2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anam benim k.annenin yaptığını başka birine yapsa yüzüne bakmaz ben gene iyi gelinimki ararım giderim elim boş gitmem .ben gelinime onun yaptığını yaparsam gelmesin zatenama yapmam oğlumun hatırna bazı şeyleri görmezden gelirimsonuçta büyük benim ona örnek olmam lazım.
en basitinden ben emziriyorum ne şartlarda allaha şükür sütüm geliyor ki iltahaplı romatizma var bendestres sinir oldumu atak yapıyor inadına gelip diyordu sütün yok bilmemne yok ki 6 ay sırf anne sütü verdim daha bir ton şey anlat anlat bizmez 6.ayda romatizmamı atak yaptırdı dedik senin oğlunun dizlerinde kuvvet yok yürümüyor bununla olan bebekler yürüyor:26: 2 gün ağla ağla çatladım sonuç şimdi hap kullanmaya başladım allah şükür emziriyorum gittiği yere kadar emziricem ama iyi niyetli değil yani art niyet arıyorum mesafa başından beri koydum cnm koymasam bizden çıkmazdı şimdi 2-3 haftada bir ancak görüşürüz eşimde destek bana allaha şükür ben sevmeye çalıştım ama olmuyor ya gerçekten çok denedim ummadığım anda sokuveriyor

bu akşam izmir köfte yaptım buyrun gelin kızlar
bu fırınlanmamış hali şuan fırında pişiyor mis oldu

vaov eline sağlık marjim bende isterem:))))))))

haklısın canım karşımızdakiler iyi olsa bizde sever sayarız elbet ama bazı insanlar herşeyin en kötüsünü hak ediyor.
bende bana yaşattıkları huzursuzluklara rağmen saygımı korumaya devam ediyorum ama yinede yaranılmıyor.
kendime söz verdim iyi kayınvalide olucam

slm stresgörmüşken selam vereyim
eşim geldi ben kaçayım görüşürüz kızlar

strescim hürrem gittiya gecen hafta muhtesem yüzyıl yoktu
hürremsiz olucakmıs bundan sonra
hürremsiz sülüman olmaz kesin kızı getirtirler parası azmış ondan tripal enfeksiyon olmuş

Bana bu laflar dermişimfenayım ama kötündegilim
sen çok seviyosun bacım ne fenaığı

hadi ya yeni duyuyorum eee ne olacak şimdi

ben bugüne kadar kvnin söylediklerini buraya yazsam topik banlanır sade ben değil bende hep aman yaşlı boşver deim ama artık sabrım bitti demek çekemiyorum o laf sokmaları kötü sözleri
Eki Görüntüle 723138 Eki Görüntüle 723137

kız marji o ne öyle be çok güzel görünüyor afiyet olsun

iyi olursa gelin iyi oluruz yok illa seni istemiyoruz dersede boynumuzu büker otururuz

slm stresgörmüşken selam vereyim
eşim geldi ben kaçayım görüşürüz kızlar
ben şimdi gördüm marji senin mesajı a.s
benimkide gelmek üzere bende kaçtım görüşürüz canım:13:

ah canım bir söyledik bin ah işittik saka bi yana bu kv lerden cok cekenler var iyiki siz 2 3 haftada görüşüyormussunuz ne kadar uzak o kadar iyi

Eki Görüntüle 723138 Eki Görüntüle 723137

marji cok güzel görünüyor afiyet olsun tatlım

gelmeyebilirmiş cnm zaten 2 hafta sonra bitiyomus yaslandırıcaklarmıs hürremi baskası oynucakmıs cengiz semercioğlu yazmıs onu okumustum

size bi link vereyim okuyun kızlar kopuyo insan gülmekten

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/551992-cok-bilmis-bebek-duayenleri.html

eve taşınalı 1 sene oldu hoşgeldine gelcekler, bebek görmeye de seneye artık
balkon hafif esiyodu hızlı yıkadım. esmese oynatıcaktım baya.

