elifcim napıyorsun süoalyı düzene girdmi
benimkide bu ara ek gıda pek istemiyor mesala bugün çoraba i.medi istemedi bende zorlamadım emzirdim .birde dişi yok ama memeiş kopartcaktı bir acıttı memişi dişi olsa ayvayı yicez
iyiyim canım oğlanı uyuttum geldim bakalım bu gece uyuyacakmı.sen napıyosun canım
süt olayı şükür eski haline döndü.
canım bu diş olayında iştahsızlık oluyo bizdede olmuştu kısa bi süre.damakları kaşındığından ısırıyordur canım büyük ihtimal.dişleri çıkınca feci ısırıyorlar söliyim.benimki geçen bi ısırdı bıraktırdım emmeyi 10 15 dk hala sızlamaya devam etti.hala arada oyun yapıyo ısırıyo emmesi bitince özellikle
10 sayfaık bi geçmiş var3 sayfasını okudum , netn hızıyla uğraşamadım
kızım uyumuşken b bakayım demiştim, çamaşırlarımı toplayacam dün gecedışarıda unutunca nemi gitsin diyeklettim herhalde yine unutacam
akşam yemeğe misafirim vardı
kızım 3 gündür hiiç uyumuyorr
dün 9 da uyudu ama saaat başı kalktı 1 kadar sonra da 5 de uyandı 7 ye kadar uyanık, şükür uyudu tekrardan
noluyo bu bebelere anlamıyorum, ahh ahh diş yok mu dişşş
ne kadar da hızlılarrrrrrrrrr
hemde daha küçükler neyse hayırlısı olsun yaş kaçtı, çok küçükse bebesiyle beraber büyür
annenlerle oturuyorlar demi?
arzu emekliyormuş kızın ne güzelll, biz de daha hiç bir girişim yok, emeklemesi için neler yaptın canm var mı bana şöyle yap böyle yap diyeceğiniz bir yol kızlarrr???
master sünnet inş. kolay geçer sorunsuz olur umarım
başka da aklımda bir şeyyok
hııı elifcimmm bi uyuduğunu okudum sevindim sonra ki gece de uyandığını yazmışsın ahh ahh dişşşşş
inşallah cnm ya rabbim sağlık sıhhat versinde görelim o günleri.zaman çabuk geçiyor bi bakmışız yürümüşler bi bakmışız okula gitmişler
cnm gelinin hamile oldugunu herkes gibi bende tahmin ettimkolaylık dileyen herkse teşekkürler kızlar,çok yorgunum.
cumartesinden beri misafirlerim bitmiyor sadece 1,2 sayfa geçmişi okuyabildim
kaynanamla görümcem gelmişlerdi,görümcem yanında çoçuğunuda getirmiş 4 gün onlar kaldı kayınvalidemde bugün gitti
daha kalıcaktıda kayınpeder yola çıkmış geliyormuş bu akşam
hiç insafları yok biri gitmeden diğeri yola çıkıyor ben çok uykusuz ve yorgunum
sağolsunlar hiç bir işe el sürmüyolar hele görümce anca gezsin tozsun kendimi köle gibi hissettim
arada yazmaya çalışıcam
sekoscum yere yatırdım döndü oynadı durdu oyuncak yerine pet sişe veya kumanda oynaması için daha iyi bi secim oldu bizde10 sayfaık bi geçmiş var3 sayfasını okudum , netn hızıyla uğraşamadım
kızım uyumuşken b bakayım demiştim, çamaşırlarımı toplayacam dün gecedışarıda unutunca nemi gitsin diyeklettim herhalde yine unutacam
akşam yemeğe misafirim vardı
kızım 3 gündür hiiç uyumuyorr
dün 9 da uyudu ama saaat başı kalktı 1 kadar sonra da 5 de uyandı 7 ye kadar uyanık, şükür uyudu tekrardan
noluyo bu bebelere anlamıyorum, ahh ahh diş yok mu dişşş
ne kadar da hızlılarrrrrrrrrr
hemde daha küçükler neyse hayırlısı olsun yaş kaçtı, çok küçükse bebesiyle beraber büyür
annenlerle oturuyorlar demi?
arzu emekliyormuş kızın ne güzelll, biz de daha hiç bir girişim yok, emeklemesi için neler yaptın canm var mı bana şöyle yap böyle yap diyeceğiniz bir yol kızlarrr???
master sünnet inş. kolay geçer sorunsuz olur umarım
başka da aklımda bir şeyyok
hııı elifcimmm bi uyuduğunu okudum sevindim sonra ki gece de uyandığını yazmışsın ahh ahh dişşşşş
masallah damadımamertten haberler elinden tutuyoruz koşa koşa yürüyor evi turlamaya bayılıyor1-2 aya kendi başına yürür sanırım
biyerlere tutunup kanepelere filan ayakta durabiliyor
oturmaya geince hala doğru düzgün desteksiz oturamıyor 5 dk anca
az kalmıs canım deniyosa baaracaktırbizimkide bugün ufaktan emekler gibi yaptı ilk defa.ellerini öne atıyo sonra vücudunu itiyo bacaklarıyla ama karınca gibi.becerebilecekmi bilmiyorum ama en aızndan artık deniyo bi çabalama var.ama bi süre devam ettikten sonra başluyo ağlamaya beceremiyorum diye galiba.
carsaf işi cok zordur ya.oyun sandı ha cimcimeherkese hayırlı cumalar
bu gece uyumadık cımcımenın oyun ıstegı tuttu gece kactı uyudum hatırlamıyorum kzı sallarken uyuya kalmısım anam gece bı uyumadı carsafa koyduk salladık esımle onuda oyun yapıyoruz sanıo kıkır kıkır guluo cok yorgunum dun aksam mısafırımde vardı valla ayaklarım
agrıo yarında kv gelceklermıs haftasonu yıne mesaı var
aynen canım zor cok zor kadın olmaksabahın köründe kalktım evleri biraz toparla ahmeti yıka yatır derken bu saat oldu
bide akşam yemeği derdi var pöff en zoruma gelende bu
herkes yemek seçiyor bizde ne yapıcağımı şaşırıyorum hergün resmen dert oluyor bana
sen güzel bi haber verdin işteGüzel anneler nasılsınız..hayırlı cumalar..annem geliyoooooooooo..çok mutluyum oleyyyy
Kınayı getir aney sonunda kızımızı aglattık geldik albüm hazırlıgına başladım
Çekerken siz geliyorsunuz diyom kk koyacam güzel çıkayım
bizde ahmeti bikaç kez öyle sallayalım dedik adama oyun gibi geldi daha çok kudurduherkese hayırlı cumalar
bu gece uyumadık cımcımenın oyun ıstegı tuttu gece kactı uyudum hatırlamıyorum kzı sallarken uyuya kalmısım anam gece bı uyumadı carsafa koyduk salladık esımle onuda oyun yapıyoruz sanıo kıkır kıkır guluo cok yorgunum dun aksam mısafırımde vardı valla ayaklarım
agrıo yarında kv gelceklermıs haftasonu yıne mesaı var
selam irisselam komşu topikolar ,bizim ora sessiz biraz ,bi selam vereyim dedim
iyisiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?