2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bencede delirmişler,yaşayıp görsünler bakalım
sağol teyzoşu her çoçuk farklı işte,ne çabuk büyüdüler

kendi halinde uğraşıyor işte canım emekleme falan yok çabalama var şuanda becerirmi bilmiyorum

PEK BELLI OLMUYOASLINDA BAZEN 1 SAAT BAZEN 5 DK ONUN SEBEBIDE BENIM SALONUMLA MUTFAGIM BIR MUTFAGA GECSEMDE GORUYOR BENI ETRAFA BAKIYOR MUTFAKTAYIM BURDAYIM ANNECIGIM DIYORUM GULUYOR OYNAMAYA DEVAM EDIYOR BAZENDEDIBIMDEN AYRILMIYOR 1 ADIM ATSAM ODA GELIYOR RUH HALINE BAGLI CIMCIMENIN

iyi geceler herkese

marjim maşallah merte önümüzdeki aya yürür kendi başına

MASALLAH OGLUNA

o kadar temizlik yapmıştım evi darmağan edip gittiler yine iş başa düştü

BI ISE YARAMAZLAR BIDE IS CIKARIRLARMASALLAH MERTE BIZIMKIDE OLE GECEN BAHCEYE CIKARDIM ELINDEN TUTTUM RESMEN KOSUYO KEDILERI KOVALIYOR HEM KORKUYOR HEMDE KOVALAMAYA CALISIYOR KANEPELERDEN TUTUNARAK GEZINIYO EVDE

iyi geceler herkese

marjim maşallah merte önümüzdeki aya yürür kendi başına

aynen canım mahvoldum 10 dk yada kp geliyor bide onu çekecem suratsız sinir bir adam
maşallah senin kızada

bu satte kızlar olurdu hayırdır neden yoklar :26::26::26::26:

önümüzdeki ay değilde ondan sonraki aylardan umutluyum canım ne zaman başarabilicekler bakalım.
çok tatlı oluyor yürürken penguen gibi

herkese iyi geceler kızlar stresin doruğundayım şuan adam gelicekte daha sofra kurucaz insan yolda birşeyler yer bu saatte uğraştırıyor insanı

önümüzdeki ay değilde ondan sonraki aylardan umutluyum canım ne zaman başarabilicekler bakalım.
çok tatlı oluyor yürürken penguen gibi

inşallah cnm ya rabbim sağlık sıhhat versinde görelim o günleri.zaman çabuk geçiyor bi bakmışız yürümüşler bi bakmışız okula gitmişler

herkese iyi geceler kızlar stresin doruğundayım şuan adam gelicekte daha sofra kurucaz insan yolda birşeyler yer bu saatte uğraştırıyor insanı

hemen bugünmü gelicekti canım yaa

hemencecik gitse bari eşin işte olucak napıcan sen evde kp ile kendimi yerine koydumda hiç çekilmez valla

senin kayınperder geliyor sanırım allah kolaylık versin cnm .aynen ne düşüncesiz adam birde bu saatte uğraştırıyor seni

elifcim napıyorsun süoalyı düzene girdmi

benimkide bu ara ek gıda pek istemiyor mesala bugün çoraba i.medi istemedi bende zorlamadım emzirdim .birde dişi yok ama memeiş kopartcaktı bir acıttı memişi dişi olsa ayvayı yicez

memeye düşkünlük ek gıdaya isteksizlik ve her yeri ısırma çabası, diş geliyorrr

Askerde yaparlar kız

Seboş cannımmm boyattım ama gözüm garipsiyor alışırım inş açık renk ya
Gayet dogal cnm ben her ay ayni renge boyatiyorum bana bile ilk gun garip geliyor
Ptesi okullu olacam müdürümle konuştum
Büyük ihtimal üç gün gidecem yarın belli olur
Iyi bari bi uc gun git de dostlar alisveriste gorsun hesabi olsun
eliföykü tahminlerin çok güzel bravo
müneccim misin
hem kp evleniyor(kendine tokiden ev alıyor yani)
asıl haberde hala oluyorum gelin hamile
Cnm hala olacaksin diye sevindim ama cadi gelin cocugu yapinca daha beter olur diye korkuyorum
Kocanin ailesi de ne edepsiz oyle ben okuyunca sinirlendim seni dusunemiyorum. Allah sabir versin cnm
Masallah mertosuma hizli cikti baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…