Kız yapamayacak ne var ki tövbee
gelince ne olacakmış orda kalıp çalışsınlar işte tövbe
tüh tüh sebos çok dertlisin
önce üstünde durmaya korkuyodu şimdi alıştı öğrense ve bacakları biraz daha güçlense kendi gidebilir boyu yetiyo. alışcak inş. ben A101 den aldım 20 liraya çok da iyi bişey değil yani
ne bay bay ne gel gel hiçbişey yok bize
anaaam taktı iyice yukardakine:18:Şarkı mı söylüyosun sen ben hiç söylemem
Eskiden efeden önce müzik dinlerdim
İnş alışırım mecburr ama şıanki gibi sinirlenmem umarım sese
Ninni gibi gelir belki
Şimdi de koltuk çekiyor gece gece
benim eşim de gitti bi numarası yokmuşParise gitmeyeli çok oldu
Telden girince sarj çabuk bitiyor heran kopabilirim
Peşin peşin iyi geceler
anaaam taktı iyice yukardakine:18:
benim eşim de gitti bi numarası yokmuş
doğru yanlış bilmem ama:26:
ufak ufak kaçalım biz de
iyi geceler herkese
Parise gitmeyeli çok oldu
aynennnParise gitmeyeli çok oldu
anacım bu yaşa geldim söylemedimaynen cnm
seni uyanık seni
he ne var ki karama sorsaydınız anlatırdı size uzmanımız
niye kız sen banyo yaparken şarkı söylemeyi sevmez misin
bendende herkese iyi geceler malum mesaimiz başlar birazdanTelden girince sarj çabuk bitiyor heran kopabilirim
Peşin peşin iyi geceler
ya oda zor gerçekten eczanede jel var diye hatırlıyorum bi danışsınlaracıyomuş
bende denedim boyu yetiyo meraklandıda ama sana bi sorayım dedim bende pahalı bişey almayı düşünmüyorum uzuz denk gelirse alayım biyerden.
kız sebos bu paris başka paris koptum kız gece gece kocişin gitmemiştin sensizanaaam taktı iyice yukardakine:18:
benim eşim de gitti bi numarası yokmuş
doğru yanlış bilmem ama:26:
ufak ufak kaçalım biz de
iyi geceler herkese
aynennn
anacım bu yaşa geldim söylemedim
bendende herkese iyi geceler malum mesaimiz başlar birazdan
ya oda zor gerçekten eczanede jel var diye hatırlıyorum bi danışsınlar
kız sebos bu paris başka paris koptum kız gece gece kocişin gitmemiştin sensiz
iş gezisiydi ve şeboş yeni doğduğundan gidemeedimkız eşin hangi parise gittisensiz nasıl gitti
aynennn
anacım bu yaşa geldim söylemedim
bendende herkese iyi geceler malum mesaimiz başlar birazdan
ya oda zor gerçekten eczanede jel var diye hatırlıyorum bi danışsınlar
kız sebos bu paris başka paris koptum kız gece gece kocişin gitmemiştin sensiz
maşallah ya ne güzel uyuyo. sabaha kadar uyumuştur inş. ahmet 2 saate bi uyanıp emiyo sonra da bezinden çişi taşar tabibende kaçayım kızlar oğlan 10.30 da uyudu ben hala yatmadım.maşallah bu gecede hiç uyanmadı daha.hiç uyanmasa ilk yatırdığımdan yarım saat sonra uyanırdı aman nazar değmesin.bakalım kaç saat uyuyacak
iyi geceler kızlar
günaydın canım.ilk günaydın benden
bir kaç gündür giremiyordum işlerim çok yoğundu azıcık geçmiş yaptım geldim
benim oğlanda emeklemeye başladı sayılır daha tam başarılı olmasada iyi gidiyor tam olarak emeklemesi yakındır
benimkide kim dışarı çıksa onun kucağına atlar acayip seviyor dışarıyı ha bide dışardayken sürekli etrafını gözler ben onunla konuşmaya çalışırım ama hiç beni tınlamaz sanki bana baksa konsantrasyonu bozulacak sıpanın
karam hemşom yerleşmişsin güle güle oturun bacım
eliföykü sizinkilerede kolay gelsinçok stres yapmasınlar zamana bıraksınlar bu arada bizim paris işleri tam gaz devam
slmmmmmm
oğlumu sünnete karar verdik ama bi türlü uygun bi yer bulamıyoruz yazaten zar zor karar verdim
