2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bundan sonra öyle yapıcam canım elimden geldiğimce yüzüstü yatırıcam

evet canım yaa herşeyi bizden bekliyor kötü alıştı cimcime

geçmiş olsun canım eylüle sizin oralar soğukmuş daha uzun kollulara devam

doğru canım sağlıklı olsunlarda elbet yapacaklar ama hevesleniyorum işte

geçmiş olsun canım umarım önemli birşeyiniz yoktur eşininde seninde
doğumda vücut gençleşirmiş ama ben sezeryan yaptım diye herhalde yaşlandım dün eşime diyorum kızın beni 10 yaş kocattı

kızlar size bi sorum olacak ooğluma 3 aydan beri sadece mama veriyorum 4.aydn beri az az 6.aydan beri de tam anlamıyla ek gıda veriyorum size sorum ölçüleri ne kadar ve kaç saatte bir

canım benimde sütüm azdı 1. aydan sonra mama takviyesine başladık şuanda
sabah kahvaltı, ara meyve, öğlen çorba, akşam sebze+yoğurt, yatmadan muhallebi veriyorum aptamili kahvaltısına ve muhallebisine ekliyorum biberonla vermiyorum bunlar dışında aralarda ve geceleri emiyor

canım ben 2 aydır veriyorum tarhanayı bence sende verebilirsin

çok sağol mattika hoşbulduk senin kim uşaklı eşin tarafı mı sen mi
liseyi falan uşakta okudum. annemler ordaydı şimdi taşındılar ama. gideriz yılda bir

eşine geçmiş olsn ciddi bişey değildir inş. egzama varsa hemen git. stresten yorgunluktan da oluyo. ahmet 2 aylıkken kv kp geldiğinde çıkmıştı benim de. kremle hemen geçti. sağlığı ihmal ediyoruz anne olduk daha çok özen gçstermemiz lazım. dişçiye gitcem ben de güya.

ne kadar yanında oturur oynatırsan o kadar hızlı alışır oturmaya. bizim tarhana acı olduğu için veremiyorum yoksa süper bi çorba bence vermelisin

dıs huysuzlugu bızımde var ama haala hıc dısımız yok benım kızımda 5 gundr desteksız oturuyor senınde vardır daha zamanı uzulmee tarhana ben hıc vermedım verebılırsn

7 ay dolmus acisi baharati cok degilse bebege vermende bir sorun olmaz bence..
Ben de domates, yayla, sehriye, sebze, tarhana sirayla veriyorum..

Son düzenleme:

sağol teyzoşu.

bende aldım sıfır kol 4-5 tane onları tişörtlerin içine giydiriyorum kısa kollularıda evde tek kat olarak giydiriyorum.

benimkide tam tersi canım anca dönsün millet şaşırıyor bu çoçuk anca dönüyor bir dk oturduğu yok diye isteği şeylere döne döne gidiyor benim zorumla 5 dk oturuyor yürümeyede bayılıyor.bende otursun azcık oynasın istiyorum herkesin derdi farklı

sağol teyzoşudaha iyileri hivdanın ve diğer bebişlerin olsun.

sağol canım.
geçmiş olsun canım eylüle.

canım geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.ben hamileliğimi ilk öğrendiğim sırada ürtiker olmuştum heryerim kabarmıştı hayatımda hiç böyle olmamıştım 15 gün sürdü sonra geçti şükür dayanılmazdı sonrada böyle sorunlar yaşamadım çok şükür.

slm canım inciler hayırlı olsun bizimde 4 dişimiz var huzurluk var doğal olarak çok kaşınıyor bide sıkma ve gıcırdatma var üst dişler çıktığından beri.bizimkide doğru dürüst oturamıyor daha doğrusu istemiyor sıkılıyor hep dönsün yada yürüteçle gezsin hiç ne eli ne ayağı duruyor.

slm stres ve arzual
çıkmak zorundayım şimdi slm vereyim dedeim bizim kuduruk rahat vermiyor.

slm herkese nasılsınız

yarın iş bası yapıyorum calısmak zorundayım offf kızımı nasıl bırakıp calıscam bılemıyorum ıs gorusmesıne gıttım olumlu oldu yarın gel hemen basla dedıler...dun kzım ıcın evde degısıklık yaptık ona daha cok oyun alanı acılsın dıye bugunde doktorda kontrolum vardı anneme bıraktım eve geldım ev cok sessız cok kotu oldum ılk defa kızım ayrı bı aksam gecırcem dun odalaraı degıstırdık tam temızlık yapamadım kızımı anneme bıraktım ıslerımı tam yapıyım kızım temız evde gezsın dıeo arada ıs ıcın haber geldı ayy suan cok acayıp bı duygudayım kızım olmadan ev nkadar sessız tadı tuzu yok rabbım kımseyı evladından ayrı kalmak zorunda bırakmasın

aynen canım hepsi farklı dertleri birbirinden farklı bu arada üstteki dişlerinizde çıkmış benim yeni haberim oldu hayırlısı olsun bizimkilerde kabarmış ama çıkma belirtisi yok henüz üsttekiler daha zor çıkıyormuş sanırım

