hava üzel herhalde gezmelere gidildiğine göreah ahh benimde işim çok ben burda tembellik yapıyorum
işleri halledeyimde gezmeye gidelim .
görüşürüz canım
brokoli ve havucu önceden almıştım buzdolabında duruyor, sanırım havuç hala manavda vardı:44:belki soğuk hava depolarından gelenlerdirmert uykusuz durabiliyo demek ki. ahmet o kadar saat uyumasa ağlama krizine girer. hiç dayanamıyo uykusuzluğa
uyumuştur inş. diş çıkınca rahatlıyolar biraz
karın için mekik fln yapmak lazım da yapılmıyo işte.
ben de mouse veriyodum oyalıyodum bi şekilde ama şimdi bizi bilgisayar başında görsün hemen gelip tutunup kalkıyo, hatta biz yokken de yapıyo sehpa sabit değil çok tehlikeli oluyo ya kaldırcam ya o uyurken girerim bu odaya sadece
brokoli havuç fln zamanı geçmedi mi bulamıyorum ben sebze. et tavuk yiyo bi de şehriye çorbası. menümüz hep böyle
geçti ahmetinki. toplam 13-15 gün sürdü sonra geçti şükür. götür bakalım ne dicek dr. teri mi üşüyo ki hep ne oluyosa bu terlemekten oluyo
üsenmeden iyi geliyo öyle ayda bir walla:)benden haberler kp yarın akşam yolcu gidiyor ama sevinemiyorum çünkü 1 ay sonra yine gelicek işleri varmış ondan gidiyor.
işlerim olmasa hiç gitmezdim diyor
arzual canım yozgattan geliyor bize istanbuldan değil.
yeni aldığı evde manisada taşınsada rahatlasak burda komşularıyla kavgalı ya hep insanın huzurunu bozuyor.
arada bizdede olıyo canım bencede rüya görüyolar ondandır.kızlar kızımın önceki gecçıktı 38.5 fitil yaptık zor uyudu 2 saat sonra kalktı hem ağlıyor hem esniyordu
dün gece bi ağlamayla uyandı meme sandım her zamanın ki gibi ama değil nasıl ağlıyor susmadı, babası geldi, lambaları yaktık bir şey mi ısırdı dedik yatağına baktık, acaba korktu mu bilemedim ya da rüya mı gördü. sizde de oluyor mu bu gibi bir durum?
bakalım bu gece nasıl uyuyacak
gece uykusuna gecmeden önce mızmızlanmaları baslıyo zaten.ahmette beyaz pembe pembe olunca cok tatlı olmustur o simdiselam kızlar. nasılsınız biz gezmelerdeydik bugün. güneşten pembe oldu ahmetkısa kollu vardı üstünde kollar da kızarmış tavuk gibi oldu krem alcaktım erteliyodum sürekli, d vitamini alsın diyodum ama almak lazım.
marji geçmişi ne güzel özetlemişsin.
karam saçlarını gördüm ama toplamışsın tam anlaşılmıyo rengi.
kilo nasıl veriyosunuz ya ben veremiyorum. 2 ay önce görüştüğümüz biri kilo almışsın dedi aslında ayınıyım
bir de dün akşam yemekteydik arkadaşlarla ahmet uyku mızlamasına başladı orda erken uyuyo diye konuşuldu nazar değdi dün 11 de bugün 10 da uyudu.
bence yine iyi kilo vermişssin martta baslandıysagünaydın herkese
uzun zamndır burda görünüyorum ama bi ara geçmişe gittim baktım ne zman kilo vermeye başlamışız diye mart başında başlamışız. 73le başlamışım, şimdi 67 yi gördüm, hiç umudum yoktu ama sizin sayenizde oldu canlarrımm
ara da hivda hn a çorba yaptım
aklıma takılıyor brokoli ve et birbirinin vitaminini öldürür mü acaba? berabr vermemeye çalışıyordum ama 2 seferdir yapıyorum
et, brokoli, kabak, patetes, havuç, maydon., 2 dilim kuru domates., pirinç, tuz,z.yağı
bugünkü kızımın menüsü..
