2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bildirim yine ilk benden
geçen hafta 68.3 bu hafta 67.1 nasıl veriyosun düye sormayın bende bilmiyorum bu sıra gidiyor durmaz inşallah

Kilo bildirimi yapıyorum71.5 geçen hafta 72.3 tüm

Stres tebrikler 4 kilom kaldı

süpersiniz kızlar iyi gidiyosunuz walla
ben 1 aydır aynıydım 400 gr gitti ama daha cok gidicek artık

kilom 71.9 400 gr gitti

abur cuburu kesme fikri bile kilo kaybetirdi helal yaa:)

4 gündür yemiyorum(abur cuburu)

maşallah cnm ya çok iyisiniz kilo verenleri tebrik eder başarıların devamını dilerim

ben aynı yerinde sayıyorum çabalamıyorum gerçi kilo veriyim diye :)))) töbe töbe sanki çok formda gibi yazmışım

yarın yürüyüş bandını çamaşır askısı olmaktan kurtarcam ve hergnü yürücem inşallah . yoksa veremem ben.

bende şişlik var ya acayip adet in etkisi de mi oluyo bilmem bir adet olsam rahatlıcaz.bir iki kiloda öyle gider sanırım

bir geçmişe bakabilirsem bakıcam

karam saçın hayırlı olsun kuzum

diyarbakır elazığ arası kaç saat karam
efe nasıl hazırmı yavrum yola duracakmı oralarda planın ne
Bilmiyorum stresim efeyi yorgun yola çıkaracaz dönüşte uyur da giderken napar bilmem
2,5 saat canım yol saçımızı dbakırda yaptırcaz makyajı da elbiseleri orda
Giyecez otel fikri yattı halamlar dönecek diye biz de dönecez 11 gibi salondan çıkarız efe kudurana kadar napalım
süpersiniz kızlar iyi gidiyosunuz walla
ben 1 aydır aynıydım 400 gr gitti ama daha cok gidicek artık

Sen de süpersin zaten abur cubur hep kilo onları yemeyince iyi gidiyor
Ben arada kaçamak yapıyorum

Moon regl olunca bayagı gidiyor bende her oluşumda iyi gidiyor

Şuan kuafördeyim makyaj saç baş yaptırıyorum
Efe babaannede iyiki o varmış ya yoksa bu kadar rahat ve istedigim gibi olmazdı

bende spor yapmaya baslamam gerek sıkılasmak gerek mekikte cekicem umarım basarılı olurum

artık sokmıycam eve abur cuburu dün tatlı krizi geldi yemekten sonra 1 tane incir attım agzıma kesti walla
dün resim yükliycem dedin yok hani nerde
merak ettik sacı yaw:)

Karam allah bozmasin cnm çok iyi oğlunu emanet etcek biri olması

mrb herkese

valla kılo bıldırımı falan yok bende ne dıyet yapıyorum ne spor 52 kıloydum en son benımde gobek var ondan kurtulmam lazım 2 3 kılo vermem gerek kılo verenlere bravo ben nasıl verceksem sabah sabah pasta borek gotrudum valla

bildirim yine ilk benden
geçen hafta 68.3 bu hafta 67.1 nasıl veriyosun düye sormayın bende bilmiyorum bu sıra gidiyor durmaz inşallah
Tebrik ederim cnm cok iyi gidiyorsun

Sana da tebrikler
niye karamla benden başka kimse yazmıyor kilosunu ben kahvaltı yapmadan girdim yazdım
karamın bugün düğünü var girmiş yazmış hadi kızlar dökülün
Dokulucem de dokulecek bisey yok ki acliktan olsem de kilo vere.iyorum ben hep ayni
Gecmis olsun cnm benimki de 3'unde olacak galiba

merhabalar okuyan herkesee
geçmişten geldim, emekleme girişimleirni yazan arkadaşlar sağolun aynılarını yapıyorum ama kızım nazlı popişi kalkmıyor, yen, bi yol buldum ellerime göbişinden ve memişleirnden tutuyorum emekler gibi yapıyorum elleiryle pat pat gidiyor ama ayaklar sürünüyorrr
yazarken bi kahkaha attım eşşim bakıyor ne gülüyorsun

