2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm kanguru 9 kiloya kadar taşıyor diye biliyorum siling 35 kilo bile taşırmış ben alıcam kısa mesafe için işimizi görür.

cnm kanguru 9 kiloya kadar taşıyor diye biliyorum siling 35 kilo bile taşırmış ben alıcam kısa mesafe için işimizi görür.

kızlar benim baktığım ergobaby diye bi marka comfortbaby var bi de onun çok benzeri ve daha ucuz. siling dediğiniz şu yandan takılan değil mi. bide baboturkiye ye baktım. ama o da 300 falan.

bu comfortbaby olan. 20 kiloya kadar taşıyomuş. bilemedim ya
moon sen hangi markaya baktın

mother care bu bundan alıcam gg de vardıda kalmamış sanırım

maalesef agustos analarından biri de dolandırılmıştı

yok canım ya eliföykü de kesti bizden hemencecik uzadı diyor üzme kendini
o daha iyi cevap verir canım zamanla uzar
cok uzucu gercektenn

allah kolaylık versın canım bı tane kayınvalıde olayıda bende var.tüp bebekle hamıle kaldım asırı bas donmem ve bulantım vardı.bırde yıllar sonra oldu bebegımız hıc torunda yok.bende dedım esıme herseyı yasasın kadın bızımle.gıdelım kalalım azıcık sonra donerız dedım.gıdemedık cocuk dogdugundan berı kadın kızımı kendı cocugu sanıyor ya sınır oluyorum bırde lafdanda anlamıyor herseye alınıyor ustelık haklıymıs gıbı laf sokuyor dedım esıme gıdelım gıtmezsek artık ya ben katıl olucam sende hem karındn hemde annenden olucan yada benı hastaneye kapatıcan dedım.hala gıtmedıgımıze gore artık adam annasını tercıh ettı herhalde

sizden heveslendım bende bakıyorum su slınglere aslında kanguru almadıgıma pısman olmustum gec kaldım dıye almadım sımdıye kadar meger 13 kg a kadar tasınabılenlerde varmıs

günaydın güzel anneler nasılsınız?fazla geçmiş yapamadım.Allah kavuştursun diyenlere tşk..bu sefer evet az kaldı annem zaten 2-3 günlüğüne gelmişti.yakın sayılır 2 saat mesefa var aramızda...yine gelsin ya çok rahat oluyor.....bu arada yürüyen bebişler varmış maaşallah..benim oğlan tembel galiba ya..ne zamandır geri geri emekliyo..ayakta duramıyo düzgün emeklemiyo.geç mi kaldı acaba?oturması falan normal.desteksiz oturabiliyor....bir de kızlar bişey sorucam kıymayı nasıl veriyorsunuz?çorbalara katıyor musunuz?

günaydın cnm kıymayı hem corbaSINA(SEHRİYE yaptıgımda)hem köfte olarak veriyorum

herkese günaydın
günaydın seboscum

günaydın gününüz aydn olsun
ben güne pek aydın başlamadım, reçeli ocağa koyayım dedim kızım uyumuşken tabi uyandı, reçel taştııııı ocakkk berbat olduğuna mı yanayım,reçelimiin azaldığına mı kızımın ağladığına mııı bir de ocağımda lekesi aldıııı
sonra pirinç koydum yayla için onu unuttm allahtan bir şey olmamış

stres ahmet emeklemeya başladı mı tamamen?
eliföykü emir ayakta duruyorrmuş ve bir kaç adım atıyormuş yürüyecek artık annesi yürüt her günn
karam iş nasıl kızzz örtmenimmm, zayıflamışsın demişlerdirrr efecik burnunda tütüyordurrr
bu arada benim eş de tutturmuş artık şu kıza bi yürüteç alalım olmuyor böyle diyor. bu saatten sonra yürüteç ne kadar mantıklı ? emeklemiyor, yürümüyor
sizce almalımıyız?

1-2 el hareketi yapıyor emekleme namına daha çok dönme ve komando misali sürünme

bence al derim yürüteç çocuğu eylendiriyorda hemen hemen herkes kullanıyor
reçelede ocağada sanada üzüldüm unutkanlık hat safhada hepimiz vitaminmi kullanmalıyız acaba

merhaba kızlar
karam canım okula gittin heralde hayırlı olsun
marji akşambundan sebep gelmemezlik yapmadım birara girdim kimse yoktu bende tv ye takıldım
yeşim kıymayı ben çorbalara koyup blendrlıyorum yoksa başka yiyemez ahmet
moon un gösterdiği sling rahat görünüyor ama bu sıcaklarda o şeyler bebeğide anneyide pişirmezmi sonuçta bitişik olunucak bilemedim:44:

geçmiş olsun canım insanın bebeği olunca böyle seyler sık oluyor maalesef.

almakta yarar görüyorum yürümeyede faydası var diye düşünüyorum mert yürüteçe bindiğinden beri hep yürümek istiyor ellerinden tutup hep evi turluyoruz maşallah hızlı hızlı adımlıyorbide eğleniyor tabiki etraf karıştırmaca

merhaba stres
anladım ben onu bize gelemeyince hemen yaftayı yapıştırıyrsunuz ama
bende slingi kullanamazdım sanırım bu sıcakta bide belim kopardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…