yani maşallah tamam da bu hızla giderse ne olcak sonu:26: bilemedim ki.maşallah canım benim ahmette 9500 oldumu acaba 2 hafta önce 9380 idi dr çok yavaş kilo alıyor dedi bakalım yarın dr ne diycek
tmm canım. iki stres birden çok olur tabikız ben bugünü cuma zannettim
ya ben buraya vakit ayıramıyorum o yüzden dağılmıyayım şimdilik bide zaten cumartesi sitresi bana yetiyor bide cumayı dert etmiyeyim
yazık yavruya yadün gece 12 de ahmet uyandı emzirdim. emdikten sonra bikaç saat uyanmaz. dedim duşa gireyim. eşim de oturma odasında uyumuş kalmış ben duştayken. ahmet uyan mızlamaya başladı. banyoda duydum ama bütün gün mızladığından gayipten ahmet mızlaması duyuyorum dedimmeğer gerçekmiş giderek ağlamaya dönüştü. ben aceleyle çıktım ama çıkana kadar kalkmış ayağa park yatağa tutunmuş ağlamaktan helak olmuş. eşim de nasıl duymadysa. sonra biz geldik yanına ama sinir olmuş korkmuş bi kere. bi saat ağladı zor uyuttuk. bana kızmış gitmedim çağırınca diye ben kucağıma aldıkça daha da ağlıyodu eşim sakinleştirdi de uyudu. yazık adam da çok üzüldü nasıl duymadım diye
ne uzun anlattım he
yazık yavruya ya
eşinde ne dalmış öyle top patlasa duymaz dediklerinden mi
ahmette 15-20 sn de yanında oldun oldun yoksa ağlama krizine girip dakikalarca iç çekiyor nazlı anlaşılan bunlar
iki stresyani maşallah tamam da bu hızla giderse ne olcak sonu:26: bilemedim ki.
ahmet de güzel kilo almıştır inş
tmm canım. iki stres birden çok olur tabi
iki stresbu bünyeye ağır gelir
erkek bebeklerin 1 yaşına girerken max boydaysa 12 kilo olması gerekiyor tabi max kilo olarak
benim hesaba göre benim ahmet 10.5 la girer yani çok az çünkü 1 yaşından sonra yürüme vs genelde zayıflıyorlar
o yüzden kilodan korkma tabi çok tombiş olmadığı sürece
odalar uzak biraz. yeni emdi uyanmaz diye kaygısız uyumuş. travma yaşadı çocuk resmen. ilk mıkırdanmada yanında olduğumuzdan nazlı alıştırdık anlaşılan.
ya emziren analar nasıl sütyen kullanıyosunuz. normallerden takmak istiyorum ama zor oluyo evde emzirme tipli kullanıyorum hala
aynen öyle oldu:13:mattika stres chatleşmesi oldu
stres ben gidip mutfağı toplayayım.
Maaşallah nice aylara yıllara saglıkla büyü ahmetim :118::122::119:ahmet mertim tam 9 aylık olmuş bende çizelgeden farkettim:118:
vayyy kanki geldinmi:124: :124::124::124::124:
neyse yarından sonra 4 gün evdesinMaaşallah nice aylara yıllara saglıkla büyü ahmetim :118::122::119:
Geldim de çıkacam canım efeyi babaanne uyutmaya çalışıyor şuan ev çın çın yabancılıyor kadını off bıldırcınım gel beee
iyi geceler hatunlar
nazlı bebişlerden bahsetmişsiniz benimkide pek nazlı ya.aynı benim gibi iç çekerek ağlar içli bebem benim
moralim bozuk ya m...nette bi haber okudum 6 yaşında çoçuklarla ilgili sinirim tavan yaptı nasıl koruyacağız evlatlarımızı ya
neyse yarından sonra 4 gün evdesino zaman konuşuruz bari
uyuyacanmı
beşikte ne görüyoda yabancılıyor
karam kız kv sabaha kadar sallıyomu kadın kadın olalı böyle zulüm görmedi beGözünü açınca karşında babaanneyi görüyorben gidiyom saçını seviyom ninni söylüyom uyuyor
Çok sinirlenmişse kucagıma alıyom koklatıyom rahatlıyorr
Sütyen olarak evde emzirme sütyeni dışarda destekli takıyom
.nşallah az uyanır emer uyur canım ne diyeyimBen uyumaya çalışayım telin de sarjı bitecek 5.30 da uyanacam tabi efe bakalım bugün kaç kez beni yanına çagıracak
Evin hem anası hem babası olmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?