eliföykü tahminlerin çok güzel bravo
müneccim misin
hem kp evleniyor(kendine tokiden ev alıyor yani)
asıl haberde hala oluyorum gelin hamile
evet jet gelinjetgillerle bir akrabalıkları var sanırım bu ne hız
hep dişten. ahmetin de üst taraf beyazlaşmış kabarmış gecede 50 kere uyanıyo10 sayfaık bi geçmiş var3 sayfasını okudum , netn hızıyla uğraşamadım
kızım uyumuşken b bakayım demiştim, çamaşırlarımı toplayacam dün gecedışarıda unutunca nemi gitsin diyeklettim herhalde yine unutacam
akşam yemeğe misafirim vardı
kızım 3 gündür hiiç uyumuyorr
dün 9 da uyudu ama saaat başı kalktı 1 kadar sonra da 5 de uyandı 7 ye kadar uyanık, şükür uyudu tekrardan
noluyo bu bebelere anlamıyorum, ahh ahh diş yok mu dişşş
ne kadar da hızlılarrrrrrrrrr
hemde daha küçükler neyse hayırlısı olsun yaş kaçtı, çok küçükse bebesiyle beraber büyür
annenlerle oturuyorlar demi?
arzu emekliyormuş kızın ne güzelll, biz de daha hiç bir girişim yok, emeklemesi için neler yaptın canm var mı bana şöyle yap böyle yap diyeceğiniz bir yol kızlarrr???
master sünnet inş. kolay geçer sorunsuz olur umarım
başka da aklımda bir şeyyok
hııı elifcimmm bi uyuduğunu okudum sevindim sonra ki gece de uyandığını yazmışsın ahh ahh dişşşşş
10 sayfaık bi geçmiş var3 sayfasını okudum , netn hızıyla uğraşamadım
kızım uyumuşken b bakayım demiştim, çamaşırlarımı toplayacam dün gecedışarıda unutunca nemi gitsin diyeklettim herhalde yine unutacam
dün 9 da uyudu ama saaat başı kalktı 1 kadar sonra da 5 de uyandı 7 ye kadar uyanık, şükür uyudu tekrardan
hemde daha küçükler neyse hayırlısı olsun yaş kaçtı, çok küçükse bebesiyle beraber büyür
arzu emekliyormuş kızın ne güzelll, biz de daha hiç bir girişim yok, emeklemesi için neler yaptın canm var mı bana şöyle yap böyle yap diyeceğiniz bir yol kızlarrr???
hııı elifcimmm bi uyuduğunu okudum sevindim sonra ki gece de uyandığını yazmışsın ahh ahh dişşşşş
lokalde ağlar baya dayanamıcaksan yanına girme. pipisinin etrafından uyuşması için bikaç yerden iğne yapıyolar, canı yanıyo tabi ki ve ağlamaya başlıyo. tam sakinleşti derken yatırıp sünnete başlamak gerekiyo çocuk sinirden korkudan çok ağlıyo. ahmet 2,5 aylıktı ama çok kızdı tuttuğumuz için. o arada insan uyuşmadı da mı ağlıyo diye telaşlanıyo ama uyuşmaması mümkün değil. bence sen oğlanın yanına girme telaş yapar işe engel olursun. niye kötülük olsun yani
kız yine rapor alaydınbu defa kesin mi
2 yaşından önce yaptırcaksan büyüdükçe lokalde hiç durmaz. ama 5-6 yaşında diyosan başka tabi
ben de gelin hamile dicektim tam
süper sizin bu gelin
canım yere düşen emziği yada ellediği emziği mertin ağzına veriyor yani
sağol canım karışık duygular içindeyim hem üzüldüm hem sevindim onlar adına.
10 sayfaık bi geçmiş var3 sayfasını okudum , netn hızıyla uğraşamadım
diyetteki bacılarla bi kritik edelim kurallara uyabilirsek gelelim bi öngörüşme yapalımdastres şimdi okudum. hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim zayıflama takımında. doğumdan sonra geri döndüm yine. karam da beni takip edip gelmişti bigün. ama her gün düzenli girmek gerekiyo kurallar çok ben eskiden ordaydım diye yine girdim şimdi zor geliyo ama gururuma dokunuyo kilo vermeden takımdan ayrılmak. 3 aydır aynı kilodayım aslında.
yani kurallar size uyuyosa buyrun gelin takımda yer var.
