niye korktun anlamadım:44:benim oğlumda saçsız ama 1-2 ay önce sırf ana saçı temizlensin diye makasla temizlettik
bulamaçla yedir canım keyfe bırakmamalıymışız ama çok zorlamakta yok tabi
sen uzun giydir canım 22 derece den fazla oluyor kışın benim ev yinede uzun giydiriyorum
stresten hepiniz döküldünüz desene eşinde ne dert etmiş öyle kendine dişi hivdayı bunlar normal şeyler rahat olmalı hassas adam belli
mersi teyzoş
kız bu sebosa yaranılmıyor sebosu kadın çamaşırsuyuna basmış yinede yaranamamış
iyi olmuş canım gitmen en azından hastalıktan yapmadığını anladık
meme sadece açkenmi verilirbebek sıkıntılıyken stres olduysa biryeri acıdıysa korktuysa rahatlaması gereken tüm zamanlarda verilir bencede kv haklı yani lafımı söyleyip sonra öpüyorum seni
kv ye bak ya alem bunlar yapoşet olayına koptum
moon bizde kv olucaz canım bu kvleri sevsekmi ne yapsakgelinde bizi isemezse:18:
anam benim k.annenin yaptığını başka birine yapsa yüzüne bakmaz ben gene iyi gelinimki ararım giderim elim boş gitmem .ben gelinime onun yaptığını yaparsam gelmesin zatenama yapmam oğlumun hatırna bazı şeyleri görmezden gelirim sonuçta büyük benim ona örnek olmam lazım.
en basitinden ben emziriyorum ne şartlarda allaha şükür sütüm geliyor ki iltahaplı romatizma var bendestres sinir oldumu atak yapıyor inadına gelip diyordu sütün yok bilmemne yok ki 6 ay sırf anne sütü verdim daha bir ton şey anlat anlat bizmez 6.ayda romatizmamı atak yaptırdı dedik senin oğlunun dizlerinde kuvvet yok yürümüyor bununla olan bebekler yürüyor:26: 2 gün ağla ağla çatladım sonuç şimdi hap kullanmaya başladım allah şükür emziriyorum gittiği yere kadar emziricem ama iyi niyetli değil yani art niyet arıyorum mesafa başından beri koydum cnm koymasam bizden çıkmazdı şimdi 2-3 haftada bir ancak görüşürüz eşimde destek bana allaha şükür ben sevmeye çalıştım ama olmuyor ya gerçekten çok denedim ummadığım anda sokuveriyor
vaov eline sağlık marjim bende isterem:))))))))
hürremsiz sülüman olmaz kesin kızı getirtirler parası azmış ondan tripal enfeksiyon olmuşstrescim hürrem gittiya gecen hafta muhtesem yüzyıl yoktu
hürremsiz olucakmıs bundan sonra
sen çok seviyosun bacım ne fenaığıBana bu laflar dermişimfenayım ama kötündegilim
hadi ya yeni duyuyorum eee ne olacak şimdiStress her agladıgında meme verirsen çocukta aşırı emme ihtiyacı karşılandıgından
İlerleyen yıllarda bir sürü olumsuz alışkanlıgı var
Tırnak yeme sigara içme ve aşırı yemek yeme gibi
Azı çogu zarar ortası karar dur ben de öpeyim
ben bugüne kadar kvnin söylediklerini buraya yazsam topik banlanır sade ben değilanam benim k.annenin yaptığını başka birine yapsa yüzüne bakmaz ben gene iyi gelinimki ararım giderim elim boş gitmem .ben gelinime onun yaptığını yaparsam gelmesin zatenama yapmam oğlumun hatırna bazı şeyleri görmezden gelirim sonuçta büyük benim ona örnek olmam lazım.
