2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba anneler geçmiş yapamadım dün girdim biraz okudum alıntıladım cvp yazamadan çıktım offf bu ara iyice koptum
yeşim ben kıymayı çorba ve sebzelere direk ekliyorum hepsini bir arada pişiriyorum

ben silingi kısa mesafeler için alıyorum cnm bir markete giderken falan taşımak için sonuçta uzun sürede zaten bel dayanmaz ona :))))))))

benimki kıyma yemiyor ya çorbadada köfte olarakta yemiyor verince kusuyor hemen

ben silingi kısa mesafeler için alıyorum cnm bir markete giderken falan taşımak için sonuçta uzun sürede zaten bel dayanmaz ona :))))))))

ben daha uzun süre mesafeler için alıcam başka bi ile gezmeye gittiğimizde mesela. sanırım ergobaby kanguru alcam. babası da kullanabilir. yükü bele eşit dağıtıyomuş.

peki kızlar çiğden mi koyuyorsunuz yoksa önce kavuruyor musunuz kıymayı?
bir ceviz büyüklüğünde kıymayı suya atıp 5-10 dk kaynatıp içine seze ve bakliyat ekliyorum 15dk felanda öyle pişiyor sonra blendırla pütürsüz hale getiriyorum
daha önce kavurarak vermeyi denedim kavurup içine sebze atıp su ekledim ama piştikten sonra blendrla tam pütürsüz olmadı ahmet yemeyince yukarda anlattığıma geçtim

günaydın canım herkeste basladı unutkanlık

ben 2 dk kavuruyorum

kıymayı kavurup buzluğa koydum, çorbası pişerken ya da pişince karıştırıyorum. bize yaptığım yemekten ezip ona da karıştırıyorum bazen.

kızlar unutkanlık bende çok ileri boyutlara ulaştı. ne yapacaktım diye düşünmekten iş yapamıyorum. B12 düşüktü bende bi ara yine düştü mü naptı. ya da sürekli evde aynı şeyleri yapmaktan beynim kendini rolantiye aldı sanırım

işleri vardır belkişimdi karamla stres olsaydı bunu ima ederdi
İş ayrı burası ayrıgelemedim eşim nöbete kaldı ben 5.30 da uyandım okula gittim
Çok ucuzmuş ya al kullan memnun olursan ben de alatım
herkese günaydın
Nerelerdesin bebem sen

Çok can sıkıcı valla ben olsam bir çıglık basardım
Sekoş yürüteç benim ve efenin her şeyi
Çok seviyor ben d o sayede yemek bilem
Yspıyom artık yemek dedim de çok açım ya marjinin köfteleri geldi
Aklıma olsa yanında da cacıkk ohh
Unutkanlık bende de var ya çok feci geçen hafta kaç kiloydum onu bile unutuyorum

ben eti önceden evde rondoda iyice kıyıyorum, sonra ceviz büyüklüğünde parçalar şeklinde buzluğa
sebzesini falan herşeyiyle beraber etini de atıyorum , piştiğinde blendırdan çekiyorum. et dağılıyor

5.30 da uyandım hazırlan efeyi emzir 6.10 da servisle yola koyuldum
Arabaya bindim herkes böylekaram sen misin kız nasıl
Zayıflamışın saçın süper olmuş kabardım tabi
Asıl bomba ögrencilerden tanıyamayanlar oldu eskinin beşleri şimdinin altıları
Ve ders programım şahane saat 9.30 da dersim bitti 11 de evdeydim
Ama perşembe cuma 12.30 da çıkıp 1.30 da evdeyim
Olsun ya buna da şükür
Ve efe beni görünce bir mutlu oldu elimi yıkamaya gittim kvalideme bıraktım
Bir agladı gidecem sandı

yürüteç bilmiyorum olmazsa ucuz bir şey alalım
ev kı ç kadar zaten afedersiniz ama öyleeee

eti köfte olarak nasıl veriyorsunuz ? tariff

karammm ilk günün nasıldı de hele bakimmm
marji demiştin zaten benim izmir köftem meşhur diye hamaratızzz hamaratt ahanda kanıtıııı

kıyamam efeme alışır tatlım

Top top kıymaları buzluga atıyom sonra çıkarıyom eriyince teflon tafada yagsız
Tutsuz pişiriyom güzelce eskiden tuz atıyordum bir çimdik
Şimdi atmıyorum böyle de yiyo gerek yok ama şehriye çorbasını da tuzsuz yemez
kıyamam efeme alışır tatlım

Bence pek alışamaz üç gün gitcem zaten 4 gün benle daha iyi beni unutur mu
Korkum kalmadı aklım hep ondaydı ya kuzzumm benim
Ama okul bana iyi geldi niye yalan söyliyim

hayırlı olsun canım...

selamlar kızlar nasılsınız off benim canım çok sıkılıyo haftasonu taşınıcam daha hiç biyeri toplamadım
son iki güne bırakıp heryeri birden toplarım diye planlıyorum tabii bi aksilik çıkmazsa

bende hastanede yada arabadan kısa surelıgene ındıgımızde felan kullanmak ıcın...bırde bu hafta arabamı verıcem yenısıde 1 aya gelıcek o 1 ay benım ıcın cok zor gecıcek acıkcası

bendede dogumdan sonra b 12 dusuktu.ılac felan verdı doktoru ama nerde onu ıcmyı bıle unutuyorum
allah yardımcın olsun canım.zor ama 2 gun gec gelıcekmıssın bunada sukur

kıyamam efeye hayırlısı olsun karam işbaşı yapmışsın ders programında süpermiş aldığın iltifatlarda cabası

off bu aralar bende düşünüyorum şu yürüteç konusunu benim cadının hareketleneceği yok gibi
canım ben köfteyi 2 ceviz kadar kıyma maydanoz ekmek içi soğan şeklinde hazırlıyorum daha önce teflonda kısık ateşte pişiriyordum yoğurtla karıştırıp veriyordum bugün patatesli domatesli pişiriyorum bakalım nasıl olacak

kolay gelsin canım taşınmak zor evden eve taşıma tuttuysan onlar herşeyi toparlıyor zaten

karam hayırlı olsun okula başlamışsın.
ders programın çok iyi.
efeye üzüldüm vah yavrum annesinden ayrılmak istemiyor doğal olarak.
zamanla alışır diyecemde zaten o alışana kadar okul biticek.

alıntı yaptım o kadar yazdıklarım boşa gitti ne oldu bu siteye anlamadım.

ne oluyor ya beni çıkarıp çıkarıp atıyor dkda bir giriş yapıyorum hayırdır:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…