2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ancak geldin net de öyle yavaş ki var mı yok mu belli değil
bugün uyudum dinlendim biraz öğleden sonra kalkınca 3,5 saat temizlik yaptım haşatım çıktı yine
6 saatte ben yaptım dökülüyorum resmen ütüde yarına yemeğide dışardan istettim yumurta kıracak halim bile yoktu

Off ya bilgisayarım kapandı açtım şifre girdim yine kapandı bir dünya yazmıştım
internetin bağlandımı ablanlar nerde

ancak geldin net de öyle yavaş ki var mı yok mu belli değil
bugün uyudum dinlendim biraz öğleden sonra kalkınca 3,5 saat temizlik yaptım haşatım çıktı yine

Yardımcına ne oldu kvaliden nereye gidiyo
Öykü yürüteçten nasıl düştü kız korktum şimdi bişi oldu mu
Efe dün karton yedi çignerken alayım dedim attım elimi onu da yuttu hemen aç
Kalmış çocuk belli

bizimkinde sadece ses var nefesi engelliyor bende otri bebe yok almaklı lazım acaba

afyona gidiyo şimdi de pazar gelecek güya pazartesi de sünnet
ahmet emekliyomuş cnm maşallah benimki de gayretli sanki kaan yürüyo mu yanlışmı anladım ki maşallah ona da hızlı çıktı kaan
ahmet minik minik emekliyor kaanda 4-5 adım atıyormuş

afyona gidiyo şimdi de pazar gelecek güya pazartesi de sünnet
ahmet emekliyomuş cnm maşallah benimki de gayretli sanki kaan yürüyo mu yanlışmı anladım ki maşallah ona da hızlı çıktı kaan

Evet canım 4 5 adım atmış maaşallah hızlı gonzaless
Ablamlar babamlarda bende sadece üç gece kaldılar genelde biz oraya gittik
Net baglandı ctesi heralde ama pc açılmıyor ne oldu ki acaba

kağıda bütün bebeler saldırıyor ahmette hep alıp ağzına sokuyor kağıt yeme kansızlığında işareti diye okudum

merhaba kızlar normalde kızımın ekımde dogması gerekıyordu ama eylulde dogdu bır turlu ekım topıgını bırakıp gelemedı burya.ama arada ugramaya calısıcam.8 eylul dogumlu bır kızım var ama sadece yattıgı yerde donuyor.emekleme felan yok sızın bebıslerınız ne durumda?

Tavsiye ederim otri bebe bizim hayatımızı kurtarıyor
Buruno sıkıyoz sonra çek babam çek buaralar burunoya gerek yok tabi bayagı sulu mideniz mi bulandı yoksa sorryy

yardımcım kovuldu ama haberi yok yarın söyliycem
6 saatte ben yaptım dökülüyorum resmen ütüde yarına yemeğide dışardan istettim yumurta kıracak halim bile yoktu

internetin bağlandımı ablanlar nerde
6 saat mi
bizimkinde sadece ses var nefesi engelliyor bende otri bebe yok almaklı lazım acaba

ahmet minik minik emekliyor kaanda 4-5 adım atıyormuş

ikisine de çok hızlılar

kağıda bütün bebeler saldırıyor ahmette hep alıp ağzına sokuyor kağıt yeme kansızlığında işareti diye okudum
Kagıt toprak ve buz evet onun işaretiymiş
Buzu ablamdan biliyom kıtır kıtır yer kışında
Engel olamıyorum karam der bana istemsiz yani
Bence efe kansızlık büyük ihtimal

Biz de onu konuşuyoduk 17 eylül dogumlu benimki de
Emeklemiyor ama döne döne her yere gidiyor
Ekim annelerine bakmıştım ben donmuştu sayfa devam ediyor mu ki:44:

ahmet uyandı gittim geldim.
elif bizim dr et yumurta bakliyat veriyosan damlaya gerek yok dedi ama kan tahlili yaptırmıştık. alt sınır 13 ise 12 küsur çıkmıştı. kansızlık yok dedi dr.
haftaya gelcek komşular, hergün bi çeşit hazırlasam ancak yetişir karam süpermiş eşin börek sarsa hepsi sarar da o yürek yok bizimkilerde.
su konusunda da artık havalar ısındı, terle atıyolardır. bardağa alıştırın bence, boğazına kaçırıyo öksürüyo ama susadığında bi çay bardağı suyu içiyo ahmet. öyle kaşıkla sulukla zor bu sıcakta. her fırsatta deniyorum ben birinde içmese birinde içiyo.

Sizin orda kuaförlerin tatil günü var mı burda salı günleri
Hepsi kapatır salı sallanır yani ee ben çarş okula gidecem fön ne zaman çektircem
Bugün çektirdim ama kirlencek bozulcak poff

Buruno sıkıyoz sonra çek babam çek buaralar burunoya gerek yok tabi bayagı sulu mideniz mi bulandı yoksa sorryy
bebelerden kimin midesi bulanır yerim onların herşeyini

yardımcım kovuldu ama haberi yok yarın söyliycem

6 saat mi

ikisine de çok hızlılar
emekleme zamanı geldi sıpalarında yürümek büyük başarı

bu arada tüm topik arkadaşlarımı öper ve iyi geceler der kaçarım

benımkıde done done heryere gıdıyor yuruteclede her yerde ama emeklemıyor.bırde benım kızım 34 haftalık dogdu doktoru ıyı dıyor ama..sankı emekleme zamanı geldı gıbı gelıyor bana

iyy hele o süngeri ıslanırsa ağzına garip bi tat geliyo hele şükür bizimki geçti efeninki de çabuk iyileşir inş

bizde de var kullanıyorum arada
Hayırdır hırsızlık falan mı yaptı

yok kız
banyo alttakinin kafasına akıyormuş su dökme dedim 7-8 kez zaten hiçbi işinden memnun değildim de bardak taştı
neyse ben kaçtım canlar
iyi geceler

Sizin orda kuaförlerin tatil günü var mı burda salı günleri
Hepsi kapatır salı sallanır yani ee ben çarş okula gidecem fön ne zaman çektircem
Bugün çektirdim ama kirlencek bozulcak poff

evet burda da salı kapalı kuaförler. ben bugün gittim

Damlalıkla bile boguluyor kız zamanla alışır mı bardaga
Çay bardagı mı agzına kadar dolduruyon mu yoksa boşluk mu bırakıyorsun

benım kızım bardaklada ıcıyor suluklada ıcıyor hıc ayırmaz bardakla bıseyler ıcmeye bayılıyor.sıpaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…