- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ee benii unutmuşsun eliföykütebrikler kızlar gitmiş kilolar.
aslında teyzesi biliyon mu ben de kızımın adını eylül hivda koymayı istemiştim ama babası tek isim deditabiki yardım eden olmazsa hiçbişey yapamazdın
tebrikler canım azar azarda olsa verilicek bu kilolar ben mekik çekemiyorum belimdeki sakatlıktan yoksa ip gibi olurumda yapıcak bişey yok
52 kilo olsak bizde götürürüz bide vermem lazım diyorsun
bazen duruyor sebos pes etmek yok aynımı geçen haftayla kilon
600 gr gitmiş canım gayet iyisin ben bu hafta regly oldum ondan böyle hızlandımeylülüde ısırarak öperim ahmette aynı becerileri bu kadar bekliycez
hay maşallah adamımarahatlar inşallah annesi
akşam birden ateşim yükseldi kaslarım ağrıdı bacaklar buz noluyor dedim parol içtim daha iyiyim ne zaman avm ye gitsem hasta oluyorum o kapalı ortam bana yaramıyor bide çabuk yoruluyorum artık yaşlılık tabikide
kızlar kızımın önceki gecçıktı 38.5 fitil yaptık zor uyudu 2 saat sonra kalktı hem ağlıyor hem esniyordu
dün gece bi ağlamayla uyandı meme sandım her zamanın ki gibi ama değil nasıl ağlıyor susmadı, babası geldi, lambaları yaktık bir şey mi ısırdı dedik yatağına baktık, acaba korktu mu bilemedim ya da rüya mı gördü. sizde de oluyor mu bu gibi bir durum?
bakalım bu gece nasıl uyuyacak
ne düşüncesiz yaa hay allahım gitse de kurtulsan. ozman da evde tek klmaktan sıkıldım deyip gelmesin:26:benden haberler kp yarın akşam yolcu gidiyor ama sevinemiyorum çünkü 1 ay sonra yine gelicek işleri varmış ondan gidiyor.
işlerim olmasa hiç gitmezdim diyor
arzual canım yozgattan geliyor bize istanbuldan değil.
yeni aldığı evde manisada taşınsada rahatlasak burda komşularıyla kavgalı ya hep insanın huzurunu bozuyor.
ne kötü zor bir durum ya ayağımda salladım durmadı ninni de dedim ama yok en son fönü açtım da rahatladı uyudubu durum bizde çok oluyor canım öyle ağlıyor ki rüya filan görüyordur korkuyordur.
yada diştendir
kızlar kızımın önceki gecçıktı 38.5 fitil yaptık zor uyudu 2 saat sonra kalktı hem ağlıyor hem esniyordu
dün gece bi ağlamayla uyandı meme sandım her zamanın ki gibi ama değil nasıl ağlıyor susmadı, babası geldi, lambaları yaktık bir şey mi ısırdı dedik yatağına baktık, acaba korktu mu bilemedim ya da rüya mı gördü. sizde de oluyor mu bu gibi bir durum?
yorgunluktanmı oldu acep:26:şimdi aklıma geldi biraz kaanın yeni dişi çıkmış
stresede geçmiş olsun yorulmuş
ee benii unutmuşsun eliföykü
aslında teyzesi biliyon mu ben de kızımın adını eylül hivda koymayı istemiştim ama babası tek isim dedi
sağol canım içtim şimdi ter boşalıyor sapıttı benim vücutGecmis olsun bende gece gün öyle oldum cnm havadanda oluyor ceyran da kalmış olabilirsin limonlu çay ic ıhlamur da olabilir
Elifcim bilmiyorum hepsi bir mi olcak zor olur öyle de yaşayıp görcez rabbim kolaylik vwrsin yavrularimiza
yozgattan zırtpırt gelen manisadan gelmezmiki:44:benden haberler kp yarın akşam yolcu gidiyor ama sevinemiyorum çünkü 1 ay sonra yine gelicek işleri varmış ondan gidiyor.
yeni aldığı evde manisada taşınsada rahatlasak burda komşularıyla kavgalı ya hep insanın huzurunu bozuyor.