canım yaaa allah yardımcın olsun bende artık iş aramalarına başlamak istiyorum ama kızımı bırakmak ölüm gibi geliyor en fazla 2 saat ayrı kaldım bugüne kadar o da 2 kez ben yokken sanki durmazmış gibi geliyor ama işe de başlamam gerek artık nasıl yapıcam bilmiyorum :44::44:

cok zorr yaaa hastaneye gıderken bıraktım eve geldıgımde annem dıe seselenıyorum bı gelısı var gulerek off offf banada durmucakmıs gbı gelıyor sımdı dısarı cıkıp kontur alımda arıyım bı napıo cımcımem

kızlar size bi sorum olacak ooğluma 3 aydan beri sadece mama veriyorum 4.aydn beri az az 6.aydan beri de tam anlamıyla ek gıda veriyorum size sorum ölçüleri ne kadar ve kaç saatte bir

canım sadece ek gıda veriyorsan 4 saatte bir 200-250 ml verebilirsin.benimki emmese bu kadar yiyor.ama ben emzirebilmek için ölçüyü azaltıyorum.

hoş geldin canım bu arada aramıza

canım hayırlı olsun incileriniz.bizimde dişten dolayı uykusuz gecelerimiz var 4-5 gündür.emmeside azaldı inşallah geçicidir.
kendi hazır olduğu zamanda oturmaya başlıyacaktır canım merak etme.bigün yapmadıkları bişeyi ertei gün yapabiliyorlar çon anlık bişey gelişimleri

slm canım zor olucak kızını bırakmak ama mecbursan alışırsınız inşallah kısa zamanda.ilk başta baya zorluk çekersiniz sende kızında ama galiba annen bakıcak kızına en azından için rahat olur.

maalesef mecburum ıste kredı bırcumuz var annem bakıcak ama annemde dızınden rahatsız nasıl bakıcak bılemıyorum valla

slm stres ve arzual
çıkmak zorundayım şimdi slm vereyim dedeim bizim kuduruk rahat vermiyor.
slm cnm yazdıgında cıkmısım sanırım

canım zor olacaktır sonucta ama kızının gelecegi içinse hiç düşünme sonucta annende olucaksa iyi bakacaktır bu arada sanslısın hemen basvurup sonuc almak bu arada neydi senin işin?

merhabalar kızlar
uykusuz gecelerimiz son bulmadı diş çıktı ama hala huzursuz dün gece o kadar çok kalktıki sadece 2 saat uyuyabilmişimdir.sabah eşime bıraktım artık 2 saatte öyle uyudum.
iştahıda azaldı bazen zorla emziriyorum sütüm gidicek diye korkuyorum.en azından 1 yaşına kadar emzirebilsem.gece iyi emiyo ama gündüz zorla emziriyorum.gerçi bugün dahga iyiydi.,,

bu arada emekleme çabaları hızlandı baya.tam olarak dizlerinin üstüne çıkıp emeklemiyor ama ileri ileri asker gibi sürüne sürüne baya gidiyo.bi süre sonra ağlamaya başlıyor.

vee sanırım artık yürümeye başlıyo oğluşum annem karşıma geçiyor bırakıyor tutmayıo oğluş bana doğru 4-5 adım atabiliyor kimse tutmadan.çok güzel ayalkta kalıyor tutunmadan hiçbieyere.dengesi kayboluyor yürürken kendi dengesini sağlayabiliyor sağlamasada poposunun üstüne düşüyor.birde kanepeden yüzüstü sürünüp kaydırıp kendi ayakta durudu kanepeye tutunup şimdi kendine güven geld, bırakıyo elini ben gidicem diye.ama tabi ben ona güvenemediğim için bırakmıyorum.çünkü 4-5 adım sonra pat düşüyo.karşıma koyuyorum azcık geri çekilip bırakıyorum ellerinden bana doğru yürüyo.

bu yürüycek anlamınamı geliyor tecrübeli anneler.

birde giyinmekten bahsedilmiş artık gündüz sadece kolsuz zıbın giydiriyorum akşama doğru kısa kollu şortlu giydiriyorum.

bu üst dişler daha çabuk uzuyo galiba altaki önce çıktı ama üstteki daha uzun.yeni çöıkan üstteki dişide hemen uzuyo.

eline bişey veriyorum dün karpuz verdim mesela dişiyle koparıp koparıp atıyo yemiyo.salatalıada aynısını yapıyo.önceden veridimde koparabildiği parçaları yemeye çalışırdı şimdi oyun etti koparıp koparıp atıyo.

muhasebecıyım canım ben synen uzun surmedı pek rabbım duydu sesımızı actı bı rızık kapısı cunku cok sıkısmıstık

maalesef mecburum ıste kredı bırcumuz var annem bakıcak ama annemde dızınden rahatsız nasıl bakıcak bılemıyorum valla

canım kendine güvenmese bakamam derdi.demekki bakabileceğine inanıyo hem anneneler her şekilde bakar torunlarına.keşke mecbur kalınmasa ama bu zamanda tek maaşla ev almak falan zor.herşey onların geleceği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…