2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yüzüstü 1 ayını doldurmadan çevirdim ben ama başını kaldırmaya uğraşıyodu yorulana kadar, hemen ağlamıyodu. kimi bebek ağlar. hazır olunca yapar emin ol.

benden bekleme değil de herşeye mızlama başladı bizde. yemekte odada her an bi mızlama. biz de ne yapsak memnun olcak diye uğraşıp duruyoruz en son ben dedim eşime bırak mızlasın bizi deniyo sanırım. kendi haline bırakınca 2 dk sonra susuyo, yakınına gelince ilgilenirsen yine mız mız. nasıl ayarlıcaz bu dengeyi bilmiyom.

geçmiş olsun eylüle.
burası çok ısındı yanıyoruz

slmlarrr.. nasılsınızz kızceler.. yaz geldı artıkk .. bolbol gezme zamanı.. kışın acısını cıkarıcamm

günaydın canım masallah oglusuna akıllı cocuk nasıl düşünmüş öyle

canım gec bile kalmıssın hemen indir asagıya altta bile kalkıyolar artık.bide diyorum ki besik yerine iyiki park yatak almısım kenarları bez naylon oldugundan kalkıp düşünce yumusak oluyo kenarlar besikte tahtaya vururlardı her taraflarını

günaydın herkese bu arada
günaydın mattika mattik:)

canım sen yüzüstü yatır koy karsına ilgi ceken bişiler nasıl olsa emeklicektir erken gec farketmez ki saglıklı olsunlar

merhaba cnm sogukmus oralar bencede giydirme daha havalara aldanıyoruz hasta oluyolar hemen ama buralar artık cok sıcak biz sıcaklıga göre tek kat giydiriyoruz artık gecmiş olsun kızımın adasınada hemen iyilessin insallah

çok sağol mattika hoşbulduk senin kim uşaklı eşin tarafı mı sen mi

öncelikle günaydın derr geçmiş ödevimi yaptım ahanda kanıtı haydin bakalım sayfayı dolduracamm kaçaılınnn sekoşş geliyorrrrrrrr

kızlar ve öğleden sonra dr gidecez eşimin 5 gündür geçmeyen bi baş ağrısı gerilim tarzı ama allah koruun ben zorluyorum gidelim diye, dua edin bir şey çıkmasın

evet o dedikleirni görmüştüm bi deneyeyim atleti olması o ip askılı çıtçıtlı bady alırım

Evet efenin altını açacam dedim kaçtım yazıyom
Dan diye gidersem kusura bakmayın
benim gittiğim gibi mi
stresle konuşuyorduk ama kızım mızmızlandı muhallabeisini yap yedir uyutmaya çalış derken banyo uyuyuşş, kapanış gibi olduu

Sekoş fotolarıma bak canım kk bize gıcık mı ne
evet şekerim aramıza kimsecikler giremezz hemşooo

Sekoşla arkadaştık silmiş kk ben silmedim görmediklerimi silmiştim konuşmayanları
Yani ama sekoşumu silmemiştim
ben de şaşırmıştım anam nolmuş bu kıza dedim sonra da kk dedimmm

şortuna bayıldımmmm
giysinde küçültsün annesi yenileirni alsınnnn
öp mertiii kızzzzz bir de popişinden cimcikleeee:)))))))

meraketme lamamma benim kız da dönmüyor dediğin gibi çook az, kıymetli popişimiz ağrımasın, emekle yok ayakta duruyor koltuktan tutarak dışarı baktırıyoruz, ç.makinesine bayılıyor dün çamaşırlarını yıkarken gördü çalıştığını bi çığlık seviniyor tepiniyor kucağımda indirdim hadi bak kızım dedim bi de baktım kii aaaa adımlıyorrrr sonra yorulduk tabiiii
ama emekleme yok sadece yatayken dikey konnuma geliyor bol bolll ve otururken yüz üstü uzanıyor
dediğin gibi beni oturtun oyuncaklarla oynayımmm diyorrr

neyse ben okuyana kadar uynadıı sesler çıkarıyorrr, uyasana kızımm yaaaaa azcık annende laflasınnnn şurda kk canlarla
hıı bir de ben de cildiyeye giderim bacağımda hamilelikte bi küçük kızarıklık oldu sonra biraz büyüdü ve şiş sert, kıl dönmesi mi acaba önemseme di ama ağrımıyor küçük bir şey 1 cm bile yok ama diğer bacağımda da aynısı olmaya başladı, ellerimde humadan sandığım şeyler egzamamıymış neymiş ara ara oluyor gideyim de baksın biiii neymiş bakalım
döküldüm dçküldüm doğum sonrasıı
sizde etkilendiniz mi doğumdan sonra

hoşbulduk canım...

