2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

lcw fiyatta iyide iki yıkamaya ağzı gözü kayıyor renk atıyor yinede geçenlerde 5-6 tişörtte ben aldım dediğin gibi ne erkeğe ürün var ne beden var dedimki alt bişeyler almak istiyorum olan bu diyolar yani yok
1 ay öncede bi mağazaya fırça atmıştım niye erkek kıyafeti yok diye kız kıyafeti satılıyormuş
niye biz oğlanları çıplakmı gezdiriyoruz dedim boşa konuşup sinirlnip çıktım anlıycan

ben kaçıyorum kızlar mert huysuzlanıyor görüşürüz.
bende kaçıyorum zaten iyi geceler hepinize

yol yorgunluğu bide sebos uyutmamış dimi uyuda bari sabah işe gidiceksin dinlenmiş olursun
iyi geceler

hoşbulduk hemşerim uşaka gelmiyorsunuzdur o zaman

Iki yil oldu gideli usağa. cnm akrabaları m var cnm dedemler fala n orda yaşıyor hatta a nemler suan dedemin yaNindalar.

hepinize iyi geceler bol sütlü ve uykulu geceler

hoşbulduk canım...

günaydın herkese diyecem ama benden başka kimse yok
kızlar benim oğluş artık çok güzel emekliyor bir yerlere tutunup ayağı kalkıyor özellikle çekmecelere ben yanında olmasam düşer o yüzden artık onu hiç yalnız bırakamam hatta dün kendi kendine koltuktan aşağı inmeye çalıştı önce arkasını döndü sonra ayaklarını aşağı sarkıttı biz görümcemle şok olduk nasıl yaptı anlayamadık ama çok başarılıydı bide valla stresin dediği gibi tam sokak çocuğu oldukim dışarı çıksa arkasından ağlıyor bide bay bay yapmayı öğrendi işte bizden haberler böyle:119::119:

kızlar bide ben artık park yatağın üst kısmını kaldıracam alt kısmını kullanacam çünkü oğlum yatağına tutunup ayağı kalkıyor allah korusun kendini atar matar o yüzden bugünden itibaren alta geçiyoruz

güle güle giysin mert paşa hepsini. ben çıtçıların askılısından aldım, penyesi çok kalın terletiyo.
sağdaki tulum güzelmiş ama bi ara ben de bakayım. emekleyince dizi açık bişey giydiremiyorum aslında ama çok tatlı olurlar tulumlarla

zaten 2 ay giyiyolar bi kıyafeti. başka yerlere bakıyorum dönüp dönüp lcw dan alıyorum. yanında çocuk olmadan çıksan alışverişe yine bulurum istediğimi ama o da olmuyo

hepinize iyi geceler kızlar bebeklerinize ve size güzel uykular
hoşgeldin ozge. benim de uşaklı bi tarafım var.

hemen indir aman düşmesin. çok alçak oldu diye sünger kestirdim koydum. yine tutunup kalkıyo yatağın kenarlarını kemiriyo

maşallah oğluşuna koltuktan inmeyi ne zaman öğrenmiş bak sen tosuna
ahmet hala düşmekle ilgili bi fikir edinemedi, dümdüz gidiyo burun üstü düşer miyim demiyo.

günaydın arkadaşlar

merhaba canım teşekkürler yoktun uzun zamandır.

evet canım bilgisayarı açamıyordum uzun zamandır bunalım takılıyordum

canım allah korumuş geçmiş olsun

hoşgeldin canım

bugün çok yoruldum çok gezdik bol bol alışveriş yaptık geldik.
oğluma yine cıvıl cıvıl yazlıklar aldım,kendimede aldım kayınpederde gidiyor ohh biraz olsun rahatladım.

güle güle giysin mert cicileri çok güzel

canım ben izmirdeyim 2 haftadır sadece kolsuz badi giydiriyorum yada şortlu kolsuzlardan evdeyken tabii

canım sıcaktan uyuyamıyordur belki 26 derecede banyo yapıyorlar demişti bizim dr tek parça yeter üşümez demişti bizim evde 26-27 derece tek bady ile 2 haftadır hasta olmadık allaha şükür

maşallah oğluşuna akıllı bıdık

kızlar benim kız çok tembel ne yapıcam bilmiyorum emekleme belirtisi yok dahası dönme girişimlerinde bile bulunmuyor arada canı isterse şimdiye kadar toplasan 10 kere dönmemiştir ayaklarımızın üstüne basmayı sevmiyoruz varsa yoksa oturup oyuncaklarla oynayalım ne yapıcam şaştım fikri olan var mı

zamanı gelince yapar canım. her bebek farklı. emekleme gelişim göstergesi değilmiş sağlık açısından. sen ancak oyunla teşvik edebilirsin ama yapmıcaksa yapmaz. ahmet emekliyo ben bişey mi yaptım, hayır. genetik bu işler. kasları gelişen çocuk durmaz.
ilk 5 ay sürekli kustu ahmet, şimdi de biraz çok yese hemen çıkartıyo hiç kusmayan bebekler var.

bizimkinin kusma olayı yok allaha şükür çok nadir kusar ilk aylarda kusuyordu dr reflü dedi özel mama kullandık geçti allaha şükür
yüzüstü durmayı sevmiyor cadı birde eşim sürekli yoruldu orası ağrıdı burası ağrıyacak deyip duruyor bende sinir oluyorum engelleme çocuğu diye kızıyorum bazen biz fırsat vermedik ki çocuğa diye düşünüyorum açıkçası

canım hiç korkma zamanı gelince yapar daha bir kaç gün önce ben de buraya oğlum emeklemiyor diye yazmıştım sonra bi baktım bi kaç gün içinde emeklemeye başladı senin nazlı kız da bi bakmışsın emeklemiş
ha bide önüne svdiği bi oyuncağını bırak yüz üstü uzat oyuncağını almaya çalışsın belki öyle öyle alışır

anladım canım merkezde mi oturuyorlar
Cnm için deler Uşak garı tarafindalar
BBenimde tembel gibiydi tatlim 8 girdik aktifleşti cnm şimdi sureklo donuyor ayakta durmak istiyor ama ben de ağlamasın dye herseyi eline veriyordum simdi kendi yapsin wtsin diye bırakıyorum hareketlendi onun etkisi oldu herseyi benden bekliyordu şimdi çabalıyor babasida doyor seni görünce yapacağı seyi yapmiyor senden bekliyor diyor

Cepten yazdım abuk subuk şeyler olabiliridare ediverin gali

Mrb hanimlar epeydir giremiyordum fazla gecmis yapamadim herkezde kefler yerinde gibi marji mert pasa gulegule giynsin cicilerini mattika sizede gecmis olsun hwer yere elleri uzaniyor bebelerin artik yeni gelen arkadasim sende hosgeldinn vallah herkez yaz havasina girmis biz daha girenedik oyle yagmur yagiyor 10 derece disari eylule kisa kollulari giydirdigim gibi cikarttim havamiz baya soguk kaliriferler daha yaniyor eylulunde gozu iltahp olmusdu doktorumuz damla yazdi ama imkani yok damlatmiyor ayni tarafin kulagi da cok akiyor herhalde gozunden kaynaklaniyor vallah burayi cok ozledim ceptende iyi girilmiyor gelen gidende cok birkac gundur misafir var devamli ama haftaya netim geri olacak yine burda olacagim belki haftayada kalmaz hepinizi opuyorum yine girrmeye calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…