2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok geçmiş olsun
çalışan annelerin işi gerçekten zor bende kendimi çok bitkin hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyom valla

saol cnm gectı sukur ıshalı hemen haslanmıs patates muz makarna yedırmıs annemler dun hep gecmıs cok sukur dun annemde kaldım kzım aksam 11 de uyuttum eve gectım dun hastanede ustumu batırdı kızım ıse gec kalmıyım dıe evede gecmedım ole sıldım gıttım ıse mecbur aksam eve gectım dun gec guzel uyumus masallh bu aksam eve getırcem kızımı banyo yaptıryım yavruma

buarada herkesin kandılı mubarek olsunn

Kızlar babam dun kızıma bısıklet almıs hanı bu arkadan yıtmelıler varya bı hosuna gıdıyo ıcıne bınınce muzgıde var hemen baslıyo alkıslamaya kafaya sallamaya yavrumm benım dun bısuru cıcıler aldım kızıma kendı ustume gıycek duzgun bıseyım yok ama hala kıza calısıyorum:)))

merhabalar kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun sizler ve bebişleriniz iyidir insallah
bi gecmiş yapayım

tekrardan geçmiş olsun sebosum
çabucak iyleşsin kıvancımız

kız stres biz niye arkadaş değiliz ben zahmeti ve seni görmek istiyom hadi arkadaş olak istek yolluyom sana
teklif kabul olduda albüm boş aryamyüklerim inşallah kısa amanda
bu arada kendi kendime konuşuyom
ha bide tek tek cevap verdim toplu cevap nasıl verilir bilmiyorum cehalet işte ne olacak
karam gelsede öğretse bana:126::126:
her yazı yazanın sağ alt köşesinde alıntı ile cevap ver yazıyor ya onun yanında bide bi tv ye benzeyen kutucuk var o kutucukları tıklıyosun istediğin kadar yazının kutucuğunu sonra sayfanın en altında konuya cevap vere girince seçtiğin yazılar karşına geliyor

Fufa çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda normale döner ebrar
Arzu kıskandın mı iki kişiyiz ama on kişilik çenemiz var naber
niye kıskanayım canım bi ankara bulusması yapalımda sen o zaman gör bakalım

elif öykücüm saol cnm arabayı daha kullanmadım bi ara kullandıgımda yazarım
dün gidemedik cnm esimin işi cıkınca yarın izinli yarın gidicez natavegaya gidicez cnm

cnm gecmiş olsun rahatlacı kremler var doktor verdimi sana
hivdacık cicilerini güzel günlerde giysin kızlar için gercekten cok güzel seyler var

erkek cocuk annesine kız cocuk babasına düşkün oluyo diyolar senin ve benim tezim sanırım bunu kanıtlıyo benimkide tam babacı

bu arada kendi kendime konuşuyom
ha bide tek tek cevap verdim toplu cevap nasıl verilir bilmiyorum cehalet işte ne olacak
karam gelsede öğretse bana:126::126:
canım alıntı ile cevaplanın yanında küçük bi simge var hangisine cevap vereceksen ona tıklıyosun ve konuya cevap ver yapıyosun hepsine yazıyosun:)guotelere dikkat etmen lazım kimin yazısı nerde bitiyo diye yoksa karısır birbirlerine

şükür gecmiş cnm seninde kandilin mübarek olsun

kızlar ahmetin süt allerjisi çıktığından normal mama yoğurt felan yasaklandı
keçi sütü maması aldırdı dr
ben bu mamayla nasıl yoğurt yaparım bilen anlatsın
daha önce yazan olmuştu ama aklımda kalmamış :44:

strescım eylül uyandı gectım yatak odasına aldım elımede telefonu eylulude aldım dızımde sallıyom

kecı sutu mamasıdamı varmıs bılmıyodum devam sutu gıbı bıseymı oyleyse ondan yapıyolar kk topıklerınde var ben bılmıyorum bıde sen ahmetı yenımı goturdun doktora

strescım eylül uyandı gectım yatak odasına aldım elımede telefonu eylulude aldım dızımde sallıyom
rahat uykuları bile yok
kecı sutu mamasıdamı varmıs bılmıyodum devam sutu gıbı bıseymı oyleyse ondan yapıyolar kk topıklerınde var ben bılmıyorum bıde sen ahmetı yenımı goturdun doktora
bende yeni öğrendim varmış golden goat diye bişey diğer mamaların 2 katı fiyatı tadı güzel hafif şekersiz bişey
geçen cuma gitmiştik dra

rahat uykuları bile yok

bende yeni öğrendim varmış golden goat diye bişey diğer mamaların 2 katı fiyatı tadı güzel hafif şekersiz bişey
geçen cuma gitmiştik dra
walla öyle 2 kere denedim aldım yerine yatırdım uyandı
hımm diğer anneler biliyosa yazarlar cnm ahmetin vucüdü kızardı demıstın ondan sonramı ogrendım alerjısını bıde nası yaptılar testı:44:

Son düzenleme:
hımm diğer anneler biliyosa yazarlar cnm ahmetin vucüdü kızardı demıstın ondan sonramı ogrendım alerjısını bıde nası yaptılar testı:44:
yok canım o kızarıklık kendiliğinden geçti o zaman
bu teşhis kronik burun tıkanıklığından sebep kondu
diyetler uygulayarak teşhis kondu testle değil

yok canım o kızarıklık kendiliğinden geçti o zaman
bu teşhis kronik burun tıkanıklığından sebep kondu
diyetler uygulayarak teşhis kondu testle değil
anladım cnm gecmıs olsun senın zor ısın onu yedirme bunu yedirme nasıl olacak
baktım baya pahalıymıs bu mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…