Ibugun kimsecikler yok bende yatyim biraz esim gelene kAdar iyi geceler herkese
sıhatler alsun bacım bende yorgunum ama yatmaya bile şeniyorumBen çok yorgunum hiç halim yok yazmaya
Saçımı boyattım sonunda dügün fotosu atarım
Herkese iyi geceler
ya diştendir ya büyüme atağıdır ya da kızların dediği gibi ek gıdadandır. herşey olabilirkızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini
ne yazdın kız görmedimtopik topik gezecem sonra gezdiğim yerlerle dalga geçmeyin ama
ha mattika senin diğer topiğine bi yazı yazdım oku bi
gelmiyo bills de lamamma da.ya bişey sorucam bilis gelmiyomu ben pek giremiyorum ya geçmişte yapmıyorum haliyle göremiyorummu
lamamma zaten hiç yok niye gelmiyorlar acaba:26: daha başka isimlerde var aklımda ama yazmayayım
kızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini
maşallah ya ne güzel uyuyo. sabaha kadar uyumuştur inş. ahmet 2 saate bi uyanıp emiyo sonra da bezinden çişi taşar tabi
günaydın canım.
dışarı çıkınca bi mahsunluk geliyo oğluma, fotoğraf çekiyorum bi gülmüyo bile. ama sinek uçsa takip ediyo
maşallah hızlı hızlı emekler yakında
slmmmmmm
oğlumu sünnete karar verdik ama bi türlü uygun bi yer bulamıyoruz yazaten zar zor karar verdim
kız karamm ameliyathaneye gönderişini anlatman aklımdan cıkmıyo :26:
coookk korkuyorum :18: gec kaldım gibi sanki sürekli kendini cevirmeye calışıyor
acaba diyorum vazmı gecsem :26:
bana cesaret verin ya
ya da boşver büyüynce yaptır diyin :26:
kızlar selam..ne var ne yok ? ya ben bugün yağıza yayla çorbası yaptım da pirinçleri haşladım önce yoğurt un falan pişirdim sonra hepsini.blendrdan geçirsem mi ki yoksa haşlanmış pirinçleri yutabilir mi?
kızlar bu aralar eylülü 40 takla atarak zorla emziriyorum neden öyle yapıyo ki varmı sizlerdede öyle bisey uyutmaya calısıncada geriye atıyo kendini
ya bişey sorucam bilis gelmiyomu ben pek giremiyorum ya geçmişte yapmıyorum haliyle göremiyorummu
lamamma zaten hiç yok niye gelmiyorlar acaba:26: daha başka isimlerde var aklımda ama yazmayayım
Ben çok yorgunum hiç halim yok yazmaya
Herkese iyi geceler
yarın saat 10 da oğlum sünnet olacaklokal anestezi ile
dua edin ne olur kolayca atlatalım
kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum
Niye kötülük yapasın hiç öyle düşünme bugün olmazsa yarın yarın olmazsa sonra
Bence hareketlenmeden aklı ermeden en iyisi
Bir hafta zor geçti bizim sonra normale döndü yöntemin adı ne hangi yöntem
Kim yapacak sünneti
hos fikirmiş canım denemek gerek:)mrb herkese
dun gece cımcımem saat 9,30 da yattı uyanır dıe bekledım ama kalkmadı gunduz dısarı cıkarttım yuruttum bıraz sonrada komsuya gıttım derken yoruldu erkenden uyuya kaldı tam ben yatarken uyandı mamasını ıctı gerı uyudu ama ne uyumak sabaha kadar kac kere kalkltım bılmıyorum hanfendı yuzu koyun yatıo poposunu havaya dıkıoole uyumaya calısıyo ee halıyle nefes alamıo bagırıo sınırlenıo kendınden bbutun gece sureklı kalktım sekılden sekıle gırıyo uyurken ole uyur kalır bısı olur dıe uyuyamadım sımdı uyudu hanfendı bende yatıyım dedım ama uykum kactı annem kahvaltıya gelcek onu beklıyorumm
buarada kızlar kızıma yenı bı oyuncak kesfettım kartonkutu bıraz buyuk karton kutunun ıcıne oturtuyorum ıcıne oyuncaklarını koyuyorum saaatlerce oynuo ıcınde ayy dedım bole care varmıs ne cektırmısım kendımeee yazıkkkkk
bakalımda arkadas değilizgünaydın kızlar oğluşumun yeni fotolarını yükledim
hiç bişi olmaz canım Allahın izniyle hemencecik atlatırsınız..yarın saat 10 da oğlum sünnet olacaklokal anestezi ile
kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum
yarın saat 10 da oğlum sünnet olacaklokal anestezi ile
günaydın herkeseHerkese günaydınnnn canlarım
Ben çok yorgunum hiç halim yok yazmaya
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?