benimki de acıkınca pek huysuz oluyoEfe de mamma diyince salyaları akıyor kız koşuyo hele mama sandalyesinde hazırlamaya başladıgım an mızıldanıyor çabuk ver diye sogumasını bile bekleyemiyor sabırsız tosun
sen verirsin yine deBu saatte yemek yiyorum
dur kız ilk günden kızma hemenEn üst katta oturmayı bu yüzden seviyorum yuksrıdakilerin ayak sesleri geliyor sanki evde yürüyorlar
ben hala alkışı öğretemedim oğlana sizde duyup heveslendiydim baktım yapası yok bıraktım.ama bay bay yapıyo ona karşısından biri bay bay yaparsa.bunu ben öğretmedim.demekki kendi istediklerini yapıyo bu bebeler.
mattika Ahmet arabasını kullanabiliyomu.dün bende gördüm mağazada ama üstünde 2 yaş üstü yazıyordu alsammı kararsız kaldım sana sorayım dedim
hadi yine iyisinSeboş desene döktürecez aynı zamanda
Buarada ablam harbi gelmedi ha gel dedim ona bugün ev hayırlamaya geldiler
Dedim hani eşyalar dedi yerleştik artık topla getir zor olur
daha bugün eşime söyeniyodum bi bilet al da konsere gidelim hiçbiyere çıkmıyoruz diyeben o sesleri hep duyuyorum kaçıncı kattasın ben 2. kattayım
1 haftadır başladı ahmettede
her çocuğun gelişimi ilgisi farklı efe topiğin gurmesi mi
ne yedin ben armut ve erik
evet abisini çok inceliyor abidede çene hiç durmaz ve hep hareket halindedir onu hep dikkatle takip ediyor zaten yaver diyoruz ahmete
tam yay burcusun ya gez babam gez
bizimki hayırıda anlıyor gel git uyu anlıyorda ne oluyor inadına tersini yapıyor
Çökelekli pide
Gel beraber yiyelim canımmmm
diğer ablanlardamı gelmediSeboş desene döktürecez aynı zamanda
Buarada ablam harbi gelmedi ha gel dedim ona bugün ev hayırlamaya geldiler
Dedim hani eşyalar dedi yerleştik artık topla getir zor olur
ben yerim inanda çökelekli güzel olurmukiÇökelekli pide
kocişe seni şikayet edenmibenimki de acıkınca pek huysuz oluyo
sen verirsin yine de
dur kız ilk günden kızma hemen
bend de alt komşumu gördüm geçen sırıtıp merhaba dedi bana
ben de meraba iyi akşamlar dedim kapıyı kapattım
Çökelekli pide
akşam patates kızartması ve pilavı aynı anda yiyen bendim amaÜç görünümlü 1.kattayım alt ön tarafta magaza var
Altta kalanın canı çıksın
Ben hamurişi sen meyve götürrr
ahmette baybaymış alkışmış hiç yapamıyor anca çeneye kuvvet verdiBenimki bay bay yapamaz çünkü sürekli el agızda
Seboş harbi uyuz olmuştur kadın ha çok rahatsız ediyor üst katın sesi alışır mıyım stres
Bu sese uyuyamam ben tıkırtı bile olsa
Benimki bay bay yapamaz çünkü sürekli el agızda
Seboş harbi uyuz olmuştur kadın ha çok rahatsız ediyor üst katın sesi alışır mıyım stres
ayy bu arada bizimkiler balayındalarya o işi haledememişler.gidememişler parise.annemi aramış kardeşim dönücez biz diye halbuki 5 gündü tatilleri.annem neden falan diye üsteleyince kıza vermiş tlf kız anlatmış olmadı o iş demiş.moralleri bozulmuş falan annemde kalın dinlenin falan diye ikna etmiş.
bugün onlara güldüm devamlı çocuk bunlar vallahi 3 günde o iş olmadı diye moral bozmuşlar.
ayy bu arada bizimkiler balayındalarya o işi haledememişler.gidememişler parise.annemi aramış kardeşim dönücez biz diye halbuki 5 gündü tatilleri.annem neden falan diye üsteleyince kıza vermiş tlf kız anlatmış olmadı o iş demiş.moralleri bozulmuş falan annemde kalın dinlenin falan diye ikna etmiş.
bugün onlara güldüm devamlı çocuk bunlar vallahi 3 günde o iş olmadı diye moral bozmuşlar.
tüh tüh sebos çok dertlisinoh iyi oldu haber de gönderdim kankasıyla çok ayıp etti dedim şimdi sevimli olmaya çalışıyo ama nafile
alışırsın cnm sese
bizim özellikle banyoda üsttekiyle aynı evde gibi olduğumuzdan banyo yaparken şarkı falan söyleyemiyorum
ben hala alkışı öğretemedim oğlana sizde duyup heveslendiydim baktım yapası yok bıraktım.ama bay bay yapıyo ona karşısından biri bay bay yaparsa.bunu ben öğretmedim.demekki kendi istediklerini yapıyo bu bebeler.
mattika Ahmet arabasını kullanabiliyomu.dün bende gördüm mağazada ama üstünde 2 yaş üstü yazıyordu alsammı kararsız kaldım sana sorayım dedim
oh iyi oldu haber de gönderdim kankasıyla çok ayıp etti dedim şimdi sevimli olmaya çalışıyo ama nafile
alışırsın cnm sese
bizim özellikle banyoda üsttekiyle aynı evde gibi olduğumuzdan banyo yaparken şarkı falan söyleyemiyorum
Çok begenerek de olmasa elbisemi
Yarın kıl operasyonu yaptıracam ğerşembe kına aynı güne sıkışmasın
düğünde foto çek canım merak ettim elbiseni yada bi ara denemek için giyersen çek
Benimki bay bay yapamaz çünkü sürekli el agızda
aynen cnmdiğer ablanlardamı gelmedi
artı bu ablan tavırlımı
ben yerim inanda çökelekli güzel olurmuki
kocişe seni şikayet edenmi
seni uyanık seniLor peyniri naneli pul biberli yag yapıp fırın yapıyor çok güzel ayran kola oh
Yok stres tavırlı degil gayet konuşuyor gülüyoz
Takılıyoz
Yok diger ablam yarın buraya gelcek ona çok ısrar etcem çünkü pazar gitmek zorunda çalışıyor
he ne var ki karama sorsaydınız anlatırdı size uzmanımızKız yapamayacak ne var ki tövbee
gelince ne olacakmış orda kalıp çalışsınlar işte tövbe
tüh tüh sebos çok dertlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?