akıllı bıdık senin kızmrb herkese
dun gece cımcımem saat 9,30 da yattı uyanır dıe bekledım ama kalkmadı gunduz dısarı cıkarttım yuruttum bıraz sonrada komsuya gıttım derken yoruldu erkenden uyuya kaldı tam ben yatarken uyandı mamasını ıctı gerı uyudu ama ne uyumak sabaha kadar kac kere kalkltım bılmıyorum hanfendı yuzu koyun yatıo poposunu havaya dıkıoole uyumaya calısıyo ee halıyle nefes alamıo bagırıo sınırlenıo kendınden bbutun gece sureklı kalktım sekılden sekıle gırıyo uyurken ole uyur kalır bısı olur dıe uyuyamadım sımdı uyudu hanfendı bende yatıyım dedım ama uykum kactı annem kahvaltıya gelcek onu beklıyorumm
buarada kızlar kızıma yenı bı oyuncak kesfettım kartonkutu bıraz buyuk karton kutunun ıcıne oturtuyorum ıcıne oyuncaklarını koyuyorum saaatlerce oynuo ıcınde ayy dedım bole care varmıs ne cektırmısım kendımeee yazıkkkkk
kolaycacık olur inşallahyarın saat 10 da oğlum sünnet olacaklokal anestezi ile
dua edin ne olur kolayca atlatalım
kendimi cok kötü hissediyorum sanki kötülük yapıyorum gibi nasıl dayanıcam bilmiyorum
bende 1 haftaya kadar boyatacamgünaydın herkese
sıhhatler olsun datlum
ben de ya bugün ya yarın boyatıcam
köle etmişler resmen seni sende rahat ol iş yaptır onlara onlar akıl etmiyorsa zorla ettireceksin canım bazıları böyledir iştekolaylık dileyen herkse teşekkürler kızlar,çok yorgunum.
cumartesinden beri misafirlerim bitmiyor sadece 1,2 sayfa geçmişi okuyabildim
kaynanamla görümcem gelmişlerdi,görümcem yanında çoçuğunuda getirmiş 4 gün onlar kaldı kayınvalidemde bugün gitti
daha kalıcaktıda kayınpeder yola çıkmış geliyormuş bu akşam
hiç insafları yok biri gitmeden diğeri yola çıkıyor ben çok uykusuz ve yorgunum
sağolsunlar hiç bir işe el sürmüyolar hele görümce anca gezsin tozsun kendimi köle gibi hissettim
arada yazmaya çalışıcam
ev değilde hatun alaydıda sende rahat edeydineliföykü tahminlerin çok güzel bravo
müneccim misin
hem kp evleniyor(kendine tokiden ev alıyor yani)
asıl haberde hala oluyorum gelin hamile
Kızlaaarrrrr bişey soracam geçenlerde biri yazmıştı un kavurması bebeğe güzel kilo aldırıyo diye ama kimdi unuttum geçmiştede bulamadım,
o arkadaş kimse un kavurmasını nasıl yaptığını söyleyebilirmi
diyetteki bacılarla bi kritik edelim kurallara uyabilirsek gelelim bi öngörüşme yapalımda
akıllı bıdık senin kızahmeti koysana içine bi bakmışsın sen kutuda o senin kucakta
cok guldum vallabaya yaramaz ahmetcık ozaman
kolaycacık olur inşallah
bendım canım
tereyagını erıtıyorum sonra ıcıne unu koyup kavuruyorum nekadar yapmak ıstersen ona gore tereyagı ve un ayarlıyosun
topaklanmasın dıye ıyıce ezerek kavuıruyosun un rengı degısıyo bole kahverengı gıbı oluo ozaman cok az seker ve tuz koyuyosun bıraz daha kavuruyosun soguyunca bı kaba alıyosun ben yapınca bı kavanoz yapıyorum her corbasına sebze yemegıne muhallebısıne 1 kasık koyuyorum canımınsallah senın bebısede yarar
köle etmişler resmen seni sende rahat ol iş yaptır onlara onlar akıl etmiyorsa zorla ettireceksin canım bazıları böyledir işte
ev değilde hatun alaydıda sende rahat edeydin
kız o gelin şimdimi hamile yoksa bu acalenin sebebi bebekmiydi neyse yakında anlaşılır dimi
2 yaşından önce düşünüyorum canım uzmanların önerisine göre ama nasıl olur napılır bilmiyorum şuan için erken sünnet için geç kaldığımı düşünüyorum şuandada imkansız tutamam
haklısın canım çok erken kardeşin için endişelenmen doğal ama hala oluyosun öle yada böle.bizimkiiler daha o işi yapamamışlar ama hemen bebek gelse bende endişelenirdim.