en basitinden ben emziriyorum ne şartlarda allaha şükür sütüm geliyor ki iltahaplı romatizma var bendestres sinir oldumu atak yapıyor inadına gelip diyordu sütün yok bilmemne yok ki 6 ay sırf anne sütü verdim daha bir ton şey anlat anlat bizmez 6.ayda romatizmamı atak yaptırdı dedik senin oğlunun dizlerinde kuvvet yok yürümüyor bununla olan bebekler yürüyor:26: 2 gün ağla ağla çatladım sonuç şimdi hap kullanmaya başladım allah şükür emziriyorum gittiği yere kadar emziricem ama iyi niyetli değil yani art niyet arıyorum mesafa başından beri koydum cnm koymasam bizden çıkmazdı şimdi 2-3 haftada bir ancak görüşürüz eşimde destek bana allaha şükür ben sevmeye çalıştım ama olmuyor ya gerçekten çok denedim ummadığım anda sokuveriyor
Eki Görüntüle 723138 Eki Görüntüle 723137
bu akşam izmir köfte yaptım buyrun gelin kızlar
bu fırınlanmamış hali şuan fırında pişiyor mis oldu
iyi olursa gelin iyi oluruz yok illa seni istemiyoruz dersede boynumuzu büker otururuzhaklısın canım karşımızdakiler iyi olsa bizde sever sayarız elbet ama bazı insanlar herşeyin en kötüsünü hak ediyor.
bende bana yaşattıkları huzursuzluklara rağmen saygımı korumaya devam ediyorum ama yinede yaranılmıyor.
kendime söz verdim iyi kayınvalide olucam
ben şimdi gördüm marji senin mesajı a.sslm stresgörmüşken selam vereyim
eşim geldi ben kaçayım görüşürüz kızlar
ah canım bir söyledik bin ah işittik saka bi yana bu kv lerden cok cekenler var iyiki siz 2 3 haftada görüşüyormussunuz ne kadar uzak o kadar iyianam benim k.annenin yaptığını başka birine yapsa yüzüne bakmaz ben gene iyi gelinimki ararım giderim elim boş gitmem .ben gelinime onun yaptığını yaparsam gelmesin zatenama yapmam oğlumun hatırna bazı şeyleri görmezden gelirim sonuçta büyük benim ona örnek olmam lazım.
marji cok güzel görünüyor afiyet olsun tatlımEki Görüntüle 723138 Eki Görüntüle 723137
bu akşam izmir köfte yaptım buyrun gelin kızlar
bu fırınlanmamış hali şuan fırında pişiyor mis oldu
gelmeyebilirmiş cnm zaten 2 hafta sonra bitiyomus yaslandırıcaklarmıs hürremi baskası oynucakmıs cengiz semercioğlu yazmıs onu okumustumhürremsiz sülüman olmaz kesin kızı getirtirler parası azmış ondan tripal enfeksiyon olmuş
sen çok seviyosun bacım ne fenaığı
hadi ya yeni duyuyorum eee ne olacak şimdi
ben bugüne kadar kvnin söylediklerini buraya yazsam topik banlanır sade ben değilbende hep aman yaşlı boşver deim ama artık sabrım bitti demek çekemiyorum o laf sokmaları kötü sözleri
kız marji o ne öyle beçok güzel görünüyor afiyet olsun
canım bende aynı duyguları yaşamıştım merak etme bikaç güne alışırsın.onu düşünerek yapmışsın sonuçta.benim şimdi hoşuma bşile gidiyor kısa saçlı hali.herkez bu halini çok yakıştırdı.zaten hemencecik uzuyor 1 ay falan oldu sanırım çok hızlı uzadı.benimkini bide 0 a vurmuşlar sanırım baya dazlaktı.fotolara bakabilirsin.
canım bende aynı duyguları yaşamıştım merak etme bikaç güne alışırsın.onu düşünerek yapmışsın sonuçta.benim şimdi hoşuma bşile gidiyor kısa saçlı hali.herkez bu halini çok yakıştırdı.zaten hemencecik uzuyor 1 ay falan oldu sanırım çok hızlı uzadı.benimkini bide 0 a vurmuşlar sanırım baya dazlaktı.fotolara bakabilirsin.
çok teşekkür ederim içim rahatladı....
