selam iris
yaz geldi ya millet dışarılara çıkıyor tabi
he ya gevşedi millet ,sizde durumlar nedir komşum
iris hatun hoşgeldin.
ağustos anaları da gevşediyse tamam. eylül anaları zaten hep az giriyodu
hemen bugünmü gelicekti canım yaa
hemencecik gitse bari eşin işte olucak napıcan sen evde kp ile kendimi yerine koydumda hiç çekilmez valla
senin kayınperder geliyor sanırım allah kolaylık versin cnm .aynen ne düşüncesiz adam birde bu saatte uğraştırıyor seni
bizde ahmeti bikaç kez öyle sallayalım dedik adama oyun gibi geldi daha çok kudurdu
ben ayağımda sallıyorum kollarını ellerimle tutarak yoksa kendini yere atıyor uyumak istemiyor cızırıyor
napıyon stres bi sen varsın. ahmet gözünün kenarını bi yere çarptı ağla ağla susmadı zor uyudu. hava rüzgarlı diye dışarı çıkaramadım dış kapının önüne gitti yattıkomşuların seslerini duydukça heyecanlanıyo bi de.
Gayet dogal cnm ben her ay ayni renge boyatiyorum bana bile ilk gun garip geliyor
Iyi bari bi uc gun git de dostlar alisveriste gorsun hesabi olsun
Cnm hala olacaksin diye sevindim ama cadi gelin cocugu yapinca daha beter olur diye korkuyorum
Kocanin ailesi de ne edepsiz oyle ben okuyunca sinirlendim seni dusunemiyorum. Allah sabir versin cnm
Masallah mertosuma hizli cikti baya
herkese hayırlı cumalar
bu gece uyumadık cımcımenın oyun ıstegı tuttu gece kactı uyudum hatırlamıyorum kzı sallarken uyuya kalmısım anam gece bı uyumadı carsafa koyduk salladık esımle onuda oyun yapıyoruz sanıo kıkır kıkır guluo cok yorgunum dun aksam mısafırımde vardı valla ayaklarım
agrıo yarında kv gelceklermıs haftasonu yıne mesaı var
sabahın köründe kalktım evleri biraz toparla ahmeti yıka yatır derken bu saat oldu
bide akşam yemeği derdi var pöff en zoruma gelende bu
herkes yemek seçiyor bizde ne yapıcağımı şaşırıyorum hergün resmen dert oluyor bana
Güzel anneler nasılsınız..hayırlı cumalar..annem geliyoooooooooo..çok mutluyum oleyyyy
Kınayı getir aney sonunda kızımızı aglattık geldik albüm hazırlıgına başladım
Çekerken siz geliyorsunuz diyom kk koyacam güzel çıkayım
daha ne olsun sekerimbugünde buralara kimsecikler uğramamış
çok şükür yemeği ayarladım canım çıktı resmen
merti zar zor uyuttumda anca yapabildim şehriye çorbası,karışık kızartma üstüne domates sosu bide salata yapabildim ancak
daha ne olsun sekerim
karısık kızartmaya bayılırım domates sos üzerine bide yogurt üstüne oooooooo
ewet olacak o kadar gülü seven dikenine katlanır:)sağol canım gel beraber olsun
bende bende çok seviyorum kızartmayı sağol canım ama ocak çok battı
korkumdan kapının önünden geçemiyorum bunlar iyice sokak çocuğu oldu desenenapıyon stres bi sen varsın. ahmet gözünün kenarını bi yere çarptı ağla ağla susmadı zor uyudu. hava rüzgarlı diye dışarı çıkaramadım dış kapının önüne gitti yattıkomşuların seslerini duydukça heyecanlanıyo bi de.
