- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
slm kızlar söyle bi temizlik yaptım geldim
bi gecmiş yapayım ben simdi
slm kızlar söyle bi temizlik yaptım geldim
bi gecmiş yapayım ben simdi
maşalllah kaana niye böbrek usgsi gerekliymiş bize bu konuda birşey söylemediler:44:
afiyet olsun umarım yer
slm canım bende oğlana kahvaltısını yaptırdım bakayım dedim.
canım bana kalça usg si çekildikten sonra sölemişti doktor ben önemsemedim herkezden istemiyorlar diye.buda isterseniz yaptırın dedi.
yedirdim canım yutmadığı yerde meyve suyuyla yutturdum.
merhabalar anneler
dün gecemiz güzeldi baya dinlendim çok şükür 2-3 kez uyandı sadece 1 kez emdi.
bugün sağlık ocağına götürdüm yinede aklıma takıldı.boğazlarında kulaklarında bişi yok dedi çok şükür.diş çıkarıyor normal dedi calgel diye bi jel verdi.dişinin baya bi kısmı çıkmış ama daha eten kurtulmamış hepsi.alttakiler gibi düz bi şekilde birden çıkmadı galiba ondan daha huysuz.
birde böbrek usg si çektirin dedi çişini rengini kokusunu faln sordu normal dedi ama isterseniz çektirin dedi.benim doktorda bi ara gelin çekelim demişti.bidahaki ay bi gideyim en iyisi aklımızda kalmasın.
oğlan geç yatınca 11 de kalktı sabah.daha şimdi kahvaltısını vericem omlet yaptım peynirli maydonızlu yanınada elma şeftali suyu yaptım.yediricem bakalım şidmi yemesse karıştırıp mikserden çekicem.napıcağı belli olmyoda bazen yiyor bazen öğürüyor.
kaç tane doktora gittik hiçbiri bahsetmedi.
çoçuklara yemek yedirmek çok zor bizimki yemek istemeyince ağzını kitlitliyor yada döne döne uzaklaşıyor
bende iyi bişeyler yazayım baribenim oğlum tembel değil teyzoşları
hem oturuyor hem emekliyorotururken diri değil bayağı oturur aslında istese ama aklı kuduruklukta olduğu için kendini arkaya atıp dönüyor tabi arkasına yastık koyuyorum
dün koymamıştım kafası tak diye yere yapıştı çok ağladıbayağıdırda komando gibi sürünürken bugün bikaç defa emekleme hareketi yaptı yani elleri ileri atıp bacağınıda ileri attı daha taze bi durum yarında devamı gelir inşallah:26: yanlız her yerde artık işim çok zor devamlı dipdibeyim oğluşla bugün yemek yapamadım düşünün
mattikacım 1 senede anca geliyolar ha bekleselermiş cocuk okula gidince gelselermiş:)iyi geceler kızlar.
elif maşallah kaana, yürümeye başlamışdarısı başımıza.
ahmet sürekli bi mızıklama durumunda nesi var anlayamadım. yemek yerken oynarken otururken her an.