2 gündür1 diiş taze sarımsak koyuyordum acaba o mu gaz yaptı diyorum:44: çünkü bu gece 15 20 dk biir uyandı 4 den sonra, ağlıyor gözünüde açmıyor, sanırım gazdı.. of ya büyüyorlar ama işte nasıl
çok yorgunum çokkk her yerim ağrıyor
kızım sen kocana nasıl davranıyon azcık tatktik verde bizde uygulayalım yaw:)sabah biz uyanınca koca hemen baska odaya kacıyo az daha uyayım diye offfff..bir kudurdum ki sormayın
ama kına da daha eglenmiştim ben dügünler kasıntı gelir belir ama kına öyle mi
çıktı canım haşatım çıktı
sabah da eşim efe uyanınca kahvaltısını hazırlamış doyurmuş oynatmış uyutmuş
10.30 da kalktım yeni gelin gibi
buzdolabında ceken bişeymi var acaba bizimkide yürütecle bi kosusu var anlatamam buzdolabı sevdalılarıkızlar dün sabah gezmeye evden çıkıcaz diye aceleyle kahvaltı hazırlıyodum. buzdolabını açık görürse hemen geliyo ahmet. kapağında en altta maden suyu şişeleri vardı. birini tuttu güya ben başındayım bi an içinde yerdeydi şişe. nasıl kırıldı her yere dağıldı. ahmet de emekler pozisyonda tam üstüne. nasıl korktum bi yerine sıçradı diye. allahtan gelmedi.
ne kadar dikkat etsen de oluyo böyle allah korusun hepimizin yavruları
kızlar dün sabah gezmeye evden çıkıcaz diye aceleyle kahvaltı hazırlıyodum. buzdolabını açık görürse hemen geliyo ahmet. kapağında en altta maden suyu şişeleri vardı. birini tuttu güya ben başındayım bi an içinde yerdeydi şişe. nasıl kırıldı her yere dağıldı. ahmet de emekler pozisyonda tam üstüne. nasıl korktum bi yerine sıçradı diye. allahtan gelmedi.
hava üzel herhalde gezmelere gidildiğine görenerede gezdireceksin mert paşayı?
brokoli ve havucu önceden almıştım buzdolabında duruyor, sanırım havuç hala manavda vardı:44:belki soğuk hava depolarından gelenlerdir
mekik değilde daha çok alt karın ağırlıklı gitmeliyiz bisiklet makas gibi
ayy yaramaz oluyorlar ya artık bizler daha çok dikkat etmek düşüyor, nasıl bir cümle karışıklığı bu yaa, neyse canm çook geçmiiş olsun iyiki de bir yerine şişe kkırığı batmadı
hmm ben koymadım dolaba. et seviyo benim oğlan, sebzeyi uğraşıp yapıyorum ama yemiyohava üzel herhalde gezmelere gidildiğine görenerede gezdireceksin mert paşayı?
brokoli ve havucu önceden almıştım buzdolabında duruyor, sanırım havuç hala manavda vardı:44:belki soğuk hava depolarından gelenlerdir
mekik değilde daha çok alt karın ağırlıklı gitmeliyiz bisiklet makas gibi
ayy yaramaz oluyorlar ya artık bizler daha çok dikkat etmek düşüyor, nasıl bir cümle karışıklığı bu yaa, neyse canm çook geçmiiş olsun iyiki de bir yerine şişe kkırığı batmadı
buzdolabı bulaşık makinası en son ocağa tutunup kalmaya çalışıyodu. yalnız bırakamıyorum tamam da yanındayken de oluyo allah korusunüsenmeden iyi geliyo öyle ayda bir walla:)
arada bizdede olıyo canım bencede rüya görüyolar ondandır.
gece uykusuna gecmeden önce mızmızlanmaları baslıyo zaten.ahmette beyaz pembe pembe olunca cok tatlı olmustur o simdi
bence yine iyi kilo vermişssin martta baslandıysa
corbaın içindekilerde baya cesitliymiş ben brokoli bulamadım cnm alıcaktımda vitaminide öldürmez bence
kızım sen kocana nasıl davranıyon azcık tatktik verde bizde uygulayalım yaw:)sabah biz uyanınca koca hemen baska odaya kacıyo az daha uyayım diye offfff..
buzdolabında ceken bişeymi var acaba bizimkide yürütecle bi kosusu var anlatamam buzdolabı sevdalıları
Allahtan ahmete bişi olmamıs cnm kaza geliyorum demiyo
güle güle giyin yeni cicilerinizi. merak ettim ben çekip koysan ne güzel olur aldıklarını.bugün çok yoruldum çok gezdik bol bol alışveriş yaptık geldik.
oğluma yine cıvıl cıvıl yazlıklar aldım,kendimede aldım kayınpederde gidiyor ohh biraz olsun rahatladım.
geçmiş olsun ahmedimi Allah korumuş oluyor malesef kazalarkızlar dün sabah gezmeye evden çıkıcaz diye aceleyle kahvaltı hazırlıyodum. buzdolabını açık görürse hemen geliyo ahmet. kapağında en altta maden suyu şişeleri vardı. birini tuttu güya ben başındayım bi an içinde yerdeydi şişe. nasıl kırıldı her yere dağıldı. ahmet de emekler pozisyonda tam üstüne. nasıl korktum bi yerine sıçradı diye. allahtan gelmedi.