ahmette çoğu zaman öyle yapıyor çığlıklarla ağlıyor hatta okadar çok ağlıyorki tükürüğü genzine kaçıyor bide onla uğraşıyoruz heralde rüya veya gaz diyorum benkızlar kızımın önceki gecçıktı 38.5 fitil yaptık zor uyudu 2 saat sonra kalktı hem ağlıyor hem esniyordu
ahmette bu sıralar gündüz emmiyor bugün üstüne abandım oyun yaparak biraz emdi niye böyle oldular ama bazen oluyor takılma derim düzelirne düşüncesiz yaa hay allahım gitse de kurtulsan. ozman da evde tek klmaktan sıkıldım deyip gelmesin:26:
huzur bozucu
ne kötü zor bir durum ya ayağımda salladım durmadı ninni de dedim ama yok en son fönü açtım da rahatladı uyudu
gerçi bende kötü bi rüya görüyordum acaba kızım da mı
bu arada hivda memeyi sanki bugün fazla emmedi eskiden ne zman mızmızlansa verirdim bugün veriyorum yok almıyor şimdi de yine salladım öyle uyudu. acaba dişten mi yoksa memeyi mi bırakacak korkmaya başladım:18:
kıyafetten bazen kilolu bazen olduğumuzdan zayıf görünüyoruz takılma boşverselam kızlar. nasılsınız biz gezmelerdeydik bugün. güneşten pembe oldu ahmetkısa kollu vardı üstünde kollar da kızarmış tavuk gibi oldu krem alcaktım erteliyodum sürekli, d vitamini alsın diyodum ama almak lazım.
marji geçmişi ne güzel özetlemişsin.
karam saçlarını gördüm ama toplamışsın tam anlaşılmıyo rengi.
kilo nasıl veriyosunuz ya ben veremiyorum. 2 ay önce görüştüğümüz biri kilo almışsın dedi aslında ayınıyım
bir de dün akşam yemekteydik arkadaşlarla ahmet uyku mızlamasına başladı orda erken uyuyo diye konuşuldu nazar değdi dün 11 de bugün 10 da uyudu.
yazık herkese ya anneyede bebeğedeanne yorgun olunca bebeğe bakmasıda zor
ağustos analarında biara okumuştum onlar fitil veriyodu daha etkili diye bende ahmete bikaçkez vermiştim çok huysuz gazı abartılı olduğu zamanda
benim en tahammül edemediğim şey sesdüğünlerden nefret ederim hatta ama mecbur olununca gidiliyor ne yapıcan
karamı yerden kazıyodur kocişi fırıl fırıl döktürüyodur mastika mastika diye diye
akşam birden ateşim yükseldi kaslarım ağrıdı bacaklar buz noluyor dedim parol içtim daha iyiyim ne zaman avm ye gitsem hasta oluyorum o kapalı ortam bana yaramıyor bide çabuk yoruluyorum artık yaşlılık tabikide
şimdi aklıma geldi biraz kaanın yeni dişi çıkmış
stresede geçmiş olsun yorulmuş
ee benii unutmuşsun eliföykü
aslında teyzesi biliyon mu ben de kızımın adını eylül hivda koymayı istemiştim ama babası tek isim dedi
amin canım onlarada bizlerede kolaylık versin allahGecmis olsun bende gece gün öyle oldum cnm havadanda oluyor ceyran da kalmış olabilirsin limonlu çay ic ıhlamur da olabilir
Elifcim bilmiyorum hepsi bir mi olcak zor olur öyle de yaşayıp görcez rabbim kolaylik vwrsin yavrularimiza
kız senin huysuz kp ordda bulur takışacak birini.yozgattan manisaya geçmek nerden aklına gelmiş oralılarmı.eşim acemiliğini manisada yapmıştı askerde bende gitmiştim yemin törenine nişanlıydık.güzel yerler oralar.ahh ahh manisa deyince aklıma geldi askerlik depreştimbenden haberler kp yarın akşam yolcu gidiyor ama sevinemiyorum çünkü 1 ay sonra yine gelicek işleri varmış ondan gidiyor.
ne düşüncesiz yaa hay allahım gitse de kurtulsan. ozman da evde tek klmaktan sıkıldım deyip gelmesin:26:
huzur bozucu
ne kötü zor bir durum ya ayağımda salladım durmadı ninni de dedim ama yok en son fönü açtım da rahatladı uyudu
bu arada hivda memeyi sanki bugün fazla emmedi eskiden ne zman mızmızlansa verirdim bugün veriyorum yok almıyor şimdi de yine salladım öyle uyudu. acaba dişten mi yoksa memeyi mi bırakacak korkmaya başladım:18:
selam kızlar. nasılsınız biz gezmelerdeydik bugün. güneşten pembe oldu ahmetkısa kollu vardı üstünde kollar da kızarmış tavuk gibi oldu krem alcaktım erteliyodum sürekli, d vitamini alsın diyodum ama almak lazım.
kilo nasıl veriyosunuz ya ben veremiyorum. 2 ay önce görüştüğümüz biri kilo almışsın dedi aslında ayınıyım
bir de dün akşam yemekteydik arkadaşlarla ahmet uyku mızlamasına başladı orda erken uyuyo diye konuşuldu nazar değdi dün 11 de bugün 10 da uyudu.
