yüzüstü 1 ayını doldurmadan çevirdim ben ama başını kaldırmaya uğraşıyodu yorulana kadar, hemen ağlamıyodu. kimi bebek ağlar. hazır olunca yapar emin ol.bizimkinin kusma olayı yok allaha şükür çok nadir kusar ilk aylarda kusuyordu dr reflü dedi özel mama kullandık geçti allaha şükür
yüzüstü durmayı sevmiyor cadı birde eşim sürekli yoruldu orası ağrıdı burası ağrıyacak deyip duruyor bende sinir oluyorum engelleme çocuğu diye kızıyorum bazen biz fırsat vermedik ki çocuğa diye düşünüyorum açıkçası
benden bekleme değil de herşeye mızlama başladı bizde. yemekte odada her an bi mızlama. biz de ne yapsak memnun olcak diye uğraşıp duruyoruz en son ben dedim eşime bırak mızlasın bizi deniyo sanırım. kendi haline bırakınca 2 dk sonra susuyo, yakınına gelince ilgilenirsen yine mız mız. nasıl ayarlıcaz bu dengeyi bilmiyom.Cnm için deler Uşak garı tarafindalar
BBenimde tembel gibiydi tatlim 8 girdik aktifleşti cnm şimdi sureklo donuyor ayakta durmak istiyor ama ben de ağlamasın dye herseyi eline veriyordum simdi kendi yapsin wtsin diye bırakıyorum hareketlendi onun etkisi oldu herseyi benden bekliyordu şimdi çabalıyor babasida doyor seni görünce yapacağı seyi yapmiyor senden bekliyor diyor
Mrb hanimlar epeydir giremiyordum fazla gecmis yapamadim herkezde kefler yerinde gibi marji mert pasa gulegule giynsin cicilerini mattika sizede gecmis olsun hwer yere elleri uzaniyor bebelerin artik yeni gelen arkadasim sende hosgeldinn vallah herkez yaz havasina girmis biz daha girenedik oyle yagmur yagiyor 10 derece disari eylule kisa kollulari giydirdigim gibi cikarttim havamiz baya soguk kaliriferler daha yaniyor eylulunde gozu iltahp olmusdu doktorumuz damla yazdi ama imkani yok damlatmiyor ayni tarafin kulagi da cok akiyor herhalde gozunden kaynaklaniyor vallah burayi cok ozledim ceptende iyi girilmiyor gelen gidende cok birkac gundur misafir var devamli ama haftaya netim geri olacak yine burda olacagim belki haftayada kalmaz hepinizi opuyorum yine girrmeye calisacagim
günaydın canımgünaydın herkese diyecem ama benden başka kimse yok
kızlar benim oğluş artık çok güzel emekliyor bir yerlere tutunup ayağı kalkıyor özellikle çekmecelere ben yanında olmasam düşer o yüzden artık onu hiç yalnız bırakamam hatta dün kendi kendine koltuktan aşağı inmeye çalıştı önce arkasını döndü sonra ayaklarını aşağı sarkıttı biz görümcemle şok olduk nasıl yaptı anlayamadık ama çok başarılıydıbide valla stresin dediği gibi tam sokak çocuğu oldu kim dışarı çıksa arkasından ağlıyor bide bay bay yapmayı öğrendi işte bizden haberler böyle:119::119:
canım gec bile kalmıssın hemen indir asagıya altta bile kalkıyolar artık.bide diyorum ki besik yerine iyiki park yatak almısım kenarları bez naylon oldugundan kalkıp düşünce yumusak oluyo kenarlar besikte tahtaya vururlardı her taraflarınıkızlar bide ben artık park yatağın üst kısmını kaldıracam alt kısmını kullanacam çünkü oğlum yatağına tutunup ayağı kalkıyor allah korusun kendini atar matar o yüzden bugünden itibaren alta geçiyoruz
