marji senin kp istanbuldamı yasıyor baska sehirden mi geliyo sana?bizim sofra hala bekliyor biz yedik kp gelsinde yesin diye bekliyoruz adam yemek saatinde gelmiyor insanı uğraştırıyor
sabır sabır ya sabır belkide akıllanır aaaaa bu sarkı sana gelsin stress:)ikiside tüm edepsizliğiyle ayakta ya sabır çektiriyorlar bana
slm anca gelebildim
oğluşum sünnet oldu
lokal yapıldı coook agladı cok ama sadece 10 dk sürdü ben yanına girmedim annemle babam tuttu
fitil veriyoruz kremler var onları sürüyoruz bi tanesi çok yakıyo belli :26: öylee
darısı olmayan paşalara
gecmiş olsun canım inşallah hemencecik gecerslm anca gelebildim
oğluşum sünnet oldu
lokal yapıldı coook agladı cok ama sadece 10 dk sürdü ben yanına girmedim annemle babam tuttu
fitil veriyoruz kremler var onları sürüyoruz bi tanesi çok yakıyo belli :26: öylee
darısı olmayan paşalara
slm anca gelebildim
oğluşum sünnet oldu
darısı olmayan paşalara
geçmiş olsun ve de hayırlı olsunslm anca gelebildim
oğluşum sünnet oldu
darısı olmayan paşalara
senide tebrik ederim canım senin 4 kilo nekiKilo bildirimi yapıyorum71.5 geçen hafta 72.3 tüm
Stres tebrikler 4 kilom kaldı
senide tebrik ederim canım senin 4 kilo neki
benim 7-9 kilo arası bi fazlam varver ver bitmiyor ne şişirmişim kendimi süt adına şimdi onun sıkıntısını yaşıyorum
niye karamla benden başka kimse yazmıyor kilosunu ben kahvaltı yapmadan girdim yazdım
karamın bugün düğünü var girmiş yazmış hadi kızlar dökülün
diyarbakır elazığ arası kaç saat karamBugün büyük gün dünya evine girecek bir çift daha
Bize ne oluyorsayatakları serdik eşyalarımızı hazırladık
Şimdi duş alacaz ve çıkacazz
Hava kapalı elazıg daha kötüymüş havuz başında olacaktı sanırım içeri alınacak
Benimkinde böyle bişi olsaydı çok üzülürdüm çok
bekliyorum merakla havadisleri memleketime selam olsun harputa çıkıp bi çay içseydin keşkeNe zor koşullarda giriyorum kız yazdım görev kutsaldır
Hadi ben kaçtım bir sürü anlatacagım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?