eve taşınalı 1 sene oldu komşular gelcekmiş toplanıp, önceden yapılıp dolaba konulan tariflere ihtiyacım var:44:
biz bugün dr a gittik efe bahar nezlesi olmuş üşütme olsaymış bu kadar uzun sürmezmiş daha da agırlaşırmış
orasına burasına baktı
ve 2 ay boyunca efe hiç kilo almamış zayıflamıştı dedimanca geri eski kilosuna döndü
dedim yarım kase veriyorum istiyor vermiyorum fırçaladı beni niye vermiyorsun çocuk yemek istiyor da falan da filanda
boyu uzamış 75 cm olmuş
sebze çorbası içmiyor dedim 80.verişte alışan bebek var ver dediben 10. vazgeçmiştim
tam sana cevap verecekken eylül uyandı aldım geldim yanıma cevap bile yazamıyorum kesintisiz yawdergi bakıyordum oğlan elimden kaptı al dedim madem oyna oynuyordu güzelce küçük küçük parçalıyırdu.sonra bi baktım ağzında bişey geveliyor.ağzına atmış sıpa onu çiğniyor.çıkardım hemen aldım elindende kağıtları.nasıl akıl edemedim acaba onuda yemeye çalışacağını
ben oğlanın altını değiştireyim uyutmaya çalışayım iyice mızırdanıyor sizde çıkarsınız o ara çıkmazsanız gelirim kızlar
şimdiden iyi geceler herkeze yavrular güzelce uyurda annelerinide uyuturlar inşallah
ha şimdi aklıama geldi benim oğlan bugün kendini yürütecinden aşağı attı
Allahtan canı yanmadı hiçte ağlamadı.elinden oyuncağını düşürmüş onu almaya çalışmış
ay canım o ne güzel filmdir biz esimle film izlemeyi cok severiz(severdik:)koleksiyonumuz var cok düşündürücü bir film ama cözmek zorbu arada sabahlayacak olan varsa star tv de zindan adası diye film var çok güzel bi film daha önce izlemiştim
hiç bulanmıyo sekerim günde 5 defa cektiğimde oluyo du bugün 1 kere cektim onun ucu dayanmıyo yedekleri bende yüz temizleme pamugunu yuvarlak kestim tek kullanımlık iyi oluyo bide sterimnar diye okyanus suyu var spreyli tavsiye ederimTavsiye ederim otri bebe bizim hayatımızı kurtarıyor
Buruno sıkıyoz sonra çek babam çek buaralar burunoya gerek yok tabi bayagı sulu mideniz mi bulandı yoksa sorryy
ankaradada salı canımSizin orda kuaförlerin tatil günü var mı burda salı günleri
Hepsi kapatır salı sallanır yani ee ben çarş okula gidecem fön ne zaman çektircem
Bugün çektirdim ama kirlencek bozulcak poff
canım güvec tarifini moon vermişti ben yaptım harika oldu etleri ben az suyu cekene kadar kavurdum amagünaydın kızlarrr hoşgeldin diyen bütün arkadaşlar çok sağolun btün anneler gibi bende çok uykusuzum soruma cevap verdiğiniz için de sağolun bu ek gıda işi çok zor hergün ne vereceğim emekleyen adım atan bebekler vermış onlara da maşallah geçen eliföyküydü sanırım güveç tarifi vrmişti onu yapacağım bugün bakalım nasıl olacak
balkon esmedimi canım ya bizimki 2 gündür esiyodu bide yüksek cıkarmadım bilegünaydın demeyi unutmuşumm
güne 6.30 da başlayınca tabi
balkona çıkardım küveti güneşin altında yıkadım uyuyo şimdi ahmet. biraz uyur da dinlenir inş.
kahvaltıda da yemiyo 2 gündür kendisi yicekmiştatlı olursa verince de yiyo. kahvaltıda salatalık kemirdi yumurtayı önüne koydum ağzına götüremedi tabi bikaç kırıntı. diyete girdi yavru
sekoscum gecmiş olsun canım uykusuzluk hepimizin bünyesini sartı walla uyusak 3 gün uyuruz heralde:)benim koca kız uyanınca kacıyo misafir odaasına wallagünaydınnnn gününüz aydın olsun
geçmiş olsun diyen arkilere teş ederim.
aceleyle yazayım kızım uyanmadan , bu yüzden geçmiş yapamadım , neler konuşuldu bilmiyorum
gittik eşim için tahmin ettiğimiz gibiymiş gerilim baş ağrısı: yorgunluk uykusuzluk stres dedi
streslimisin dedi dr kızı gösterdik diş dedik
adama diyom git küçük oda da uyu gece rahat rahat, yok diyo aklım sizde kalır
allahtan kızım bugün 2,5 saatte bir kalktı da biraz uyuabildim , yataktan da sessiz kalktım
amma yine ağrıyor diyooo, aşkımmmm yaaa bizi düşünmekten kendisine bakamıyorr.