kızlar size bi sorum olacak ooğluma 3 aydan beri sadece mama veriyorum 4.aydn beri az az 6.aydan beri de tam anlamıyla ek gıda veriyorum size sorum ölçüleri ne kadar ve kaç saatte bir

biz ilçesinde oturuyoruz canım

suksuk yoksun sende nerlerdesin kızın napıyo,gez tabi cok sıcaklar gelincede yok artık ewde oturalım dicez

ızmıre gıdıp geldık . mevludumuzu atlattık cok sukur sımdı bu haftada bahar temızlıgı var 2 tane kadın gelıcek duvarl cam kapı baca heryer sılıncek bunuda atlatayımm baska ısım yok sukur.. kızcem ıı yurumek ıstıyorr kollarındann tutuncaa hızlı hızlı gıdıyo bıkac gundur desteksız oturuyor. arrtk puturlu seyler yemeye basladık. artık daha cok oyun ıstıyoruzz yanından 2 dk ayrılsam mızıldıoo ben yanında olucam hep ..

slm kızlar nasılsınız?annem gittii az öncesayfalar çok ilerlemiş yavaş yavaş geçmiş yapmaya çalışıcm.herkes iyidir inş.

kızlar size bi sorum olacak ooğluma 3 aydan beri sadece mama veriyorum 4.aydn beri az az 6.aydan beri de tam anlamıyla ek gıda veriyorum size sorum ölçüleri ne kadar ve kaç saatte bir

Ben artık süreyle yapmıyorum gün yetmiyor o zaman
4 saatte bir emziriyorum aralarda da meyve kahvaltı köfte tahıllı veriyom
Miktar olarak da yarım kase oldu yeni yeni

Ben artık süreyle yapmıyorum gün yetmiyor o zaman
4 saatte bir emziriyorum aralarda da meyve kahvaltı köfte tahıllı veriyom
Miktar olarak da yarım kase oldu yeni yeni

ben de gün içinde ne versem de fazla mamaya yüklenmesem diye düşünüyyorum canım emzirememenin zorlukları işte köfteyi nasıl yapıyorsun

merhabalar tatlı bebişler ve onların birbirinden fedakar güzel anneleri. umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır. çok şükür biz iyiyiz kızımın alttaki iki dişi çıktı. daha doğrusu üst kısımları çıktı hala huzursızluk çok fena. neredeyse 1 aydır giremedim foruma. sizleri okurken diş çıkarma dönemlerinde yaşanılan huzursuzluğu biz de yaşadık ve yaşıyoruz. emmeme problemi, iştahsızlık, fazla sayıda kaka vbleri. hayır en kötüsü de süt olduğu halde emmemesi. bazen çok bunalıyorum. sanırım bu ay kilo alımı da fazla olmayacak. bir an olsun yanından da ayırmıyor maşallah. bir de hala desteksiz oturamıyor kızlar. acaba geç mi kaldık 6 aydan sonra oturtmaya başlamakla bilmiyorum. heceleme filan da yok. emekleme de yok sürekli dönüyor. bir de doğal olarak herşeyi ağzına götürüyor. ne kadar da uzun yazdım. ama o kadar özlemişim ki buraya girip yazmayı ve yazdıklarınızı okumayı.
kızlar bir sorum olacaktı kızım 7,5 ayı geçti ayın 5inde 8 ay doluyor tarhana çorbası ne zaman verilebilir? ya da veriyor musunuz?:44:

herkese mutlu bir hafta dilerim şimdiden.

Son düzenleme:
walla ne yazdın be sekos:)
insallah sende ve esinde bişi cıkmaz canım
dogumdan sonra heryanım agrıyo yaslandık be

sabah kahvaltı öglen yogurt aksama dogru corba yatmadan önce mama veriyorum cnm ölcüler tahmini bazen yiyo bazen yemiyo ve anne sütü

Allah kabul etsin suksukcum
oo 2 kadınsa işin cok kolay walla temizlik gibisi yok zaten bende 1 ay sonra yapıcam
masallah kızınaama hepsi mızmız biz oyuncakla hiç oynamıyoruz

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?annem gittii az öncesayfalar çok ilerlemiş yavaş yavaş geçmiş yapmaya çalışıcm.herkes iyidir inş.
anneni gördün bizi unuttun zaten yoktun öncesaka bi yana Allah kavustursun canım

merhaba cnm hepimiz aynı yollardan geciyoruz az yada cok canım yazının basında fedakar demişsin bak fedakar olmamız gerekiyor ki oluyoruz da zaten masallah dişler cıkmıs darısı bizlere cok kasınıyor yakındır heralde
corbayıda 7 aylıkken vermeye basladım canım burda hemen hemen herkes veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…