2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benım kızım bardaklada ıcıyor suluklada ıcıyor hıc ayırmaz bardakla bıseyler ıcmeye bayılıyor.sıpaa

büyük saplı çay bardağıyla veriyorum su bardağı ne olursa. susadığı kadar içiyo. susamışsa kaçırmıyo boğazına ama ben 4 aylıkken bardak verdim. sen biraz içir biraz eline ver alışşsın. zamanla öksürmeleri azalıyo. bırak genzine kaçırsın öksürsün o kadar da olcak öyle öğrencekler

iyi geceler hanimlar nasilsinizz
Biz gidiyoz canım geç geldin

Deneyecem canım bence de en güzeli bardak bakayım
Hızlı ve çok içmeye calışıyor ondan genzine kaçıyor

canım başaşağı geldi oğlan yürütein çarpraz mekanizması var oraya dayıyo ayağını kendini itiyo hep yapardoda kendini aşağı atacağını düşünmemiştim.

bende şişeyle sulukla bardakla neyle olursa veriyorum o an yanımda ne varsa

afyona gidiyo şimdi de pazar gelecek güya pazartesi de sünnet
ahmet emekliyomuş cnm maşallah benimki de gayretli sanki kaan yürüyo mu yanlışmı anladım ki maşallah ona da hızlı çıktı kaan

evet canım 4-5 adım atabiliyor şuanda bende şaşırdım bu kadar hızlı yürümesine.ben hiç denememiştim annem geldi geçen o dedi senin oğlan yürüyor diye.karşılıklı yürüttük sonra.hemen eşimi aradım oğlan yürüy diye oda inanmadı şaşırdı.
yok canım bişi olmadı kafa aşağı duruyordu ayakları yürüteçte kalmış düşmemeye çalışmış en son galiba bi baktım kafa aşağı duruyo ölleee hiçte bişi yapmıyor ağlamıyorda.

bende öyle duydum burdan kestim ilacı bidahaki ay sorayım tekrar olmassa tahlil yapsın doktor.ben hamileilk te baya bi kan ilacı kullandım şu şişedeki şurup gibi olanlardan öle bi tiksindimki artık oğlana vermeyim bari dedim ama kansız çıkarsa mecbur vericem

evet hem sıcak hem iyice hareketlendiler çok susuyorlar.nefessiziçiyo kaan bazen.bardaktan içmey çok seviyor ama döküyor diye ben sulukla veriyorum genelde gerçi artık sıcak istedikleri kadar ıslatabilirler üstlerini.

kızım uyuyalı 3 saat oldu.erkenden yattı sıpa erken kalkar sımdı ama hıc uykum yok su 2.el bolumune bakıyım dedım hep mıllet dolandırılmıs yaa.tobe tobee.mıllet burdan ısı tıcarete dok us valla sasırdımm

kızlar merhaba beni uyku tutmadı 8 aylık oğlumun saçları çok uzundu emerken terliyordu uyuyup uyandığında terlemiş bir şekilde kalkıyor sürekli saçlarını çekiyordu bende bugün oğlumun saçlarını 3 numara kestirdim içime dert oldu bebeğinin saçını kesen varmı korkuyorum bir zararı olurmu acaba....

Son düzenleme:
maalesef agustos analarından biri de dolandırılmıştı

yok canım ya eliföykü de kesti bizden hemencecik uzadı diyor üzme kendini
o daha iyi cevap verir canım zamanla uzar

kızlar benim oğlumunda bezi çok kuru suyu zorla içiriyom bazen sulukla bazen kaşıkla bazen bardakla hadi benimki süt içmiyor sizinkiler niye kuru ki benim oğlan süt emdiği zamanlar bezi dolardı

kızlar benim oğlumunda bezi çok kuru suyu zorla içiriyom bazen sulukla bazen kaşıkla bazen bardakla hadi benimki süt içmiyor sizinkiler niye kuru ki benim oğlan süt emdiği zamanlar bezi dolardı

süt azaldı ondan heralde hareketleri arttı havalar sıcak bir sürü neden var aslında
arttırmak lazım suyu

süt azaldı ondan heralde hareketleri arttı havalar sıcak bir sürü neden var aslında
arttırmak lazım suyu

hemşom hastaymış geçmiş olsun bahar nezlesiyse kesin alerjiktir umarım hemencecik iyileşir bide çocuğu aç bırakmayarım kasede neymiş bi kase yemesi çok normal efem benim bak kilo almamış yazık çocuğa aç bırakmışsın

evet canım nezle olmuş15 günü geçti
he ya aç bırakmışım kuzumu ya istiyordu bazen de aglıyordu vermiyordum
artık verecem bol keseden yiyen çocuga vermeyen de bir benim heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…