumya mesela şeftali verdim dün onu heryere sürüyor mutfaktaysa buzdolabına bulaşık makinesine yürütecine sehpalara heryere sürüp ağzına geri alıyor.dün 3 kere kusutu dedimya bundanmı oldu acaba.şuan iyi gibi daha kusmadı ama mikropmu kaptı diye korktum.dünde 2 kere baya sulu kaka yaptı.hadi o diştendir diyorumda kusması neden acaba resmen halıya kanepeye üstümüz kendi üstüne tüm gün yedikelrini çıkardı sanki.hastamı diye düşündüm şuan başka belirti yok.
bide kurabiyeye deli oldu annem dün un kurabiyesi yapmıştı şimdi onu yiyordum çayla tabağa yapıştı resmen elimle ufaladım diline koydum bayıldı istedikçe istiyo.ağzına koyduğumdada bi mutlu oluyo ne anladı anlamıyorum kurabiyeden.
aynen bizim evbardakla içiyo suyu ama gece biberonla verince alıyo bazen. geçen çok sıcak olduğunda vermiştim terlemekten uyuyamıyodu.
of daha sıcaklar başlıcak benim ev fırın gibi oluyo kışın kombi yakmadık nerdeyse oyy oyyy
karamın bardagı sürahi kanımcasakınan göze cöp mü batıyo acaba biz dikkat ettikce ard arda bi sürü sey geliyo
uyutmadan önce kızımın burnunu cektim resmen sarı sümük ya(
ewet cnm azalmaya basladı bizimkindede gercekten
kızlar 2 cay bardagını gecmemeli diyolar doktorlar 1 cay bardagı o kadar alıyomu yaw?senin ajda bardagı olmasın
bende 2 yasa kadar emziririm diyodum ama 1,5 karar olacak sanırım.su pek olmaz gibi ilk uyandıgında vermesen meme pıspıslasan sabaha karsı versen.bide kac dakika emiyolar kızlar sizinkiler
toplaşıp o kadını bi ters düz edelim kız zaten uykusuz ve yorgunuz kendimize geliriz bemerhaba kızlar herkese
bizimki dün gece 2de uyudu bu sabah ilk defa iyi uyudu 10.30 a kadartabi ara ara kalktı emdi
bende sabahın 7sinde kalktım camları sildim bide ütü yaptım dünde evleri süpürmüştüm silmiştim ev tertemiz oldu
yemek yapılacak sadece kaynanamlarda yarın en geç öbürgüne damlar
onlar gelene kadar camlar kirlenmese bari üstteki kadın zırt pırt tozlu halılarını silkeliyor çıldırtıyor beni
10 günde bir cam siliyorum hep toz içinde kalıyor bide 4.kattayız yani
elif bana çalışmışsıncanım Ahmet gerçekten az yiyo ek gıdayı ama ben sütün fazladır diye yemiyo diye düşünmüştüm.benim sütüm gündüz doyurmuyo ondan çok yiyo.kilo alımı azsa demek sütte yetmiyor.çocuk hasta belki ondanda kilo almamış olabilir ama.
ben tavuk balık çok ihmal ediyorum.kıymayıda haftada 3 veriyorum.kansızlıktan korktuğum için kıymaya yumurtaya çok önem veriyorum.ben hamlileyken kansızlık sorunu yaşadım oğlumunda kansılığı varsa diye kıymayı muhakkak çorbanın içindede olsa veriyorum.
anne sütü alan bebekte yoğurdun önemli olmadığını söylemişti benimde doktorum oyüzden yoğurt hergün vermiyorum.
ama isterdimki sütüm çok bol olsun sabah akşam sadece emzireyim oğluşumun gelişimide eksik kalmasın .ama olmadı sabahları sütümle doymuyo .
d vitamininide bu ara hiç aksatmıyorum dişi zorlamasın diye.
birde Ahmet çok hareketli maşallah bizim emir gibi bizimki yese noluyo dünyayı yiycek nerdeyse ama kilolu bi bebek değil.2 ayda 8oo gr almış
canım o zaman diştir zor çıkarıyo senin bebeler demekki hastalıkları bile dişten olabilir bünyeleri zayıfladığı için.
canım miktarı çoğaltmıyorsa bile oğlun birden doktorun dediği gibi yavaş yavaş çoğaltır hergün zorla 1-2 kaşık versen midesi büyür zamanla
canım hazır mama seviyormu tahıllı mamalar falan belki onlarla midesini büyütebilirsin
benim eşimin kuzeninin oğluda canım hiç pütürsüz bişey yemiyo onlar balığı falan rondodan geçirirlerdi.şuan ahmetin pütürlü yada pütürsüz yemesi önemli değil bence zamanı gelince alışıcak zaten pütürlü şeylere önemli olan atini balığını falan yemesi vitaminini alması geçirirver rondodan canım.3-5 kaşık bile yese en azından vitaminini alır
çocuk farketmeden hasta olmulta geçiriyomuş bile canım.geçmiş olsun en azından geçiyomuş.
sizin ev çok sıcak canım üşütmesine ihtimal yok sanki ahmetin sanki budamı alerjik acaba.dişten bünyeside zayıflamış olabilir.
canım onun kıymasını buzluğa küçük küçük at köfte falan olmasada çorbalarına atarsın paşanın sebze de atarsın hepsini birden yemiş olur.
kabak patates yeşil biber maydonıoz falan koyabilirsin canım.ve mevsim sebzeleri ne varsa herşeyi yerler artık
dişten olabilir canım ya çok dedim sanki ama bünyesi zayıflamıştır yavrunun.