çok komik neyse sonra indiriyorum hadi kızım sende yap diyorum plates toplarıma bayılıyor onları gösteriyorum ellerini atıyor ama ayaklar kalınca dönüp bakıyorrr

master geçmiş olsun, hayırlı olsun bir erkeğimiz daha oldu

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
stressss kızz hangi ara 67 oldunn anam ben yeirmde mi sayııyorumm ahh ahh o çukular kadayıflar off vazgeçemiyorum

ama yine de 67.9, geçen hafta 68.5dim
keessem gider
bir de ben 2,5 aydır regl olmuyorum yaaa, geçen korktum yedi de yedimmm ya himişsiem dedim test yaptım çok komik ya önce olsn şimdi bu kilolar gitmeden

bu hafta daha bi dikkat edeyim bir de regl olsaydım belkim giderdi,

karammmmm hani foto ben niye göremiyorummmm arkadaş değilmiiz yoksa dur bi daha bakayım arkadaştık ama niye çektin mi yoksa

bildirim yine ilk benden

kilom 71.9 400 gr gitti

abur cuburu kesme fikri bile kilo kaybetirdi helal yaa:)

4 gündür yemiyorum(abur cuburu)

tebrikler kızlar gitmiş kilolar.

merhabalar kızlar bu aralar çok durgun bu ralar

biizm bugün 4. dişimiz geldi üstten.4 gecedir uyku yok bizde.bakalım bugün uyuyacakmı uyutacakmı.

karam saçlar yakışmış maşallah abla kardeş afrodit olmuş

biizm bugün 4. dişimiz geldi üstten.4 gecedir uyku yok bizde.bakalım bugün uyuyacakmı uyutacakmı.

merhaba tatlım inşallah artık rahatlarsınız cnm ya kokuyorum böyle diş olaylarını duyunca bizde daha yok diş

Şuan kuafördeyim makyaj saç baş yaptırıyorum
Efe babaannede iyiki o varmış ya yoksa bu kadar rahat ve istedigim gibi olmazdı
tabiki yardım eden olmazsa hiçbişey yapamazdın

tebrikler canım azar azarda olsa verilicek bu kilolar ben mekik çekemiyorum belimdeki sakatlıktan yoksa ip gibi olurumda yapıcak bişey yok

52 kilo olsak bizde götürürüz bide vermem lazım diyorsun

Tebrik ederim cnm cok iyi gidiyorsun

Sana da tebrikler

Dokulucem de dokulecek bisey yok ki acliktan olsem de kilo vere.iyorum ben hep ayni

Gecmis olsun cnm benimki de 3'unde olacak galiba
bazen duruyor sebos pes etmek yok aynımı geçen haftayla kilon

600 gr gitmiş canım gayet iyisin ben bu hafta regly oldum ondan böyle hızlandım eylülüde ısırarak öperim ahmette aynı becerileri bu kadar bekliycez

hay maşallah adamıma rahatlar inşallah annesi

karam saçlar yakışmış maşallah abla kardeş afrodit olmuş

merhaba tatlım inşallah artık rahatlarsınız cnm ya kokuyorum böyle diş olaylarını duyunca bizde daha yok diş

canım biizmde 10-15 güne kadar diş yoktu sonra hepsi birden geldi.siiznkide hepsi beraber gelebilir.canım çok korkulacak bişi değilde huzursuzluk ve uykudan sık uyanma yaptı bizde.

inşallah canım ucu var tamamen kurtulmadı etten dişi o rahatsız ediyo galiba bu akşam daha bi huzursuz.calpol verdim annem bizde o ver dedi rahatlasın çocuk dedi.bakalım biraz daha iyi gecede uyur inşallah.

Ayni cnm malesef
Su an dugundeyim cok gurultulu kafam goturmuyor yaslandim galiba
Karam kesin kuduruyodur simdi dugunde

yazık herkese ya anneyede bebeğede anne yorgun olunca bebeğe bakmasıda zor
ağustos analarında biara okumuştum onlar fitil veriyodu daha etkili diye bende ahmete bikaçkez vermiştim çok huysuz gazı abartılı olduğu zamanda

Ayni cnm malesef
Su an dugundeyim cok gurultulu kafam goturmuyor yaslandim galiba
Karam kesin kuduruyodur simdi dugunde
benim en tahammül edemediğim şey ses düğünlerden nefret ederim hatta ama mecbur olununca gidiliyor ne yapıcan
karamı yerden kazıyodur kocişi fırıl fırıl döktürüyodur mastika mastika diye diye

akşam birden ateşim yükseldi kaslarım ağrıdı bacaklar buz noluyor dedim parol içtim daha iyiyim ne zaman avm ye gitsem hasta oluyorum o kapalı ortam bana yaramıyor bide çabuk yoruluyorum artık yaşlılık tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…