lcw fiyatta iyide iki yıkamaya ağzı gözü kayıyor renk atıyor yinede geçenlerde 5-6 tişörtte ben aldım dediğin gibi ne erkeğe ürün var ne beden var dedimki alt bişeyler almak istiyorum olan bu diyolar yani yokwakikide bol bol var sıfır kollusundan oraya bak memnun kalırsam ben daha çeşitlerini alırım.
bir şeyden çok şikayetçiyim kızlara neler var neler erkek bebişlere çok az çeşit var ve beğendiğim şeylerin bedenini zor buluyorum kaç tane beğendiğimde bulamadığım şey var.
bende kaçıyorum zaten iyi gecelerben kaçıyorum kızlar mert huysuzlanıyor görüşürüz.
Cnm yeni gordum
Benim canavarlar cok sukur iyiler teyzesi
Kizim hala uyumadi ama
Seninki nasil oldu cnm
Kizlar asiri yorgunum iyi geceler demek icin ugradim okumaya daldim yine
Marjim mert gule gule giysin cicilerini cok tatlilar
Ozge sen de hosgeldin
herkesi
hoşbulduk hemşerim uşaka gelmiyorsunuzdur o zaman
Cnm yeni gordum
Benim canavarlar cok sukur iyiler teyzesi
Kizim hala uyumadi ama
Seninki nasil oldu cnm
Kizlar asiri yorgunum iyi geceler demek icin ugradim okumaya daldim yine
Marjim mert gule gule giysin cicilerini cok tatlilar
Ozge sen de hosgeldin
herkesi
Iki yil oldu gideli usağa. cnm akrabaları m var cnm dedemler fala n orda yaşıyor hatta a nemler suan dedemin yaNindalar.
hepinize iyi geceler bol sütlü ve uykulu geceler
güle güle giysin mert paşa hepsini. ben çıtçıların askılısından aldım, penyesi çok kalın terletiyo.Eki Görüntüle 721220
mattikanın isteği üzerine bir kısmını koyabildim bunlar bugün aldıklarım 2-3 hafta öncekileri koyamadım telde olan var kirlide olan var.
onlarıda mertin üzerinde çekip koyarım
zaten 2 ay giyiyolar bi kıyafeti. başka yerlere bakıyorum dönüp dönüp lcw dan alıyorum. yanında çocuk olmadan çıksan alışverişe yine bulurum istediğimi ama o da olmuyolcw fiyatta iyide iki yıkamaya ağzı gözü kayıyor renk atıyor yinede geçenlerde 5-6 tişörtte ben aldım dediğin gibi ne erkeğe ürün var ne beden var dedimki alt bişeyler almak istiyorum olan bu diyolar yani yok
1 ay öncede bi mağazaya fırça atmıştım niye erkek kıyafeti yok diye kız kıyafeti satılıyormuş
niye biz oğlanları çıplakmı gezdiriyoruz dedim boşa konuşup sinirlnip çıktım anlıycan
bende kaçıyorum zaten iyi gecelerhepinize
hoşgeldin ozge. benim de uşaklı bi tarafım var.hepinize iyi geceler kızlar bebeklerinize ve size güzel uykular
hemen indir aman düşmesin. çok alçak oldu diye sünger kestirdim koydum. yine tutunup kalkıyo yatağın kenarlarını kemiriyokızlar bide ben artık park yatağın üst kısmını kaldıracam alt kısmını kullanacam çünkü oğlum yatağına tutunup ayağı kalkıyor allah korusun kendini atar matar o yüzden bugünden itibaren alta geçiyoruz
günaydın herkese diyecem ama benden başka kimse yok
kızlar benim oğluş artık çok güzel emekliyor bir yerlere tutunup ayağı kalkıyor özellikle çekmecelere ben yanında olmasam düşer o yüzden artık onu hiç yalnız bırakamam hatta dün kendi kendine koltuktan aşağı inmeye çalıştı önce arkasını döndü sonra ayaklarını aşağı sarkıttı biz görümcemle şok olduk nasıl yaptı anlayamadık ama çok başarılıydıbide valla stresin dediği gibi tam sokak çocuğu oldu kim dışarı çıksa arkasından ağlıyor bide bay bay yapmayı öğrendi işte bizden haberler böyle:119::119:
merhaba canım teşekkürler yoktun uzun zamandır.
kızlar dün sabah gezmeye evden çıkıcaz diye aceleyle kahvaltı hazırlıyodum. buzdolabını açık görürse hemen geliyo ahmet. kapağında en altta maden suyu şişeleri vardı. birini tuttu güya ben başındayım bi an içinde yerdeydi şişe. nasıl kırıldı her yere dağıldı. ahmet de emekler pozisyonda tam üstüne. nasıl korktum bi yerine sıçradı diye. allahtan gelmedi.