zayıflamışmı canım efe sende ek gıda miktarını biraz arttır istersen canım.büyüdüler artık doymuyorlar sütle
dene canım su içirmeyi sonra kokunu duysun omzuna al pışpışla geri yatır bakalım napıcak aç değilse.
açsa zaten bunlarla geri uyumaz galiba
amin amin komşu önemlicanım ne yapayım ben siliyorum üstteki kadın batırıyor bazen cam sildiğim aynı gün leş gibi halısını silkeliyor kavgada çıkarmıyorum ben başkası olsa ona çatardı kendisi tam bir mahelle karısı kadının tipini görünce korkuyorum birşey desek üzerimize atlar o derece
çok saygısız allah insana komşununda iyisini versin
bu kadın kesin kaşınıyor balkona saç atmakta ne ya yuh yuhsaçlarını bile balkona atıyor öyle toz oluyorki camlar bide yağmur yağınca hep dalga dalga kalıyor bu sık cam silme bana annemden geçmiş sanırım o haftada 2 kere bile cam siliyor bazenbide her hafta perde yıkıyor hobi gibi allahtan ben o kadar abartmıyorum
bende bidefa dondurma yalattımgeçen tv de geçiyodu konusu böcekler le ilgili yenmeliymiş falan diye.senin oğlan demekki biliyo yenceğini şi,mdiden.şaka bi yana yakalasalar atarlar valla ağızlarına.
bende vermek istem,iyorum çoğu şeyi ama kıyamıyrum canım yaaa ne olcak bi ikiden deyip veriyorum.toplasan 1 çay kaşığı vermemişimdir
canım çok korkuyorum düğünden ya elden ele gezicek dediğin gibi bide gürültü müzik falan inşallah rahatsız olmaz.ordada olmak zorundayım erkek kardeşimin düğünü rezil olmasak bari oralarda.keşke ev düğünü olsa ya olmadı eve girersin.
önceki gün dondorma yalatmıştım ama sdadece dudağını dokunmuştu bikaç kere ondan üşütmüş olabilirmi midesini:18:
benimkininde hedefin de netbookum şimdiye kadar bikaç kere eliyle vurdu sadece bakalım sonları nolucak bilgisayarların
sanada hayırlı cumalar canım maşallah iyi uyumuş senin kızın sanada baya dinlenme vakti vermiş
canım soğuk dondurma verdim ama sadece dudağını sürdü bikaç kere ille çekti elimden bişi olmaz dediydim ondanmı olduki acep
erken çıktın kız bugün yemek için zor bi yemek var galiba akşama
ben yaptım dolma seven pek yok aslında ama insan ne pişiricem diye şaşırıyor afiyet olsunsaolsn cnm utumu un gece yaptım katlancaklar kaldı elımde hıc gıtmıo valla
aynen cnm o uyurken bnde yattım corbasıda hazır kalkınca aksamada bıber dolması yapcam onunda ıcını hazırladım koyarım bırazdan ocaga
ince belli bardakla ölçtüm ben bizim çay bardakları öyle sizinki nasıl ki
Hayirli cumalar kizlar ve tatli bebisler
Bebiskerin ogunlerinden bahsedilmis bende eylule baligi tavugu fazla veremiyorum ama kirmizi eti yiyor abuzluga kus basi yaip bir iki kup koyuyorum yemegine eylul sabahlari 210ml sut iciyor sonra biximle az birsey sofradan peynir zeytin salatalik bebe biskuvisi yaninda yiyor 3-4saat sonrs etli pirincli sebze yemegi bir kase veriyorum ufaltip puturlu 3saat sonra yine 210ml sut en sonda bir kase muhallebi veriyorum 8 de onunlada gece sabaha kadar yatiyor gece uyanirsa su veriyorum geri uyuyor gunde 4ogun vermis oluyorum azmi ki?
yoğurt meyve nerdeHayirli cumalar kizlar ve tatli bebisler
Bebiskerin ogunlerinden bahsedilmis bende eylule baligi tavugu fazla veremiyorum ama kirmizi eti yiyor abuzluga kus basi yaip bir iki kup koyuyorum yemegine eylul sabahlari 210ml sut iciyor sonra biximle az birsey sofradan peynir zeytin salatalik bebe biskuvisi yaninda yiyor 3-4saat sonrs etli pirincli sebze yemegi bir kase veriyorum ufaltip puturlu 3saat sonra yine 210ml sut en sonda bir kase muhallebi veriyorum 8 de onunlada gece sabaha kadar yatiyor gece uyanirsa su veriyorum geri uyuyor gunde 4ogun vermis oluyorum azmi ki?
dolma niyeki kızeline saglık stres ama ben şuaralar dolma görmesem iyi
yarım saattir sayfa yeniliyom tık yok 10 syf geçmiş yaptım agustos analarından siz de ses sedyok
kahvehane bardakları yokmu canım onlardan
ha bende her çeşit var ama tvdekiler kahvehane bardağı heralde
mehmet gelicek kaçıyorum görüşürüz
ben 1 de çorba verdim 70cc daha bişey yokögünün az ama miktarı iyi bence ben yogurdu da yedirdim 3 ögün oldu şimdi köfte yapacam onu verecem
akşam da tahıllı yedirsem tamamdır
of ya gün bitiyor ek gıda işi bitmiyor
miktarları da 15,20 cc arttırdım
ben 1 de çorba verdim 70cc daha bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?