eşimin bacıları da öyle her baharda aşık ay nezle olurlar
bakalım şurup kullancaz bir de ben ihmal ettim dügündü ev taşımaydı gelen giden kafam bir dünya
ha bir de su miktarlarınız ne efenin bezi hep kuru
demir vermiyom diye kızdı bir dde
dedi sizde var kansızlık onda da olur 1 yaşında ölçecekmiş
bugün başladım bakalım ne olacak
miktarı yok içtiği kadar sık sık veriyorum
eşimlede 2 gündür onu konuşuyoruz ahmetin bezi hiç dolmuyor gece gündüz hep çok az çiş var sizdedemi aynı durum:26:
tontişmiyapmayım dimi kısa kola geçeyim 25,26 derece ev ben sıfır koldayım
çenesinin oralarda var pişik
he kız hele sevsin yeterki yalar yutar maaşallah
ama sevmezse de bögg yapar tatlıcı bu tatlıcı
eşim vermişti mutfaga baktım yok kalanını da o içti heralde
yarın bakar söylerim tontişim
alerjik mi sormadım :44:
yok canım şüphelenme değilde kaan cızırtılı değildi ya normalde bu sıralar abartılı cızırıyorsa muhakkak göster derim anne sütü hastalığı gölgelermiş ya belki bi derdi vardır dişten başka çocuğun:26:maşallah canım Ahmet paşaya
oturmak istemiyorlarki bacım o toto yer görmesin atıyorlar kendilerini
bizimkide geri düşmüştü kafası tak diye gelmişti yere baya ağlamıştı.
benimki hala komando şpozisyonunda canım Ahmet paşaya maşallah seninki çözmüş olayı devamı gelir
teşekkürler canım darısı başınıza
canım milföyde atabililrsin buzlua alıpta hemen yaparsın.börek kek falanda yapıp koyuyorlamışta ben hiç denemedim.
üst dişler geliyordur belki canım
maşallah efeye boyu uzamış.ver bacım ver çocuğa istiyorsa benim doktor doymaz artık emmeyle demişti.şuan gündüzleri benim sütüm ek gıda oldu bebeye.emse süt varda emmiyorda eskisi gibi.5 dk emip bırakıyor.geceleri güzel emiyor ama.
geçmiş olsun canım demek bahar nezlesiymiş atlatır inşallah.
kız bizimki hala atıyo bazen çok heycanlanınca bişeye
canım kulak ağrısındanmı şüphelendin.götüreyim hemen olabilirmiki
evet canım söylemiştin ben yinede bu kadar erken beklemiyordum.
iyi geceler kızlar geçmiş yapamıycam uzun sürer şimdi
nabersiniz
karamcım efoş bahar nezlesi mi olmuş geçmiş olsun bende de mi var acaba bi aydır geçmedi:18:
eliföykü dogru diyyorsun hem miktarı azaldı sütün hem kalitesi bence
miktarları arttıracam
kaan da hasta mı canım geçmiş olsun
suyun miktarı olmaz canım doldur suluğa yemeklerden sonra ne biliyim uyanınca felan hep teklif et ben yemeklerin üstüne sık sık veriyorumben unutuyorum hephani miktar belirlesem koysam gözümün önünde kalsa bakıp bakıp içirsem diye
haydi hayırlısı olur inşsen de var mı kansızlık ben de var
bu yüzden uykuya geç dalarım
yine kapanışa geldiniyi geceler kızlar geçmiş yapamıycam uzun sürer şimdi
nabersiniz
karamcım efoş bahar nezlesi mi olmuş geçmiş olsun bende de mi var acaba bi aydır geçmedi:18:
iyi geceler kızlar geçmiş yapamıycam uzun sürer şimdi
nabersiniz
tontişmibalık etliyim bikerem
yok canım şüphelenme değilde kaan cızırtılı değildi ya normalde bu sıralar abartılı cızırıyorsa muhakkak göster derim anne sütü hastalığı gölgelermiş ya belki bi derdi vardır dişten başka çocuğun:26:
yok canım şükür hasta değilde çok huysuz ve geceleri çok sık ve ağlayarak uyanıyor.uykusunda bile ağlıyor bazen döne döne mızırdana mızırdana yatıyor.salladığım halde uyumuyor bazen.4-5 gecedir böyle diştendi ama diş çıktı dün gece yine uyumadı.
yapma ben de yapamadımsohbet edek çok özledim sizi
evet ya 15 gün dedim dedi üşütme bu kadar olmaz ya biterdi ya da agırlaşırdı
burun foşur foşur bir azalıyor bir artıyor
sen de mi foşur foşursun
söyledim canım dedim her gün yumurta yer en az üç kez köfte yer haftada
dedi kıymayı 5 e çıkar demire başla
tavuk da organik degilse hiç verme dedi
köyde ögretmenim ya ben gelirken atayım arabaya keseyim
buzluga atayım diyom diyom da ne kadar dayanır sizce
stress herkese tontişim dememefeye bıldırcına ve sana degerini bil
aman zor işte bebek bakmak hiç anlayamıyoruzki dertleriniiyi geceler canım iyiyiz biz siz nasılsınız.
olabilir canım sadece burun akıntısıysa
haklısın canım götürelim.ama snaki hala dişten sürekli dişleriyle ıynuyor sonra birden ağlamaya başlıyor.dün calpol içirdim yatırdım yine uyumadı.bakalım bu gece napğıcak
nereye gidiyor canım kvben de çok özledim
evet foşu foşur önce allerjik diye önemsemedim ama geçmedi bir türlü dr a gidecem de vakit yok bebelerden bana sıra gelmedi yarın da k.valide gidiyo sünnet işi de yaklaştı srese girdim
suyun miktarı olmaz canım doldur suluğa yemeklerden sonra ne biliyim uyanınca felan hep teklif et ben yemeklerin üstüne sık sık veriyorum
yine kapanışa geldin
dinlenebildinmi iyimisin
suyun miktarı olmaz canım doldur suluğa yemeklerden sonra ne biliyim uyanınca felan hep teklif et ben yemeklerin üstüne sık sık veriyorum
yine kapanışa geldin
dinlenebildinmi iyimisin
yürüteçten aşşağımı düştü yanidergi bakıyordum oğlan elimden kaptı al dedim madem oyna oynuyordu güzelce küçük küçük parçalıyırdu.sonra bi baktım ağzında bişey geveliyor.ağzına atmış sıpa onu çiğniyor.çıkardım hemen aldım elindende kağıtları.nasıl akıl edemedim acaba onuda yemeye çalışacağını
ben oğlanın altını değiştireyim uyutmaya çalışayım iyice mızırdanıyor sizde çıkarsınız o ara çıkmazsanız gelirim kızlar
şimdiden iyi geceler herkeze yavrular güzelce uyurda annelerinide uyuturlar inşallah
ha şimdi aklıama geldi benim oğlan bugün kendini yürütecinden aşağı attı
Allahtan canı yanmadı hiçte ağlamadı.elinden oyuncağını düşürmüş onu almaya çalışmış
ahmette sık sık boğuluyor hala ama alışıcak veriyorum herşeyle şişeyle bardakla biberon suluksulukla mı içiriyonuz efe boguluyor ona alışmadıgı için mi acaba :44:
damlalık var ya onla veriyom ben bazen de kaşıkla:26:
3 mllik falan her vermeye
vereyim bakayım ama az sanki veriyom bez kupkuru hiç degiştime gün içinde anca yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?