2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ucuz siling cnm yarın gelir :) denerim memnun kalırsam tavsiye edicem

sağol canım da yutabiliyor mu ?
anlamadım

benimkinin öyle aynı, bakalım
köfte tarifi için sağol bildiğin yemek olmuş buuu
deneyecem de sana da sorayım yutabiliyor mu
köfte daha yapmadığım için bilmiyorum

akşam yokum anacım anca yarın okurum ooffff yine bir sürü sayfa olacakkk

arkadaşa gidecem

Mrb kızlar nasılsınz

ıs hayatım devam edıo guzel ısım sabah gıdıo gelmekten sorun degıl kapıdan alıp kapıya bırakıo dayım saolsun:)kızcem dun annmde kaldı zıllı 2 ye kdar herkesı ayakta tutmus pazartesı gunu aksam 11 de dayanamadım annemı aradaım kızımı getır nokur dıe saolsunlr getırdıler zıllım bı guluo kıkırdıo:)gece 1,30 da yattı ama sureklı kalktı annmn yanında yattı ama ben sesını duydukca kalktım durdum saat 5 te yattım2 saatlık uykuyla ıse geldım annemde bole olmaz dedı dun getırmedı annemde kaldı ısten cıkıyım anneme gıtcem kızcemı gormeye nası ozluyorum burnumda tutyo resmennn

yookkk bacım kimseyi tutmadık kendimiz toplayıp kendimiz taşıyacaz

canım benimkinin çıktı diye sürmedim daha 5. 6. dişi çıkarken kullanıırm artık sorun yaşarsak.
benimkide sarısını kolay yiyo biraz ıslatıyorum ama omlette biraz zorlanıyor arkasından meyve suyu vererek yedirdim

canım bende anlamadım nasıl düştü bide tam düşmedi amuda kalkmış gibi duruyordu.
bende çok sevmiştim canım acayip psikolojik bi film.
bizde film izlemeyi çok severiz eşimle çocuk olmadan önce en az günde 1 film izlerdik bazı günler 2-3 film arka arkaya izlediğimizde olurdu.

nazar mı deyiyo diysun canım haklısın kendi kendime nazar deydiriyorum galiba önceki gün 8 saat falan uyumuştu sonraki günler uyumamaya başladı.

benim eşimde öyle ne zaman ağlasa acıktı galiba emzirsene der.bazen ben gündüz uyurumo bakar gece uyumadığı zaman oğluş 1 saat sonra gelir durmuyo bu bi emzir diye.
inşallah sorun yaşamazsınız canım kv ile

bebeler artık herşye dikkatleri dağılıyor memedenmi soğumuş oluyorlarmış.hayır öle olsa sevinecekmi acaba.öle bi konuşuyorlarki.aklıma benimki geldi yine off offf.

başladı canım maşallah.ama kendine o kadar güveniyorki biz tutmasak bile yürüyebileceğini sanıyor.o kötü oldu bırakamıyorum bi dakka.eskiden kıyafetinden tutsam adım bile atmazdı ellerini tutmazsam.şimdi tutmamı bile beklemiyor.ama daha yürüyebiliyor denecek kadar yürümüyor 4-5 adım sonra pat yere.
başımıza çok kaza gelicek gibi bu yüzden hayırlısı
o mızırdaklık diş canım diş bi çıkarsa fatih rahatlıycak annesi.

benimde annem geldi yanımda kaldı 2 hafta çallışıyodu yoksa daha fazla kalıcaktı iş çıkışlarındada hep gedli 40 gün.kv teklif bile etmedi hatta o 40 gün belki 2 defa gelmiştir.lafa gelince aşkım aşkım.ah bu kv ler ahhhh.
.ok güzel özetlemişsin piskolojilerini canım.

araya mesefe koymak en iyisi.yakınlaştıkça daha beter oluyo en iyisini yapmışsın.
6 ay sade anne sütü vermişsin sütün yetmemişmi oluyo yetse nolucak acaba tosun gibi oğluşun var maşallah.
Eki Görüntüle 723138 Eki Görüntüle 723137

bu akşam izmir köfte yaptım buyrun gelin kızlar
bu fırınlanmamış hali şuan fırında pişiyor mis oldu

oyy oyyyy süper görünüyo canım dün görsem gelirdim
ellerine sağlık

elifoyku uyuyo dediğin gün uyumuyo kaan. ahmet de güzel yiyo dedim yemez oldu. kendi nazarımız değiyo çocuklara

herkes nerde bu akşam

evet canım aynen nazar değdiriyoruz bebelere.

maşallah canım çok sevdi demek salıncağı.bahçede bol bol sallanır artık

.geç kalmadı canım niye geç kalsın benimkide yeni komando pozşsyonunda sürünüyo evde bi bakmışsın ertesi gün başlamış emeklemeye napıcakları hiç belli olmuyo bu bebelerin.emeklemeyen çok bebiş var topikde daha.

