2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende büyük oğlumu öyle büyütmüştüm canım o yüzden seni ve karamı çok iyi anlıyorum Allah kolaylıkta versin sabırda versin
karamın eşi bulunmaz bir eş maşallah seninkide nöbet tutuyormu

çok zor canım gerçekten uyku problemi iyidir hoştur da uykusundan ödün vermez duymuyor bile ağladığını gece boyu tekim maşallah karamın eşi çok iyi nöbeti tutuyor geceleri

gündüz gezdirirsemde daha uzun uyuyor gibi öğlen saatinde ama ite herzaman çıkaramıyoruz
bizimkinide persembe gezdirdik aksam 5 te 2 saat uyudu benide dinlendirdi iyi oluyo bende herzaman cıkamıyorum canım malum 8 kat ama su dandik arabaları arastırdım buldum alıcam ondan 2,5 3 kilo fln o zaman hergün gezmeye
Yok bea hala bizdeler
Kopamıyorlar bizden
Fotolara yorum yaptım stress ne yazmışsın çıkmamış merak ettim
Efeyle bizim fotoya

olsun eglenin kız keske benimde ablam olsaydı
bende yapıcam bi cocuk daha

Yok bea hala bizdeler
Kopamıyorlar bizden
Fotolara yorum yaptım stress ne yazmışsın çıkmamış merak ettim
Efeyle bizim fotoya
hatırlamıyorum ama hepsine yorum yaptığımı düşünüyorum acaba atlamamı yaptım:44:
saç yorumuma ne diyosun:18:

çok zor canım gerçekten uyku problemi iyidir hoştur da uykusundan ödün vermez duymuyor bile ağladığını gece boyu tekim maşallah karamın eşi çok iyi nöbeti tutuyor geceleri
bende tek büyüttüm canım benim eşimde iyi insan fakat oda düşünemiyor böyle şeyleri anca kafasına vurucaksın o zamanda yapamıyor gerçi insanın yapısında olacak

Eşim diye söylemiyorum çok yardımcı dün ikide evdeydik nöbeti ben tutcam dedi bir kez emzirdim hep uyudum 10.30 ta uyandım kahvaltısını bile yaptırmıştıikinciyi yapalım diyom ama ikna olmuyor

Iyi geceler fıstık lar

Telden girdim isim var çamaşır asıcam bi selam vereyim dedim

Bnde usakliyim hemserim gelmis hoş gelmiş ben

İstanbul da yım annemler izmirde. Yaşıyor. .

Bugun çok sıcak yandik bu yaz

hoşbuldukkk karam yok eşim elazığlı inan canım orda olsaydım gelirdim ama çok uzağım elazığa

Gelseydin iyi olurdu döktürürdük

Stress yorumuna yorum yaptım git bakk
Işıltı var yıkandıkça çıkarmış ve birkaç kez cila yapılınca otururmuş
Bu saçları tam oturtmak zaman alırmışş

Eşim diye söylemiyorum çok yardımcı dün ikide evdeydik nöbeti ben tutcam dedi bir kez emzirdim hep uyudum 10.30 ta uyandım kahvaltısını bile yaptırmıştıikinciyi yapalım diyom ama ikna olmuyor

maşallah canım ne güzel ya eşim de çok iyidir de işte uyku olunca akan sular duruyor uykusu çok ağır zaten hayatta duymaz uyandığını birkaç defa sen yat ben sallıyım dedi sallarken uyudu ben devam ettim her seferinde aslında yardımcı olmak istiyor da olamıyor

hoşgeldin aramıza

sağol canım çekip koyarım tabi bir ara bu akşam koyabilirsem bu akşam.

geçmiş olsun ahmedimi Allah korumuş oluyor malesef kazalar

güzel günlerde kullanın inşallah

hoşgeldin ozge hayırdır elazığlımısın veya eşinmi elazığlı:44:

sağol canım amin.

bende 3 gün önceye kadar yazlık kıyafetler olmasına rağmen giydirmiyordumda sezonu açtık çok terliyor.
biz hep çıtçıtlı giydiriyoruz.

Özgeee hoşgeldinnnnn
Elazıglı mısın kısss
Kız verdik oraya dügüne geleydin ya
kız ne vuruyosun kıza dur yeni geldi korkutma

Evet efenin altını açacam dedim kaçtım yazıyom
Dan diye gidersem kusura bakmayın
niye gitmedi bacınlar ev rahat geldi heralde çocuklar nasıl yaramazlarmı

niye ikna olmuyor ki alala tühtühtüh yine beni konuşturucan gece gece

Olsun canım bak istekli en azında çocuk aglayınca kvalideme odadan çık dermiş kpederim
Yazık kadına çok şükür eşim babası gibi degil

hoşbulduk hemşerim uşaka gelmiyorsunuzdur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…