ben de gitmedim cildiye yomuş, zaten krem kullanıyorum geçiyor, başka bir yerden kızarıklık oluyor bilmiyorum egzemı mı değil mi, aile hekimi stresten demişti
dşündüm de 15 tatilde çook gerilmiştim ozman çıkmıştı, şimdi de ne zman streslensem hemen bahane arıyor
hivvda bi büyüseyi de yaaaaa anasıyla babası çürümedennn
biz de durumlar bböyle
hııı evde uzun kollu giydirmekte haklıyım ya kızlar çok düşündüm kısa kolluyla ben üüşüyorum
kızım da üşür, 25 dereceyi tahmini demiştim bugün baktım sabah 22 derece diyor termometre
o da sabah güneşi vuruyordu ve termometre en sıcak odamızda, kışın o odadaydık
şimdi salona geçtik, buraya getirsem daha da iner güneş görmüyor bu oda
ama aşağı indirdiğimdde kısa kol giydirmeye karar verdik
ne yazdımm yaaa
son nott regll oldumm aylar sonnunda
biraz fazla yazarak zamanınızı aldım kusura bakmayın kızlar
iyi olmus ikinizde uyumussunuz canım cocuga nazar degdiriyosun sen su kadar uyudu falan diyemerhabalar anneler
bugün sağlık ocağına götürdüm yinede aklıma takıldı.boğazlarında kulaklarında bişi yok dedi çok şükür.diş çıkarıyor normal dedi calgel diye bi jel verdi.dişinin baya bi kısmı çıkmış ama daha eten kurtulmamış hepsi.alttakiler gibi düz bi şekilde birden çıkmadı galiba ondan daha huysuz.
birde böbrek usg si çektirin dedi çişini rengini kokusunu faln sordu normal dedi ama isterseniz çektirin dedi.benim doktorda bi ara gelin çekelim demişti.bidahaki ay bi gideyim en iyisi aklımızda kalmasın.
oğlan geç yatınca 11 de kalktı sabah.daha şimdi kahvaltısını vericem omlet yaptım peynirli maydonızlu yanınada elma şeftali suyu yaptım.yediricem bakalım şidmi yemesse karıştırıp mikserden çekicem.napıcağı belli olmyoda bazen yiyor bazen öğürüyor.
ewet canım 1 saat sürdü cocuk oluncaslm canım geçmiş yapmakta zor iş ama bende hep yapıyorum
öp kokla doya doya fufada işe baslıcaktı bugün sanırımefe uyuyor
yarın işe başlama psikolojisiyle günümüzü dolu dolu geçiriyorum
öpüp kokluyorum devamlı
uyanınca bahçeye çıkaracam arabasında gezdirecem
strese girmemeye çalışıyorum kvalidem bakacak haftanın üç günü 9 ay oldu neredeyse falan diye
ama işte yine de kısa da olsa ayrılık
bir de kvalidem bildigini okur mu diye endişem de var:26:
şimdiye kadar hiç olmadı sıcak soguk davası ve meme ver demesi dışında her aglamasında susturucu niyetine
meme ver diyor kadın
canım yuvarlak oluyoya yüz temizleme pamugu onu haznenin içi kadar kesiyorum yuvarlak sekilde 10 krsluk ebatı gibi koyuyorum içine 1 kere kullan at oluyoarzu yöntemini anlamadım canım temizleme mendiliyle ne yapıyorsun
başlıklardan gitti gidiyor da satılıyor 50 şer alıyoz biz
her kullanımda da atmıyoruz bir kaç kez kullanıp atıyoruz
öp kokla doya doya fufada işe baslıcaktı bugün sanırım
olsun yine iyidir bakıcıdan anneanne veya babaane ama o emme maceralrımızı anlatamam ya
ilk zamanlar basladı sütün yetmiyo heralde demeye sütümün yettiğini anlayınca yaramıyo sütün demeye oda yarayınca sustu sonra eylül baska biri varken emmiyo yanımda emziriyorum basladı posetten bişi cıkarmaya oda döndü ona bakıyo yok yok sogumus bu memedenhay allahım ya
canım yuvarlak oluyoya yüz temizleme pamugu onu haznenin içi kadar kesiyorum yuvarlak sekilde 10 krsluk ebatı gibi koyuyorum içine 1 kere kullan at oluyo
kız bende fenayım napalım huyumuz bu anayız biz anaanladım şekerim iyi taktikmiş
kız kvalidem iyidir hoştur da ben fenayım
çocuk benim sadece sanki torunları degiş çıt bile çıkarmalarına izin vermeyecem neredeyse
hep bildigimi okuyayım diyom yanlış biliyom ama engel de olmaıyom
niye korktun anlamadım:44:benim oğlumda saçsız ama 1-2 ay önce sırf ana saçı temizlensin diye makasla temizlettikkızlar merhaba beni uyku tutmadı 8 aylık oğlumun saçları çok uzundu emerken terliyordu uyuyup uyandığında terlemiş bir şekilde kalkıyor sürekli saçlarını çekiyordu bende bugün oğlumun saçlarını 3 numara kestirdim içime dert oldu bebeğinin saçını kesen varmı korkuyorum bir zararı olurmu acaba....
