2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iris hatun hoşgeldin.
ağustos anaları da gevşediyse tamam. eylül anaları zaten hep az giriyodu

hee neoldi ,hoşunuza mı gitti , kıskanıyodunuz demek , veririm ben gazı bizimkilere canlandırırım topikimi

hemen bugünmü gelicekti canım yaa

hemencecik gitse bari eşin işte olucak napıcan sen evde kp ile kendimi yerine koydumda hiç çekilmez valla

bende benim yerimde olmak istemezdim şu an

senin kayınperder geliyor sanırım allah kolaylık versin cnm .aynen ne düşüncesiz adam birde bu saatte uğraştırıyor seni

sağol canım geldi bile

bizde ahmeti bikaç kez öyle sallayalım dedik adama oyun gibi geldi daha çok kudurdu
ben ayağımda sallıyorum kollarını ellerimle tutarak yoksa kendini yere atıyor uyumak istemiyor cızırıyor

aynen gozlerınden uyku akıo yınede kendını atıyor sımdıde elıne mandal verdım kendı halınde takılıyor corbasını ıcmedı pek okadar yorgunumkı uyudum uyucam :111::111::111:

oyy yavrum kıyamam bızımkıde dısarı cıkmadı bugun kapıyı actıgımda ucarak gelıyo

Son düzenleme:

bende sinir oluyorum hepsine bıktım
bencede daha beter olucak şimdiden bir nazlar bir nazlar 1 aylık hamile diye yataklara düşücek nerdeyse
sağol teyzoşu

kolay gelsin sanada canım seni en iyi ben anlarım şuan

bide bana sor stres kaç gündür misafir var ne yapacağımı şaşırdım
kadınlık zor herşeyi biz düşünüyoruz

herkese hayırlı cumalar kızlar
kp 12 de evden gitti akşam eşimin geliş saatine yakın gelir
az durur umarım eşim bu sefer az durucak evini almaktan gelirken uğradı diyor hadi inşallah yine onun az durması 7 günü bulur
3 ay sonra evini teslim ediyorlarmış umarım biraz olsun bizi rahatsız etmeyi azaltır
umut dünyası işte

akşam için yemek yapmam lazım ne yapsam acaba mert beyde uyumuyor ki of ofyanıma alıncada mutfağın altını üstüne getiriyor karıştırmadığı yer yok

bugünde buralara kimsecikler uğramamış
çok şükür yemeği ayarladım canım çıktı resmen
merti zar zor uyuttumda anca yapabildim şehriye çorbası,karışık kızartma üstüne domates sosu bide salata yapabildim ancak

daha ne olsun sekerim
karısık kızartmaya bayılırım domates sos üzerine bide yogurt üstüne oooooooo

korkumdan kapının önünden geçemiyorum bunlar iyice sokak çocuğu oldu desene

he ya gevşedi millet ,sizde durumlar nedir komşum
aynı be ya hepimiz danalarla uğraşıp duruyoruz bide sokak merakı çıktı bebelerin gez babam gez

bende benim yerimde olmak istemezdim şu an

sağol canım geldi bile
gözün aydın marjiözlemişmisin kp yi

kolay gelsin sanada canım seni en iyi ben anlarım şuan

bide bana sor stres kaç gündür misafir var ne yapacağımı şaşırdım
kadınlık zor herşeyi biz düşünüyoruz
sana kim erkenden evlende bu işlere gömül dedi diycemde mertoşa dua et

onu ancak cici anne paklar yanlızlıktan kendini dışarılara atıyor adam

akşam için yemek yapmam lazım ne yapsam acaba mert beyde uyumuyor ki of ofyanıma alıncada mutfağın altını üstüne getiriyor karıştırmadığı yer yok
hazır yufka aldırdım katmer yaptım peynirli kolay oluyor yanınada menemen iyi gitti valla

karışık kızartmamı bayılırım ben ama uzun zamandır yapmadım bi ara yapayım bende iyi hatırlattın afiyet olsun

sağol canım gel beraber olsun
bende bende çok seviyorum kızartmayı sağol canım ama ocak çok battı
evet ya esas zoru o zaten ocak batar mutfak kokar of kadın olmak zor be

ewet olacak o kadar gülü seven dikenine katlanır:)
ama ocagı batıran sigara böreği kadar hiçbişey batıramaz
ben sık yapıyorum mehmet çok sever çok yağlı peynir koyarsan çok patlıyor tulumla beyaz peyniri karıştırırsan bide kenarlarını bayağı bi geniş sararsan biraz daha az patlıyor ama yinede patlıyor:13:

her sekilde patlıyo yani dimiher seferinde bi daha yapmıcam diyorum ama ayda 1 yapıyorum bende esim istiyo kahvaltıya

ewet olacak o kadar gülü seven dikenine katlanır:)
ama ocagı batıran sigara böreği kadar hiçbişey batıramaz

haklısın

haklısın canım çoçukluk çağında evlendim şimdi şikayet etmeye pek hakkım yok böyle olduğunu bilseydim bu işlere girermiydim
kadınlık çok zor çokallah hepimize kolaylık versin
afiyet olsun götürmüşsün katmeri

bizim sofra hala bekliyor biz yedik kp gelsinde yesin diye bekliyoruz adam yemek saatinde gelmiyor insanı uğraştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…