canım benimkide 2 gündür uyumuyo bugünde acayip huzursuz durduk yere ağlamaya başlıyo.4. dişimiz geliyor belli.diğerlerindede öle olmuştu ama çıkar çıkmaz acayip rahatlamıştı yavrum.bian önce çıkarsalarda rahatlasa bebeler.yinede buna şükür ateş falan yok çok zorlamıyor bu şikayetler dışında
evet ettiler resmen
hiç umurları bile değil onlar yatıyor ben koşturuyorum
canım alsa bir hatun oda sorun olur onla kavga edip yine bize gelir
şimdi hamile 5 haftalık doktora gittiler 2 gün önce nikahı yapalı iki ay düğünü yapalı 1,5 ay oldu önce değil yani
geçen ay hamile kalamadı diye karalar bağlamıştı resmen
5 haftalık hamile ama şimdiden bir tuhaf karnı çıkmış sürekli eli karnında of midem bulanıyor of başım dönüyor
bu böyle devam ederse işleri var
hemde nasılof of hayat çok yorucu
kız buna çok güldümyapamışlar mı doktora filan gitsinler türlüm türlü sorun var işte
bişeye ellerini sürmedikleri gibi bide evinimi batırıp gittiler canım iki kadın bide.allah kolaylık versin bide kp için uğraşıcaksın bisürüo kadar temizlik yapmıştım evi darmağan edip gittiler yine iş başa düştü
mertten haberler elinden tutuyoruz koşa koşa yürüyor evi turlamaya bayılıyor1-2 aya kendi başına yürür sanırım
biyerlere tutunup kanepelere filan ayakta durabiliyor
oturmaya geince hala doğru düzgün desteksiz oturamıyor 5 dk anca
ALINTILAR BİRBİRİNE GİRMİŞ:44:evet ahmet aktif bebekbendım canım
tereyagını erıtıyorum sonra ıcıne unu koyup kavuruyorum nekadar yapmak ıstersen ona gore tereyagı ve un ayarlıyosun
topaklanmasın dıye ıyıce ezerek kavuıruyosun un rengı degısıyo bole kahverengı gıbı oluo ozaman cok az seker ve tuz koyuyosun bıraz daha kavuruyosun soguyunca bı kaba alıyosun ben yapınca bı kavanoz yapıyorum her corbasına sebze yemegıne muhallebısıne 1 kasık koyuyorum canımınsallah senın bebısede yarar
günahını aldım o zamanevet ettiler resmen
hiç umurları bile değil onlar yatıyor ben koşturuyorum
canım alsa bir hatun oda sorun olur onla kavga edip yine bize gelir
şimdi hamile 5 haftalık doktora gittiler 2 gün önce nikahı yapalı iki ay düğünü yapalı 1,5 ay oldu önce değil yani
geçen ay hamile kalamadı diye karalar bağlamıştı resmen
5 haftalık hamile ama şimdiden bir tuhaf karnı çıkmış sürekli eli karnında of midem bulanıyor of başım dönüyor
bu böyle devam ederse işleri var
of of damarıma bastın marjiof of hayat çok yorucu
hepsinin gelişimi farklı işte mertoşuma maşallah oturmadan yürüycek smilelerim dondu boncuk koyamıyorum idare et:))mertten haberler elinden tutuyoruz koşa koşa yürüyor evi turlamaya bayılıyor1-2 aya kendi başına yürür sanırım
biyerlere tutunup kanepelere filan ayakta durabiliyor
oturmaya geince hala doğru düzgün desteksiz oturamıyor 5 dk anca
kaan sırayı şaşırmış önce yürüyüp sonra emekliyor:))bizimkide bugün ufaktan emekler gibi yaptı ilk defa.ellerini öne atıyo sonra vücudunu itiyo bacaklarıyla ama karınca gibi.becerebilecekmi bilmiyorum ama en aızndan artık deniyo bi çabalama var.ama bi süre devam ettikten sonra başluyo ağlamaya beceremiyorum diye galiba.
demek ilk ay hamile değil diye üzüldüsizin gelin baya nazlı demekki bzimki hamile olsa oda aynı öle olur çok nazlı oda.
hemde nasıl
yok yapamamışlar balyınıda erken bitirip gelmişler bugün.haftasonu geliceklerdi.moralleri bozulmuş.
bende doktora gitsinler diyorum.stresten kokrudanda olabilir.aslında biraz zaman tanısalar birbirlerine daha iyi olur.tabi bunları konuşamam kardeşimle.
bişeye ellerini sürmedikleri gibi bide evinimi batırıp gittiler canım iki kadın bide.allah kolaylık versin bide kp için uğraşıcaksın bisürü
maşallah mert paşaya erken yürüycek bunlar galiba.
bizimkide bugün ufaktan emekler gibi yaptı ilk defa.ellerini öne atıyo sonra vücudunu itiyo bacaklarıyla ama karınca gibi.becerebilecekmi bilmiyorum ama en aızndan artık deniyo bi çabalama var.ama bi süre devam ettikten sonra başluyo ağlamaya beceremiyorum diye galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?