- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
nasıl gidiyo canım kp yolladın dimi.mert napıyo yeni cicilerini güle güle giysin çok güzeller.üstgündede fotolarını bekleriz.
gitti canım gittide ne oldu ki bıktım bıktımburayada hep şikayet etmek istemiyorum o yüzden içimde tutuyorum ama sonuçta burası dert topiği değil ama sizlerle paylaşmak biraz olsun iyi geliyor...
bugün eşim aradı onu yok kavgalı olduğu komşuları onu rahat bırakmıyormuş yok katil olcakmış eşimin morelini bozuyor o üzülünce bende üzülüyorum yine huzurumuzu bozuyor yani
derdi galiba yeni evine taşınana kadar bizde yaşamak ,1 hafta 10 güne yine gelirse şaşırmam
şimdi ben konuda haksızmıyım kızlar söyleyin bana bıkkınlık geldi resmen böyle insanı ben nasıl seveyim saygı duyayım.
bazen diyorum keşke eşimle evlenmeseydim böyle bir ailesi olduğu için ama onunda suçu yok ki.
çok sıkıldım
aynen canım bi sıkıntıları varda cözemiyoruz iştebizimkie ağlayarak uyanıyo dün sallayarak ta susturamadım yanıma aldım.uyudu geri koydum uykusunda bile ağlıyo mızırdıyo.döne döne uyuyo uyanıyo kaç gecedir bittim yani.
marjicim kafana takmamaya calıs canımcım kacınılmaz bişey ailesi esinin sonucta tabi aynı ewde böyle olmuyoşimdi ben konuda haksızmıyım kızlar söyleyin bana bıkkınlık geldi resmen böyle insanı ben nasıl seveyim saygı duyayım.
bazen diyorum keşke eşimle evlenmeseydim böyle bir ailesi olduğu için ama onunda suçu yok ki.
çok sıkıldım
haklısın canım sevsen saygı duysan bile insan kp ile aynı evde yaşamak istemezki geçicide olsa.bi kadın kp ile aynı evde rahat edemz bi kere.hadi onu geçtim seninkinin ne kadar huysuz geçimsiz olduğuda aşikar.allah kolaylık versin canım.ama sen eşinle huzurunu bozmamaya çalış.ev almış kendine eninde sonunda rahat bırakıcak sizi.geçici bi durum diye bak olaya.eşinle oğluşunla kendi yuvana bak sen.eşinin ne suçu var nasıl olursa olsun babası o onun sonuçta.gelme kalma arama bizim huzurumuzu bozma diyemezki.
aynen canım bi sıkıntıları varda cözemiyoruz işte
marjicim kafana takmamaya calıs canımcım kacınılmaz bişey ailesi esinin sonucta tabi aynı ewde böyle olmuyo
esinle nasıl tanıstısmıstın sen ailesiyle tanısmamısmıydın önceden?
ewet hep öyle düşünüyoruz sanki sadece iki kii olucaz kimseyle alakamız olmıcak zannediyoruz ama işin aslı öyle degil tabi cok erken evlenmişsin bide canım acelen neydi yaw:)neyse canım siz mutlu olun mertosla ayy..ayyyy cocuklu aile olduk yaw cok seviniyorumsağol canım bende öyle yapmaya çalışıyorumama zor bide ben sabretmekten çok sıkıldım.
tanıştım canım 1,5 yıl nişanlı kaldık ama ben bukadarını nerden tahmin edeyim onlarla yaşamıyordum ki
sorunlu oldukları belliydi ama evlenince bizimle alakaları kalmaz diye düşündüm çoçukluk aklı işte 17 yaşında evlenince.
KAAN YÜRÜYOR CANIMmerhabalar kızlar
uykusuz gecelerimiz son bulmadı diş çıktı ama hala huzursuz dün gece o kadar çok kalktıki sadece 2 saat uyuyabilmişimdir.sabah eşime bıraktım artık 2 saatte öyle uyudum.
iştahıda azaldı bazen zorla emziriyorum sütüm gidicek diye korkuyorum.en azından 1 yaşına kadar emzirebilsem.gece iyi emiyo ama gündüz zorla emziriyorum.gerçi bugün dahga iyiydi.,,
bu arada emekleme çabaları hızlandı baya.tam olarak dizlerinin üstüne çıkıp emeklemiyor ama ileri ileri asker gibi sürüne sürüne baya gidiyo.bi süre sonra ağlamaya başlıyor.
