- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
evet canim oyle biz bile sıkılıyoruz kaldiki bebisler
bugun kimsecikler yok gercekten normalde bu saatlerde herkez burda olurdu
eve taşınalı 1 sene oldu hoşgeldine gelcekler, bebek görmeye de seneye artık
balkon hafif esiyodu hızlı yıkadım. esmese oynatıcaktım baya.
güvendiğin biri bakıcak şanslısın. ben kv nin bakmasını istemezdim ama bakıcı işi de karışık.
otribebenin uçlarını yıkıyorum sıcak suyla ve kürdanla. süngerini de ucunu da.
ben de kanguru almayı düşünüyorum. var mı alan kullanan. yazın gezicez gibi bebek arabasıyla olmuyo.
bugün pazara gittim araba sığmadı hiç bi yere
bulamaç hiç yemiyo tükürüyo. yoğurt ve muz yiyo. bir de kendisi ne kemirebilirse:26:
içi dışı bir olunca karşındaki insansa sevilirsin bence. benim kv iyidir ama hesapcı imacıdır. içim şişiyo aslında ne dediğini anlıcam diye
evet oyle oldularcanim kanguruyu sormusun ustte ben almistim hava alaninda kulanim diye yolculukta bir ozaman kullandim sonrada 2 defa daha kullandiysam kanguru sling kadar saglikli degilmis oyle bir yazi okumustum kurbaga seklini veya m seklini almasi gerekiyormus bacaklar o seklide slingde aliyormus kanguruda baski olusuyormus kalcalarina nekadar dogru bilmiyorum hoss slingde aldim kullanmadimm gerci onunda cesitleri var benimki kendin bagladiklarindan kullanamadimm oylelikle dolabi bekliyorlar birde omuzlarim cok agriyor onlarda omuza baski yapinca hic olmadiii tabiki alicagin marka kulanacagin urun cok onemli bu konuda istersen biraz daha arastirr
cnm kanguru 9 kiloya kadar taşıyor diye biliyorum siling 35 kilo bile taşırmış ben alıcam kısa mesafe için işimizi görür.
işleri vardır belkişimdi karamla stres olsaydı bunu ima ederdi
evet bu slinglere koca koca yuruyen cocuklarida koyuyurrlarcnm kanguru 9 kiloya kadar taşıyor diye biliyorum siling 35 kilo bile taşırmış ben alıcam kısa mesafe için işimizi görür.
Eki Görüntüle 723315 mother care bu bundan alıcam gg de vardıda kalmamış sanırım
cok uzucu gercektennmaalesefagustos analarından biri de dolandırılmıştı
yok canım ya eliföykü de kesti bizden hemencecik uzadı diyor üzme kendini
o daha iyi cevap verir canım zamanla uzar
allah kolaylık versın canım bı tane kayınvalıde olayıda bende var.tüp bebekle hamıle kaldım asırı bas donmem ve bulantım vardı.bırde yıllar sonra oldu bebegımız hıc torunda yok.bende dedım esıme herseyı yasasın kadın bızımle.gıdelım kalalım azıcık sonra donerız dedım.gıdemedık cocuk dogdugundan berı kadın kızımı kendı cocugu sanıyor ya sınır oluyorum bırde lafdanda anlamıyor herseye alınıyor ustelık haklıymıs gıbı laf sokuyor dedım esıme gıdelım gıtmezsek artık ya ben katıl olucam sende hem karındn hemde annenden olucan yada benı hastaneye kapatıcan dedım.hala gıtmedıgımıze gore artık adam annasını tercıh ettı herhaldeefe uyuyor
yarın işe başlama psikolojisiyle günümüzü dolu dolu geçiriyorum
öpüp kokluyorum devamlı
uyanınca bahçeye çıkaracam arabasında gezdirecem
strese girmemeye çalışıyorum kvalidem bakacak haftanın üç günü 9 ay oldu neredeyse falan diye
ama işte yine de kısa da olsa ayrılık
bir de kvalidem bildigini okur mu diye endişem de var:26:
şimdiye kadar hiç olmadı sıcak soguk davası ve meme ver demesi dışında her aglamasında susturucu niyetine
meme ver diyor kadın
günaydın cnm kıymayı hem corbaSINA(SEHRİYE yaptıgımda)hem köfte olarak veriyorumgünaydın güzel anneler nasılsınız?fazla geçmiş yapamadım.Allah kavuştursun diyenlere tşk..bu sefer evet az kaldı annem zaten 2-3 günlüğüne gelmişti.yakın sayılır 2 saat mesefa var aramızda...yine gelsin ya çok rahat oluyor.....bu arada yürüyen bebişler varmış maaşallah..benim oğlan tembel galiba ya..ne zamandır geri geri emekliyo..ayakta duramıyo düzgün emeklemiyo.geç mi kaldı acaba?oturması falan normal.desteksiz oturabiliyor....bir de kızlar bişey sorucam kıymayı nasıl veriyorsunuz?çorbalara katıyor musunuz?
günaydın seboscumherkese günaydın
1-2 el hareketi yapıyor emekleme namına daha çok dönme ve komando misali sürünmestres ahmet emeklemeya başladı mı tamamen?
eliföykü emir ayakta duruyorrmuş ve bir kaç adım atıyormuş yürüyecek artık annesi yürüt her günn
karam iş nasıl kızzz örtmenimmm, zayıflamışsın demişlerdirrrefecik burnunda tütüyordurrr
bu arada benim eş de tutturmuş artık şu kıza bi yürüteç alalım olmuyor böyle diyor. bu saatten sonra yürüteç ne kadar mantıklı ? emeklemiyor, yürümüyor
sizce almalımıyız?
günaydın gününüz aydn olsun
ben güne pek aydın başlamadım, reçeli ocağa koyayım dedim kızım uyumuşken tabi uyandı, reçel taştııııı ocakkk berbat olduğuna mı yanayım,reçelimiin azaldığına mı kızımın ağladığına mıııbir de ocağımda lekesi aldıııı
sonra pirinç koydum yayla için onu unuttm allahtan bir şey olmamış
stres ahmet emeklemeya başladı mı tamamen?
eliföykü emir ayakta duruyorrmuş ve bir kaç adım atıyormuş yürüyecek artık annesi yürüt her günn
karam iş nasıl kızzz örtmenimmm, zayıflamışsın demişlerdirrrefecik burnunda tütüyordurrr
bu arada benim eş de tutturmuş artık şu kıza bi yürüteç alalım olmuyor böyle diyor. bu saatten sonra yürüteç ne kadar mantıklı ? emeklemiyor, yürümüyor
sizce almalımıyız?
merhaba kızlar
karam canım okula gittin heralde hayırlı olsun
marji akşambundan sebep gelmemezlik yapmadım birara girdim kimse yoktu bende tv ye takıldım
yeşim kıymayı ben çorbalara koyup blendrlıyorum yoksa başka yiyemez ahmet
moon un gösterdiği sling rahat görünüyor ama bu sıcaklarda o şeyler bebeğide anneyide pişirmezmi sonuçta bitişik olunucak bilemedim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?