2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

10 sayfaık bi geçmiş var3 sayfasını okudum , netn hızıyla uğraşamadım
kızım uyumuşken b bakayım demiştim, çamaşırlarımı toplayacam dün gecedışarıda unutunca nemi gitsin diyeklettim herhalde yine unutacam

akşam yemeğe misafirim vardı
kızım 3 gündür hiiç uyumuyorr
dün 9 da uyudu ama saaat başı kalktı 1 kadar sonra da 5 de uyandı 7 ye kadar uyanık, şükür uyudu tekrardan
noluyo bu bebelere anlamıyorum, ahh ahh diş yok mu dişşş

eliföykü tahminlerin çok güzel bravo
müneccim misin
hem kp evleniyor(kendine tokiden ev alıyor yani)
asıl haberde hala oluyorum gelin hamile

ne kadar da hızlılarrrrrrrrrr
hemde daha küçükler neyse hayırlısı olsun yaş kaçtı, çok küçükse bebesiyle beraber büyür
annenlerle oturuyorlar demi?

arzu emekliyormuş kızın ne güzelll, biz de daha hiç bir girişim yok, emeklemesi için neler yaptın canm var mı bana şöyle yap böyle yap diyeceğiniz bir yol kızlarrr???

master sünnet inş. kolay geçer sorunsuz olur umarım

başka da aklımda bir şeyyok
hııı elifcimmm bi uyuduğunu okudum sevindim sonra ki gece de uyandığını yazmışsın ahh ahh dişşşşş

jetgillerle bir akrabalıkları var sanırım bu ne hız
evet jet gelin yani erken ama herkesin kendi hayatı. ne diceksin

hep dişten. ahmetin de üst taraf beyazlaşmış kabarmış gecede 50 kere uyanıyo

canım benden 1 yaş küçükler ikiside 21 yaşında çok küçük sayılmazlar ama bir erkek için erken 21 yaşında baba olmak.
bir seviniyorlar bir seviniyorlar sanki evcilik oynuyorlar
hayırlısı olsun onlar için.
evet annemle oturuyorlar

hivdanın dişi çıkmış sanırım alıntılarda gördüm hayırlı olsun canım inciler

2 yaşından önce düşünüyorum canım uzmanların önerisine göre ama nasıl olur napılır bilmiyorum şuan için erken sünnet için geç kaldığımı düşünüyorum şuandada imkansız tutamam

canım yere düşen emziği yada ellediği emziği mertin ağzına veriyor yani
sağol canım karışık duygular içindeyim hem üzüldüm hem sevindim onlar adına.

haklısın canım çok erken kardeşin için endişelenmen doğal ama hala oluyosun öle yada böle.bizimkiiler daha o işi yapamamışlar ama hemen bebek gelse bende endişelenirdim.

canım benimkide 2 gündür uyumuyo bugünde acayip huzursuz durduk yere ağlamaya başlıyo.4. dişimiz geliyor belli.diğerlerindede öle olmuştu ama çıkar çıkmaz acayip rahatlamıştı yavrum.bian önce çıkarsalarda rahatlasa bebeler.yinede buna şükür ateş falan yok çok zorlamıyor bu şikayetler dışında

Kızlaaarrrrr bişey soracam geçenlerde biri yazmıştı un kavurması bebeğe güzel kilo aldırıyo diye ama kimdi unuttum geçmiştede bulamadım,
o arkadaş kimse un kavurmasını nasıl yaptığını söyleyebilirmi

diyetteki bacılarla bi kritik edelim kurallara uyabilirsek gelelim bi öngörüşme yapalımda

akıllı bıdık senin kızahmeti koysana içine bi bakmışsın sen kutuda o senin kucakta

yarın saat 10 da oğlum sünnet olacak lokal anestezi ile
dua edin ne olur kolayca atlatalım
kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum
kolaycacık olur inşallah

köle etmişler resmen seni sende rahat ol iş yaptır onlara onlar akıl etmiyorsa zorla ettireceksin canım bazıları böyledir işte

eliföykü tahminlerin çok güzel bravo
müneccim misin
hem kp evleniyor(kendine tokiden ev alıyor yani)
asıl haberde hala oluyorum gelin hamile
ev değilde hatun alaydıda sende rahat edeydin