günaydın mattika mattik:)günaydın herkese bu arada
canım sen yüzüstü yatır koy karsına ilgi ceken bişiler nasıl olsa emeklicektir erken gec farketmez ki saglıklı olsunlarkızlar benim kız çok tembel ne yapıcam bilmiyorum emekleme belirtisi yok dahası dönme girişimlerinde bile bulunmuyor arada canı isterse şimdiye kadar toplasan 10 kere dönmemiştir ayaklarımızın üstüne basmayı sevmiyoruz varsa yoksa oturup oyuncaklarla oynayalım ne yapıcam şaştım fikri olan var mı
merhaba cnm sogukmus oralar bencede giydirme daha havalara aldanıyoruz hasta oluyolar hemen ama buralar artık cok sıcak biz sıcaklıga göre tek kat giydiriyoruz artık gecmiş olsun kızımın adasınada hemen iyilessin insallahMrb hanimlar epeydir giremiyordum fazla gecmis yapamadim herkezde kefler yerinde gibi marji mert pasa gulegule giynsin cicilerini mattika sizede gecmis olsun hwer yere elleri uzaniyor bebelerin artik yeni gelen arkadasim sende hosgeldinn vallah herkez yaz havasina girmis biz daha girenedik oyle yagmur yagiyor 10 derece disari eylule kisa kollulari giydirdigim gibi cikarttim havamiz baya soguk kaliriferler daha yaniyor eylulunde gozu iltahp olmusdu doktorumuz damla yazdi ama imkani yok damlatmiyor ayni tarafin kulagi da cok akiyor herhalde gozunden kaynaklaniyor vallah burayi cok ozledim ceptende iyi girilmiyor gelen gidende cok birkac gundur misafir var devamli ama haftaya netim geri olacak yine burda olacagim belki haftayada kalmaz hepinizi opuyorum yine girrmeye calisacagim
güle güle giysin mert paşa hepsini. ben çıtçıların askılısından aldım, penyesi çok kalın terletiyo.
sağdaki tulum güzelmiş ama bi ara ben de bakayım. emekleyince dizi açık bişey giydiremiyorum aslında ama çok tatlı olurlar tulumlarla
zaten 2 ay giyiyolar bi kıyafeti. başka yerlere bakıyorum dönüp dönüp lcw dan alıyorum. yanında çocuk olmadan çıksan alışverişe yine bulurum istediğimi ama o da olmuyo
hoşgeldin ozge. benim de uşaklı bi tarafım var.
hemen indir aman düşmesin. çok alçak oldu diye sünger kestirdim koydum. yine tutunup kalkıyo yatağın kenarlarını kemiriyo
suksuk yoksun sende nerlerdesin kızın napıyo,gez tabi cok sıcaklar gelincede yok artık ewde oturalım dicezslmlarrr.. nasılsınızz kızceler.. yaz geldı artıkk .. bolbol gezme zamanı.. kışın acısını cıkarıcamm
merhaba canım hosgeldin bekirde sizin aileye hosgeldi:)
sekoscum ben uzun kollu cıtcıtlı giydiriyorum sadece
atlet kilot yerinede cıtcıtlı daha iyi bence aynı atlet seklinde cıtcıtlı badi aldım canım ip askılı
benim gittiğim gibi miEvet efenin altını açacam dedim kaçtım yazıyom
Dan diye gidersem kusura bakmayın
evet şekerim aramıza kimsecikler giremezz hemşoooSekoş fotolarıma bak canım kk bize gıcık mı ne
ben de şaşırmıştım anam nolmuş bu kıza dedim sonra da kk dedimmmSekoşla arkadaştık silmiş kk ben silmedim görmediklerimi silmiştim konuşmayanları
Yani ama sekoşumu silmemiştim
şortuna bayıldımmmmEki Görüntüle 721220
mattikanın isteği üzerine bir kısmını koyabildim bunlar bugün aldıklarım 2-3 hafta öncekileri koyamadım telde olan var kirlide olan var.
