2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım kendine güvenmese bakamam derdi.demekki bakabileceğine inanıyo hem anneneler her şekilde bakar torunlarına.keşke mecbur kalınmasa ama bu zamanda tek maaşla ev almak falan zor.herşey onların geleceği için.

allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın gercekten zor babam yardım edıyodu kzımın mamasını bezını babam alıyodu hep ama yınede sıkısyoduk

eliföykücüm arada memeyi redediyolar bende bazen zorla emziriyorum
tecrübeli anne degilim sayılmam ama tabiki yürüyecek anlamına geliyo anlamını bırak 4-5 adım atıyosa yürüyo demektir yani
masallah tutunmadan bişeyede kalkıyo ha 41 kere masallah

muhasebecıyım canım ben synen uzun surmedı pek rabbım duydu sesımızı actı bı rızık kapısı cunku cok sıkısmıstık
bende muhasebe okudum cnm üniv.terk ettim cok sıkıcı geldi
Allah işini rast getirsin canım

kızlar kaan artık evi turluyabiliyo ama iyimi oldu kötümü oldu anlamadım.parkeleri falan yalamaya çalışıyor engel olmaya çalışıyorum ama yinede yapıyor bazenç.sürekli süpürüz siliyorum ama yinede içime snmiyor yaa siz ne gibi önlemler alıyorsunuz.

masallah ebrara
tay tay demek ayakta bırakınca duruyomu demek?
canım kim sıkısmıyoki bizde bişilerden kısmaya calısıyoruz ama olmuyo kartlar arka arkaya geliyo

aynen süpürüp siliyorum o kadar daha baska napım ayol
silerken suya az sirke koyuyorum

masallah ebrara
tay tay demek ayakta bırakınca duruyomu demek?
canım kim sıkısmıyoki bizde bişilerden kısmaya calısıyoruz ama olmuyo kartlar arka arkaya geliyo

aynen canım kanepeden tutunup gezıo sonra ellerını bırakıp alkıslıyor bugun de annemlerde yaptı elını bıraktı durdu sonra babama dogru kollarını uzattı

yok canım bişeye tutunmadan kalkamıyor yanlış anlattım galiba.kanepede otutrken kendini ters çavirip srünerek aşağı iniyor kanepeye tutunuyor.bayadır yapıyoda bunu eskiden tutunurdu şimdi tutunmayı bırakıp ben yürüycem diyor

napıyosun arzucum nasılsın eylül hanım nasıl

allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın gercekten zor babam yardım edıyodu kzımın mamasını bezını babam alıyodu hep ama yınede sıkısyoduk

2 maaştan tek maaşa düşmek zor canım yine iyi çıkmışsınız işin içinden şuana kadar.anneler babalar kıyamıyor işte.benimde annem bezini falan ben alıca diye tutturur.

olsun sonucta 4-5 adım yürüyo
oda tv sehpasına tutunup kalkıyo orayı cok seviyo klip acmıstım öne arkaya sallıyo kendini ritim tutuyo hanfendi
bende uykusum cnm eylül yatıyoken gittim yattım 15dk uyumusum ah o 1 saat olaydı keske yorgunum ya

maşallah canım eylüle ritim tutuyo demek seviyo müziği bizimki pek anlamıyo müzikten sanırım tepki vermiyor.bizimkide tv sehpasını çok seviyor eşim yukarı kaldıracak LCD yle altındaki sehpayı bizimkiler duvara monte.bende dedim kaldırabildiğin kadar kaldır.sehpaya tutunup kalkmaya çalışıyor bizimkide sehpada yüksek kendini alılıyor barfix çeker gibi bazen kalkıyor bazen kalkamıyor.daha alçak şeylere tutunup kalkabiliyorda.yüksek şeyler zorluyor.

bende şimdi tarhana içiricem bizimkine geç kaldı bugün çorbası

eylüldemi uyumuyo canım geceleri bu ara

bizimkide cok alcak lcd sehpası kaldırsak duvaramı monte etsek dedik evde bişi kalmıcak kaldıra kaldıraüzerindeki bütün resimler aksesuarlar kalktı zaten

gce kalmıs corbası gerci bende 5:30 gibi verdim köfteydi bugünkü yemegi
gecede aglayarak uynaıyo ve yeni bişey basladı oradan oraya dönüyo sabaha karsı yanıma alıyorum cok uyanıyo

bizimkie ağlayarak uyanıyo dün sallayarak ta susturamadım yanıma aldım.uyudu geri koydum uykusunda bile ağlıyo mızırdıyo.döne döne uyuyo uyanıyo kaç gecedir bittim yani.

allah yardımcın olsun canım çok zordur mecbur olmasa hiç bir anne bebeğinden ayrılmaz.

maşallah emire erken yürüyeceği belliydidarısı başımıza 2 ayı bulur bizimki en az.

teyzelerı benım kzımda artık day day duruo kendılıgınden

maşallah

kimsecikler yok şuan girebilmişken girdim bu akşam giremem sanırım iyi akşamlar herkese.

allah yardımcın olsun canım çok zordur mecbur olmasa hiç bir anne bebeğinden ayrılmaz.

maşallah emire erken yürüyeceği belliydidarısı başımıza 2 ayı bulur bizimki en az.

maşallah

evet canım belliydi de ben 10 11 ayını bulur diyordum gerçi doğru düzgün yürümesi yine 1 ayı bulur galiba.kendiliğinden otururken kalkıp yürümesi falan.

bu bebeler ne zaman yatarken kendiliğindne oturur pozisyona geçebiliyorlar acaba

bilmemki canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…