- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
benım kızım bardaklada ıcıyor suluklada ıcıyor hıc ayırmaz bardakla bıseyler ıcmeye bayılıyor.sıpaa
iyy hele o süngeri ıslanırsa ağzına garip bi tat geliyohele şükür bizimki geçti efeninki de çabuk iyileşir inş
Biz gidiyoz canım geç geldiniyi geceler hanimlar nasilsinizz
büyük saplı çay bardağıyla veriyorum su bardağı ne olursa. susadığı kadar içiyo. susamışsa kaçırmıyo boğazına ama ben 4 aylıkken bardak verdim. sen biraz içir biraz eline ver alışşsın. zamanla öksürmeleri azalıyo. bırak genzine kaçırsın öksürsün o kadar da olcak öyle öğrencekler
Biz gidiyoz canım geç geldin
Deneyecem canım bence de en güzeli bardak bakayım
Hızlı ve çok içmeye calışıyor ondan genzine kaçıyor
canım başaşağı geldi oğlan yürütein çarpraz mekanizması var oraya dayıyo ayağını kendini itiyo hep yapardoda kendini aşağı atacağını düşünmemiştim.yürüteçten aşşağımı düştü yaniyanlış anladım heralde:44:
ahmette sık sık boğuluyor hala ama alışıcak veriyorum herşeyle şişeyle bardakla biberon suluk
bende günde 1 kere değiştirsem yeterde hijyen için sık değiştiriyorum
afyona gidiyo şimdi de pazar gelecek güya pazartesi de sünnet
ahmet emekliyomuş cnm maşallah benimki de gayretli sanki kaan yürüyo mu yanlışmı anladım ki maşallah ona da hızlı çıktı kaan
yok canım bişi olmadı kafa aşağı duruyordu ayakları yürüteçte kalmış düşmemeye çalışmış en son galiba bi baktım kafa aşağı duruyo ölleee hiçte bişi yapmıyor ağlamıyorda.Yardımcına ne oldu kvaliden nereye gidiyo
Öykü yürüteçten nasıl düştü kız korktum şimdi bişi oldu mu
Efe dün karton yedi çignerken alayım dedim attım elimi onu da yuttu hemen aç
Kalmış çocuk belli
ahmet uyandı gittim geldim.
elif bizim dr et yumurta bakliyat veriyosan damlaya gerek yok dedi ama kan tahlili yaptırmıştık. alt sınır 13 ise 12 küsur çıkmıştı. kansızlık yok dedi dr.
haftaya gelcek komşular, hergün bi çeşit hazırlasam ancak yetişirkaram süpermiş eşin börek sarsa hepsi sarar da o yürek yok bizimkilerde.
su konusunda da artık havalar ısındı, terle atıyolardır. bardağa alıştırın bence, boğazına kaçırıyo öksürüyo ama susadığında bi çay bardağı suyu içiyo ahmet. öyle kaşıkla sulukla zor bu sıcakta. her fırsatta deniyorum ben birinde içmese birinde içiyo.
maalesefkızım uyuyalı 3 saat oldu.erkenden yattı sıpa erken kalkar sımdı ama hıc uykum yok su 2.el bolumune bakıyım dedım hep mıllet dolandırılmıs yaa.tobe tobee.mıllet burdan ısı tıcarete dok us valla sasırdımm
kızlar merhaba beni uyku tutmadı 8 aylık oğlumun saçları çok uzundu emerken terliyordu uyuyup uyandığında terlemiş bir şekilde kalkıyor sürekli saçlarını çekiyordu bende bugün oğlumun saçlarını 3 numara kestirdim içime dert oldu bebeğinin saçını kesen varmı korkuyorum bir zararı olurmu acaba....
kızlar benim oğlumunda bezi çok kuru suyu zorla içiriyom bazen sulukla bazen kaşıkla bazen bardakla hadi benimki süt içmiyor sizinkiler niye kuru ki benim oğlan süt emdiği zamanlar bezi dolardı
süt azaldı ondan heralde hareketleri arttı havalar sıcak bir sürü neden var aslında
arttırmak lazım suyu
hemşom hastaymış geçmiş olsun bahar nezlesiyse kesin alerjiktir umarım hemencecik iyileşir bide çocuğu aç bırakmayarım kasede neymiş bi kase yemesi çok normal efem benim bak kilo almamış yazık çocuğa aç bırakmışsın
irisssssssssssssssss
Kız profilimden girdim ya , yanlışlıkla buraya gelmişim kızzzzz ,neyse yabancı yer değil kaybolmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?