eve taşınalı 1 sene oldu hoşgeldine gelcekler, bebek görmeye de seneye artıkmattikacım 1 senede anca geliyolar ha bekleselermiş cocuk okula gidince gelselermiş:)
canım herseyi koyabilirsin buzluga buzdolabı posetlerne koy ama hiç hava almasın donu cözüldükten sonra 2 dk fırına at ısınınca yeni yapılmıs gibi oluyo
balkon esmedimi canım ya bizimki 2 gündür esiyodu bide yüksek cıkarmadım bile
neyse sıhhatle olsun ahmete mısıl mısıl uyusun
sekoscum gecmiş olsun canım uykusuzluk hepimizin bünyesini sartı walla uyusak 3 gün uyuruz heralde:)benim koca kız uyanınca kacıyo misafir odaasına walla
güvendiğin biri bakıcak şanslısın. ben kv nin bakmasını istemezdim ama bakıcı işi de karışık.efe uyuyor
yarın işe başlama psikolojisiyle günümüzü dolu dolu geçiriyorum
öpüp kokluyorum devamlı
uyanınca bahçeye çıkaracam arabasında gezdirecem
strese girmemeye çalışıyorum kvalidem bakacak haftanın üç günü 9 ay oldu neredeyse falan diye
ama işte yine de kısa da olsa ayrılık
bir de kvalidem bildigini okur mu diye endişem de var:26:
şimdiye kadar hiç olmadı sıcak soguk davası ve meme ver demesi dışında her aglamasında susturucu niyetine
meme ver diyor kadın
otribebenin uçlarını yıkıyorum sıcak suyla ve kürdanla. süngerini de ucunu da.arzu yöntemini anlamadım canım temizleme mendiliyle ne yapıyorsun
başlıklardan gitti gidiyor da satılıyor 50 şer alıyoz biz
her kullanımda da atmıyoruz bir kaç kez kullanıp atıyoruz
ben de kanguru almayı düşünüyorum. var mı alan kullanan. yazın gezicez gibi bebek arabasıyla olmuyo.selam kızlar
geçmişe baktım ara ara sıpa durmadığı için yazamadım
karam geçmiş olsun cnm oğlun alerji olmuş
eliföykücüm oğluşun yürümeye başlamış ya hızlı çocuk çok canlar yakacak
valla emekleyenler vardı hatırlayaamadım kısayıca tüm bebeler maşallah
bende oğluşumu yıkayıp yatırıcam bu ara mızırdak ya :))) hep yanında olayım istiyor
aranızda siling kullanna varmı ben alıcam da bugün sipariş veriyim en azından 15,20 dakkalık hava aldırmaya çıkarım onunla
he bu arada güveç tarifini ben vermiştim
bulamaç hiç yemiyo tükürüyo. yoğurt ve muz yiyo. bir de kendisi ne kemirebilirse:26:bulamaçla yedir canım keyfe bırakmamalıymışız ama çok zorlamakta yok tabi
moon bizde kv olucaz canım bu kvleri sevsekmi ne yapsakgelinde bizi isemezse:18:
mrb hanimlarrr size dun internetim bir haftaya kadar baglancak dedim bir baktimm dun geldiiihvalar cok soguktu dune kadar yaz hic gelemeyecek sandim bugun bir kalktim hava mis gibi sicacik firsat bu firsat sogmadan disariya attik kendimizi parka gittikk eylülle salincaga bindirdim bir sevdi indiremedim salincagi tutuyor pisss zorla indirince agladiii oynamak istiyor hanfendii bahce icin salincak almistik havalar iyi ken kuralim da salansin cadii cok fena oldu bir laf atiyor bir simariyorr top oynuyoruz oyle evin icinde sizlerdede keyfler yerindedir insaallah ben eylulu bir uyutim sonra tekraqr ugrarim
selam canım. sokak çocuğu oldular bunlar iyice
mrb hanimlarrr size dun internetim bir haftaya kadar baglancak dedim bir baktimm dun geldiiihvalar cok soguktu dune kadar yaz hic gelemeyecek sandim bugun bir kalktim hava mis gibi sicacik firsat bu firsat sogmadan disariya attik kendimizi parka gittikk eylülle salincaga bindirdim bir sevdi indiremedim salincagi tutuyor pisss zorla indirince agladiii oynamak istiyor hanfendii bahce icin salincak almistik havalar iyi ken kuralim da salansin cadii cok fena oldu bir laf atiyor bir simariyorr top oynuyoruz oyle evin icinde sizlerdede keyfler yerindedir insaallah ben eylulu bir uyutim sonra tekraqr ugrarim
slm canım iyi havaları değerlendirmek gerek yavrucaklar evde sıkılıyor bizimkide bir çoçuk sesi duysun heyecan yapıyor yanlarına gitmek istiyor oyundanda anlıyorlar artık büyüdü kuzular.
herkese iyi geceler kızlar bugün buralar sessizmiş pek uğrayan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?