kız o gelin şimdimi hamile yoksa bu acalenin sebebi bebekmiydi neyse yakında anlaşılır dimi

bendım canım

tereyagını erıtıyorum sonra ıcıne unu koyup kavuruyorum nekadar yapmak ıstersen ona gore tereyagı ve un ayarlıyosun
topaklanmasın dıye ıyıce ezerek kavuıruyosun un rengı degısıyo bole kahverengı gıbı oluo ozaman cok az seker ve tuz koyuyosun bıraz daha kavuruyosun soguyunca bı kaba alıyosun ben yapınca bı kavanoz yapıyorum her corbasına sebze yemegıne muhallebısıne 1 kasık koyuyorum canım ınsallah senın bebısede yarar

çok teşekkür ederim canım hemen deniycem

evet ettiler resmen
hiç umurları bile değil onlar yatıyor ben koşturuyorum
canım alsa bir hatun oda sorun olur onla kavga edip yine bize gelir
şimdi hamile 5 haftalık doktora gittiler 2 gün önce nikahı yapalı iki ay düğünü yapalı 1,5 ay oldu önce değil yani
geçen ay hamile kalamadı diye karalar bağlamıştı resmen
5 haftalık hamile ama şimdiden bir tuhaf karnı çıkmış sürekli eli karnında of midem bulanıyor of başım dönüyor
bu böyle devam ederse işleri var

kız buna çok güldüm yapamışlar mı doktora filan gitsinler türlüm türlü sorun var işte

o kadar temizlik yapmıştım evi darmağan edip gittiler yine iş başa düştü

mertten haberler elinden tutuyoruz koşa koşa yürüyor evi turlamaya bayılıyor1-2 aya kendi başına yürür sanırım
biyerlere tutunup kanepelere filan ayakta durabiliyor
oturmaya geince hala doğru düzgün desteksiz oturamıyor 5 dk anca

demek ilk ay hamile değil diye üzüldü sizin gelin baya nazlı demekki bzimki hamile olsa oda aynı öle olur çok nazlı oda.

of of hayat çok yorucu
hemde nasıl

kız buna çok güldüm yapamışlar mı doktora filan gitsinler türlüm türlü sorun var işte

yok yapamamışlar balyınıda erken bitirip gelmişler bugün.haftasonu geliceklerdi.moralleri bozulmuş.
bende doktora gitsinler diyorum.stresten kokrudanda olabilir.aslında biraz zaman tanısalar birbirlerine daha iyi olur.tabi bunları konuşamam kardeşimle.
o kadar temizlik yapmıştım evi darmağan edip gittiler yine iş başa düştü
bişeye ellerini sürmedikleri gibi bide evinimi batırıp gittiler canım iki kadın bide.allah kolaylık versin bide kp için uğraşıcaksın bisürü

maşallah mert paşaya erken yürüycek bunlar galiba.

bizimkide bugün ufaktan emekler gibi yaptı ilk defa.ellerini öne atıyo sonra vücudunu itiyo bacaklarıyla ama karınca gibi.becerebilecekmi bilmiyorum ama en aızndan artık deniyo bi çabalama var.ama bi süre devam ettikten sonra başluyo ağlamaya beceremiyorum diye galiba.

ALINTILAR BİRBİRİNE GİRMİŞ:44:evet ahmet aktif bebek senin kız sen ilgilenmeden ne kadar kendi başına oynuyor:44:

günahını aldım o zaman delimi ya yeni evliler niye bebek isterki çok gençler bide

of of hayat çok yorucu
of of damarıma bastın marji
hepsinin gelişimi farklı işte mertoşuma maşallah oturmadan yürüycek smilelerim dondu boncuk koyamıyorum idare et:))
kaan sırayı şaşırmış önce yürüyüp sonra emekliyor:))

Son düzenleme:

emir mertten önce yürür bizimki 1 haftadır böyle canım.
evet gelin çok nazlı halini görünce kendimi gülmekten alamadım komiktidün bir bugün iki bu ne hal yani

maşallahemire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…