ben çorbaşlara koyuyorum canım parça parça atıyorum dolaba kendi avcunun içi kadar sonra çıkarıp kavuruyorum çorba yapıyorum

canım al bence bacak kalsarı kuvvetlenir.hem bebelerde seviyo yürümeyi.
yürütmeye çalışıyorum canım cesaret gelmişken devam etsin geliştirsin kendini diye ama düşücek diye çok korkuyorum.zaten bi süre sonra yürümekten çok yalpalıyo yoruluyor ama hala yürüycem diye atuyo kendini oraya buraya.sanki düzgünce yürüyebiliyomuş gibi bırakıp gitmeye çalışıyo kendi kendine.bi kaza yaşıycaz diye korkuorum.
bide kendilerini ne zaman hazır hissderlerse o zaman emekliycekler yürüycekler annesi.ben bizimki emeklemez sanıyordum şimdi sürünerekte olsa turluyor evi gitgidede geliştiriyor kendisini bu konuda.bi bakmışsın yarın emeklemeye başlamış.bebeler arasında gün farkıda var yani.1-2 gün bile çok farkediyor.

canım zor olmuştur ilk gün ama şanslısın yakında okullar kapanıcak

ncanım yaaa zor işin ama alaışırsınız inşallah.annenin bakmasıda ayrı güzel.zlenmezmi canım yaaa insan onlar olmazken dışarı çıkınca eve döneyim diye dört dönüyo.akşamları bol bol koklaşırsın kızınla canım herşey onlar içib

Eşim gitti kvalidem geldi şuanda siteye indirdi efeyi geziyorlar ben de bskıyorum balkondan
Sizle konuşuyorum ctesi gelecek o zamana kadar kvalideyle kalacaz
Bir yandan iyi oldu efe evde slışır babaanneye

Aklımdayken öykü maaşallah kaan yürüyor ya yürütece de
Biniyordu demek yürüteç yürümeyi geciktirmiyor bu tezi çıkardım

gelseydin beraber yerdik canım.

canım oğlan 4 aylıkken annem aldı yürüteci bende 5. ayından itibaren 5 dk 10 dk falan bindiriyordum.çokta seviyordu.sonra tabi arttırdım süreyi geiktirdiğini sanmam bende yürüteç kullanmışım küçükken ama 10 aylıkken yürümüşüm

canım çatalla ezip veriyorum yada elimle ufak (kuş gözü kadar) parçalıyorum gayet rahat yutuyor ben sebzeleride blenderdan geçirmeden çatalla ezip veriyorum zaten alıştı pütürlü şeylere yoğurtla gayet güzel yiyor

canım yaaa allah yardımcın olsun Allahtan işin rahatmış gecede ayrı olmak çok daha zor

yookkk bacım kimseyi tutmadık kendimiz toplayıp kendimiz taşıyacaz

kolay gelsin canım olur biter gözünde büyütme yardım edecek birileri varsa daha kolay olur bebekle zor

SAOLUN KIZLAR DUN GITTIM ZILLIM YA NELER YAPIYOR YAVRUM ISHAL OLMUS PEK YEMEK YEMIYOMUS DISLERDEN GALIBA DUN KIZIM ILK ADIMINI ATTI KENDILIGINDEN DEVAMINI BEKLIYORUZ ARTIKANNEMLER UYUTAMIYOMUS ESIMLE SAAT 11 DE YATIRDIK SALLADIM UYUDU YAVRUM ONU UYUTUP EVE GECTIK BIZDE 12 DE ARADIM HALA UYUYOMUS NELER YAPIO YA COK RAHAT TAY TAY DURUYO ADIM ATIYO ILKLERINI KACIRCAM AMA OLSUN NAPALIM

strescim naber giriyorum çıkıyorum kimse yok toplanamıyaağüız galiba bugün
yaz psikolojisi 10 a geliyodu eve girdik çocukları yatır derken muhteşemde yalan oldu biara girdim baktım tık yok zaten ahmet ağladı çıktım hemen
bide ahmet artık dahada hareketli ee uykuda hak getire devamlı peşinde dolanıyorum biraz önce yatırdım şimdi uyandı yatağında mıkırıyo mesela hiçbirşeye vakit bulamıyorum duş almaya bile düşün artık

ne yapıcan bacım onun geleceği için koşturuyosun ishalide sıcaklardan veya diştendir geçmiş olsun cimcimeye

herkese merhaba
bugün semt pazarı var ahmeti ilk defa götürecem artık nereyi dolaştıracağımı şaşırıyorum tam fırlama oldu benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…