güvendiğin biri bakıcak şanslısın. ben kv nin bakmasını istemezdim ama bakıcı işi de karışık.

arzu yöntemini anlamadım canım temizleme mendiliyle ne yapıyorsun
başlıklardan gitti gidiyor da satılıyor 50 şer alıyoz biz
her kullanımda da atmıyoruz bir kaç kez kullanıp atıyoruz
otribebenin uçlarını yıkıyorum sıcak suyla ve kürdanla. süngerini de ucunu da.

ben de kanguru almayı düşünüyorum. var mı alan kullanan. yazın gezicez gibi bebek arabasıyla olmuyo.
bugün pazara gittim araba sığmadı hiç bi yere

bulamaçla yedir canım keyfe bırakmamalıymışız ama çok zorlamakta yok tabi

moon bizde kv olucaz canım bu kvleri sevsekmi ne yapsak gelinde bizi isemezse:18:
bulamaç hiç yemiyo tükürüyo. yoğurt ve muz yiyo. bir de kendisi ne kemirebilirse:26:
içi dışı bir olunca karşındaki insansa sevilirsin bence. benim kv iyidir ama hesapcı imacıdır. içim şişiyo aslında ne dediğini anlıcam diye

elifoyku uyuyo dediğin gün uyumuyo kaan. ahmet de güzel yiyo dedim yemez oldu. kendi nazarımız değiyo çocuklara

herkes nerde bu akşam

mrb hanimlarrr size dun internetim bir haftaya kadar baglancak dedim bir baktimm dun geldiii hvalar cok soguktu dune kadar yaz hic gelemeyecek sandim bugun bir kalktim hava mis gibi sicacik firsat bu firsat sogmadan disariya attik kendimizi parka gittikk eylülle salincaga bindirdim bir sevdi indiremedim salincagi tutuyor pisss zorla indirince agladiii oynamak istiyor hanfendii bahce icin salincak almistik havalar iyi ken kuralim da salansin cadii cok fena oldu bir laf atiyor bir simariyorr top oynuyoruz oyle evin icinde sizlerdede keyfler yerindedir insaallah ben eylulu bir uyutim sonra tekraqr ugrarim

selam canım. sokak çocuğu oldular bunlar iyice

selam canım. sokak çocuğu oldular bunlar iyice

evet oyle oldular canim kanguruyu sormusun ustte ben almistim hava alaninda kulanim diye yolculukta bir ozaman kullandim sonrada 2 defa daha kullandiysam kanguru sling kadar saglikli degilmis oyle bir yazi okumustum kurbaga seklini veya m seklini almasi gerekiyormus bacaklar o seklide slingde aliyormus kanguruda baski olusuyormus kalcalarina nekadar dogru bilmiyorum hoss slingde aldim kullanmadimm gerci onunda cesitleri var benimki kendin bagladiklarindan kullanamadimm oylelikle dolabi bekliyorlar birde omuzlarim cok agriyor onlarda omuza baski yapinca hic olmadiii tabiki alicagin marka kulanacagin urun cok onemli bu konuda istersen biraz daha arastirr

slm canım iyi havaları değerlendirmek gerek yavrucaklar evde sıkılıyor bizimkide bir çoçuk sesi duysun heyecan yapıyor yanlarına gitmek istiyor oyundanda anlıyorlar artık büyüdü kuzular.

slm canım iyi havaları değerlendirmek gerek yavrucaklar evde sıkılıyor bizimkide bir çoçuk sesi duysun heyecan yapıyor yanlarına gitmek istiyor oyundanda anlıyorlar artık büyüdü kuzular.

herkese iyi geceler kızlar bugün buralar sessizmiş pek uğrayan yok.

evet canim oyle biz bile sıkılıyoruz kaldiki bebisler
bugun kimsecikler yok gercekten normalde bu saatlerde herkez burda olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…