kız karamm ameliyathaneye gönderişini anlatman aklımdan cıkmıyo :26:
coookk korkuyorum :18: gec kaldım gibi sanki sürekli kendini cevirmeye calışıyor
acaba diyorum vazmı gecsem :26:
bana cesaret verin ya
ya da boşver büyüynce yaptır diyin :26:
maşallah eylülebiraz uzmanlaşsın girmediği yer kalmaz evde
ne güzel işte canım bence uyandırma. artık gece acıkmazlarmış. akşam büyüklerle beraber yemek yiyen çocuk acıkmaz diyo gece. susuzluktan ya da alışkanlıktan kalkarlarmış. demek ki gazı falan olmadı uyudu yavru
cnm çok yoğundum kaç gündür k.valide yoktu bi de rejimdeydim
şimdi k.valide gedi rejim gitti
bugün kızımı okula yazdırdım ama müdür yaşı küçük yazdırma dedi ben yine de yazdırdım ama endişeliyim 2008 şubat doğumlu sınıftaki herkesten küçük olacak
sen de yerleşmişsin yeni evine güle güle otur cnm
oo maşallah kızıma bizimkilerde ne diş ne emekleme bi numara yok beklemedeyiz
tesekkürler kızlar darısı tüm bebişlerimizesebosun alıntısında gördüm
eylül emekliyor ha maşallah fıstığaahmette çok çaba harcıyor inşallah bende müjdeyi kısa zamanda veririm
bizimkide anlyo cıkacakken seviniyo gecen cöpü koymak için kapıyı actım oda yürütecteydi gördü bir kosarak gelişi varmerhaba kızlar
ben hiç giremiyorum daha doğrusu hiç birşeye yetişemiyorum
sabahın köründe kalkıyorum koşturmacam başlıyor ama ortada görünen hiçbir çey yok yemek desen çok basit şeyler temizlik yarım yamalak
ahmet paşa tam sokak çocuğu olduevde kapıya gidip ağlıyor ne dışarı çıkacakmış addi diyorum keyiften sıçramalar çığlıklar eve girerkende tabi çok mutsuz sizinkide dışarıyı biliyormu
bizimki korkmuyo cnm seviyo sanırım suyu 2 haftadır babsının kucagında yıkadım daha kolay oldu bu arada havalar ısınıyo malum haftada kac kere yıkıyosunuz?iyi geceler herkese cidden ya son günlerde akşamları da toplanamıyoruz artık.
ahmet banyodan korkuyo ya 2 defadır. hasta oldu diye az yıkamıştım unuttu heralde:26:
günaydın cnm cocuklarda sıkılıyo ewde dogru dısarısı hos geliyoilk günaydın benden
bir kaç gündür giremiyordum işlerim çok yoğundu azıcık geçmiş yaptım geldim
benim oğlanda emeklemeye başladı sayılır daha tam başarılı olmasada iyi gidiyor tam olarak emeklemesi yakındır
benimkide kim dışarı çıksa onun kucağına atlar acayip seviyor dışarıyı ha bide dışardayken sürekli etrafını gözler ben onunla konuşmaya çalışırım ama hiç beni tınlamaz sanki bana baksa konsantrasyonu bozulacak sıpanın
karam hemşom yerleşmişsin güle güle oturun bacım
eliföykü sizinkilerede kolay gelsinçok stres yapmasınlar zamana bıraksınlar bu arada bizim paris işleri tam gaz devam
günaydın cnm sabah sabah iyi gidip gelmişsiniz bilegünaydın herkesee
saat kaç oldu kimse girmemiş daha nerdesinizbiz parka gittik geldik uyuyo ahmet şimdi.
bi sürü ziyaretçi var aşağıda, kim bunlar niye gelip de yazmıyolar
slm cnm gec kalmamıssındır sana en iyi cvbı sünnet yaptırmıs anneler vereceklerdirslmmmmmm
oğlumu sünnete karar verdik ama bi türlü uygun bi yer bulamıyoruz yazaten zar zor karar verdim
coookk korkuyorum :18: gec kaldım gibi sanki sürekli kendini cevirmeye calışıyor
bana cesaret verin ya
büyüyünce yaptırslmmmmmm
bana cesaret verin ya
ar damarımız cart diye koptu kızlar farkındamısınızSeboş paris yorumlarına bayıldım ya
Ev taşıyınca gidemedik yoksa sık sık gideriz biz seviyoz orayı
büyüyünce yaptır
ar damarımız cart diye koptu kızlar farkındamısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?