2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım kızına senikide yürümeye başladı demek.annen gündüz sana gelde akşam sen gelince eve geçse daha iyi olmazmı canım.böle kızınla çok az zaman geçirmiş olursun.götür getir zor olur sanki.en azından gece senin varlığını hissederek uyur.

ben dün baktım biraz sülümana.merak ettiğin bişi arsa sorabilirsin.
aynen canım ya önceki günde biz eve geldiğimizde saat 10 du iyice şaştı oğlanın uyku düzeni eskiden 10 da yatırrıdım.şimdi o saatlerde dışarda oluyoruz bazen.

herkese merhaba
bugün semt pazarı var ahmeti ilk defa götürecem artık nereyi dolaştıracağımı şaşırıyorum tam fırlama oldu benimki

Ahmet paşayı aynı yerler kesmiyor galiba.sürekli farklı yerlermi görmek istiyor.

merhaba kızlar
çok yorgun ve uykusuzum benim sıpa dün gece yine uyumadı.12 de uyudu 1 de geri kalktı salladım 2 de kalktı ağlayarak toktu emzirmedim aldım yanıma uyur uymaz arası bi şekilde yattı yanımda uyumadı bi türlü emzireyim bari dedim çok az emdi.sabah 5 ti tam uykuya geçtiğinde.noluyo yine bu çocuğa diğer dişlermi dedim baktım hiç kabarık diş eti göremedim.kabız gibiydi dün kayısılı yoğurt yedirdim ondanmı dicem daha öncede yediriyordum bişey olmuyordu.büyüme atağı falan geçiriyor galiba bu ara.

Dufa ben kaçırmışım ya sen işe başladın evet ama kızın niye annende:26:

CANIM BABAMLRN ISYERI EVE YAKIN OGLE YEMEGINE FALAN GELIYOLAR HEP OYUZDEN ANNMDE KENDI EVINDE BAKIYOR BIZIM EV BABAMIN IS YERINE UZAK ANNEMIN DIZI AGRIDIGI ICIN MERDIVEN CIKAMIYOR PEK BIZIM BINADA DA ASANSOR YOK oyuzden annemde bu aksam bıze getırcek annem bıgun orda bıgun bızde kalıcak benı hıc takmıyo gozu hep dedesınde (

annemn ayagı agrıdgı ıcın onada kıyamıyorum dun normalde gelcektı eve ama rahtsızlndı bırz annem dun teyzem kızları falan gıtmısler onlar bakmıslar kızıma ole bole derken buyucek yavrum napım onun ıcın calısyorum daha yenı ya yavas yavas oturtcaz duzenı bakalım orda gece 3e 4 kdar uyumuyomus evde 11 de yatırsam uyurdu hep dunde 11 de uyuttum geldım kalkmıs 3 4e kadr yatmamıs

canım evi yadırgıyor olabilir yada senin yokluğunu hissediyor olabilir.yavaş yavaş kızında sende alışırsın canım.oturtursunuz düzeninizi inşallah en kısa zmaanda

elifcim sağları solları belli olmuyorki sıpaların büyüme atağı dır bencede. diş olacağını sanmam benimkide iyice salyalandı.:)) ya kabarıklıklar var ama kırmızılık yok önümüzdeki aya çıkar diye düşünüyorum bugün zorla kahvaltı yaptı hep emmek istiyor onuda sevdiği video var onunla yedirdim yoksa yok Muffin Songs - The Finger Family (Daddy Finger) | nursery rhymes & children songs with lyrics | muffin songs - YouTube tavsiye ederim :))) izletin bebelerinize

birda bu hayat su varya bebekler için suluk ağzı gibi ağızlık da veriyor oğluşa onla su veriyorum onuda tavsiye ederim ne kadar su içtiğini takipte edebiliyorum iyi oldu

herkese merhaba
bugün semt pazarı var ahmeti ilk defa götürecem artık nereyi dolaştıracağımı şaşırıyorum tam fırlama oldu benimki
Oh ne güzel sesi çıkmaz bence iyice de yorulur
okula geri dönüşün canım...ben mi yanlış anladım yoksa
He yok dogru anlamışsın canım

Anladım canım napcan dedigin gibi öyle böyle
Büyüyorlar onlar için çalışmak şart

Moon ondan bizde de vardı bakayım atmadıysam

bende engellediğinini değil daha çok yardımcı olduğunu düşünüyorum

benimkide beni doğru dürüst uyutmuyor herzamanki gibi
belki dişten kaynaklanabiliyordur canım kabızlıktanda olabilir

bende duşa zor vakit buluyorum yanlız bırakılmıyorki yaramazlarne yapıcakları belli değil biir dk sabit durduğu yok bir orda bir burda hep bir aksiyon peşinde

bende suluklu hayat suyu kullanıyor onunla içmeyi seviyor.

nerdesiniz kızlar.kimsecikler yok.yağıza kiraz verdim çok sevdi.kabuklarını ayıkladım içini verdim..8.aydan sonra çok faydalıymış bebişlerimiz için...bu arada bileğimde nohut kadar bi kemik çıktı çok acıyo ya ne şimdi bu..her gün bir yerimde bir şey çıkıyo..çürüdüm gittim valla ya

Son düzenleme:

benimkide kiraza bayılıyor ben 2 haftadır veriyorum biz yerken oda yiyor kabuklarını soyunca çok rahat yiyor.

ahmet değilde ben değişik yerler istiyorum heralde hep aynı yerler beni sıkıyor

ahmette dün canıma okudu su verdim yok salla emzir derken sabahı ettik bi şekilde

yoruldu evet eve gelince yarım saat kudurduk sonra uyuttum

iyi gezmeler size,ahmet semt pazarınıda görsün deşiğiklik olur

milletin tezgahına yapışmış bir çekiyor bırak dedikçe yapıştı fırlamalığa başladı hadi hayırlısı

canım ona osteofit deniliyor yani kemik üremesi zararsız ama acı verir bir ortopediste gçrünürsen bir iğneyle hallediyolar zamanlada yok oluyor
benimkide kiraza bayılıyor ben 2 haftadır veriyorum biz yerken oda yiyor kabuklarını soyunca çok rahat yiyor.

bende aldım yarın belki veririm blenırlayıp vericem ben bakalım yiycekmi
dün kayısı ve elma haşlayıp blendırladım yemedi bende akşamda çorba verdim yani meyveyi hiç sevmiyor
bugünde marketten meyveli kavanoz maması alıp verdim yedi

toplam 1 kullanıcı tabiki bayanstres
kız sebos sen nerelerdesin iyice koptun bizden
karam işe başlayalı zaten çok az giriyor

ne yapsın çoçuğun canı çekmiştirbizimkide markette olmadık şeylere saldırıyor illa eline alıcak zor bıraktırıyoruz etrafı keşfediyor tanımaya çalışıyor afacanlar

mertin kışlık kıyafetlerini kaldırmam gerek ama onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum ki bir rahat dursada yapabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…