strescim demekki ahmette seviyo müziği ikisini karsılıklı oynatalım kız
eliföykü benimki bugün 4,30 dan sonra uyumadı 9:30 da sızdı artık bende yatıcam birazdan
hepinize iyi geceler
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyi bişeyler yazayım baribenim oğlum tembel değil teyzoşları
hem oturuyor hem emekliyorotururken diri değil bayağı oturur aslında istese ama aklı kuduruklukta olduğu için kendini arkaya atıp dönüyor tabi arkasına yastık koyuyorum
dün koymamıştım kafası tak diye yere yapıştı çok ağladıbayağıdırda komando gibi sürünürken bugün bikaç defa emekleme hareketi yaptı yani elleri ileri atıp bacağınıda ileri attı daha taze bi durum yarında devamı gelir inşallah:26: yanlız her yerde artık işim çok zor devamlı dipdibeyim oğluşla bugün yemek yapamadım düşünün
perşembe kısmetseyürüyor dimi canım1-2 aya normal bi şekilşde yürür heralde.
ne biliim canım merak ettim ne zaman oturuyorlar diye aaba normalde yapıyorlarda bizimkimi yapamıyor dedim.
ecemilik işte.
Ahmet napıyo canım doktora götürcektin götürdünmü.
oynatalım canımda ahmetin hızına kimse yetişemezstrescim demekki ahmette seviyo müziği ikisini karsılıklı oynatalım kız
eliföykü benimki bugün 4,30 dan sonra uyumadı 9:30 da sızdı artık bende yatıcam birazdan
hepinize iyi geceler
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sekoşun eşinin değişik bi baş ağrısı vardı sekosunda bacağında bişey vardı topluca dr gideceklerdihayırdır eşiyle sekoşun nesi vardı görmemişim ben
aynen canıma okudu valla kaç gündür bu son diş mahvetti bizi uykusuzluk olarak.dişte çıktı ama neden hala devam ediyo anlamadım başka bi derdimi var acaba.
stress Ahmet emekleme yolunda demiştin noldu canım çözdümü işi çalışmalar ne alemde
huymu edindi acaba keyfi nasıliyi geceler kızlar.
elif maşallah kaana, yürümeye başlamışdarısı başımıza.
ahmet sürekli bi mızıklama durumunda nesi var anlayamadım. yemek yerken oynarken otururken her an.
eve taşınalı 1 sene oldu komşular gelcekmiş toplanıp, önceden yapılıp dolaba konulan tariflere ihtiyacım var:44:
maaşallah ahmetebende iyi bişeyler yazayım baribenim oğlum tembel değil teyzoşları
hem oturuyor hem emekliyorotururken diri değil bayağı oturur aslında istese ama aklı kuduruklukta olduğu için kendini arkaya atıp dönüyor tabi arkasına yastık koyuyorum
dün koymamıştım kafası tak diye yere yapıştı çok ağladıbayağıdırda komando gibi sürünürken bugün bikaç defa emekleme hareketi yaptı yani elleri ileri atıp bacağınıda ileri attı daha taze bi durum yarında devamı gelir inşallah:26: yanlız her yerde artık işim çok zor devamlı dipdibeyim oğluşla bugün yemek yapamadım düşünün
iyi geceler kızlar.
ahmet sürekli bi mızıklama durumunda nesi var anlayamadım. yemek yerken oynarken otururken her an.
eve taşınalı 1 sene oldu komşular gelcekmiş toplanıp, önceden yapılıp dolaba konulan tariflere ihtiyacım var:44:
biz bugün dr a gittik efe bahar nezlesi olmuş üşütme olsaymış bu kadar uzun sürmezmiş daha da agırlaşırmış
orasına burasına baktı
ve 2 ay boyunca efe hiç kilo almamış zayıflamıştı dedimanca geri eski kilosuna döndü
dedim yarım kase veriyorum istiyor vermiyorum fırçaladı beni niye vermiyorsun çocuk yemek istiyor da falan da filanda
boyu uzamış 75 cm olmuş
sebze çorbası içmiyor dedim 80.verişte alışan bebek var ver dediben 10. vazgeçmiştim
biz bugün dr a gittik efe bahar nezlesi olmuş üşütme olsaymış bu kadar uzun sürmezmiş daha da agırlaşırmış
orasına burasına baktı
ve 2 ay boyunca efe hiç kilo almamış zayıflamıştı dedimanca geri eski kilosuna döndü
dedim yarım kase veriyorum istiyor vermiyorum fırçaladı beni niye vermiyorsun çocuk yemek istiyor da falan da filanda
boyu uzamış 75 cm olmuş
sebze çorbası içmiyor dedim 80.verişte alışan bebek var ver dediben 10. vazgeçmiştim
tecrübe edinerek yanibikaç defa kafayı yere vurunca kendini atmamayı öğrendi ahmet
geçmiş olsun efeye. bahar nezlesi nasıl geçermiş peki.
ben 3.de vazgeçtim yemiyo sebze fln
niye vermiyon kız yarı aç bırakıyon çocuğuama tam doyunca memeyi azaltıyolar. gündüz 2 kere yarım yarım emiyo ahmet.
