iyi olmuş o zaman yoksa ugrayacagın yok
topikte yine işler karışmış
ne olmuş ya ,geçmiş yapıcam şimdi
dido doğuma kadar burdaydı doğumdan sonra gitti ağustos analarına. o ara eylül anaları sessizdi zatendido sen de mi yanlışlıkla geldin
sigara böreği yapıp atayım bari dolaba. burda en az 10 çeşit yapılıyoaçık büfe gibi
pişirmeden mi koycaz dolaba piştikten sonra mı
günaydınnnn gününüz aydın olsun
geçmiş olsun diyen arkilere teş ederim.
aceleyle yazayım kızım uyanmadan , bu yüzden geçmiş yapamadım , neler konuşuldu bilmiyorum
gittik eşim için tahmin ettiğimiz gibiymiş gerilim baş ağrısı: yorgunluk uykusuzluk stres dedi
streslimisin dedi dr kızı gösterdik diş dedik
adama diyom git küçük oda da uyu gece rahat rahat, yok diyo aklım sizde kalır
allahtan kızım bugün 2,5 saatte bir kalktı da biraz uyuabildim , yataktan da sessiz kalktım
amma yine ağrıyor diyooo, aşkımmmm yaaa bizi düşünmekten kendisine bakamıyorr.
ben de gitmedim cildiye yomuş, zaten krem kullanıyorum geçiyor, başka bir yerden kızarıklık oluyor bilmiyorum egzemı mı değil mi, aile hekimi stresten demişti
dşündüm de 15 tatilde çook gerilmiştim ozman çıkmıştı, şimdi de ne zman streslensem hemen bahane arıyor
hivvda bi büyüseyi de yaaaaa anasıyla babası çürümedennn
biz de durumlar bböyle
hııı evde uzun kollu giydirmekte haklıyım ya kızlar çok düşündüm kısa kolluyla ben üüşüyorum
kızım da üşür, 25 dereceyi tahmini demiştim bugün baktım sabah 22 derece diyor termometre
o da sabah güneşi vuruyordu ve termometre en sıcak odamızda, kışın o odadaydık
şimdi salona geçtik, buraya getirsem daha da iner güneş görmüyor bu oda
ama aşağı indirdiğimdde kısa kol giydirmeye karar verdik
ne yazdımm yaaa
son nott regll oldumm aylar sonnunda
biraz fazla yazarak zamanınızı aldım kusura bakmayın kızlar
geçmiş yapamadım kızlar sekoş çok geçmiş olsun
master sünneti nasıl oldu oglunun
marji sabır çek canım çok zorr
aklıma gelenler bunlar
fufa marji sizi gördüm bi slm diyim dedim çıkmam gerek evi toparlayacam
kızlar merhaba beni uyku tutmadı 8 aylık oğlumun saçları çok uzundu emerken terliyordu uyuyup uyandığında terlemiş bir şekilde kalkıyor sürekli saçlarını çekiyordu bende bugün oğlumun saçlarını 3 numara kestirdim içime dert oldu bebeğinin saçını kesen varmı korkuyorum bir zararı olurmu acaba....
günaydın kızlarrr hoşgeldin diyen bütün arkadaşlar çok sağolun btün anneler gibi bende çok uykusuzum soruma cevap verdiğiniz için de sağolun bu ek gıda işi çok zor hergün ne vereceğim emekleyen adım atan bebekler vermış onlara da maşallah geçen eliföyküydü sanırım güveç tarifi vrmişti onu yapacağım bugün bakalım nasıl olacak
günaydın demeyi unutmuşumm
güne 6.30 da başlayınca tabi
balkona çıkardım küveti güneşin altında yıkadım uyuyo şimdi ahmet. biraz uyur da dinlenir inş.
kahvaltıda da yemiyo 2 gündür kendisi yicekmiştatlı olursa verince de yiyo. kahvaltıda salatalık kemirdi yumurtayı önüne koydum ağzına götüremedi tabi bikaç kırıntı. diyete girdi yavru
günaydınnnn gününüz aydın olsun
geçmiş olsun diyen arkilere teş ederim.
aceleyle yazayım kızım uyanmadan , bu yüzden geçmiş yapamadım , neler konuşuldu bilmiyorum
gittik eşim için tahmin ettiğimiz gibiymiş gerilim baş ağrısı: yorgunluk uykusuzluk stres dedi
streslimisin dedi dr kızı gösterdik diş dedik
adama diyom git küçük oda da uyu gece rahat rahat, yok diyo aklım sizde kalır
allahtan kızım bugün 2,5 saatte bir kalktı da biraz uyuabildim , yataktan da sessiz kalktım
amma yine ağrıyor diyooo, aşkımmmm yaaa bizi düşünmekten kendisine bakamıyorr.
ben de gitmedim cildiye yomuş, zaten krem kullanıyorum geçiyor, başka bir yerden kızarıklık oluyor bilmiyorum egzemı mı değil mi, aile hekimi stresten demişti
dşündüm de 15 tatilde çook gerilmiştim ozman çıkmıştı, şimdi de ne zman streslensem hemen bahane arıyor
hivvda bi büyüseyi de yaaaaa anasıyla babası çürümedennn
biz de durumlar bböyle
hııı evde uzun kollu giydirmekte haklıyım ya kızlar çok düşündüm kısa kolluyla ben üüşüyorum
kızım da üşür, 25 dereceyi tahmini demiştim bugün baktım sabah 22 derece diyor termometre
o da sabah güneşi vuruyordu ve termometre en sıcak odamızda, kışın o odadaydık
şimdi salona geçtik, buraya getirsem daha da iner güneş görmüyor bu oda
ama aşağı indirdiğimdde kısa kol giydirmeye karar verdik
ne yazdımm yaaa
son nott regll oldumm aylar sonnunda
biraz fazla yazarak zamanınızı aldım kusura bakmayın kızlar
merhabalar anneler
dün gecemiz güzeldi baya dinlendim çok şükür 2-3 kez uyandı sadece 1 kez emdi.
bugün sağlık ocağına götürdüm yinede aklıma takıldı.boğazlarında kulaklarında bişi yok dedi çok şükür.diş çıkarıyor normal dedi calgel diye bi jel verdi.dişinin baya bi kısmı çıkmış ama daha eten kurtulmamış hepsi.alttakiler gibi düz bi şekilde birden çıkmadı galiba ondan daha huysuz.
birde böbrek usg si çektirin dedi çişini rengini kokusunu faln sordu normal dedi ama isterseniz çektirin dedi.benim doktorda bi ara gelin çekelim demişti.bidahaki ay bi gideyim en iyisi aklımızda kalmasın.
oğlan geç yatınca 11 de kalktı sabah.daha şimdi kahvaltısını vericem omlet yaptım peynirli maydonızlu yanınada elma şeftali suyu yaptım.yediricem bakalım şidmi yemesse karıştırıp mikserden çekicem.napıcağı belli olmyoda bazen yiyor bazen öğürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?