2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar söyle bi temizlik yaptım geldim
bi gecmiş yapayım ben simdi

slm canım bende oğlana kahvaltısını yaptırdım bakayım dedim.

maşalllah kaana niye böbrek usgsi gerekliymiş bize bu konuda birşey söylemediler:44:
afiyet olsun umarım yer

canım bana kalça usg si çekildikten sonra sölemişti doktor ben önemsemedim herkezden istemiyorlar diye.buda isterseniz yaptırın dedi.

yedirdim canım yutmadığı yerde meyve suyuyla yutturdum.

kaç tane doktora gittik hiçbiri bahsetmedi.
çoçuklara yemek yedirmek çok zor bizimki yemek istemeyince ağzını kitlitliyor yada döne döne uzaklaşıyor

calgelı bende kullanıyorum cnmm ıse yarıyor sankı huysuzken gunde 4 yada 5 kez surdugum bıle oluyr hem nanelı gusel kokuo ablamda kızıına onu kullanmıstı kucukken daha dısımız hıc yok ama kabarık dıs etlerı elı kulagında gıbı duruyor. yumurtanın sarısını haslayıp zeytınyagı ıle karıstırıyorum bende ole daha kolay yutabılıyor

kaç tane doktora gittik hiçbiri bahsetmedi.
çoçuklara yemek yedirmek çok zor bizimki yemek istemeyince ağzını kitlitliyor yada döne döne uzaklaşıyor

aynen canım zaten mama sandalyesinde çok zor yediriyorum koltuğun kenasıa oturtuyorum hafif yatay pozisonda.bi ara ilk dişlerini çıkarmadan önce bi ara feci iştahsızlaşmıştı ne yapsam yediremiyordum.

bismillah diyeyim baslayayım ne kadar alıntı yaptım onuda hatırlmaıyorum ama neyse
masallah ahmetciğe ilk zamanlar komando sürünüsüyle baslıyolar 1 haftaya emeklemeye baslıyolar canım.artık daha cok temizlik daha cok vakit ayırmak

mattikacım 1 senede anca geliyolar ha bekleselermiş cocuk okula gidince gelselermiş:)
canım herseyi koyabilirsin buzluga buzdolabı posetlerne koy ama hiç hava almasın donu cözüldükten sonra 2 dk fırına at ısınınca yeni yapılmıs gibi oluyo

efeciğede masallah bende az veriyodum emsin diye o zamanda memeden kısıyolar anacım ne zor dengelemek

tam sana cevap verecekken eylül uyandı aldım geldim yanıma cevap bile yazamıyorum kesintisiz yaw
nasıl attı kendini acaba cocuk bırakın ben yürüyecegim diyo yürütecte neymiş:)

bu arada sabahlayacak olan varsa star tv de zindan adası diye film var çok güzel bi film daha önce izlemiştim
ay canım o ne güzel filmdir biz esimle film izlemeyi cok severiz(severdik:)koleksiyonumuz var cok düşündürücü bir film ama cözmek zor

Tavsiye ederim otri bebe bizim hayatımızı kurtarıyor
Buruno sıkıyoz sonra çek babam çek buaralar burunoya gerek yok tabi bayagı sulu mideniz mi bulandı yoksa sorryy
hiç bulanmıyo sekerim günde 5 defa cektiğimde oluyo du bugün 1 kere cektim onun ucu dayanmıyo yedekleri bende yüz temizleme pamugunu yuvarlak kestim tek kullanımlık iyi oluyo bide sterimnar diye okyanus suyu var spreyli tavsiye ederim

Sizin orda kuaförlerin tatil günü var mı burda salı günleri
Hepsi kapatır salı sallanır yani ee ben çarş okula gidecem fön ne zaman çektircem
Bugün çektirdim ama kirlencek bozulcak poff
ankaradada salı canım

canım güvec tarifini moon vermişti ben yaptım harika oldu etleri ben az suyu cekene kadar kavurdum ama

balkon esmedimi canım ya bizimki 2 gündür esiyodu bide yüksek cıkarmadım bile
neyse sıhhatle olsun ahmete mısıl mısıl uyusun
sekoscum gecmiş olsun canım uykusuzluk hepimizin bünyesini sartı walla uyusak 3 gün uyuruz heralde:)benim koca kız uyanınca kacıyo misafir odaasına walla

iyi olmus ikinizde uyumussunuz canım cocuga nazar degdiriyosun sen su kadar uyudu falan diyeafiyet olsun kaana bu arada

slm canım geçmiş yapmakta zor iş ama bende hep yapıyorum
ewet canım 1 saat sürdü cocuk olunca

efe uyuyor
yarın işe başlama psikolojisiyle günümüzü dolu dolu geçiriyorum
öpüp kokluyorum devamlı
uyanınca bahçeye çıkaracam arabasında gezdirecem
strese girmemeye çalışıyorum kvalidem bakacak haftanın üç günü 9 ay oldu neredeyse falan diye
ama işte yine de kısa da olsa ayrılık
bir de kvalidem bildigini okur mu diye endişem de var:26:
şimdiye kadar hiç olmadı sıcak soguk davası ve meme ver demesi dışında her aglamasında susturucu niyetine
meme ver diyor kadın

arzu yöntemini anlamadım canım temizleme mendiliyle ne yapıyorsun
başlıklardan gitti gidiyor da satılıyor 50 şer alıyoz biz
her kullanımda da atmıyoruz bir kaç kez kullanıp atıyoruz

