2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyiyim canım oğlanı uyuttum geldim bakalım bu gece uyuyacakmı.sen napıyosun canım
süt olayı şükür eski haline döndü.
canım bu diş olayında iştahsızlık oluyo bizdede olmuştu kısa bi süre.damakları kaşındığından ısırıyordur canım büyük ihtimal.dişleri çıkınca feci ısırıyorlar söliyim.benimki geçen bi ısırdı bıraktırdım emmeyi 10 15 dk hala sızlamaya devam etti.hala arada oyun yapıyo ısırıyo emmesi bitince özellikle

Iyi hadi masallah cnm sutstrese gelmiyor hic hemen etkileniyor bende anca yaticam esim spordan geldi yemek yedi bende bu adamin sporunu anlamiyorum
Herkese iyi uykular insallah

selam canım oğlum 6 aylıkken emeklemeye başladı 2 aydır emekliyor emeklemesı ıcın yuzustu bol bol yere koy kol kasları kuvvetlensın onunede ılgı cekecegı oyuncak koy ben oyle alıştırmıştım ..

Gunaydin hayırlı cumalar herkese

herkese hayırlı cumalar

bu gece uyumadık cımcımenın oyun ıstegı tuttu gece kactı uyudum hatırlamıyorum kzı sallarken uyuya kalmısım anam gece bı uyumadı carsafa koyduk salladık esımle onuda oyun yapıyoruz sanıo kıkır kıkır guluo cok yorgunum dun aksam mısafırımde vardı valla ayaklarım
agrıo yarında kv gelceklermıs haftasonu yıne mesaı var

inşallah cnm ya rabbim sağlık sıhhat versinde görelim o günleri.zaman çabuk geçiyor bi bakmışız yürümüşler bi bakmışız okula gitmişler

aynen öyle oluyor göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar
büyütürken zor geliyorda aslında bunlar büyümez diyor aslında ama bi durup bakıyosunki koca adam olmuşlar bile

sabahın köründe kalktım evleri biraz toparla ahmeti yıka yatır derken bu saat oldu
bide akşam yemeği derdi var pöff en zoruma gelende bu
herkes yemek seçiyor bizde ne yapıcağımı şaşırıyorum hergün resmen dert oluyor bana

kız bacılarını buldun bizi unuttun kıskanırım ben şimdi
din akşam ben giremedim çocuklar coşuktu niyeyse kudarasıları geldi bizde eşimle ellemedik ne halleri varsa görsünler dedik kudurdularda kudurdular
sende gelemedin heralde misafirden gözünü açamadınmı

Stres cim yemek olayina bende sinir oluyorum hergün bugün ne pisirsem diye düşünüyorum tabi oğlum izin verirsek

cnm gelinin hamile oldugunu herkes gibi bende tahmin ettim

sekoscum yere yatırdım döndü oynadı durdu oyuncak yerine pet sişe veya kumanda oynaması için daha iyi bi secim oldu bizdearada yüz üstüne yatarkende ayaklarına destek verdim süründü öyle simdi emekliyo işte tutunup ayaga kalkmayada basladı

masallah damadıma

az kalmıs canım deniyosa baaracaktır

carsaf işi cok zordur ya.oyun sandı ha cimcime

aynen canım zor cok zor kadın olmak

Güzel anneler nasılsınız..hayırlı cumalar..annem geliyoooooooooo..çok mutluyum oleyyyy
sen güzel bi haber verdin işte

Son düzenleme:
Kınayı getir aney sonunda kızımızı aglattık geldik albüm hazırlıgına başladım
Çekerken siz geliyorsunuz diyom kk koyacam güzel çıkayım

selam komşu topikolar ,bizim ora sessiz biraz ,bi selam vereyim dedim
iyisiniz inşallah

bizde ahmeti bikaç kez öyle sallayalım dedik adama oyun gibi geldi daha çok kudurdu
ben ayağımda sallıyorum kollarını ellerimle tutarak yoksa kendini yere atıyor uyumak istemiyor cızırıyor

napıyon stres bi sen varsın. ahmet gözünün kenarını bi yere çarptı ağla ağla susmadı zor uyudu. hava rüzgarlı diye dışarı çıkaramadım dış kapının önüne gitti yattı komşuların seslerini duydukça heyecanlanıyo bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…