merhaba annişler uzun zamandır giremiyordum bahar bana pek yaramadı umarım herkesler iyidir biz genel olarak iyiyiz allaha şükür
geçmiş yapmam mümkün değil son sayfada gördüklerim
eliföykü dişleriniz hayırlı olsun
stress geçmiş olsun
marji kp gitmiş gözün aydın
büyüme atağı falan mı var bu ara. öyle hatırlıyorum sanki bu emmeme ataktan olabilir.
kıyafet napsın yastık bağlamışım gibi karnımvar
kendim de güneş kremi kullanıyorum hep. beyaz değilim ama güneşe tepkili cildim. bu sene sürekli evdeydim güneş görmedim krem alasım gelmedi güneşe doymak istiyorum. ahmet de alışsın. eşim de öyle beyazmış koyulaşmış büyüdükçe ahmet nasıl olcak bakalım. inş hafif koyulaşır çok zor beyaz ten
kızlar ahmet gündüz öğleden sonra uyumuyo bile. en fazla yarım saat. o yüzden akşam 8 de mızlamaya başlıyo. hem gündüz uyuma hem gece geç uyu sürekli ağlıyo mızlıyo hem de uyuyamıyo. illa erken uyusun demiyorum da böyle ağlamasına dayanamıyorum.
bir de bilgisayar sehpanın üstünde duruyo sehpaya tutunup bilgisayarın kablolarını söküyo bilgisayarı kaldırmak zorundayız sanırım
canım eşimler yozgatlı orda kpnin kendi evi var babasından kalma ama ailesel sorunlardan dolayı çoğu kişiyle kavgalı suçun büyüğü kendisinde insan herkesle sorun yaşıyorsa nedeni bellidir
bu manisaya gitmekte orayı beğendiği için oldu sözleşmeyi yapmış peşinatı yatırmış bir taşınması kaldı 3 ay sonraymış dört gözle bekliyorum taşınsında bir sorun bulamasın artık diye bakalım
bide bana sor mattika benimki sabah 9 da kalktı 15 dk öncesine kadar gözünü kırpmadı bugünnerden buluyorlar bu enerjiyi bir dk yerinde durduğu yok bizimkide az evvel yürüteçle gelip gelip kabloyu çekiyor düğmelere basıyordu şimdilik sızdı bakalım.
merhaba canım teşekkürler yoktun uzun zamandır.
zor canım beyaz ten benim eler kollar falan kızarmakla kalmaz kaşınır kabarır.teni çok güzel oğlunun ama sağlık sorunundan iyi olucaksa koyulaşır umarım.
daha neler neler kaldırıp söktürtecek bu bebeler bize
inşallah hrşey düşündüğün gibi olur canım orda sorunsuz kalırda huzurunuzu bozmaz sizinde.
sızdımı canım uyudumu yani iyi yine erken uyumuş bugün mert paşa maşallah buna şükür
iyi geceler kızalar oğlan uyuyoken uyuyayım bende biraz.inşallah uyanmaz yaaa en aızndna bi 2-3 saat
karnın sana öyle geliyor canım gördük resimlerini hiç fazlan yok ortalama bi kilon varbüyüme atağı falan mı var bu ara. öyle hatırlıyorum sanki bu emmeme ataktan olabilir.
kıyafet napsın yastık bağlamışım gibi karnımvar
kendim de güneş kremi kullanıyorum hep. beyaz değilim ama güneşe tepkili cildim. bu sene sürekli evdeydim güneş görmedim krem alasım gelmedi güneşe doymak istiyorum. ahmet de alışsın. eşim de öyle beyazmış koyulaşmış büyüdükçe ahmet nasıl olcak bakalım. inş hafif koyulaşır çok zor beyaz ten
yorgunluktanmış şimdi iyiyim şüküryorgunluktan olmuş olabilir diye düşündüm stres geçmiş olsun iyisindir inşallah.
ben mert yüzünden aranızdan ayrıldım
ben usp ara kabo verdim eline oyuncak yaptı bana sarmıyor bilgisayar başındayken sende deneyebilirsin 20cm uzunluğunda tehlikeli olmaz heraldekızlar ahmet gündüz öğleden sonra uyumuyo bile. en fazla yarım saat. o yüzden akşam 8 de mızlamaya başlıyo. hem gündüz uyuma hem gece geç uyu sürekli ağlıyo mızlıyo hem de uyuyamıyo. illa erken uyusun demiyorum da böyle ağlamasına dayanamıyorum.
