2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

2,5 aylıkken yaptırdık. lokal anesteziyle. ellerinden ayaklarından tuttuk küçüktü ama gözümün içine bakıp ağladı. sünnet günü 2 defa ağrı kesici verdim sonraki günler mızlamadı bile. iyi ki o kadar erken yaptırmışım şimdi durduramazdım bile. her yaşta zor, çocuğun çok anlamaması iyi bence. ufak bi ameliyat diye düşün kendini hazırla. ve bence şimdi yaptır

mrb herkese nasılsınız

gecmıs yaptım parıs falan konuuslmus bebekler varken sureklı gıdebılene bravo valla aksam kız uyuyunca neredeyatacagımı sasırıyorum yorgunluktan

kızlar selam..ne var ne yok ? ya ben bugün yağıza yayla çorbası yaptım da pirinçleri haşladım önce yoğurt un falan pişirdim sonra hepsini.blendrdan geçirsem mi ki yoksa haşlanmış pirinçleri yutabilir mi?

yutar canım benim kızım gayet rahat yutabiliyo artık pütürlü şeylere alışmaları lazım

yutar bence cnm ben gecirmiyorum

ahmet olsa yutar pilav bile yiyo ama her çocuk farklı kimisi daha geç alışıyo. yağızın huyuna göre yani ama bence bi dene yutamazsa geçirirsin

akşama ne pişirsem diye düşüne düşüne akşam oldu. şöyle pratik ne olabilir? et de çıkarmadım dolaptan

menemen cacık 10 dakkada tamam afiyet olsun

herkese selamlar

kızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini

selam kızlar bende eylül annesıyım hamıleyken yazmıştım bıkackez tekrar kabul edermısınız aranıza:) 8 aylık eymenımle :)

kızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini
ARTIK ÇOK AZ EMİŞİYORUZ SICAKTAN VEYA DİKKAT SORUNUNDAN BİLMİYORUM
bide ek gıdayı fazla veriyosanda emmek istemeyebilir
yaırma olayı tam kabus kendini çevirip yere atıyor ben ellerinden tutur ninniyle bazende hayır diye diye kızıyorum öyle uyuyor çünkü uykusu olsada gözü hep afacanlıkta olduğu için uyumak istemiyor uzun zamandır böyleyiz

selam kızlar bende eylül annesıyım hamıleyken yazmıştım bıkackez tekrar kabul edermısınız aranıza:) 8 aylık eymenımle :)
merhaba hoigeldin topik herkese açık kabul etmemekte neymiş

en pratiği makarna walla
ben türlü miss oldu yanına pilav yapıcam
Cnm strescikte soylemis ek gidadan olabilir havalrda isinmaya basladi istahlari da kapanma olaibilir ek gidayi azalt birde oyle dene bakalim

As hosgeldin cnm

hoşbulduk canım sagol :)

topik topik gezecem sonra gezdiğim yerlerle dalga geçmeyin ama
ha mattika senin diğer topiğine bi yazı yazdım oku bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…