güzel günlerde kullanın inşallahbugün çok yoruldum çok gezdik bol bol alışveriş yaptık geldik.
oğluma yine cıvıl cıvıl yazlıklar aldım,kendimede aldım kayınpederde gidiyor ohh biraz olsun rahatladım.
kızlar hepinize iyi akşamlar.benim 24 eylül doğumlu oğlum var.hamileliğin en başından beri takip ediyorum sizleri ve hepinizi çok iyi tanıyorum .bu zamana kadar üye olmamıştım ama stress ve karamın muhabbetini eşim tesadüfen gördü elazığ geçince hemen üye yaptı ve sizin sayenizde üye oldum kızlar.beni de aranıza kabul edersiniz umarım.hepinize iyi akşamlar.
allah korumuş geçmiş olsun canım.
burda bir cadde var mağazalarla dolu oraya canım önce annanesine gittik sonrada alışverişe.
evet evet alışveriş yapmandan belli rahatlamış olman:)bugün çok yoruldum çok gezdik bol bol alışveriş yaptık geldik.
hoşgeldin tatlımm.. oğlunun adı ne?kızlar hepinize iyi akşamlar.benim 24 eylül doğumlu oğlum var.hamileliğin en başından beri takip ediyorum sizleri ve hepinizi çok iyi tanıyorum .bu zamana kadar üye olmamıştım ama stress ve karamın muhabbetini eşim tesadüfen gördü elazığ geçince hemen üye yaptı ve sizin sayenizde üye oldum kızlar.beni de aranıza kabul edersiniz umarım.hepinize iyi akşamlar.
stres benden önce sormuşgeçmiş olsun ahmedimi Allah korumuş oluyor malesef kazalar
güzel günlerde kullanın inşallah
hoşgeldin ozgehayırdır elazığlımısın veya eşinmi elazığlı:44:
ocağa nasıl tutunuyor hayal edemedim boyu nasıl yetişiyorhmm ben koymadım dolaba. et seviyo benim oğlan, sebzeyi uğraşıp yapıyorum ama yemiyo
buzdolabı bulaşık makinası en son ocağa tutunup kalmaya çalışıyodu. yalnız bırakamıyorum tamam da yanındayken de oluyo allah korusun
güle güle giyin yeni cicilerinizi. merak ettim ben çekip koysan ne güzel olur aldıklarını.
ben de çıkıcam alışverişe hala çıkamadım.
bir de temmuz başı tatile gitcez oğlana neler almalıyım tatil için
bende elazığlıyım karamda bacısını elazığa gelin verdihoşbulduk stres evet eşim elazığlı hep takip ettiğimi görüyordu sizin konuşmanızı da görünce hemen üye yaptı
sıcaktanda uyuyamıyor olabilir sekos uzun kollu ne ya ben 1 haftaya sıfır kol atletsiz giyime geçerim gibihayırlı olsun ikinize de cicilerinizi merak ettim foto koyacak mısın?
evet evet alışveriş yapmandan belli rahatlamış olman:)
ben de daha yapmadım kızıma alışveriş. hala uzun kollu giydiriyorum, bugün makineye atlet kilot attım artık zıbın giydirmeyim diyorum . sizler nasıl giydiriyorsunuz kızlarr???
hoşgeldin tatlımm.. oğlunun adı ne?
elazığlı mısın yoksa?
herkesten önce sorar herkesten önce yazarımstres benden önce sormuş
ah şu pc min hızı yok muuu
hoşgeldin tatlımm.. oğlunun adı ne?
elazığlı mısın yoksa?
bende elazığlıyım karamda bacısını elazığa gelin verdielazığ erkeklerine iyi derler sen kocandan memnunmusun
allah mesut etsin çok memnunum canım çok kıymet biliyor. inşallah karamın kardeşi de çok mutlu olur
canım benim evv hep serindir maalesef ve kaldığım yerbende elazığlıyım karamda bacısını elazığa gelin verdielazığ erkeklerine iyi derler sen kocandan memnunmusun
sıcaktanda uyuyamıyor olabilir sekos uzun kollu ne ya ben 1 haftaya sıfır kol atletsiz giyime geçerim gibi
herkesten önce sorar herkesten önce yazarım
bende elazığlıyım karamda bacısını elazığa gelin verdielazığ erkeklerine iyi derler sen kocandan memnunmusun
allah mesut etsin çok memnunum canım çok kıymet biliyor. inşallah karamın kardeşi de çok mutlu olur
inşallah herkes yuvasında mutlu olsun
sen uşaklı eşin elazığlı iki tarafta sizde espirilidir doğrumu tahmin ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?