canım çok geçmiş olsun
çalışan annelerin işi gerçekten zor bende kendimi çok bitkin hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyom valla
tekrardan geçmiş olsun sebosumstres için detaylı sünnet hikayesi
saat 10 da sünnet oldu 6 dan sonra bişey yemiycek dedi 9 da gittik hastaneye burnundan damla verdiler 15 dk sonra amelyathaneye gitti genel anesteziyle operasyon yapıdı çocuk cerrahı yaptı odaya geince bi saat falan ağladı baya anestezi ve açlık yüzünden bişeyler yiyince sakinleşti 1 de taburcu olduk indirimli fiyat 878 tl normalde 1500 tl imiş pansumanı akşama düştü dün 3 kere fitil verdik bi de pipiye bolca bepanten sıkıyoruz çabuk iyileşsin diye bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükür 10 güne bişey kalmıycakmış inşallah
herkese çok çok teşekkürler ilginiz ve güzel dilekleriniz için
darısı öbür ğluşlarımızın başına küçükken yaptırmayı tavsiye ediyorum herkese
teklif kabul olduda albüm boş aryamkız stres biz niye arkadaş değiliz ben zahmeti ve seni görmek istiyom hadi arkadaş olak istek yolluyom sana
her yazı yazanın sağ alt köşesinde alıntı ile cevap ver yazıyor ya onun yanında bide bi tv ye benzeyen kutucuk var o kutucukları tıklıyosun istediğin kadar yazının kutucuğunu sonra sayfanın en altında konuya cevap vere girince seçtiğin yazılar karşına geliyorbu arada kendi kendime konuşuyom
ha bide tek tek cevap verdim toplu cevap nasıl verilir bilmiyorum cehalet işte ne olacak
karam gelsede öğretse bana:126::126:
niye kıskanayım canım bi ankara bulusması yapalımda sen o zaman gör bakalımFufa çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda normale döner ebrar
Arzu kıskandın mı iki kişiyiz ama on kişilik çenemiz var naber
elif öykücüm saol cnm arabayı daha kullanmadım bi ara kullandıgımda yazarımteşekkürler canım bende hiç araştırmadım mantarı ama bi sakıncası olmaz diye düşünüp verdim verilmeyecekler arasında yok diye biliyorum
teşekkürler canım
teşekkürler canım
evet çok şükür sorun çıkarmadı odası ve yatağı konusunda
mantarı sevdi canım dene şistersen sende
hayırlı olsun canım arabanız memnun kaldınmı canım kullandınmı bende 3 kilo ağırlığında bi araba aldım burayada resimlerini koymuştum tek başıma çıkarabilmek için oğlumu
hangi avmye gitceniz kız biz haftasonu full avmlerdeydik
buluşalım canım toplaşalım kaynaşalım
cnm gecmiş olsun rahatlacı kremler var doktor verdimi sanamerhabalar herkese
nasılsınız herkes iyi mi ? geçmiş yapamadım fakat sanırım;
eliföykğnün ve stresin evlilik yıldönümüymüş, nice güzel yılları aynı yastıkta kocarsınız inş.
kocişleriniz le romantik bi akşam yemeği yediniz mi
karam ve aryam ne zaman buluşuyorsunuz? fotoyu bekliyorum sabırsızlıkla
fufa geçmiş olsun
seboş sünnetiniz hayırlı olsun inş. tez zmanda iyileşir
mattika unutkanlık var hede fenaa, saç düökülmem devam ediyor maalesef
bizden haberler:
haftasonu kızıma yazlık cicier almaya gittik, aldık da çok hoş şeyler var kızlar için gerçekten,
bu güzel yanı, bir de üzücü yanı var ki o da ülkenin genelinde yaşanan bi sorun ve maalesef gazın tadına baktık ailecekk
cilt dr gittim egzama dedi dikkat edrsem geçermişş fanusta mı yaşayım bilemedimm,
erkek cocuk annesine kız cocuk babasına düşkün oluyo diyolar senin ve benim tezim sanırım bunu kanıtlıyo benimkide tam babacıbugün mert çok çok huysuz bir dk durmuyor hep kucak istiyor nereyse lavoboya bile benle gelecek 5 dk babasına bıraktım malum ev işleri anne anne diye ağlıyor göözlerinden yaşlar akıyor herzaman böyleydide bugün dahada bir bağımlı yapışık ikiz gibi dolanıyoruz
hiç uyuduğuda yok
canım alıntı ile cevaplanın yanında küçük bi simge var hangisine cevap vereceksen ona tıklıyosun ve konuya cevap ver yapıyosun hepsine yazıyosun:)guotelere dikkat etmen lazım kimin yazısı nerde bitiyo diye yoksa karısır birbirlerinebu arada kendi kendime konuşuyom
ha bide tek tek cevap verdim toplu cevap nasıl verilir bilmiyorum cehalet işte ne olacak
karam gelsede öğretse bana:126::126:
şükür gecmiş cnm seninde kandilin mübarek olsunsaol cnm gectı sukur ıshalı hemen haslanmıs patates muz makarna yedırmıs annemler dun hep gecmıs cok sukur dun annemde kaldım kzım aksam 11 de uyuttum eve gectım dun hastanede ustumu batırdı kızım ıse gec kalmıyım dıe evede gecmedım ole sıldım gıttım ıse mecbur aksam eve gectım dun gec guzel uyumus masallh bu aksam eve getırcem kızımı banyo yaptıryım yavruma
buarada herkesin kandılı mubarek olsunn
ben söyle bi evi topladım eylülü uyuttum gectim laptopın basınahayırlı kandiller:13:
ne var ne yok kızlar pek sakin topik
yaz temizliğimi yoksa
aynen canım senin yaptıklarını yaptmben söyle bi evi topladım eylülü uyuttum gectim laptopın basına
sen napıyosun
kızlar ahmetin süt allerjisi çıktığından normal mama yoğurt felan yasaklandı
keçi sütü maması aldırdı dr
ben bu mamayla nasıl yoğurt yaparım bilen anlatsın
daha önce yazan olmuştu ama aklımda kalmamış :44:
rahat uykuları bile yokstrescım eylül uyandı gectım yatak odasına aldım elımede telefonu eylulude aldım dızımde sallıyom
bende yeni öğrendim varmış golden goat diye bişey diğer mamaların 2 katı fiyatı tadı güzel hafif şekersiz bişeykecı sutu mamasıdamı varmıs bılmıyodum devam sutu gıbı bıseymı oyleyse ondan yapıyolar kk topıklerınde var ben bılmıyorum bıde sen ahmetı yenımı goturdun doktora
walla öyle 2 kere denedim aldım yerine yatırdım uyandırahat uykuları bile yok
bende yeni öğrendim varmış golden goat diye bişey diğer mamaların 2 katı fiyatı tadı güzel hafif şekersiz bişey
geçen cuma gitmiştik dra
yok canım o kızarıklık kendiliğinden geçti o zamanhımm diğer anneler biliyosa yazarlar cnm ahmetin vucüdü kızardı demıstın ondan sonramı ogrendım alerjısını bıde nası yaptılar testı:44:
anladım cnm gecmıs olsun senın zor ısın onu yedirme bunu yedirme nasıl olacakyok canım o kızarıklık kendiliğinden geçti o zaman
bu teşhis kronik burun tıkanıklığından sebep kondu
diyetler uygulayarak teşhis kondu testle değil
35 lira 350 gr ı ama keçi sütü diye fiyatı şişirmişleranladım cnm gecmıs olsun senın zor ısın onu yedirme bunu yedirme nasıl olacak
baktım baya pahalıymıs bu mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?