öp kokla doya doya fufada işe baslıcaktı bugün sanırım
olsun yine iyidir bakıcıdan anneanne veya babaane ama o emme maceralrımızı anlatamam ya
ilk zamanlar basladı sütün yetmiyo heralde demeye sütümün yettiğini anlayınca yaramıyo sütün demeye oda yarayınca sustu sonra eylül baska biri varken emmiyo yanımda emziriyorum basladı posetten bişi cıkarmaya oda döndü ona bakıyo yok yok sogumus bu memedenhay allahım ya
arzu yöntemini anlamadım canım temizleme mendiliyle ne yapıyorsun
başlıklardan gitti gidiyor da satılıyor 50 şer alıyoz biz
her kullanımda da atmıyoruz bir kaç kez kullanıp atıyoruz
canım yuvarlak oluyoya yüz temizleme pamugu onu haznenin içi kadar kesiyorum yuvarlak sekilde 10 krsluk ebatı gibi koyuyorum içine 1 kere kullan at oluyo

anladım şekerim iyi taktikmiş
kız kvalidem iyidir hoştur da ben fenayım
çocuk benim sadece sanki torunları degiş çıt bile çıkarmalarına izin vermeyecem neredeyse
hep bildigimi okuyayım diyom yanlış biliyom ama engel de olmaıyom

kız bende fenayım napalım huyumuz bu anayız biz ana
hiç bişi dedirtmiyosun bana diyo

selam kızlar

geçmişe baktım ara ara sıpa durmadığı için yazamadım

karam geçmiş olsun cnm oğlun alerji olmuş

eliföykücüm oğluşun yürümeye başlamış ya hızlı çocuk çok canlar yakacak

valla emekleyenler vardı hatırlayaamadım kısayıca tüm bebeler maşallah

bende oğluşumu yıkayıp yatırıcam bu ara mızırdak ya :))) hep yanında olayım istiyor

aranızda siling kullanna varmı ben alıcam da bugün sipariş veriyim en azından 15,20 dakkalık hava aldırmaya çıkarım onunla

he bu arada güveç tarifini ben vermiştim

arzucum benim kaynanamda öyleydi yok sütün yetmiyor yok bilmemne yok kırkı çıkmadan tırnak kesilmez abo daha neler neler onu niye yapıyorlar kendileri büyütmek istiyor bizden bekliyorlarki onlara bişeyler soralım bizde sormayınca yapınca zorlarını gidiyor kendilerini kaileye almıyoruz gibi geliyor kıskanıyorlar .

benim kaynanam eltim demiş iste fatihe bakamadım 40 gün doğurun sizinkine bakıcam 40 gün annem kaldıda bana prensesler gibi baktı :)))))) çatladı:)))))

niye korktun anlamadım:44:benim oğlumda saçsız ama 1-2 ay önce sırf ana saçı temizlensin diye makasla temizlettik

bulamaçla yedir canım keyfe bırakmamalıymışız ama çok zorlamakta yok tabi

sen uzun giydir canım 22 derece den fazla oluyor kışın benim ev yinede uzun giydiriyorum

stresten hepiniz döküldünüz desene eşinde ne dert etmiş öyle kendine dişi hivdayı bunlar normal şeyler rahat olmalı hassas adam belli
mersi teyzoş
kız bu sebosa yaranılmıyor sebosu kadın çamaşırsuyuna basmış yinede yaranamamış

iyi olmuş canım gitmen en azından hastalıktan yapmadığını anladık

meme sadece açkenmi verilir bebek sıkıntılıyken stres olduysa biryeri acıdıysa korktuysa rahatlaması gereken tüm zamanlarda verilir bencede kv haklı yani lafımı söyleyip sonra öpüyorum seni

kv ye bak ya alem bunlar yapoşet olayına koptum

moon bizde kv olucaz canım bu kvleri sevsekmi ne yapsak gelinde bizi isemezse:18:

sanırım öyle istiyolar canım
benimde il 1 hafta annem yanımdaydı sonra 1 haftada kv geldi sonra hep ben baktım kızımla
ama hiç bişey istemedim sunu yapamam edemem diye kıskandıkları kesin

kv ye bak ya alem bunlar yapoşet olayına koptum

moon bizde kv olucaz canım bu kvleri sevsekmi ne yapsak gelinde bizi isemezse:18:
canım kv olucan ama herseye karısan kv lerden olma gelinlerde böyle söylemesin
ben hep iyilikten yanayım gerci bizim anlasamadıgımız bi konu yok yani birbirimize pek karısmadıgımzdan bi sorun yok cok sükür

bencede canım herkes yerini bilmeli ama bazen öyle olmuyor sen ne kadr iyi olursan ol karşı tarafa yaranamıyorsun
misal ben her zaman ilgi gösterdim saygı duydum ama o her lafı yüzüme baka baka söyledi arkadanda çok konuştu her gelinine öyle gerçi ama benim terbiyem böyle şeyleri kaldırmadığından mesafe koydum
bazende kv çok iyi oluyor geline yaranamıyorlar hayat işte

ewet herkes kendini bilmeli,ben anlamıyorum herkesin kendi hayatı degilmi ama ya
mesafe koymakla cok iyi etmişsin sadece bişeyler yasandıgındada degil herzaman bi mesafe sart bence ne gerek var mıc mıc iç içe olmaya
benimde bi tanıdıgım var öle kv iyi gelin kötü

strescim hürrem gittiya gecen hafta muhtesem yüzyıl yoktu
hürremsiz olucakmıs bundan sonra

Bana bu laflar dermişimfenayım ama kötündegilim

Stress her agladıgında meme verirsen çocukta aşırı emme ihtiyacı karşılandıgından
İlerleyen yıllarda bir sürü olumsuz alışkanlıgı var
Tırnak yeme sigara içme ve aşırı yemek yeme gibi
Azı çogu zarar ortası karar dur ben de öpeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…