2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya bişey sorucam bilis gelmiyomu ben pek giremiyorum ya geçmişte yapmıyorum haliyle göremiyorummu
lamamma zaten hiç yok niye gelmiyorlar acaba:26: daha başka isimlerde var aklımda ama yazmayayım

kızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini
ya diştendir ya büyüme atağıdır ya da kızların dediği gibi ek gıdadandır. herşey olabilir çok fikir verdim di mi

topik topik gezecem sonra gezdiğim yerlerle dalga geçmeyin ama
ha mattika senin diğer topiğine bi yazı yazdım oku bi
ne yazdın kız görmedim

ya bişey sorucam bilis gelmiyomu ben pek giremiyorum ya geçmişte yapmıyorum haliyle göremiyorummu
lamamma zaten hiç yok niye gelmiyorlar acaba:26: daha başka isimlerde var aklımda ama yazmayayım
gelmiyo bills de lamamma da.

stres şimdi okudum. hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim zayıflama takımında. doğumdan sonra geri döndüm yine. karam da beni takip edip gelmişti bigün. ama her gün düzenli girmek gerekiyo kurallar çok ben eskiden ordaydım diye yine girdim şimdi zor geliyo ama gururuma dokunuyo kilo vermeden takımdan ayrılmak. 3 aydır aynı kilodayım aslında.
yani kurallar size uyuyosa buyrun gelin takımda yer var.

karam güle güle kullan saçını.
ben de çok yorgunum, gün o kadar uzun geldi ki sabah 8 de olan şeyi dün oldu sanmışım ahmetin üst dişleri çıkcak heralde huzursuz ne bulsa ısırıyo. çabuk çıksa bari.
mutfağı toplamadım daha gideyim de yapayım iyi geceler herkese

kızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini

canım yağızda bir ara öleydi şimdi çok şükür düzeldi....ayağımda saallıyorum bazen memede emerek uyuyor..ama ayağımda sallarken geriye atmaya çalışıyor kendini.

buarada benim eş gene nöbetçi.geldim gene kimse yok...ne zaman ben gesem kimse olmuyoyağız uyudu.napim yatım bari bende..herkese ii gecelr

uyumadı canım burdan çıktım yatmaya hazırlandım yatağa girdim uyandı benimki ve sabaha kadar 50 kere kalktı yorgunluktan öldüm bugün.

canım ben vazgeçtim 1 1.5 yaşında falan yaptırmayı düşünüyorum

canım ilk önce deneseydin yutamazsa geçirirdim blendırdan

bazen beimkide emmiyo zorlasamda. diş çıkarırken emmeyi reddedebilirlermiş diye biliyorum.

gelmiyolar canım bende görmüyorum

Ben çok yorgunum hiç halim yok yazmaya
Saçımı boyattım sonunda dügün fotosu atarım
Herkese iyi geceler

iyi geceler canım hayırlı olsun saçın

mrb herkese

dun gece cımcımem saat 9,30 da yattı uyanır dıe bekledım ama kalkmadı gunduz dısarı cıkarttım yuruttum bıraz sonrada komsuya gıttım derken yoruldu erkenden uyuya kaldı tam ben yatarken uyandı mamasını ıctı gerı uyudu ama ne uyumak sabaha kadar kac kere kalkltım bılmıyorum hanfendı yuzu koyun yatıo poposunu havaya dıkıo ole uyumaya calısıyo ee halıyle nefes alamıo bagırıo sınırlenıo kendınden bbutun gece sureklı kalktım sekılden sekıle gırıyo uyurken ole uyur kalır bısı olur dıe uyuyamadım sımdı uyudu hanfendı bende yatıyım dedım ama uykum kactı annem kahvaltıya gelcek onu beklıyorumm

buarada kızlar kızıma yenı bı oyuncak kesfettım kartonkutu bıraz buyuk karton kutunun ıcıne oturtuyorum ıcıne oyuncaklarını koyuyorum saaatlerce oynuo ıcınde ayy dedım bole care varmıs ne cektırmısım kendımeee yazıkkkkk

yarın saat 10 da oğlum sünnet olacak lokal anestezi ile
dua edin ne olur kolayca atlatalım
kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum

kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum

Niye kötülük yapasın hiç öyle düşünme bugün olmazsa yarın yarın olmazsa sonra
Bence hareketlenmeden aklı ermeden en iyisi
Bir hafta zor geçti bizim sonra normale döndü yöntemin adı ne hangi yöntem
Kim yapacak sünneti

cocuk cerrahı yapacak
lokal olacak yani sadece o kısmı uyuştracaklar tamamen uyutulmayacak
zaten 20 dk falan sürüyormuş bi şekilde oyalarız anestezi almasını istemedim damar yolu kan alma vs derken cok ağlayacaktı
böyle istedik bakalım inş. iyi olur

günaydın canlar
kızlar demekki arada herkeste oluyo öyle sorunlar uyumamak için atyo kendini geriye mayısınca veriyorum hemen memeyi agzına hos fikirmiş canım denemek gerek:)

günaydın kızlar oğluşumun yeni fotolarını yükledim
bakalımda arkadas değiliz

hiç bişi olmaz canım Allahın izniyle hemencecik atlatırsınız..

İnşallah kolayca atlatırsınız canım, en iyisini yapıyosun erken yaptırmakla, benim oğlan 5 yaşında hala yaptırıcaz bakalım kısmet ne zamana askerden önce yaptırsak iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…