slmmmmmm
oğlumu sünnete karar verdik ama bi türlü uygun bi yer bulamıyoruz yazaten zar zor karar verdim
kız karamm ameliyathaneye gönderişini anlatman aklımdan cıkmıyo :26:
coookk korkuyorum :18: gec kaldım gibi sanki sürekli kendini cevirmeye calışıyor
acaba diyorum vazmı gecsem :26:
bana cesaret verin ya
ya da boşver büyüynce yaptır diyin :26:
kızlar selam..ne var ne yok ? ya ben bugün yağıza yayla çorbası yaptım da pirinçleri haşladım önce yoğurt un falan pişirdim sonra hepsini.blendrdan geçirsem mi ki yoksa haşlanmış pirinçleri yutabilir mi?
yutar bence cnm ben gecirmiyorumkızlar selam..ne var ne yok ? ya ben bugün yağıza yayla çorbası yaptım da pirinçleri haşladım önce yoğurt un falan pişirdim sonra hepsini.blendrdan geçirsem mi ki yoksa haşlanmış pirinçleri yutabilir mi?
kızlar selam..ne var ne yok ? ya ben bugün yağıza yayla çorbası yaptım da pirinçleri haşladım önce yoğurt un falan pişirdim sonra hepsini.blendrdan geçirsem mi ki yoksa haşlanmış pirinçleri yutabilir mi?
akşama ne pişirsem diye düşüne düşüne akşam oldu. şöyle pratik ne olabilir? et de çıkarmadım dolaptan
en pratiği makarna walla
ben türlü miss oldu yanına pilav yapıcam
menemen cacık10 dakkada tamam afiyet olsun
herkese selamlar
ARTIK ÇOK AZ EMİŞİYORUZ SICAKTAN VEYA DİKKAT SORUNUNDAN BİLMİYORUMkızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini
merhaba hoigeldin topik herkese açık kabul etmemekte neymişselam kızlar bende eylül annesıyım hamıleyken yazmıştım bıkackez tekrar kabul edermısınız aranıza:) 8 aylık eymenımle :)
Cnm strescikte soylemis ek gidadan olabilir havalrda isinmaya basladi istahlari da kapanma olaibilir ek gidayi azalt birde oyle dene bakalimen pratiği makarna walla
ben türlü miss oldu yanına pilav yapıcam
selam kızlar bende eylül annesıyım hamıleyken yazmıştım bıkackez tekrar kabul edermısınız aranıza:) 8 aylık eymenımle :)
ARTIK ÇOK AZ EMİŞİYORUZ SICAKTAN VEYA DİKKAT SORUNUNDAN BİLMİYORUM
bide ek gıdayı fazla veriyosanda emmek istemeyebilir
yaırma olayı tam kabus kendini çevirip yere atıyor ben ellerinden tutur ninniyle bazende hayır diye diye kızıyorum öyle uyuyor çünkü uykusu olsada gözü hep afacanlıkta olduğu için uyumak istemiyor uzun zamandır böyleyiz
merhaba hoigeldin topik herkese açık kabul etmemekte neymiş
kızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini[/QUOTE
uyutma bızdede sorun gozlerınden uyku akıo ama uyumamamk ıcın dırenıo kendını gerı atıo zar zor uyutuyorum bende
u
selam kızlar bende eylül annesıyım hamıleyken yazmıştım bıkackez tekrar kabul edermısınız aranıza:) 8 aylık eymenımle :)
hosgeldın tekrardan
muhteşem yüzyıl yalan olmuş bu hafta
kimsede uğrayıp yazmıyor ne yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?