haklısınboyunada posunada maşallah ben yanlız şey biliyorum kilosu fazlaysa bebeğin veya boyu durabiliyor bikaç ay ama bacım sen isteyen bebeğe niye vermiyosun süt artık doyurmuyormuş işte buda kanıtı oluyor
tecrübe edinerek yaniama kafa feci kütüredi
sigara böreği yapıp atayım bari dolaba. burda en az 10 çeşit yapılıyoaçık büfe gibi
pişirmeden mi koycaz dolaba piştikten sonra mı
maaşallah ahmete
efe de tık yok dr bile dedi tembel degil oglun çok tembel
tek bildigi döne döne halının ucundan ucuna gitmek
parkeye denk gelirse yalamak
yürüteçte fink atmak elinden tutunca yürümek
alkıiş yapmak
sigara böregi hamam böregi
başkada gelmiyor :44:
elif öykü kaan yürümeye başlamaış dediydim ben ilk yürüyecek topikte diye maaşallahhh
birkaç gün bile önemli canım ahmet 30 ağustos doğumlu anca toto dikildi havayabenimkinin bacakları çok güçsüz mesela iki elimle tuttuğum halde yalpalıyor sert basamıyor ama büyüyolar işte
bahar nezlesi nasıl geçecekmiş çok geçmiş olsun kuzuma
sararsın dolaba koyarsın sonra taze taze kızartırsınsigara böreği yapıp atayım bari dolaba. burda en az 10 çeşit yapılıyoaçık büfe gibi
pişirmeden mi koycaz dolaba piştikten sonra mı
kız çocuk pişer yapma yazıkbir şurup verdi onu vercez yarım ölçek
havalar iyice ısınmadan da geçmezmiş
ben korkuyom hala sıfır kol çıt çıtlı ve uzun kol penye giydiriyom tırstım :18:
sıfır kola geçen var kötü mü yapıyom ne
üvey anne gibiyemegini çalıyom
vercem ya artık bir kase vercem
2.kaseyi isterse vermeyecem tabi
iştahlı efe yoksa ahmet 1 çay bardağını bitirmekte zorlanıyor bende nasıl fazla veririm nasıl midesini büyütürüm diyorum ama yok kapasitesi buhaklısınobez olur diye korkuyordum ama vereecem sütüm çok az regden sonra düzelir dedim düzelmedi
5 saate çıkarmıştım bir gün öyle yaptım baktım doymuyor 4 saate geri indirdim
valla tecrübeli olmak çok önemli ha belki çogu gece açlıktan aglıyordu daanlamıyorduk
hatta bir kere uyanıp mama vermiştik hatırladın mı
pişmeden ben 10 yufka alırım eşim sarar diyecem ama gülmeyin valla çok güzel sarar
20 şer koyarım buzdolabı poşetine acil ya da kahvaltıda yaparız
çocuk olunca saldı kendini yapamıyor artık
miktarı yok içtiği kadar sık sık veriyorumeşimin bacıları da öyle her baharda aşık ay nezle olurlar
bakalım şurup kullancaz bir de ben ihmal ettim dügündü ev taşımaydı gelen giden kafam bir dünya
ha bir de su miktarlarınız ne efenin bezi hep kuru
ahmetede perşembe tahlil yapıp ona göre demir vericekmişdemir vermiyom diye kızdı bir dde
dedi sizde var kansızlık onda da olur 1 yaşında ölçecekmiş
bugün başladım bakalım ne olacak
sararsın dolaba koyarsın sonra taze taze kızartırsın
10 çeşitte ne ya bebekli kadından beklemezler sen onlara uyma canım veya birazda dışardan al
kız çocuk pişer yapma yazık
iştahlı efe yoksa ahmet 1 çay bardağını bitirmekte zorlanıyor bende nasıl fazla veririm nasıl midesini büyütürüm diyorum ama yok kapasitesi bu
bide bu nezle allerjikmi ilaç adını bana yazsana bizim ilaçtanmı
bıldırcın saldı kendini ha
bende iyi bişeyler yazayım baribenim oğlum tembel değil teyzoşları
iyi geceler kızlar.
orasına burasına baktı
boyu uzamış 75 cm olmuş
bikaç defa kafayı yere vurunca kendini atmamayı öğrendi ahmet
perşembe kısmetse
oynatalım canımda ahmetin hızına kimse yetişemeziyi geceler
sekoşun eşinin değişik bi baş ağrısı vardı sekosunda bacağında bişey vardı topluca dr gideceklerdi
kaanı sağlık ocağına götürsene kulağına boğazına bi baksınlar
huymu edindi acaba keyfi nasıl
sarma sıgara böreği kurabiye bunlar geldi aklıma
maaşallah ahmete
efe de tık yok dr bile dedi tembel degil oglun çok tembel
tek bildigi döne döne halının ucundan ucuna gitmek
parkeye denk gelirse yalamak
yürüteçte fink atmak elinden tutunca yürümek
alkıiş yapmak
sigara böregi hamam böregi
başkada gelmiyor :44:
elif öykü kaan yürümeye başlamaış dediydim ben ilk yürüyecek topikte diye maaşallahhh
ben unutuyorum hepmiktarı yok içtiği kadar sık sık veriyorum
eşimlede 2 gündür onu konuşuyoruz ahmetin bezi hiç dolmuyor gece gündüz hep çok az çiş var sizdedemi aynı durum:26:
ahmetede perşembe tahlil yapıp ona göre demir vericekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?