bulamaçla yedir canım keyfe bırakmamalıymışız ama çok zorlamakta yok tabigünaydın demeyi unutmuşumm
güne 6.30 da başlayınca tabi
balkona çıkardım küveti güneşin altında yıkadım uyuyo şimdi ahmet. biraz uyur da dinlenir inş.
kahvaltıda da yemiyo 2 gündür kendisi yicekmiştatlı olursa verince de yiyo. kahvaltıda salatalık kemirdi yumurtayı önüne koydum ağzına götüremedi tabi bikaç kırıntı. diyete girdi yavru
sen uzun giydir canım 22 derece den fazla oluyor kışın benim ev yinede uzun giydiriyorumgünaydınnnn gününüz aydın olsun
geçmiş olsun diyen arkilere teş ederim.
aceleyle yazayım kızım uyanmadan , bu yüzden geçmiş yapamadım , neler konuşuldu bilmiyorum
gittik eşim için tahmin ettiğimiz gibiymiş gerilim baş ağrısı: yorgunluk uykusuzluk stres dedi
streslimisin dedi dr kızı gösterdik diş dedik
adama diyom git küçük oda da uyu gece rahat rahat, yok diyo aklım sizde kalır
allahtan kızım bugün 2,5 saatte bir kalktı da biraz uyuabildim , yataktan da sessiz kalktım
amma yine ağrıyor diyooo, aşkımmmm yaaa bizi düşünmekten kendisine bakamıyorr.
ben de gitmedim cildiye yomuş, zaten krem kullanıyorum geçiyor, başka bir yerden kızarıklık oluyor bilmiyorum egzemı mı değil mi, aile hekimi stresten demişti
dşündüm de 15 tatilde çook gerilmiştim ozman çıkmıştı, şimdi de ne zman streslensem hemen bahane arıyor
hivvda bi büyüseyi de yaaaaa anasıyla babası çürümedennn
biz de durumlar bböyle
hııı evde uzun kollu giydirmekte haklıyım ya kızlar çok düşündüm kısa kolluyla ben üüşüyorum
kızım da üşür, 25 dereceyi tahmini demiştim bugün baktım sabah 22 derece diyor termometre
o da sabah güneşi vuruyordu ve termometre en sıcak odamızda, kışın o odadaydık
şimdi salona geçtik, buraya getirsem daha da iner güneş görmüyor bu oda
ama aşağı indirdiğimdde kısa kol giydirmeye karar verdik
ne yazdımm yaaa
son nott regll oldumm aylar sonnunda
biraz fazla yazarak zamanınızı aldım kusura bakmayın kızlar
mersi teyzoşherkese selam hızlı bir geçmiş yaptım
efe bahar nezlesiymiş geçmiş olsun.
seboş yardımcını kovmuşsun hayırlısı olsun senin içinçok titizdi halbuki seni çamaşırsuyuna basmıştı.
kıvancın sünneti yaklaşıyormuş inşallah hayırlısıyla atlatırsınız darısı başımıza.
