hatırlamıyorum ama hepsine yorum yaptığımı düşünüyorum acaba atlamamı yaptım:44:
saç yorumuma ne diyosun:18:
bende tek büyüttüm canım benim eşimde iyi insan fakat oda düşünemiyor böyle şeyleri anca kafasına vurucaksın o zamanda yapamıyor gerçi insanın yapısında olacak
cok ballısın cokkkkkkEvet bacım yayıldılar eve rahat her şey çocuklarda sitede takılıyor ohh degmeyin keyflerine
Ben ptesi okula başlamıyorum
niyekiSekoş fotolarıma bak canım kk bize gıcık mı ne
istanbulun sıcağında merti pişirdinmihoşgeldin aramıza
sağol canım çekip koyarım tabi bir ara bu akşam koyabilirsem bu akşam.
sağol canım amin.
bende 3 gün önceye kadar yazlık kıyafetler olmasına rağmen giydirmiyordumda sezonu açtık çok terliyor.
biz hep çıtçıtlı giydiriyoruz.
ne oldu kız kıvırırken bileğinimi incittinEvet bacım yayıldılar eve rahat her şey çocuklarda sitede takılıyor ohh degmeyin keyflerine
Ben ptesi okula başlamıyorum
Gelseydin iyi olurdu döktürürdük
Stress yorumuna yorum yaptım git bakk
Işıltı var yıkandıkça çıkarmış ve birkaç kez cila yapılınca otururmuş
Bu saçları tam oturtmak zaman alırmışş
hoşgeldin aramıza
hoşbulduk marji çok sağol
benim eşim yemek yediremezde ayağında şimdi ahmeti sallar kucaklarevet canım gerçekten öyle becerebilmek de önemli eşim ne yemeğini yedirebilir ne de uyutabilir ama bi sorunu yokken bakar ilgilenir ben de o zaman ev işlerine falan bakabiliyorum
Eki Görüntüle 721220
mattikanın isteği üzerine bir kısmını koyabildim bunlar bugün aldıklarım 2-3 hafta öncekileri koyamadım telde olan var kirlide olan var.
onlarıda mertin üzerinde çekip koyarım
oo sortunu cok sewdim cok güzeller mertosum güle güle giysinEki Görüntüle 721220
mattikanın isteği üzerine bir kısmını koyabildim bunlar bugün aldıklarım 2-3 hafta öncekileri koyamadım telde olan var kirlide olan var.
onlarıda mertin üzerinde çekip koyarım
Iyi geceler fıstık lar
Telden girdim isim var çamaşır asıcam bi selam vereyim dedim
Bnde usakliyim hemserim gelmis hoş gelmiş ben
İstanbul da yım annemler izmirde. Yaşıyor. .
Bugun çok sıcak yandik bu yaz
niyeki
istanbulun sıcağında merti pişirdinmi
ne oldu kız kıvırırken bileğinimi incittin
çok güzeller merti içinde görelim bu cicilerin
bende şu tulumlardan alıcaktım dün terletir dedim almadım
oo sortunu cok sewdim cok güzeller mertosum güle güle giysin
sağol teyzoşu görürsünüz zamanla diğer aldıklarımdada güzel parçalar var arada giydirdikçe yüklerim.
bu tulumu bende merak ediyorum kullanışlı olacak mı bakalım giydirdim çok yakıştı bir beden büyük aldım bilerek azcık bol.
rahat çok rahat mehmette hep kullanırdım ama bu yaz çok sıcak olacak ya kapalı gibi göründü benim baktığım mağazada almadım ama sıfır kollu bulayım alıcam
seboşşş
kıvanç nasıl?
abla nasıl? ablanın adını hatırlayamadım
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?