2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım gerçekten öyle becerebilmek de önemli eşim ne yemeğini yedirebilir ne de uyutabilir ama bi sorunu yokken bakar ilgilenir ben de o zaman ev işlerine falan bakabiliyorum

Sekoş fotolarıma bak canım kk bize gıcık mı ne
niyeki

istanbulun sıcağında merti pişirdinmi

Evet bacım yayıldılar eve rahat her şey çocuklarda sitede takılıyor ohh degmeyin keyflerine
Ben ptesi okula başlamıyorum
ne oldu kız kıvırırken bileğinimi incittin

iyi olurdu karam biz de geleceğiz bu yaz düğüne bizim de görümcemin düğünü var

evet canım gerçekten öyle becerebilmek de önemli eşim ne yemeğini yedirebilir ne de uyutabilir ama bi sorunu yokken bakar ilgilenir ben de o zaman ev işlerine falan bakabiliyorum
benim eşim yemek yediremezde ayağında şimdi ahmeti sallar kucaklar
tabi ilk çocukta onlarda tecrübesiz 2.de senin eşinde daha performanslı olacaktır

mattikanın isteği üzerine bir kısmını koyabildim bunlar bugün aldıklarım 2-3 hafta öncekileri koyamadım telde olan var kirlide olan var.
onlarıda mertin üzerinde çekip koyarım

çok güzeller merti içinde görelim bu cicilerin
bende şu tulumlardan alıcaktım dün terletir dedim almadım

çok sıcak çok yanıyoruz...

niyeki

istanbulun sıcağında merti pişirdinmi

ne oldu kız kıvırırken bileğinimi incittin

evet öyle oldupişirdim çoçuğu

çok güzeller merti içinde görelim bu cicilerin
bende şu tulumlardan alıcaktım dün terletir dedim almadım

sağol teyzoşu görürsünüz zamanla diğer aldıklarımdada güzel parçalar var arada giydirdikçe yüklerim.
bu tulumu bende merak ediyorum kullanışlı olacak mı bakalım giydirdim çok yakıştı bir beden büyük aldım bilerek azcık bol.

rahat çok rahat mehmette hep kullanırdım ama bu yaz çok sıcak olacak ya kapalı gibi göründü benim baktığım mağazada almadım ama sıfır kollu bulayım alıcam

rahat çok rahat mehmette hep kullanırdım ama bu yaz çok sıcak olacak ya kapalı gibi göründü benim baktığım mağazada almadım ama sıfır kollu bulayım alıcam

wakikide bol bol var sıfır kollusundan oraya bak memnun kalırsam ben daha çeşitlerini alırım.
bir şeyden çok şikayetçiyim kızlara neler var neler erkek bebişlere çok az çeşit var ve beğendiğim şeylerin bedenini zor buluyorum kaç tane beğendiğimde bulamadığım şey var.

seboşşş
kıvanç nasıl?
abla nasıl? ablanın adını hatırlayamadım
sen nasılsın?

Cnm yeni gordum
Benim canavarlar cok sukur iyiler teyzesi
Kizim hala uyumadi ama
Seninki nasil oldu cnm

Kizlar asiri yorgunum iyi geceler demek icin ugradim okumaya daldim yine
Marjim mert gule gule giysin cicilerini cok tatlilar
Ozge sen de hosgeldin
herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…