2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarrr hoşgeldin diyen bütün arkadaşlar çok sağolun btün anneler gibi bende çok uykusuzum soruma cevap verdiğiniz için de sağolun bu ek gıda işi çok zor hergün ne vereceğim emekleyen adım atan bebekler vermış onlara da maşallah geçen eliföyküydü sanırım güveç tarifi vrmişti onu yapacağım bugün bakalım nasıl olacak

günaydın demeyi unutmuşumm
güne 6.30 da başlayınca tabi
balkona çıkardım küveti güneşin altında yıkadım uyuyo şimdi ahmet. biraz uyur da dinlenir inş.
kahvaltıda da yemiyo 2 gündür kendisi yicekmiş tatlı olursa verince de yiyo. kahvaltıda salatalık kemirdi yumurtayı önüne koydum ağzına götüremedi tabi bikaç kırıntı. diyete girdi yavru

sigara böreği yapıp atayım bari dolaba. burda en az 10 çeşit yapılıyo açık büfe gibi
pişirmeden mi koycaz dolaba piştikten sonra mı

canım ben doğumdan önce doldurmuştum dolabı kurabiye poğaça sigara böreği koyabilirsin fırından çıkardıktan sonra soğumasını bekle koy dolaba çıkardığında sanki yeni yapılmış gibi oluyor sigara böreğini de çiğ koy

günaydınnnn gününüz aydın olsun

geçmiş olsun diyen arkilere teş ederim.
aceleyle yazayım kızım uyanmadan , bu yüzden geçmiş yapamadım , neler konuşuldu bilmiyorum
gittik eşim için tahmin ettiğimiz gibiymiş gerilim baş ağrısı: yorgunluk uykusuzluk stres dedi
streslimisin dedi dr kızı gösterdik diş dedik
adama diyom git küçük oda da uyu gece rahat rahat, yok diyo aklım sizde kalır
allahtan kızım bugün 2,5 saatte bir kalktı da biraz uyuabildim , yataktan da sessiz kalktım
amma yine ağrıyor diyooo, aşkımmmm yaaa bizi düşünmekten kendisine bakamıyorr.

ben de gitmedim cildiye yomuş, zaten krem kullanıyorum geçiyor, başka bir yerden kızarıklık oluyor bilmiyorum egzemı mı değil mi, aile hekimi stresten demişti
dşündüm de 15 tatilde çook gerilmiştim ozman çıkmıştı, şimdi de ne zman streslensem hemen bahane arıyor
hivvda bi büyüseyi de yaaaaa anasıyla babası çürümedennn

biz de durumlar bböyle
hııı evde uzun kollu giydirmekte haklıyım ya kızlar çok düşündüm kısa kolluyla ben üüşüyorum
kızım da üşür, 25 dereceyi tahmini demiştim bugün baktım sabah 22 derece diyor termometre
o da sabah güneşi vuruyordu ve termometre en sıcak odamızda, kışın o odadaydık
şimdi salona geçtik, buraya getirsem daha da iner güneş görmüyor bu oda
ama aşağı indirdiğimdde kısa kol giydirmeye karar verdik

ne yazdımm yaaa
son nott regll oldumm aylar sonnunda
biraz fazla yazarak zamanınızı aldım kusura bakmayın kızlar

çok geçmiş olsun canım uykusuzluk vücudu çok yoruyor vücut da bir yerden tepki veriyor regl içinde gözün aydın

herkese selam hızlı bir geçmiş yaptım
efe bahar nezlesiymiş geçmiş olsun.
seboş yardımcını kovmuşsun hayırlısı olsun senin için çok titizdi halbuki seni çamaşırsuyuna basmıştı.
kıvancın sünneti yaklaşıyormuş inşallah hayırlısıyla atlatırsınız darısı başımıza.
bayanstres ahmet emekliyormuş maşallah

canım bende aynı duyguları yaşamıştım merak etme bikaç güne alışırsın.onu düşünerek yapmışsın sonuçta.benim şimdi hoşuma bşile gidiyor kısa saçlı hali.herkez bu halini çok yakıştırdı.zaten hemencecik uzuyor 1 ay falan oldu sanırım çok hızlı uzadı.benimkini bide 0 a vurmuşlar sanırım baya dazlaktı.fotolara bakabilirsin.

ek gıda işi zor canım kahvaltısı öğle yemeği akşam yatmadan muhallebisi ve o gün iştahsızsa bunları yedirmesi çok zor.hazırlamasıda ayrı zor tabi ben çorbaları falan 2 gün veriyorum aynı çorbayı.
canım tarifi ben vermemiştim ama afiyet oılsun bende hatırlayamadım kim vermişti.karışıyo benim devreler bazen doğum sonrası herşeyi unutanlardanım

erken başlamışsınız canım güne.bende balkona havuz almayı düşünüyorum küçük şişme bi havuz.
nasıl yiycekmiş acaba kendisi bizimkiside alıyo elimden hadi ye bakalım diyorum ne yemesi başlıyo oynamaya.

canım geçmiş olsun einede sanada ikinizinkide strestenmiş yani.bu bebelerin stresi geçmez bacım.benim eşimde gidip başka odada yatmaz içime sinmiyor diyor.zaten oğlan uyansada çoğu zaman duymaz uykusu ağırdırda.

canım kendin de üşüyosan giydirme tabi.ben iplilerle terliyorum evde o yüzden oğlana sıfır kol zıbınıyla gezdiriyorum.ev serinmiş sizin hasta olur yavrun.

slm kızlar söyle bi temizlik yaptım geldim
bi gecmiş yapayım ben simdi

merhabalar anneler
dün gecemiz güzeldi baya dinlendim çok şükür 2-3 kez uyandı sadece 1 kez emdi.
bugün sağlık ocağına götürdüm yinede aklıma takıldı.boğazlarında kulaklarında bişi yok dedi çok şükür.diş çıkarıyor normal dedi calgel diye bi jel verdi.dişinin baya bi kısmı çıkmış ama daha eten kurtulmamış hepsi.alttakiler gibi düz bi şekilde birden çıkmadı galiba ondan daha huysuz.
birde böbrek usg si çektirin dedi çişini rengini kokusunu faln sordu normal dedi ama isterseniz çektirin dedi.benim doktorda bi ara gelin çekelim demişti.bidahaki ay bi gideyim en iyisi aklımızda kalmasın.

oğlan geç yatınca 11 de kalktı sabah.daha şimdi kahvaltısını vericem omlet yaptım peynirli maydonızlu yanınada elma şeftali suyu yaptım.yediricem bakalım şidmi yemesse karıştırıp mikserden çekicem.napıcağı belli olmyoda bazen yiyor bazen öğürüyor.

maşalllah kaana niye böbrek usgsi gerekliymiş bize bu konuda birşey söylemediler:44:
afiyet olsun umarım yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…