bayanstres ahmet emekliyormuş maşallah
iyi olmuş canım gitmen en azından hastalıktan yapmadığını anladıkmerhabalar anneler
meme sadece açkenmi verilirefe uyuyor
yarın işe başlama psikolojisiyle günümüzü dolu dolu geçiriyorum
öpüp kokluyorum devamlı
uyanınca bahçeye çıkaracam arabasında gezdirecem
strese girmemeye çalışıyorum kvalidem bakacak haftanın üç günü 9 ay oldu neredeyse falan diye
ama işte yine de kısa da olsa ayrılık
bir de kvalidem bildigini okur mu diye endişem de var:26:
şimdiye kadar hiç olmadı sıcak soguk davası ve meme ver demesi dışında her aglamasında susturucu niyetine
meme ver diyor kadın
kv ye bak ya alem bunlar yaöp kokla doya doya fufada işe baslıcaktı bugün sanırım
olsun yine iyidir bakıcıdan anneanne veya babaane ama o emme maceralrımızı anlatamam ya
ilk zamanlar basladı sütün yetmiyo heralde demeye sütümün yettiğini anlayınca yaramıyo sütün demeye oda yarayınca sustu sonra eylül baska biri varken emmiyo yanımda emziriyorum basladı posetten bişi cıkarmaya oda döndü ona bakıyo yok yok sogumus bu memedenhay allahım ya
canım yuvarlak oluyoya yüz temizleme pamugu onu haznenin içi kadar kesiyorum yuvarlak sekilde 10 krsluk ebatı gibi koyuyorum içine 1 kere kullan at oluyo
moon bizde kv olucaz canım bu kvleri sevsekmi ne yapsakarzucum benim kaynanamda öyleydi yok sütün yetmiyor yok bilmemne yok kırkı çıkmadan tırnak kesilmez abo daha neler neler onu niye yapıyorlar kendileri büyütmek istiyor bizden bekliyorlarki onlara bişeyler soralım bizde sormayınca yapınca zorlarını gidiyor kendilerini kaileye almıyoruz gibi geliyor kıskanıyorlar .
benim kaynanam eltim demiş iste fatihe bakamadım 40 gün doğurun sizinkine bakıcam 40 gün annem kaldıda bana prensesler gibi baktı :)))))) çatladı:)))))
sanırım öyle istiyolar canımarzucum benim kaynanamda öyleydi yok sütün yetmiyor yok bilmemne yok kırkı çıkmadan tırnak kesilmez abo daha neler neler onu niye yapıyorlar kendileri büyütmek istiyor bizden bekliyorlarki onlara bişeyler soralım bizde sormayınca yapınca zorlarını gidiyor kendilerini kaileye almıyoruz gibi geliyor kıskanıyorlar .
benim kaynanam eltim demiş iste fatihe bakamadım 40 gün doğurun sizinkine bakıcam 40 gün annem kaldıda bana prensesler gibi baktı :)))))) çatladı:)))))
canım kv olucan ama herseye karısan kv lerden olma gelinlerde böyle söylemesinkv ye bak ya alem bunlar yapoşet olayına koptum
moon bizde kv olucaz canım bu kvleri sevsekmi ne yapsakgelinde bizi isemezse:18:
bencede canım herkes yerini bilmeli ama bazen öyle olmuyor sen ne kadr iyi olursan ol karşı tarafa yaranamıyorsunsanırım öyle istiyolar canım
benimde il 1 hafta annem yanımdaydı sonra 1 haftada kv geldi sonra hep ben baktım kızımla
ama hiç bişey istemedim sunu yapamam edemem diye kıskandıkları kesin
canım kv olucan ama herseye karısan kv lerden olma gelinlerde böyle söylemesin
ben hep iyilikten yanayım gerci bizim anlasamadıgımız bi konu yok yani birbirimize pek karısmadıgımzdan bi sorun yok cok sükür
ewet herkes kendini bilmeli,ben anlamıyorum herkesin kendi hayatı degilmi ama yabencede canım herkes yerini bilmeli ama bazen öyle olmuyor sen ne kadr iyi olursan ol karşı tarafa yaranamıyorsun
misal ben her zaman ilgi gösterdim saygı duydum ama o her lafı yüzüme baka baka söyledi arkadanda çok konuştu her gelinine öyle gerçi ama benim terbiyem böyle şeyleri kaldırmadığından mesafe koydum
bazende kv çok iyi oluyor geline yaranamıyorlar hayat işte
bencede canım herkes yerini bilmeli ama bazen öyle olmuyor sen ne kadr iyi olursan ol karşı tarafa yaranamıyorsun
misal ben her zaman ilgi gösterdim saygı duydum ama o her lafı yüzüme baka baka söyledi arkadanda çok konuştu her gelinine öyle gerçi ama benim terbiyem böyle şeyleri kaldırmadığından mesafe koydum
bazende kv çok iyi oluyor geline yaranamıyorlar hayat işte
ewet herkes kendini bilmeli,ben anlamıyorum herkesin kendi hayatı degilmi ama ya
mesafe koymakla cok iyi etmişsin sadece bişeyler yasandıgındada degil herzaman bi mesafe sart bence ne gerek var mıc mıc iç içe olmaya
benimde bi tanıdıgım var öle kv iyi gelin kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?