slmlar dün doktora gittik kızım ayak parmakalrını yağının altına alıp basıyor tarif etmesi biraz zor bu hareketi ama:) doktor ortopediye götürün dedi birşy çıkmaz inş.boyumuz 75 cm olmuş uzamışı ve hiç dişimiz yok doktor 3 iş birden geliyuor dedi:)
benimkide beni doğru dürüst uyutmuyor herzamanki gibi
belki dişten kaynaklanabiliyordur canım kabızlıktanda olabilir
nerdesiniz kızlar.kimsecikler yok.yağıza kiraz verdim çok sevdi.kabuklarını ayıkladım içini verdim..8.aydan sonra çok faydalıymış bebişlerimiz için...bu arada bileğimde nohut kadar bi kemik çıktı çok acıyo ya ne şimdi bu..her gün bir yerimde bir şey çıkıyo..çürüdüm gittim valla ya
bend esu verdim meme verdim yok uyumadı.gazı sertti belkide ondanahmet değilde ben değişik yerler istiyorum heraldehep aynı yerler beni sıkıyor
ahmette dün canıma okudu su verdim yok salla emzir derken sabahı ettik bi şekilde
yoruldu evet eve gelince yarım saat kudurduk sonra uyuttum
milletin tezgahına yapışmış bir çekiyor bırak dedikçe yapıştıfırlamalığa başladı hadi hayırlısı
insana iş güç yaptırmıyorlar canım ya ben bi işi 3-5 seferde tamamlıyorum.şimdi emekleme olayına girdi oyalanıyor uğraşıyor sürünüyor evin her tarafında ama bu seferde bırakıp gidemiyorum bi,şey olur diye.mertin kışlık kıyafetlerini kaldırmam gerek ama onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum ki bir rahat dursada yapabilsem
slmlar dün doktora gittik kızım ayak parmakalrını yağının altına alıp basıyor tarif etmesi biraz zor bu hareketi ama:) doktor ortopediye götürün dedi birşy çıkmaz inş.boyumuz 75 cm olmuş uzamışı ve hiç dişimiz yok doktor 3 iş birden geliyuor dedi:)
5 kalbim oldu:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
5 kalbim oldu:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
slm inşallah önemli birşeyi yoktur maşallah boyuna
marjii mert dişlerini kıtırdatmayı bıraktımı unuttumu
toplam 1 kullanıcı tabiki bayanstres
kız sebos sen nerelerdesin iyice koptun bizden
karam işe başlayalı zaten çok az giriyor
ben çoğunu verdim az bişey var büyük olarak haftalardır koyduğum yerde duruyormertin kışlık kıyafetlerini kaldırmam gerek ama onunla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum ki bir rahat dursada yapabilsem
bebekken tespit edilmesi iyi canım şabucak tedavi olurslmlar dün doktora gittik kızım ayak parmakalrını yağının altına alıp basıyor tarif etmesi biraz zor bu hareketi ama:) doktor ortopediye götürün dedi birşy çıkmaz inş.boyumuz 75 cm olmuş uzamışı ve hiç dişimiz yok doktor 3 iş birden geliyuor dedi:)
emekleme çok zor ve tehlikeli dün suratını küt diye mutfağın taşına vurducanım yoğurttan sonra baya yaptı kakasını.ama gazı çok sertti belki ondandır.
canım bende veriyorum 1 haftadır falan kiraz çok seviyor benim oğlanda.ben kabuklarını çıkarmıyorum elimle tutuyorum o ısıra ısıra yiyor.
gittinmi doktora canım ya geçer inşallah hemen
bend esu verdim meme verdim yok uyumadı.gazı sertti belkide ondan
senin zıpır başlamış herşeye saldırmaya.bizde geçen koçtaştaydık babası kucağına aldı arabasında durmadı halılara falan sürekli dokunmak istiyordu babası da aklından kalmasın diye herşeye dokunduruyordu
insana iş güç yaptırmıyorlar canım ya ben bi işi 3-5 seferde tamamlıyorum.şimdi emekleme olayına girdi oyalanıyor uğraşıyor sürünüyor evin her tarafında ama bu seferde bırakıp gidemiyorum bi,şey olur diye.
canım önemli bişey çıkmaz inşallah maşallah kızına.dişlerde sıkıntı yapmadan gelir inşallah.
bak sen mert paşayadevam ediyor canım maalesef yapma diye tepki gösterince inadına yapıyor çok inatçı çoçuk
ben tepki vermiyorum ama eşim kızıyor onada kızmamasını söylüyorum ama kızıyor bu sefer mert iyice abartıyor bıkana kadar yapıyor.
sendemi özledinKız işle ilgisi yok ben girince kımse olmuyor olsa da muhabbet dönmüyor yatayım diyom
Ben d hoş efe uyumuyor artık geceleri sallansa da bagırıp duruyor
Babasını özlediben de ben de
selam kızlar nasılsınız. yürüyen bebelere maşallah. ahmet ellerini bırakmaya korkuyo. emekleyerek her yere girdiğinden yürümesem de olur diyo heralde
yemekte ağlama huyu çıkardı ağzını açmıyo kaşığı kendi tutmak istiyo. uğraştıkça daha da huysuzlanıyo. ilgilenmemeyi başarabilirsen susuyo ama dayanması zor.
bir de evdeki tartıda kucağıma alıp tarttım son 40 günde 1 kilodan fazla almış. normal mi sizce. yedirmesem mi ben de karam gibi
ben çoğunu verdim az bişey var büyük olarak haftalardır koyduğum yerde duruyor
bebekken tespit edilmesi iyi canım şabucak tedavi olur
çok çok geçmiş olsun
gevezeeeeeeben daha 3000 msj yazmışım 2000 msj daha yazmalıyım heralde
emekleme çok zor ve tehlikeli dün suratını küt diye mutfağın taşına vurduçok çok ağladı bugün baktım çenesinin orası morarmış
ben hiç yanlız bırakmıyorum devamlı peşindeyim:82:
bak sen mert paşayaşimdidek gıcıklık veriyor ha
sendemi özledin
artık pek giren olmuyor heralde girende pek yazmıyor e tabi yazılmayınca cevap verende olmuyor:44:
kesin başka topiklere takılan kaçaklar varmeselamı
marji oyun
mattika diyet
moon gebelik
karam ağustos anaları
bu arkadaşları bazen yakalıyorum profilimden:83:
ahmet kilolu görünmüyor canım niye kısasın ki bide evdeki tartıyla dr hassas tartısı bir gelmiyor
ahmet kaç kiloki
karam artık efenin istediği kadar veriyor
türk polisi yakalarevet burda kimse olmayınca başka yerleye kayıyo insan, itiraf ediyorum
sizin cuma takımının bugün tartı günü değülmi
sen verebildinmi kaç kilosun merak ettim yazıver gari
7 aylıkken 8500 falandı. şimdi 8 ay 1 haftalık. 9500 ü geçmiş.
200-300 gram yanılsa da doğru tartıyo evdeki tartı
kız ben bugünü cuma zannettimyarın sabah tartılıyoruz.
yerimiz var gelsene sen de.
geçen cuma 68.2 ydim. bu sabah 67.2 çıktım. yarına biraz daha versem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?