aynı be ya hepimiz danalarla uğraşıp duruyoruz bide sokak merakı çıktı bebelerin gez babam gezhe ya gevşedi millet ,sizde durumlar nedir komşum
gözün aydın marjibende benim yerimde olmak istemezdim şu an
sağol canım geldi bile
sana kim erkenden evlende bu işlere gömül dedi diycemde mertoşa dua etkolay gelsin sanada canım seni en iyi ben anlarım şuan
bide bana sor stres kaç gündür misafir var ne yapacağımı şaşırdım
kadınlık zor herşeyi biz düşünüyoruz
onu ancak cici anne paklar yanlızlıktan kendini dışarılara atıyor adamherkese hayırlı cumalar kızlar
kp 12 de evden gitti akşam eşimin geliş saatine yakın gelir
az durur umarım eşim bu sefer az durucak evini almaktan gelirken uğradı diyor hadi inşallah yine onun az durması 7 günü bulur
3 ay sonra evini teslim ediyorlarmış umarım biraz olsun bizi rahatsız etmeyi azaltır
umut dünyası işte
hazır yufka aldırdım katmer yaptım peynirli kolay oluyor yanınada menemen iyi gitti vallaakşam için yemek yapmam lazım ne yapsam acaba mert beyde uyumuyor ki of ofyanıma alıncada mutfağın altını üstüne getiriyor karıştırmadığı yer yok
karışık kızartmamıbugünde buralara kimsecikler uğramamış
çok şükür yemeği ayarladım canım çıktı resmen
merti zar zor uyuttumda anca yapabildim şehriye çorbası,karışık kızartma üstüne domates sosu bide salata yapabildim ancak
evet ya esas zoru o zaten ocak batar mutfak kokar of kadın olmak zor besağol canım gel beraber olsun
bende bende çok seviyorum kızartmayı sağol canım ama ocak çok battı
ben sık yapıyorum mehmet çok sever çok yağlı peynir koyarsan çok patlıyor tulumla beyaz peyniri karıştırırsan bide kenarlarını bayağı bi geniş sararsan biraz daha az patlıyor ama yinede patlıyor:13:ewet olacak o kadar gülü seven dikenine katlanır:)
ama ocagı batıran sigara böreği kadar hiçbişey batıramaz
her sekilde patlıyo yani dimikorkumdan kapının önünden geçemiyorum bunlar iyice sokak çocuğu oldu desene
aynı be ya hepimiz danalarla uğraşıp duruyoruz bide sokak merakı çıktı bebelerin gez babam gez
gözün aydın marjiözlemişmisin kp yi
sana kim erkenden evlende bu işlere gömül dedi diycemde mertoşa dua et
onu ancak cici anne paklar yanlızlıktan kendini dışarılara atıyor adam
hazır yufka aldırdım katmer yaptım peynirli kolay oluyor yanınada menemen iyi gitti valla
karışık kızartmamıbayılırım ben ama uzun zamandır yapmadım bi ara yapayım bende iyi hatırlattın afiyet olsun
evet ya esas zoru o zaten ocak batar mutfak kokar of kadın olmak zor be
ben sık yapıyorum mehmet çok sever çok yağlı peynir koyarsan çok patlıyor tulumla beyaz peyniri karıştırırsan bide kenarlarını bayağı bi geniş sararsan biraz daha az patlıyor ama yinede patlıyor:13:
ewet olacak o kadar gülü seven dikenine katlanır:)
ama ocagı batıran sigara böreği kadar hiçbişey batıramaz
korkumdan kapının önünden geçemiyorum bunlar iyice sokak çocuğu oldu desene
aynı be ya hepimiz danalarla uğraşıp duruyoruz bide sokak merakı çıktı bebelerin gez babam gez
gözün aydın marjiözlemişmisin kp yi
sana kim erkenden evlende bu işlere gömül dedi diycemde mertoşa dua et
onu ancak cici anne paklar yanlızlıktan kendini dışarılara atıyor adam
hazır yufka aldırdım katmer yaptım peynirli kolay oluyor yanınada menemen iyi gitti valla
karışık kızartmamıbayılırım ben ama uzun zamandır yapmadım bi ara yapayım bende iyi hatırlattın afiyet olsun
evet ya esas zoru o zaten ocak batar mutfak kokar of kadın olmak zor be
ben sık yapıyorum mehmet çok sever çok yağlı peynir koyarsan çok patlıyor tulumla beyaz peyniri karıştırırsan bide kenarlarını bayağı bi geniş sararsan biraz daha az patlıyor ama yinede patlıyor:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?