bir de bilgisayar sehpanın üstünde duruyo sehpaya tutunup bilgisayarın kablolarını söküyo bilgisayarı kaldırmak zorundayız sanırım
uyanmamıştır inşallah rahat etmişsindirbide bana sor mattika benimki sabah 9 da kalktı 15 dk öncesine kadar gözünü kırpmadı bugünnerden buluyorlar bu enerjiyi bir dk yerinde durduğu yok bizimkide az evvel yürüteçle gelip gelip kabloyu çekiyor düğmelere basıyordu şimdilik sızdı bakalım.
brokoliyle et birbirini niye öldürsünki gayette besleyici olmuş ama gazı varsa keşke brokoli değilde kabak patates verseydingünaydın herkese
uzun zamndır burda görünüyorum ama bi ara geçmişe gittim baktım ne zman kilo vermeye başlamışız diye mart başında başlamışız. 73le başlamışım, şimdi 67 yi gördüm, hiç umudum yoktu ama sizin sayenizde oldu canlarrımm
ara da hivda hn a çorba yaptım
aklıma takılıyor brokoli ve et birbirinin vitaminini öldürür mü acaba? berabr vermemeye çalışıyordum ama 2 seferdir yapıyorum
et, brokoli, kabak, patetes, havuç, maydon., 2 dilim kuru domates., pirinç, tuz,z.yağı
bugünkü kızımın menüsü..
2 gündür1 diiş taze sarımsak koyuyordum acaba o mu gaz yaptı diyorum:44: çünkü bu gece 15 20 dk biir uyandı 4 den sonra, ağlıyor gözünüde açmıyor, sanırım gazdı.. of ya büyüyorlar ama işte nasıl
çok yorgunum çokkk her yerim ağrıyor
Gecmis olsun cnm yaslandik valla marjiden genclik karamdan da enerji calsak azcikakşam birden ateşim yükseldi kaslarım ağrıdı bacaklar buz noluyor dedim parol içtim daha iyiyim ne zaman avm ye gitsem hasta oluyorum o kapalı ortam bana yaramıyor bide çabuk yoruluyorum artık yaşlılık tabikide
Bence sevin cnm bi ay sonra kim ole kim kalabenden haberler kp yarın akşam yolcu gidiyor ama sevinemiyorum çünkü 1 ay sonra yine gelicek işleri varmış ondan gidiyor.
işlerim olmasa hiç gitmezdim diyor
arzual canım yozgattan geliyor bize istanbuldan değil.
yeni aldığı evde manisada taşınsada rahatlasak burda komşularıyla kavgalı ya hep insanın huzurunu bozuyor.
Size de gecmis olsun cnmkızlar kızımın önceki gecçıktı 38.5 fitil yaptık zor uyudu 2 saat sonra kalktı hem ağlıyor hem esniyordu
dün gece bi ağlamayla uyandı meme sandım her zamanın ki gibi ama değil nasıl ağlıyor susmadı, babası geldi, lambaları yaktık bir şey mi ısırdı dedik yatağına baktık, acaba korktu mu bilemedim ya da rüya mı gördü. sizde de oluyor mu bu gibi bir durum?
bakalım bu gece nasıl uyuyacak
günaydın kızlar
karam döktürdünmü canım haşatın çıktımıgel artık yeter bu düğün koşturmacası
sebos sen ne yaptın düğünde oturup geldinmi sesiniz çıkmıyor ya
bir kudurdum ki sormayınAyni cnm malesef
Su an dugundeyim cok gurultulu kafam goturmuyor yaslandim galiba
Karam kesin kuduruyodur simdi dugunde
günaydın kızlar
karam döktürdünmü canım haşatın çıktımıgel artık yeter bu düğün koşturmacası
sebos sen ne yaptın düğünde oturup geldinmi sesiniz çıkmıyor ya
günaydın herkese
uzun zamndır burda görünüyorum ama bi ara geçmişe gittim baktım ne zman kilo vermeye başlamışız diye mart başında başlamışız. 73le başlamışım, şimdi 67 yi gördüm, hiç umudum yoktu ama sizin sayenizde oldu canlarrımm
aklıma takılıyor brokoli ve et birbirinin vitaminini öldürür mü acaba? berabr vermemeye çalışıyordum ama 2 seferdir yapıyorum
et, brokoli, kabak, patetes, havuç, maydon., 2 dilim kuru domates., pirinç, tuz,z.yağı
bugünkü kızımın menüsü..