onlarıda mertin üzerinde çekip koyarım
kızlar benim kız çok tembel ne yapıcam bilmiyorum emekleme belirtisi yok dahası dönme girişimlerinde bile bulunmuyor arada canı isterse şimdiye kadar toplasan 10 kere dönmemiştir ayaklarımızın üstüne basmayı sevmiyoruz varsa yoksa oturup oyuncaklarla oynayalım ne yapıcam şaştım fikri olan var mı
günaydın arkadaşlar
evet canım bilgisayarı açamıyordum uzun zamandır bunalım takılıyordum
canım allah korumuş geçmiş olsun
hoşgeldin canım
güle güle giysin mert cicileri çok güzel
canım ben izmirdeyim 2 haftadır sadece kolsuz badi giydiriyorum yada şortlu kolsuzlardan evdeyken tabii
canım sıcaktan uyuyamıyordur belki 26 derecede banyo yapıyorlar demişti bizim dr tek parça yeter üşümez demişti bizim evde 26-27 derece tek bady ile 2 haftadır hasta olmadık allaha şükür
maşallah oğluşuna akıllı bıdık
Cnm için deler Uşak garı tarafindalar
BBenimde tembel gibiydi tatlim 8 girdik aktifleşti cnm şimdi sureklo donuyor ayakta durmak istiyor ama ben de ağlamasın dye herseyi eline veriyordum simdi kendi yapsin wtsin diye bırakıyorum hareketlendi onun etkisi oldu herseyi benden bekliyordu şimdi çabalıyor babasida doyor seni görünce yapacağı seyi yapmiyor senden bekliyor diyor
suksuk yoksun sende nerlerdesin kızın napıyo,gez tabi cok sıcaklar gelincede yok artık ewde oturalım dicez
kızlar size bi sorum olacak ooğluma 3 aydan beri sadece mama veriyorum 4.aydn beri az az 6.aydan beri de tam anlamıyla ek gıda veriyorum size sorum ölçüleri ne kadar ve kaç saatte bir
slm kızlar nasılsınız?annem gittii az öncesayfalar çok ilerlemiş yavaş yavaş geçmiş yapmaya çalışıcm.herkes iyidir inş.
Ben artık süreyle yapmıyorum gün yetmiyor o zaman
4 saatte bir emziriyorum aralarda da meyve kahvaltı köfte tahıllı veriyom
Miktar olarak da yarım kase oldu yeni yeni
slm kızlar nasılsınız?annem gittii az öncesayfalar çok ilerlemiş yavaş yavaş geçmiş yapmaya çalışıcm.herkes iyidir inş.
walla ne yazdın be sekos:)öncelikle günaydın derr geçmiş ödevimi yaptım ahanda kanıtı haydin bakalım sayfayı dolduracamm kaçaılınnn sekoşş geliyorrrrrrrr
kızlar ve öğleden sonra dr gidecez eşimin 5 gündür geçmeyen bi baş ağrısı gerilim tarzı ama allah koruun ben zorluyorum gidelim diye, dua edin bir şey çıkmasın
evet o dedikleirni görmüştüm bi deneyeyim atleti olması o ip askılı çıtçıtlı bady alırım
benim gittiğim gibi mi
stresle konuşuyorduk ama kızım mızmızlandı muhallabeisini yap yedir uyutmaya çalış derken banyo uyuyuşş, kapanış gibi olduu
evet şekerim aramıza kimsecikler giremezz hemşooo
ben de şaşırmıştım anam nolmuş bu kıza dedim sonra da kk dedimmm
şortuna bayıldımmmm
giysinde küçültsün annesi yenileirni alsınnnn
öp mertiii kızzzzz bir de popişinden cimcikleeee:)))))))
meraketme lamamma benim kız da dönmüyor dediğin gibi çook az, kıymetli popişimiz ağrımasın, emekle yok ayakta duruyor koltuktan tutarak dışarı baktırıyoruz, ç.makinesine bayılıyor dün çamaşırlarını yıkarken gördü çalıştığını bi çığlık seviniyor tepiniyor kucağımda indirdim hadi bak kızım dedim bi de baktım kii aaaa adımlıyorrrrsonra yorulduk tabiiii
