2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nasıl gidiyo canım kp yolladın dimi.mert napıyo yeni cicilerini güle güle giysin çok güzeller.üstgündede fotolarını bekleriz.

gitti canım gittide ne oldu ki bıktım bıktımburayada hep şikayet etmek istemiyorum o yüzden içimde tutuyorum ama sonuçta burası dert topiği değil ama sizlerle paylaşmak biraz olsun iyi geliyor...
bugün eşim aradı onu yok kavgalı olduğu komşuları onu rahat bırakmıyormuş yok katil olcakmış eşimin morelini bozuyor o üzülünce bende üzülüyorum yine huzurumuzu bozuyor yani
derdi galiba yeni evine taşınana kadar bizde yaşamak ,1 hafta 10 güne yine gelirse şaşırmam

şimdi ben konuda haksızmıyım kızlar söyleyin bana bıkkınlık geldi resmen böyle insanı ben nasıl seveyim saygı duyayım.
bazen diyorum keşke eşimle evlenmeseydim böyle bir ailesi olduğu için ama onunda suçu yok ki.
çok sıkıldım

canım hepimiz burda sıkıntılarımızdan bahsedioruz paylaşıyoruz rahatlıyoruz.

inşallah gelmez canım yaaa uzaktayken huzurunuz bozuluyor o kadar sizinle kalırsa nasıl olur allah korusun.eşinin teklif etmesini falanmı bekliyor acaba. eşin ne diyor bu konuda.
sıkma sen canını boşver herşey olucağına varır geliceksede sanırım gelmesin diyemezsin

haklısın canım sevsen saygı duysan bile insan kp ile aynı evde yaşamak istemezki geçicide olsa.bi kadın kp ile aynı evde rahat edemz bi kere.hadi onu geçtim seninkinin ne kadar huysuz geçimsiz olduğuda aşikar.allah kolaylık versin canım.ama sen eşinle huzurunu bozmamaya çalış.ev almış kendine eninde sonunda rahat bırakıcak sizi.geçici bi durum diye bak olaya.eşinle oğluşunla kendi yuvana bak sen.eşinin ne suçu var nasıl olursa olsun babası o onun sonuçta.gelme kalma arama bizim huzurumuzu bozma diyemezki.

bizimkie ağlayarak uyanıyo dün sallayarak ta susturamadım yanıma aldım.uyudu geri koydum uykusunda bile ağlıyo mızırdıyo.döne döne uyuyo uyanıyo kaç gecedir bittim yani.
aynen canım bi sıkıntıları varda cözemiyoruz işte

marjicim kafana takmamaya calıs canımcım kacınılmaz bişey ailesi esinin sonucta tabi aynı ewde böyle olmuyo
esinle nasıl tanıstısmıstın sen ailesiyle tanısmamısmıydın önceden?

sağol canım bende öyle yapmaya çalışıyorumama zor bide ben sabretmekten çok sıkıldım.

tanıştım canım 1,5 yıl nişanlı kaldık ama ben bukadarını nerden tahmin edeyim onlarla yaşamıyordum ki
sorunlu oldukları belliydi ama evlenince bizimle alakaları kalmaz diye düşündüm çoçukluk aklı işte 17 yaşında evlenince.

Son düzenleme:
ewet hep öyle düşünüyoruz sanki sadece iki kii olucaz kimseyle alakamız olmıcak zannediyoruz ama işin aslı öyle degil tabi cok erken evlenmişsin bide canım acelen neydi yaw:)neyse canım siz mutlu olun mertosla ayy..ayyyy cocuklu aile olduk yaw cok seviniyorum

kızlar napıyosunuz ya yazmıyonuz hiçççççççççç

cayip uykum geldi

KAAN YÜRÜYOR CANIM gittikçe adımını artırıcak biranda devamlı yürüyemez böyle başlanıyor zaten

allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın gercekten zor babam yardım edıyodu kzımın mamasını bezını babam alıyodu hep ama yınede sıkısyoduk
zormuş canım durum işe gitmen hayırlı olur inşallah

çocuktan sonra insan temizliğe bundan sarıyor işte ben düzenli süpürüp siliyorum başkada bişey yapmıyorum

ahmette çok oynak eylülü anlıyorumda ahmete ne oluyor anlamadım gıcırtı duysa popo bacak biyere zıplıyor

kimsecikler yok şuan girebilmişken girdim bu akşam giremem sanırım iyi akşamlar herkese.
niyeki giremeyecekmişsin karam olaydı seni iyi evirir çevirirdik
ooo elif sende neler düşünüyosun ne kadar zor bi hareket biliyomusun o büyük adam bile destek almadan yatarken nasıl oturma pozisyonuna geçerken zorlanıyor bebeler için çok zor harekerler bunlar

idare edicen marji millet kv den çekiyor sen kp den dua et görümce kv derdin yok iyi tarafından baksan iyi olur çünkü takınca olaya daha kötü olursun mutsuz olursun

bugün öğleden sonra alıntı yapıp cevap yazmıştım hepsi boşa gitti sonra tekrar yazamadım
aklımda kalan sekos eşinde ve sende sıkıntılı bişey çıkmamıştır umarım sonuç ne
eylülnaz geçmiş olsun kızçen iyi olur hemencecik inşallah
aklım karıştı başka hatırlayamıyorum

yürüyor dimi canım 1-2 aya normal bi şekilşde yürür heralde.

ne biliim canım merak ettim ne zaman oturuyorlar diye aaba normalde yapıyorlarda bizimkimi yapamıyor dedim.
ecemilik işte.

Ahmet napıyo canım doktora götürcektin götürdünmü.

strescim demekki ahmette seviyo müziği ikisini karsılıklı oynatalım kız

eliföykü benimki bugün 4,30 dan sonra uyumadı 9:30 da sızdı artık bende yatıcam birazdan

hepinize iyi geceler

hayırdır eşiyle sekoşun nesi vardı görmemişim ben

kaana akıllı diş çıkarıyor dedik oda kudurdu

aynen canıma okudu valla kaç gündür bu son diş mahvetti bizi uykusuzluk olarak.dişte çıktı ama neden hala devam ediyo anlamadım başka bi derdimi var acaba.

stress Ahmet emekleme yolunda demiştin noldu canım çözdümü işi çalışmalar ne alemde

bende iyi bişeyler yazayım bari benim oğlum tembel değil teyzoşları
hem oturuyor hem emekliyor otururken diri değil bayağı oturur aslında istese ama aklı kuduruklukta olduğu için kendini arkaya atıp dönüyor tabi arkasına yastık koyuyorum
dün koymamıştım kafası tak diye yere yapıştı çok ağladı bayağıdırda komando gibi sürünürken bugün bikaç defa emekleme hareketi yaptı yani elleri ileri atıp bacağınıda ileri attı daha taze bi durum yarında devamı gelir inşallah:26: yanlız her yerde artık işim çok zor devamlı dipdibeyim oğluşla bugün yemek yapamadım düşünün

iyi geceler kızlar.
elif maşallah kaana, yürümeye başlamış darısı başımıza.
ahmet sürekli bi mızıklama durumunda nesi var anlayamadım. yemek yerken oynarken otururken her an.
eve taşınalı 1 sene oldu komşular gelcekmiş toplanıp, önceden yapılıp dolaba konulan tariflere ihtiyacım var:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…