2 gündür1 diiş taze sarımsak koyuyordum acaba o mu gaz yaptı diyorum:44: çünkü bu gece 15 20 dk biir uyandı 4 den sonra, ağlıyor gözünüde açmıyor, sanırım gazdı.. of ya büyüyorlar ama işte nasıl
brokoliyle et birbirini niye öldürsünki gayette besleyici olmuş ama gazı varsa keşke brokoli değilde kabak patates verseydin
bende 1 tatlı kaşığı tereyağına küçük domates rendeledim 1 tatlı kaşığıda tarhanayı pişirdim içinede az bişey kaşar attım bakalım sevecekmi paşa et felan koymadım bugün hafif olsun dedim
canım belkide atak geçiriyor hivda hanım:26:
sağolasın canımGecmis olsun cnm yaslandik valla marjiden genclik karamdan da enerji calsak azcik
Bence sevin cnm bi ay sonra kim ole kim kala
Size de gecmis olsun cnm
Valla oturdum oturdum geldim bu isler bana gore degil de arkadadim cok yakin hem de nikah sahidimdi
Birazdan yolculuk var bana musade
aslında iyi değil ama azar azar da olsa gidiyor. sağol tatlımmgazdanda oluyor olabilir canım uykusuzluk zor benimde başımda.
tebrikler iyi kilo vermişsin canım.
herkese selam kızlar
bugün dahaq iyiyim sanki ama yine uykusuzum
aslında iyi değil ama azar azar da olsa gidiyor. sağol tatlımm
uykusuz kalınca her yerim dökülüyor mecalim yok evi toplamaya ama yapmalıyım
selam canım sana da
iyi old. sevindim. ben de evi toparlayayım yemek yapacam işim çookk yanii
grşrzzz
mert uykusuz durabiliyo demek ki. ahmet o kadar saat uyumasa ağlama krizine girer. hiç dayanamıyo uykusuzluğabide bana sor mattika benimki sabah 9 da kalktı 15 dk öncesine kadar gözünü kırpmadı bugünnerden buluyorlar bu enerjiyi bir dk yerinde durduğu yok bizimkide az evvel yürüteçle gelip gelip kabloyu çekiyor düğmelere basıyordu şimdilik sızdı bakalım.
uyumuştur inş. diş çıkınca rahatlıyolar biraziyi geceler kızalar oğlan uyuyoken uyuyayım bende biraz.inşallah uyanmaz yaaa en aızndna bi 2-3 saat
karın için mekik fln yapmak lazım da yapılmıyo işte.karnın sana öyle geliyor canım gördük resimlerini hiç fazlan yok ortalama bi kilon varfazlan olsa söylerim ben emin ol biraz açık sözlüyümde
güneşe tepki bünyeyle alakalı aslında ben esmerim eşim beyaz çocuklar eşime çekmiş ben güneşe daha hassasım:26:
yorgunluktanmış şimdi iyiyim şükür
ben usp ara kabo verdim eline oyuncak yaptı bana sarmıyor bilgisayar başındayken sende deneyebilirsin 20cm uzunluğunda tehlikeli olmaz heralde
uyanmamıştır inşallah rahat etmişsindir
brokoli havuç fln zamanı geçmedi mi bulamıyorum ben sebze. et tavuk yiyo bi de şehriye çorbası. menümüz hep böylegünaydın herkese
bugünkü kızımın menüsü..
geçti ahmetinki. toplam 13-15 gün sürdü sonra geçti şükür. götür bakalım ne dicek dr. teri mi üşüyo ki hep ne oluyosa bu terlemekten oluyoseboş nereye yolculuk
mattika burun akıntınıuz ne alemde bizimki devam yarın dr a götürecez
hem 8.ay kontrolü yaptıracaz:26:
Ne ballisin masallah sebos sabaha kadar uyutmadi benibir kudurdum ki sormayın
ama kına da daha eglenmiştim ben dügünler kasıntı gelir belir ama kına öyle mi
çıktı canım haşatım çıktı
sabah da eşim efe uyanınca kahvaltısını hazırlamış doyurmuş oynatmış uyutmuş
10.30 da kalktım yeni gelin gibi
Yoldayim eve gidiyorum biz yaptirdik kontrolu iyoymisiz sukurseboş nereye yolculuk
mattika burun akıntınıuz ne alemde bizimki devam yarın dr a götürecez
hem 8.ay kontrolü yaptıracaz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?