2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence bi derece al ev sıcaklığını bilirsin çünkü sen yorgunluktan üşüyebilirsin ama o farklı hissediyorda olabilir gerçi evim hep serin diyorsun bilemedim şimdi
o evi bana versen olmazmı tam hayalimdeki ev
gazı için bide karnını zeytinyağıyla ovup uyutmayı denesene ahmet küçükken çok yapıyodum

kapıya da ellerini dayayıp kalkmaya çalışıyo. ben yemek yaparken benim hareketlerim ilgisini çekiyo gelip tutunmaya çalışıyo.

mayo bezler dediğin nasıl bişey normal bez markalarının oluyo mu

sen elazığda yaşamıyorsun herhalde demi canım istanbul gibi hatırlıyorum
evet canım istanbuldayım çocukken çıkmışız memleketten yıllardır gitmedim

evet aynen öyle canım tahmin doğru eşim çok esprilidir bana göre
bende dikkat ediyorum bizim memleketin insanları hep espirili niyeyse

ev ne kadar serin olabilir ki, dışarısı kaç derece?
sıcaktan uyuyamıyo olmasın:26: serin diyosun ama ne bilim

kapıya da ellerini dayayıp kalkmaya çalışıyo. ben yemek yaparken benim hareketlerim ilgisini çekiyo gelip tutunmaya çalışıyo.

evde sıkılıp bize sarıyolar canım dikkat edicez işte yapıcak tek şey bu
huggiesin var seriyi tam hatırlayamadım markette sorarsan gösterirler tabi büyük marketlerde

var caım derece 25 civarı
ama hissedilen daha serin oluyor, üstü çatılı
evet buranın sıcağında ideal oluyor, eşim geliyor dışardan yandım yandım der ben allaaa alla derim hiç bilmem sıcaklığı
ama ben bu evi sev-mi-yo--rummmm

enim teyzem de bembeyaz çocuğunu ilk sene denize gitürdü esmer oldu gitti şimdi askere gidecek gerçii büyüdü
aman dikkat et koruyucu sür ihaml etme
biz bu sene gidmeyiz seneye kızım büyüsün de balayı yaptığımız yere götürecem onu
hep derdim bi çocuğum olursa oraya gideriz çokkkk beğenmiştimmmm temiz
ahh ahhhh şimdii orda olmak vardııııı

25 de sıcakmış canım kısakolluya geçmen gerekiyor bence bebekler bunalıncada huysuzlaşıyorlar
evi niye sevmiyorsun

ev ne kadar serin olabilir ki, dışarısı kaç derece?
sıcaktan uyuyamıyo olmasın:26: serin diyosun ama ne bilim
deneyeyim ama ne bilim terler sıcak olsa
gideyim alışverişe

25 de sıcakmış canım kısakolluya geçmen gerekiyor bence bebekler bunalıncada huysuzlaşıyorlar
evi niye sevmiyorsun
yazarım cnmm şimdi hivda kucağımda saldıyo pc ye yazamadım rahatça

evet canım istanbuldayım çocukken çıkmışız memleketten yıllardır gitmedim

bende dikkat ediyorum bizim memleketin insanları hep espirili niyeyse

anladım canım biz 2011de evlendik o zaman gitmiştim geçen yıl hamilelik nedeniyle gidemedim bu yıl gideceğiz bizim de düğünümüz var.gerçekten öyle elazığın insanı hep öyle

deneyeyim ama ne bilim terler sıcak olsa
gideyim alışverişe

yazarım cnmm şimdi hivda kucağımda saldıyo pc ye yazamadım rahatça
ahmeti 6 da arabasına koyduk bayağı bir gezdirdik 2.5 saat kadar eve geldik bi huysuzluk muhallebi hazırladım çok az yedi salladım uyudu hava çarptı heralde bundan sönra hep yaparım artık

anladım canım biz 2011de evlendik o zaman gitmiştim geçen yıl hamilelik nedeniyle gidemedim bu yıl gideceğiz bizim de düğünümüz var.gerçekten öyle elazığın insanı hep öyle

sen nerde yaşıyorsun
bekir nasıl bir bebek emziriyomusun ek gıdayla aran nasıl biraz anlat kendini

sen nerde yaşıyorsun
bekir nasıl bir bebek emziriyomusun ek gıdayla aran nasıl biraz anlat kendini

uşakta yaşıyorum canım ben.emzirmiyorum canım malesef 3 aydan beri mama veriyorum sadce üç ay emzirebildim.ek gıda da dördüncü aydan beri veriyorum çok zor alıştı baya sıkıntılıydı ama çok şükür alıştı artık günde iki veya üç defa mama veriyorum bizim de aynı karamın bebeği gibi sallanarak uyuyor en kötüsü o zaten hep okurdum sizi karamı çok iyi anlıyorum o yüzden

bende büyük oğlumu öyle büyütmüştüm canım o yüzden seni ve karamı çok iyi anlıyorum Allah kolaylıkta versin sabırda versin
karamın eşi bulunmaz bir eş maşallah seninkide nöbet tutuyormu

merhaba canım hosgeldin bekirde sizin aileye hosgeldi:)

sekoscum ben uzun kollu cıtcıtlı giydiriyorum sadece
atlet kilot yerinede cıtcıtlı daha iyi bence aynı atlet seklinde cıtcıtlı badi aldım canım ip askılı

strescim iyi yapmıssınız bebeklere dısarı gezmesi cok iyi geliyo hava alınca uyku yapıyo sanırım:9

marjicim damadım cicilerini güle güle giysin üstünde eskisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…