hani bugün gidiyolardı
bende büyük oğlumu öyle büyütmüştüm canım o yüzden seni ve karamı çok iyi anlıyorum Allah kolaylıkta versin sabırda versin
karamın eşi bulunmaz bir eş maşallah seninkide nöbet tutuyormu
merhaba canım hosgeldin bekirde sizin aileye hosgeldi:)
çok sağol canım hoşbulduk
karam çaktırmadan mı giriyosun
bizimkinide persembe gezdirdik aksam 5 te 2 saat uyudu benide dinlendirdi iyi oluyo bende herzaman cıkamıyorum canım malum 8 kat ama su dandik arabaları arastırdım buldum alıcam ondan 2,5 3 kilo fln o zaman hergün gezmeyegündüz gezdirirsemde daha uzun uyuyor gibi öğlen saatinde ama ite herzaman çıkaramıyoruz
Yok bea hala bizdeler
Kopamıyorlar bizden
Fotolara yorum yaptım stress ne yazmışsın çıkmamış merak ettim
Efeyle bizim fotoya
Özgeee hoşgeldinnnnn
Elazıglı mısın kısss
Kız verdik oraya dügüne geleydin ya
hatırlamıyorum ama hepsine yorum yaptığımı düşünüyorum acaba atlamamı yaptım:44:Yok bea hala bizdeler
Kopamıyorlar bizden
Fotolara yorum yaptım stress ne yazmışsın çıkmamış merak ettim
Efeyle bizim fotoya
bende tek büyüttüm canım benim eşimde iyi insan fakat oda düşünemiyor böyle şeyleri anca kafasına vurucaksın o zamanda yapamıyor gerçi insanın yapısında olacakçok zor canım gerçekten uyku problemi iyidir hoştur da uykusundan ödün vermez duymuyor bile ağladığını gece boyu tekim maşallah karamın eşi çok iyi nöbeti tutuyor geceleri
çok zor canım gerçekten uyku problemi iyidir hoştur da uykusundan ödün vermez duymuyor bile ağladığını gece boyu tekim maşallah karamın eşi çok iyi nöbeti tutuyor geceleri
hoşbuldukkk karam yok eşim elazığlı inan canım orda olsaydım gelirdim ama çok uzağım elazığa
Eşim diye söylemiyorum çok yardımcı dün ikide evdeydik nöbeti ben tutcam dedi bir kez emzirdim hep uyudum 10.30 ta uyandım kahvaltısını bile yaptırmıştıikinciyi yapalım diyom ama ikna olmuyor
kızlar hepinize iyi akşamlar.benim 24 eylül doğumlu oğlum var.hamileliğin en başından beri takip ediyorum sizleri ve hepinizi çok iyi tanıyorum .bu zamana kadar üye olmamıştım ama stress ve karamın muhabbetini eşim tesadüfen gördü elazığ geçince hemen üye yaptı ve sizin sayenizde üye oldum kızlar.beni de aranıza kabul edersiniz umarım.hepinize iyi akşamlar.
hmm ben koymadım dolaba. et seviyo benim oğlan, sebzeyi uğraşıp yapıyorum ama yemiyo
buzdolabı bulaşık makinası en son ocağa tutunup kalmaya çalışıyodu. yalnız bırakamıyorum tamam da yanındayken de oluyo allah korusun
güle güle giyin yeni cicilerinizi. merak ettim ben çekip koysan ne güzel olur aldıklarını.
ben de çıkıcam alışverişe hala çıkamadım.
bir de temmuz başı tatile gitcez oğlana neler almalıyım tatil için
geçmiş olsun ahmedimi Allah korumuş oluyor malesef kazalar
güzel günlerde kullanın inşallah
hoşgeldin ozgehayırdır elazığlımısın veya eşinmi elazığlı:44:
hayırlı olsun ikinize de cicilerinizi merak ettim foto koyacak mısın?
evet evet alışveriş yapmandan belli rahatlamış olman:)
ben de daha yapmadım kızıma alışveriş. hala uzun kollu giydiriyorum, bugün makineye atlet kilot attım artık zıbın giydirmeyim diyorum . sizler nasıl giydiriyorsunuz kızlarr???
hoşgeldin tatlımm.. oğlunun adı ne?
elazığlı mısın yoksa?
kız ne vuruyosun kıza dur yeni geldi korkutmaÖzgeee hoşgeldinnnnn
Elazıglı mısın kısss
Kız verdik oraya dügüne geleydin ya
niye gitmedi bacınlar ev rahat geldi heralde çocuklar nasıl yaramazlarmıEvet efenin altını açacam dedim kaçtım yazıyom
Dan diye gidersem kusura bakmayın
niye ikna olmuyor ki alala tühtühtüh yine beni konuşturucan gece geceEşim diye söylemiyorum çok yardımcı dün ikide evdeydik nöbeti ben tutcam dedi bir kez emzirdim hep uyudum 10.30 ta uyandım kahvaltısını bile yaptırmıştıikinciyi yapalım diyom ama ikna olmuyor
maşallah canım ne güzel ya eşim de çok iyidir de işte uyku olunca akan sular duruyor uykusu çok ağır zaten hayatta duymaz uyandığını birkaç defa sen yat ben sallıyım dedi sallarken uyudu ben devam ettim her seferinde aslında yardımcı olmak istiyor da olamıyor
Iyi geceler fıstık lar
Telden girdim isim var çamaşır asıcam bi selam vereyim dedim
Bnde usakliyim hemserim gelmis hoş gelmiş ben
İstanbul da yım annemler izmirde. Yaşıyor. .
Bugun çok sıcak yandik bu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?