ne derdi vardı ki kıyamam
eliföykü 4.diş de gelmiş, rahat edersiniz artık
ahmetin de üstler kaşınıyo bakalım ne zaman çıkcak, her an eli ağzında
ne düşüncesiz yaa hay allahım gitse de kurtulsan. ozman da evde tek klmaktan sıkıldım deyip gelmesin:26:
huzur bozucu
selam kızlar. nasılsınız biz gezmelerdeydik bugün. güneşten pembe oldu ahmetkısa kollu vardı üstünde kollar da kızarmış tavuk gibi oldu krem alcaktım erteliyodum sürekli, d vitamini alsın diyodum ama almak lazım.
merhaba annişler uzun zamandır giremiyordum bahar bana pek yaramadı umarım herkesler iyidir biz genel olarak iyiyiz allaha şükür
geçmiş yapmam mümkün değil son sayfada gördüklerim
eliföykü dişleriniz hayırlı olsun
stress geçmiş olsun
marji kp gitmiş gözün aydın
büyüme atağı falan mı var bu ara. öyle hatırlıyorum sanki bu emmeme ataktan olabilir.yorgunluktanmı oldu acep:26:
ateşim var diyom hasan-hüseyin demediğime dua edeyim ellemeyin bana bugün
sağol canım içtim şimdi ter boşalıyor sapıttı benim vücut
yozgattan zırtpırt gelen manisadan gelmezmiki:44:
ahmette çoğu zaman öyle yapıyor çığlıklarla ağlıyor hatta okadar çok ağlıyorki tükürüğü genzine kaçıyor bide onla uğraşıyoruz heralde rüya veya gaz diyorum ben
ahmette bu sıralar gündüz emmiyor bugün üstüne abandım oyun yaparak biraz emdi niye böyle oldular ama bazen oluyor takılma derim düzelir
kıyafetten bazen kilolu bazen olduğumuzdan zayıf görünüyoruz takılma boşver
kendim de güneş kremi kullanıyorum hep. beyaz değilim ama güneşe tepkili cildim. bu sene sürekli evdeydim güneş görmedim krem alasım gelmedi güneşe doymak istiyorum. ahmet de alışsın. eşim de öyle beyazmış koyulaşmış büyüdükçe ahmet nasıl olcak bakalım. inş hafif koyulaşır çok zor beyaz tenevet canım canları yanıyo demekki hemencik dişlerini çıkarsalarda kurtulsalar.
canım bizde fitil yoktu eşimde mesaide annem var calpolle idare ettik mecbur
geçmiş olsun canım spor yaptım diceksin sandım gezmeden olmuş geçmiş şükür
teşekkürler canım
seni alıntılamamışmıyım canım biyandan oğlanla uğraşıyorum farketmemişim
tebrikler canım
amin canım onlarada bizlerede kolaylık versin allah
kız senin huysuz kp ordda bulur takışacak birini.yozgattan manisaya geçmek nerden aklına gelmiş oralılarmı.eşim acemiliğini manisada yapmıştı askerde bende gitmiştim yemin törenine nişanlıydık.güzel yerler oralar.ahh ahh manisa deyince aklıma geldi askerlik depreştim
sevin canım sevin 1 ay 1 aydır.
korkmuş olabilir canım diş te olabilir.bizimkide 4 gecedir öleydi.çok uzatmıyor ağlamayı ama ağlayarak kalkıyordu sürekli.
canım benim oğlanda almadı bugün memeyi doğru dürüst dişten galiba inşallah bırakmıyorlardır.
canım teni çok açıkrenkliya alerji yapabilir güneş.bende öyle oluyorum güneşte krem kullanıyorum sürekli.oğlandada olur diye düşündüm ama olmadı şuana kadar.bebekler için lan güneş kremlerinden kullan canım bence.unnadoda trukit diye bi marka giriyor indirime devamlı pahalı bi marka azıcık ama çok övüyorlar
doktorlarda verebiliyor krem
oku canım bol bol ooğlana nazar falan değmiştir.gerçi yazın 10 da uyusalar iyi hatta 11 yoksa erkenden eve girmek zorunda kalıyoruz.uyumadan öncede uyku mızmızlığı oluyo.
inşallah canım rahatlarız artık.
her an gelebilir canım diş
yazdığım cevaplara baktımda nekadar çok takılma boşver demişim
eee nerdesiniz niye dağıldınız hemen
kızlar ahmet gündüz öğleden sonra uyumuyo bile. en fazla yarım saat. o yüzden akşam 8 de mızlamaya başlıyo. hem gündüz uyuma hem gece geç uyu sürekli ağlıyo mızlıyo hem de uyuyamıyo. illa erken uyusun demiyorum da böyle ağlamasına dayanamıyorum.
bir de bilgisayar sehpanın üstünde duruyo sehpaya tutunup bilgisayarın kablolarını söküyo bilgisayarı kaldırmak zorundayız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?