2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler kızlar geçmiş yapamıycam uzun sürer şimdi
nabersiniz
karamcım efoş bahar nezlesi mi olmuş geçmiş olsun bende de mi var acaba bi aydır geçmedi:18:

eliföykü dogru diyyorsun hem miktarı azaldı sütün hem kalitesi bence
miktarları arttıracam
kaan da hasta mı canım geçmiş olsun

canım bizim 125 ml suluğumuz var onu bitiriyor bazen 2. yi de dolduruyorum daha fazla içiyor.çok aktif olduğunda çok içiyor su.

demir vermiyom diye kızdı bir dde
dedi sizde var kansızlık onda da olur 1 yaşında ölçecekmiş
bugün başladım bakalım ne olacak

bende bayadır vermiyorumn demir bendede kansılık var hani et yumurta verince demire gerek yoktu.ben buna güvendimde bıraktım.sordunmu bunlar yetmiyormuymuş canım
miktarı yok içtiği kadar sık sık veriyorum
eşimlede 2 gündür onu konuşuyoruz ahmetin bezi hiç dolmuyor gece gündüz hep çok az çiş var sizdedemi aynı durum:26:

canım eskisi kadar dolmuyor bizimde.eskiden sürekli emiyorlardı bol bol sıvı alıp bol bol çiş yapıyorlardı galiba.

tontişmi balık etliyim bikerem

yok canım şüphelenme değilde kaan cızırtılı değildi ya normalde bu sıralar abartılı cızırıyorsa muhakkak göster derim anne sütü hastalığı gölgelermiş ya belki bi derdi vardır dişten başka çocuğun:26:

nabersiniz
karamcım efoş bahar nezlesi mi olmuş geçmiş olsun bende de mi var acaba bi aydır geçmedi:18:

yapma ben de yapamadımsohbet edek çok özledim sizi
evet ya 15 gün dedim dedi üşütme bu kadar olmaz ya biterdi ya da agırlaşırdı
burun foşur foşur bir azalıyor bir artıyor
sen de mi foşur foşursun

eliföykü dogru diyyorsun hem miktarı azaldı sütün hem kalitesi bence
miktarları arttıracam
kaan da hasta mı canım geçmiş olsun

yok canım şükür hasta değilde çok huysuz ve geceleri çok sık ve ağlayarak uyanıyor.uykusunda bile ağlıyor bazen döne döne mızırdana mızırdana yatıyor.salladığım halde uyumuyor bazen.4-5 gecedir böyle diştendi ama diş çıktı dün gece yine uyumadı.

söyledim canım dedim her gün yumurta yer en az üç kez köfte yer haftada
dedi kıymayı 5 e çıkar demire başla
tavuk da organik degilse hiç verme dedi
köyde ögretmenim ya ben gelirken atayım arabaya keseyim
buzluga atayım diyom diyom da ne kadar dayanır sizce

stress herkese tontişim demem efeye bıldırcına ve sana degerini bil

ben unutuyorum hep hani miktar belirlesem koysam gözümün önünde kalsa bakıp bakıp içirsem diye

haydi hayırlısı olur inşsen de var mı kansızlık ben de var
bu yüzden uykuya geç dalarım
suyun miktarı olmaz canım doldur suluğa yemeklerden sonra ne biliyim uyanınca felan hep teklif et ben yemeklerin üstüne sık sık veriyorum

nabersiniz
yine kapanışa geldin
dinlenebildinmi iyimisin

nabersiniz

iyi geceler canım iyiyiz biz siz nasılsınız.
olabilir canım sadece burun akıntısıysa

haklısın canım götürelim.ama snaki hala dişten sürekli dişleriyle ıynuyor sonra birden ağlamaya başlıyor.dün calpol içirdim yatırdım yine uyumadı.bakalım bu gece napğıcak

hadi yaa keşke bir kitap olsa da neleri var anlasak ya da dillenselerde anlatsalar dertlerini
hoş ablamın çocukları dillenmiş de istekleri bitmiyor anam benden çok ugraşıyor laf anlatıyor çocuklara
diş,atak,açlık,bir yerinin agrısı gaz geşiyor aklıma bul karayı al parayı
stress seboş 4 yaşındaki oglu da sallanıyor geceleri

yapma ben de yapamadımsohbet edek çok özledim sizi
evet ya 15 gün dedim dedi üşütme bu kadar olmaz ya biterdi ya da agırlaşırdı
burun foşur foşur bir azalıyor bir artıyor
sen de mi foşur foşursun

ben de çok özledim
evet foşu foşur önce allerjik diye önemsemedim ama geçmedi bir türlü dr a gidecem de vakit yok bebelerden bana sıra gelmedi yarın da k.valide gidiyo sünnet işi de yaklaştı srese girdim

kız bu foşurtu dediğin dışarıdan görünüyormu yoksa ahmetinki gibi genizdemi
aman zor işte bebek bakmak hiç anlayamıyoruzki dertlerini

dergi bakıyordum oğlan elimden kaptı al dedim madem oyna oynuyordu güzelce küçük küçük parçalıyırdu.sonra bi baktım ağzında bişey geveliyor.ağzına atmış sıpa onu çiğniyor.çıkardım hemen aldım elindende kağıtları.nasıl akıl edemedim acaba onuda yemeye çalışacağını

ben oğlanın altını değiştireyim uyutmaya çalışayım iyice mızırdanıyor sizde çıkarsınız o ara çıkmazsanız gelirim kızlar

şimdiden iyi geceler herkeze yavrular güzelce uyurda annelerinide uyuturlar inşallah

ha şimdi aklıama geldi benim oğlan bugün kendini yürütecinden aşağı attı
Allahtan canı yanmadı hiçte ağlamadı.elinden oyuncağını düşürmüş onu almaya çalışmış

suyun miktarı olmaz canım doldur suluğa yemeklerden sonra ne biliyim uyanınca felan hep teklif et ben yemeklerin üstüne sık sık veriyorum

yine kapanışa geldin
dinlenebildinmi iyimisin

sulukla mı içiriyonuz efe boguluyor ona alışmadıgı için mi acaba :44:
damlalık var ya onla veriyom ben bazen de kaşıkla:26:
3 mllik falan her vermeye
vereyim bakayım ama az sanki veriyom bez kupkuru hiç degiştime gün içinde anca yani

yine kapanışa geldin
dinlenebildinmi iyimisin

ancak geldin net de öyle yavaş ki var mı yok mu belli değil
bugün uyudum dinlendim biraz öğleden sonra kalkınca 3,5 saat temizlik yaptım haşatım çıktı yine

bu arada sabahlayacak olan varsa star tv de zindan adası diye film var çok güzel bi film daha önce izlemiştim

yürüteçten aşşağımı düştü yani yanlış anladım heralde:44:

ahmette sık sık boğuluyor hala ama alışıcak veriyorum herşeyle şişeyle bardakla biberon suluk

bende günde 1 kere değiştirsem yeterde hijyen için sık değiştiriyorum

Aynen stres ben de sık degiştiriyorum yani miktarı çok az demek istedim
Eskiden iki kilo olurdu bezi şimdi hiç açılmamış gibi yeni takılmış gibi
Seboşş sünnet ne zama
Yok stress foşurluk bazen görünüyor bazen hır hır sesli oluyor
Hapşurunca çıkıyor sümük
Ve hazne bayagı doluyor otri bebe haznesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…