ama emekleme yok sadece yatayken dikey konnuma geliyor bol bolll ve otururken yüz üstü uzanıyor
dediğin gibi beni oturtun oyuncaklarla oynayımmm diyorrr
neyse ben okuyana kadar uynadıı sesler çıkarıyorrr, uyasana kızımm yaaaaa azcık annende laflasınnnn şurda kk canlarla
hıı bir de ben de cildiyeye giderim bacağımda hamilelikte bi küçük kızarıklık oldu sonra biraz büyüdü ve şiş sert, kıl dönmesi mi acaba önemseme di ama ağrımıyor küçük bir şey 1 cm bile yok ama diğer bacağımda da aynısı olmaya başladı, ellerimde humadan sandığım şeyler egzamamıymış neymiş ara ara oluyor gideyim de baksın biiii neymiş bakalım
döküldüm dçküldüm doğum sonrasıı
sizde etkilendiniz mi doğumdan sonra
sabah kahvaltı öglen yogurt aksama dogru corba yatmadan önce mama veriyorum cnm ölcüler tahmini bazen yiyo bazen yemiyo ve anne sütükızlar size bi sorum olacak ooğluma 3 aydan beri sadece mama veriyorum 4.aydn beri az az 6.aydan beri de tam anlamıyla ek gıda veriyorum size sorum ölçüleri ne kadar ve kaç saatte bir
Allah kabul etsin suksukcumızmıre gıdıp geldık . mevludumuzu atlattık cok sukur sımdı bu haftada bahar temızlıgı var 2 tane kadın gelıcek duvarl cam kapı baca heryer sılıncek bunuda atlatayımm baska ısım yok sukur.. kızcem ıı yurumek ıstıyorr kollarındann tutuncaa hızlı hızlı gıdıyobıkac gundur desteksız oturuyor. arrtk puturlu seyler yemeye basladık. artık daha cok oyun ıstıyoruzz yanından 2 dk ayrılsam mızıldıoo ben yanında olucam hep ..
anneni gördün bizi unuttun zaten yoktun önceslm kızlar nasılsınız?annem gittii az öncesayfalar çok ilerlemiş yavaş yavaş geçmiş yapmaya çalışıcm.herkes iyidir inş.
merhaba cnm hepimiz aynı yollardan geciyoruz az yada cok canım yazının basında fedakar demişsin bak fedakar olmamız gerekiyor ki oluyoruz da zaten masallah dişler cıkmıs darısı bizlere cok kasınıyor yakındır heraldemerhabalar tatlı bebişler ve onların birbirinden fedakar güzel anneleri. umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır. çok şükür biz iyiyiz kızımın alttaki iki dişi çıktı. daha doğrusu üst kısımları çıktı hala huzursızluk çok fena. neredeyse 1 aydır giremedim foruma. sizleri okurken diş çıkarma dönemlerinde yaşanılan huzursuzluğu biz de yaşadık ve yaşıyoruz. emmeme problemi, iştahsızlık, fazla sayıda kaka vbleri. hayır en kötüsü de süt olduğu halde emmemesi. bazen çok bunalıyorum. sanırım bu ay kilo alımı da fazla olmayacak. bir an olsun yanından da ayırmıyor maşallah. bir de hala desteksiz oturamıyor kızlar. acaba geç mi kaldık 6 aydan sonra oturtmaya başlamakla bilmiyorum. heceleme filan da yok. emekleme de yok sürekli dönüyor. bir de doğal olarak herşeyi ağzına götürüyor. ne kadar da uzun yazdım. ama o kadar özlemişim ki buraya girip yazmayı ve yazdıklarınızı okumayı.
kızlar bir sorum olacaktı kızım 7,5 ayı geçti ayın 5inde 8 ay doluyor tarhana çorbası ne zaman verilebilir? ya da veriyor musunuz?:44:
herkese mutlu bir hafta dilerim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?