vee sanırım artık yürümeye başlıyo oğluşum annem karşıma geçiyor bırakıyor tutmayıo oğluş bana doğru 4-5 adım atabiliyor kimse tutmadan.çok güzel ayalkta kalıyor tutunmadan hiçbieyere.dengesi kayboluyor yürürken kendi dengesini sağlayabiliyor sağlamasada poposunun üstüne düşüyor.birde kanepeden yüzüstü sürünüp kaydırıp kendi ayakta durudu kanepeye tutunup şimdi kendine güven geld, bırakıyo elini ben gidicem diye.ama tabi ben ona güvenemediğim için bırakmıyorum.çünkü 4-5 adım sonra pat düşüyo.karşıma koyuyorum azcık geri çekilip bırakıyorum ellerinden bana doğru yürüyo.
bu yürüycek anlamınamı geliyor tecrübeli anneler.
birde giyinmekten bahsedilmiş artık gündüz sadece kolsuz zıbın giydiriyorum akşama doğru kısa kollu şortlu giydiriyorum.
bu üst dişler daha çabuk uzuyo galiba altaki önce çıktı ama üstteki daha uzun.yeni çöıkan üstteki dişide hemen uzuyo.
eline bişey veriyorum dün karpuz verdim mesela dişiyle koparıp koparıp atıyo yemiyo.salatalıada aynısını yapıyo.önceden veridimde koparabildiği parçaları yemeye çalışırdı şimdi oyun etti koparıp koparıp atıyo.
zormuş canım durum işe gitmen hayırlı olur inşallahallah annelerımızı basımızdan eksık etmesın gercekten zor babam yardım edıyodu kzımın mamasını bezını babam alıyodu hep ama yınede sıkısyoduk
çocuktan sonra insan temizliğe bundan sarıyor işte ben düzenli süpürüp siliyorum başkada bişey yapmıyorumkızlar kaan artık evi turluyabiliyo ama iyimi oldu kötümü oldu anlamadım.parkeleri falan yalamaya çalışıyor engel olmaya çalışıyorum ama yinede yapıyor bazenç.sürekli süpürüz siliyorum ama yinede içime snmiyor yaa siz ne gibi önlemler alıyorsunuz.
ahmette çok oynak eylülü anlıyorumda ahmete ne oluyor anlamadım gıcırtı duysa popo bacak biyere zıplıyorolsun sonucta 4-5 adım yürüyo
oda tv sehpasına tutunup kalkıyo orayı cok seviyo klip acmıstım öne arkaya sallıyo kendini ritim tutuyo hanfendi
bende uykusum cnm eylül yatıyoken gittim yattım 15dk uyumusum ah o 1 saat olaydı keske yorgunum ya
niyeki giremeyecekmişsinkimsecikler yok şuan girebilmişken girdim bu akşam giremem sanırım iyi akşamlar herkese.
ooo elif sende neler düşünüyosunevet canım belliydi de ben 10 11 ayını bulur diyordum gerçi doğru düzgün yürümesi yine 1 ayı bulur galiba.kendiliğinden otururken kalkıp yürümesi falan.
bu bebeler ne zaman yatarken kendiliğindne oturur pozisyona geçebiliyorlar acaba
şimdi ben konuda haksızmıyım kızlar söyleyin bana bıkkınlık geldi resmen böyle insanı ben nasıl seveyim saygı duyayım.
çok sıkıldım
kızlar napıyosunuz ya yazmıyonuz hiçççççççççç
cayip uykum geldi
benim oğluş uyumadı daha onla uğraşıyorum bi yandan buraya bakıyorum eylül kuzu uyumuştur uyu sende kız
KAAN YÜRÜYOR CANIMgittikçe adımını artırıcak biranda devamlı yürüyemez böyle başlanıyor zaten
zormuş canım durum işe gitmen hayırlı olur inşallah
çocuktan sonra insan temizliğe bundan sarıyor işte ben düzenli süpürüp siliyorum başkada bişey yapmıyorum
ahmette çok oynak eylülü anlıyorumda ahmete ne oluyor anlamadım gıcırtı duysa popo bacak biyere zıplıyor
niyeki giremeyecekmişsinkaram olaydı seni iyi evirir çevirirdik
ooo elif sende neler düşünüyosunne kadar zor bi hareket biliyomusun o büyük adam bile destek almadan yatarken nasıl oturma pozisyonuna geçerken zorlanıyor bebeler için çok zor harekerler bunlar
idare edicen marji millet kv den çekiyor sen kp den dua et görümce kv derdin yok iyi tarafından baksan iyi olur çünkü takınca olaya daha kötü olursun mutsuz olursun
bugün öğleden sonra alıntı yapıp cevap yazmıştım hepsi boşa gitti sonra tekrar yazamadım
aklımda kalan sekos eşinde ve sende sıkıntılı bişey çıkmamıştır umarım sonuç ne
eylülnaz geçmiş olsun kızçen iyi olur hemencecik inşallah
aklım karıştı başka hatırlayamıyorum
kaana akıllı diş çıkarıyor dedik oda kudurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?