2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar dün sabah gezmeye evden çıkıcaz diye aceleyle kahvaltı hazırlıyodum. buzdolabını açık görürse hemen geliyo ahmet. kapağında en altta maden suyu şişeleri vardı. birini tuttu güya ben başındayım bi an içinde yerdeydi şişe. nasıl kırıldı her yere dağıldı. ahmet de emekler pozisyonda tam üstüne. nasıl korktum bi yerine sıçradı diye. allahtan gelmedi.
ne kadar dikkat etsen de oluyo böyle allah korusun hepimizin yavruları

ah ahh benimde işim çok ben burda tembellik yapıyorum
işleri halledeyimde gezmeye gidelim .
görüşürüz canım
hava üzel herhalde gezmelere gidildiğine göre nerede gezdireceksin mert paşayı?

brokoli ve havucu önceden almıştım buzdolabında duruyor, sanırım havuç hala manavda vardı:44:belki soğuk hava depolarından gelenlerdir

mekik değilde daha çok alt karın ağırlıklı gitmeliyiz bisiklet makas gibi

ayy yaramaz oluyorlar ya artık bizler daha çok dikkat etmek düşüyor, nasıl bir cümle karışıklığı bu yaa, neyse canm çook geçmiiş olsun iyiki de bir yerine şişe kkırığı batmadı

üsenmeden iyi geliyo öyle ayda bir walla:)

arada bizdede olıyo canım bencede rüya görüyolar ondandır.

gece uykusuna gecmeden önce mızmızlanmaları baslıyo zaten.ahmette beyaz pembe pembe olunca cok tatlı olmustur o simdi

bence yine iyi kilo vermişssin martta baslandıysa
corbaın içindekilerde baya cesitliymiş ben brokoli bulamadım cnm alıcaktımda vitaminide öldürmez bence

kızım sen kocana nasıl davranıyon azcık tatktik verde bizde uygulayalım yaw:)sabah biz uyanınca koca hemen baska odaya kacıyo az daha uyayım diye offfff..

buzdolabında ceken bişeymi var acaba bizimkide yürütecle bi kosusu var anlatamam buzdolabı sevdalıları
Allahtan ahmete bişi olmamıs cnm kaza geliyorum demiyo

seboşşş
kıvanç nasıl?
abla nasıl? ablanın adını hatırlayamadım
sen nasılsın?

allah korumuş geçmiş olsun canım.

burda bir cadde var mağazalarla dolu oraya canım önce annanesine gittik sonrada alışverişe.

bugün çok yoruldum çok gezdik bol bol alışveriş yaptık geldik.
oğluma yine cıvıl cıvıl yazlıklar aldım,kendimede aldım kayınpederde gidiyor ohh biraz olsun rahatladım.

kızlar hepinize iyi akşamlar.benim 24 eylül doğumlu oğlum var.hamileliğin en başından beri takip ediyorum sizleri ve hepinizi çok iyi tanıyorum .bu zamana kadar üye olmamıştım ama stress ve karamın muhabbetini eşim tesadüfen gördü elazığ geçince hemen üye yaptı ve sizin sayenizde üye oldum kızlar.beni de aranıza kabul edersiniz umarım.hepinize iyi akşamlar.

Son düzenleme:
hmm ben koymadım dolaba. et seviyo benim oğlan, sebzeyi uğraşıp yapıyorum ama yemiyo

buzdolabı bulaşık makinası en son ocağa tutunup kalmaya çalışıyodu. yalnız bırakamıyorum tamam da yanındayken de oluyo allah korusun

oğluma yine cıvıl cıvıl yazlıklar aldım,kendimede aldım kayınpederde gidiyor ohh biraz olsun rahatladım.
güle güle giyin yeni cicilerinizi. merak ettim ben çekip koysan ne güzel olur aldıklarını.
ben de çıkıcam alışverişe hala çıkamadım.

bir de temmuz başı tatile gitcez oğlana neler almalıyım tatil için

geçmiş olsun ahmedimi Allah korumuş oluyor malesef kazalar

güzel günlerde kullanın inşallah

hoşgeldin ozge hayırdır elazığlımısın veya eşinmi elazığlı:44:

hoşbulduk stres evet eşim elazığlı hep takip ettiğimi görüyordu sizin konuşmanızı da görünce hemen üye yaptı

allah korumuş geçmiş olsun canım.

burda bir cadde var mağazalarla dolu oraya canım önce annanesine gittik sonrada alışverişe.

hayırlı olsun ikinize de cicilerinizi merak ettim foto koyacak mısın?

evet evet alışveriş yapmandan belli rahatlamış olman:)
ben de daha yapmadım kızıma alışveriş. hala uzun kollu giydiriyorum, bugün makineye atlet kilot attım artık zıbın giydirmeyim diyorum . sizler nasıl giydiriyorsunuz kızlarr???

hoşgeldin tatlımm.. oğlunun adı ne?
elazığlı mısın yoksa?

hoşgeldin tatlımm.. oğlunun adı ne?
elazığlı mısın yoksa?[/QUOTE]

hoşbulduk canım ben uşaklıyım da eşim elazığlı oğlumun adı da bekir tuna

ocağa nasıl tutunuyor hayal edemedim boyu nasıl yetişiyor
tatil için şapka güneş kremi su geçirmeyen mayo bezler varya onlardan bol ince atlet tarzı tişörtler ve tabi sivrisinek kovucu bişeyler
aklıma gelen bunlar

hoşbulduk stres evet eşim elazığlı hep takip ettiğimi görüyordu sizin konuşmanızı da görünce hemen üye yaptı
bende elazığlıyım karamda bacısını elazığa gelin verdi elazığ erkeklerine iyi derler sen kocandan memnunmusun

sıcaktanda uyuyamıyor olabilir sekos uzun kollu ne ya ben 1 haftaya sıfır kol atletsiz giyime geçerim gibi

stres benden önce sormuş

ah şu pc min hızı yok muuu
herkesten önce sorar herkesten önce yazarım

canım benim evv hep serindir maalesef ve kaldığım yer
off ne bilim ya bilemiyor muyum :26:
aslında biliyorum ki ben nasıl giyinirsem onnu dsa öyle giydirmliyim deee aman ne bilim yaa:44:
en iyisi ben bi kısa kol alışverişine çıkayımmm

bi de acaba gazı mı var diyoruz üzerinide örtüyoruzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…