2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hayırlısıyla sorunsuz atlatırsınız inş canım dua etcem size
Efe hayatta sırt üstü yatmazdı o yüzden genel oldu belki onda uyanında bir saat agladı

Askerde yaparlar kız

Seboş cannımmm boyattım ama gözüm garipsiyor alışırım inş açık renk ya

bu gidişte öyle olcak canım nasip olursa bu yaz yaptıralım artıkk
karamcım taşındın rahatladın darısı benim başıma, bende saçımı boyatmayı düşünüyorum bi taşınayımm, merak ettim saçını bi foto koysana görelimm

Rahatladım da odaların yerini bile karıştırıyorum ışık yerlerini arıyorum 4 kişi yerleştirdik mutfagı ve ayakkabılıgı. Ben yapmadım ne nerde karıştı dügün telaşı bitince el atmam lazım kendime göre dizmem lazım
İnş sen de kolayca atlatırsın canım
Foto dügünden sonra elbisemle beraber saçımı başımı yaptırayım sonra
Güzel çıkayım karşınıza
Ne zaman taşınacaksın sen

1 haziranda taşınıcaz nasip olursa

yarın saat 10 da oğlum sünnet olacak lokal anestezi ile
dua edin ne olur kolayca atlatalım
kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum

hayırlısı olsun cnm nıe kotuluk yapmıs olucaksın ılerde anlıcaksın ıyılık yaptıgını sımdı bısı anlamaıcak o pıskolojı olmucak yavrunda en ıyısını yapıyosun

iyi fikirmiş baya ilgilerini çeker kutular bencede evde öyle büyük kutu yok olsa bende yapardım.

benimkide ters dönüyo bazen uyurken galiba uyanınca geri uyumaya çalışırken şekilden şekile giriyorlar.
kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum

canım bunu bigün yaptırıcaksın kaçarımız yok şimdi yada sonra niye kötülük edesin oğluşuna.iyi bile yapıyosun anestezinin genel olmamasıda güzel.bende biraz büyüyünce local anestezi istiyorum.şimde localle hayatta tutamam onu masada korkyorum o yüzden erteledim ben.
Ptesi okullu olacam müdürümle konuştum
Büyük ihtimal üç gün gidecem yarın belli olur

hayırlısı olsun canım okullar kapanıcak zaten yakında

merhaba anneler
benim oğlan dün gece yine uyumadı benide uyutmadı tabi.sürekli uyandı durdu gazıda yoktu.salladım sabaha kadar.bugünlerde birazda huysuz 4. dişimi geliyor acaba çıkıcak bellide omu derdi anlamadım.

kuşlarımda yumurtladı dün bakalım yavruları olucakmı bakabileceklermi ilk yavruları daha.

kolaylık dileyen herkse teşekkürler kızlar,çok yorgunum.
cumartesinden beri misafirlerim bitmiyor sadece 1,2 sayfa geçmişi okuyabildim
kaynanamla görümcem gelmişlerdi,görümcem yanında çoçuğunuda getirmiş 4 gün onlar kaldı kayınvalidemde bugün gitti
daha kalıcaktıda kayınpeder yola çıkmış geliyormuş bu akşam
hiç insafları yok biri gitmeden diğeri yola çıkıyor ben çok uykusuz ve yorgunum
sağolsunlar hiç bir işe el sürmüyolar hele görümce anca gezsin tozsun kendimi köle gibi hissettim
arada yazmaya çalışıcam

bide çok süpriz bir haber öğrendim gülsem mi ağlasam mı şaşırdım resmen.

gerçekten düşüncesizler canım ya kayoınpederide kazasız belasız göndereydin rahatlardın ancak o zaman.misafir zor hele çocuklu misafir çok zor bide yatılı seninkiler.neyseki gitmişler

hayırdır kız gelinmi hamileymiş yada kp mi evleniyormuş

evet yatılıydılar çoçuk 10 yaşında merti dk beş kere öpüyordu emziği yere düşünce ağzına sokuyor insan birşeyde diyemiyor alınır diye seviyor kendince ama ben tedirgin oldum.

eliföykü tahminlerin çok güzel bravo
müneccim misin
hem kp evleniyor(kendine tokiden ev alıyor yani)
asıl haberde hala oluyorum gelin hamile

evet yatılıydılar çoçuk 10 yaşında merti dk beş kere öpüyordu emziği yere düşünce ağzına sokuyor insan birşeyde diyemiyor alınır diye seviyor kendince ama ben tedirgin oldum.

zor canım ya çocuklar bebeklere acayip davranıyor oynamaya çalışıyolar yanaklarını sıktırıyolar oyuncakmış gibi sanki.bide emziği ağzına alıyomuş bişeyde diyememişsin.çok sinir olurdum bende.

müneccim misin

kp ev alma olayını duymuştum hayırlısı olsun uzak dimi size yine.

hayırlı olsun canım erkenci sizinkiler zaten istiyorlar diyordun.allah kucaklarınada almayı nasip etsin inşallah.tebrik ederim canım.
erken ama neticede kardeşinin bebeği sevinmişsindir sende

lokalde ağlar baya dayanamıcaksan yanına girme. pipisinin etrafından uyuşması için bikaç yerden iğne yapıyolar, canı yanıyo tabi ki ve ağlamaya başlıyo. tam sakinleşti derken yatırıp sünnete başlamak gerekiyo çocuk sinirden korkudan çok ağlıyo. ahmet 2,5 aylıktı ama çok kızdı tuttuğumuz için. o arada insan uyuşmadı da mı ağlıyo diye telaşlanıyo ama uyuşmaması mümkün değil. bence sen oğlanın yanına girme telaş yapar işe engel olursun. niye kötülük olsun yani

Ptesi okullu olacam müdürümle konuştum
Büyük ihtimal üç gün gidecem yarın belli olur
kız yine rapor alaydın bu defa kesin mi

2 yaşından önce yaptırcaksan büyüdükçe lokalde hiç durmaz. ama 5-6 yaşında diyosan başka tabi

ben de gelin hamile dicektim tam

müneccim misin
süper sizin bu gelin

canım yere düşen emziği yada ellediği emziği mertin ağzına veriyor yani
sağol canım karışık duygular içindeyim hem üzüldüm hem sevindim onlar adına.

jetgillerle bir akrabalıkları var sanırım bu ne hız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…