- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ALINTILAR BİRBİRİNE GİRMİŞ:44:evet ahmet aktif bebeksenin kız sen ilgilenmeden ne kadar kendi başına oynuyor:44:
günahını aldım o zamandelimi ya yeni evliler niye bebek isterki çok gençler bi
of of damarıma bastın marji
hepsinin gelişimi farklı işte mertoşuma maşallah oturmadan yürüycek smilelerim dondu boncuk koyamıyorum idare et:))
kaan sırayı şaşırmış önce yürüyüp sonra emekliyor:))
ALINTILAR BİRBİRİNE GİRMİŞ:44:evet ahmet aktif bebeksenin kız sen ilgilenmeden ne kadar kendi başına oynuyor:44:
günahını aldım o zamandelimi ya yeni evliler niye bebek isterki çok gençler bide
hepsinin gelişimi farklı işte mertoşuma maşallah oturmadan yürüycek smilelerim dondu boncuk koyamıyorum idare et:))
günahını aldım o zamandelimi ya yeni evliler niye bebek isterki çok gençler bide
bizimkide bugün ufaktan emekler gibi yaptı ilk defa.ellerini öne atıyo sonra vücudunu itiyo bacaklarıyla ama karınca gibi.becerebilecekmi bilmiyorum ama en aızndan artık deniyo bi çabalama var.ama bi süre devam ettikten sonra başluyo ağlamaya beceremiyorum diye galiba.
o kadar temizlik yapmıştım evi darmağan edip gittiler yine iş başa düştü
mertten haberler elinden tutuyoruz koşa koşa yürüyor evi turlamaya bayılıyor1-2 aya kendi başına yürür sanırım
biyerlere tutunup kanepelere filan ayakta durabiliyor
oturmaya geince hala doğru düzgün desteksiz oturamıyor 5 dk anca
iyi geceler herkese
marjim maşallah merte önümüzdeki aya yürür kendi başına
iyi geceler herkese
marjim maşallah merte önümüzdeki aya yürür kendi başına
MASALLAH OGLUNA
sağol canım ben iki ayı bulur diyorum tahminimce ama bakalım ne zaman kendi başına başarabilicek?
BI ISE YARAMAZLAR BIDE IS CIKARIRLARMASALLAH MERTE BIZIMKIDE OLE GECEN BAHCEYE CIKARDIM ELINDEN TUTTUM RESMEN KOSUYO KEDILERI KOVALIYOR HEM KORKUYOR HEMDE KOVALAMAYA CALISIYOR KANEPELERDEN TUTUNARAK GEZINIYO EVDE
aynen canım mahvoldum 10 dk yada kp geliyor bide onu çekecem suratsız sinir bir adam
maşallah senin kızada[/QUOTE
BARI 1 2 GUN ARA VERSLERMIS YAZIK YA ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
önümüzdeki ay değilde ondan sonraki aylardan umutluyum canım ne zaman başarabilicekler bakalım.
çok tatlı oluyor yürürken penguen gibi
herkese iyi geceler kızlar stresin doruğundayım şuan adam gelicekte daha sofra kurucaz insan yolda birşeyler yer bu saatte uğraştırıyor insanı
herkese iyi geceler kızlar stresin doruğundayım şuan adam gelicekte daha sofra kurucaz insan yolda birşeyler yer bu saatte uğraştırıyor insanı
elifcim napıyorsun süoalyı düzene girdmi
benimkide bu ara ek gıda pek istemiyor mesala bugün çoraba i.medi istemedi bende zorlamadım emzirdim .birde dişi yok ama memeiş kopartcaktı bir acıttı memişi dişi olsa ayvayı yicez
Gayet dogal cnm ben her ay ayni renge boyatiyorum bana bile ilk gun garip geliyorAskerde yaparlar kız
Seboş cannımmm boyattım ama gözüm garipsiyor alışırım inş açık renk ya
Iyi bari bi uc gun git de dostlar alisveriste gorsun hesabi olsunPtesi okullu olacam müdürümle konuştum
Büyük ihtimal üç gün gidecem yarın belli olur
Cnm hala olacaksin diye sevindim ama cadi gelin cocugu yapinca daha beter olur diye korkuyorumeliföykü tahminlerin çok güzel bravo
müneccim misin
hem kp evleniyor(kendine tokiden ev alıyor yani)
asıl haberde hala oluyorum gelin hamile
Masallah mertosuma hizli cikti bayamertten haberler elinden tutuyoruz koşa koşa yürüyor evi turlamaya bayılıyor1-2 aya kendi başına yürür sanırım
biyerlere tutunup kanepelere filan ayakta durabiliyor
oturmaya geince hala doğru düzgün desteksiz oturamıyor 5 dk anca
memeye düşkünlük ek gıdaya isteksizlik ve her yeri ısırma çabası, diş geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?