ne kadar dikkat etsen de oluyo böyle allah korusun hepimizin yavruları
kızlar hepinize iyi akşamlar.benim 24 eylül doğumlu oğlum var.hamileliğin en başından beri takip ediyorum sizleri ve hepinizi çok iyi tanıyorum .bu zamana kadar üye olmamıştım ama stress ve karamın muhabbetini eşim tesadüfen gördü elazığ geçince hemen üye yaptı ve sizin sayenizde üye oldum kızlar.beni de aranıza kabul edersiniz umarım.hepinize iyi akşamlar.
bugün çok yoruldum çok gezdik bol bol alışveriş yaptık geldik.
oğluma yine cıvıl cıvıl yazlıklar aldım,kendimede aldım kayınpederde gidiyor ohh biraz olsun rahatladım.
hayırlı olsun ikinize de cicilerinizi merak ettim foto koyacak mısın?
evet evet alışveriş yapmandan belli rahatlamış olman:)
ben de daha yapmadım kızıma alışveriş. hala uzun kollu giydiriyorum, bugün makineye atlet kilot attım artık zıbın giydirmeyim diyorum . sizler nasıl giydiriyorsunuz kızlarr???
hoşgeldin tatlımm.. oğlunun adı ne?
elazığlı mısın yoksa?
canım benim evv hep serindir maalesef ve kaldığım yer
off ne bilim ya bilemiyor muyum :26:
aslında biliyorum ki ben nasıl giyinirsem onnu dsa öyle giydirmliyim deee aman ne bilim yaa:44:
en iyisi ben bi kısa kol alışverişine çıkayımmm
bi de acaba gazı mı var diyoruz üzerinide örtüyoruzzzzzzzzzz
günaydın herkese diyecem ama benden başka kimse yok
kızlar benim oğluş artık çok güzel emekliyor bir yerlere tutunup ayağı kalkıyor özellikle çekmecelere ben yanında olmasam düşer o yüzden artık onu hiç yalnız bırakamam hatta dün kendi kendine koltuktan aşağı inmeye çalıştı önce arkasını döndü sonra ayaklarını aşağı sarkıttı biz görümcemle şok olduk nasıl yaptı anlayamadık ama çok başarılıydıbide valla stresin dediği gibi tam sokak çocuğu oldu kim dışarı çıksa arkasından ağlıyor bide bay bay yapmayı öğrendi işte bizden haberler böyle:119::119:
kızlar benim kız çok tembel ne yapıcam bilmiyorum emekleme belirtisi yok dahası dönme girişimlerinde bile bulunmuyor arada canı isterse şimdiye kadar toplasan 10 kere dönmemiştir ayaklarımızın üstüne basmayı sevmiyoruz varsa yoksa oturup oyuncaklarla oynayalım ne yapıcam şaştım fikri olan var mı
zamanı gelince yapar canım. her bebek farklı. emekleme gelişim göstergesi değilmiş sağlık açısından. sen ancak oyunla teşvik edebilirsin ama yapmıcaksa yapmaz. ahmet emekliyo ben bişey mi yaptım, hayır. genetik bu işler. kasları gelişen çocuk durmaz.
ilk 5 ay sürekli kustu ahmet, şimdi de biraz çok yese hemen çıkartıyo hiç kusmayan bebekler var.
kızlar benim kız çok tembel ne yapıcam bilmiyorum emekleme belirtisi yok dahası dönme girişimlerinde bile bulunmuyor arada canı isterse şimdiye kadar toplasan 10 kere dönmemiştir ayaklarımızın üstüne basmayı sevmiyoruz varsa yoksa oturup oyuncaklarla oynayalım ne yapıcam şaştım fikri olan var mı
Cnm için deler Uşak garı tarafindalaranladım canım merkezde mi oturuyorlar
BBenimde tembel gibiydi tatlim 8 girdik aktifleşti cnm şimdi sureklo donuyor ayakta durmak istiyor ama ben de ağlamasın dye herseyi eline veriyordum simdi kendi yapsin wtsin diye bırakıyorum hareketlendi onun etkisi oldu herseyi benden bekliyordu şimdi çabalıyor babasida doyor seni görünce yapacağı seyi yapmiyor senden bekliyor diyorkızlar benim kız çok tembel ne yapıcam bilmiyorum emekleme belirtisi yok dahası dönme girişimlerinde bile bulunmuyor arada canı isterse şimdiye kadar toplasan 10 kere dönmemiştir ayaklarımızın üstüne basmayı sevmiyoruz varsa yoksa oturup oyuncaklarla oynayalım ne yapıcam şaştım fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?