2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

35 lira 350 gr ı ama keçi sütü diye fiyatı şişirmişler
yoğurdu normal keçi sütü bulsam yaparımda istanbulda nerden bulucaksın
aynen öyle olmus
ewet zor bulmak ama organık ürünler satan yer fln varmı oralarda mısır carsısı gıbı belkı bulabılırsın oralarda

masalda gıttı daha onceden masal dıye nıcklı bırı vardır kk da o yuzden vermemıstır o nıckı oda sonuna lll koymustur

öğleden sonra ne yapıcan arzu evde sıkılmıyomusun nasıl vakit geçiriyosun

sıkılıyorum cnm ama kızın peşinde kosturmaktan aksam oluyo

o uyansın meyveli yogurt yediricem daha sonra corba
sonra aksama yemek öyle gecicek bugün evde takılayım
arabayıda aldım artık gezmelere

bebişlerimize ve ailemize sağlık sıhat huzur ver yarabbim

fufacım geçmiş olsun kızına

marjicim merti yerim ben ya anne diyemi ağlıyor kıyamam.

arzucum arabanızı güle güle kulannın

bu arada ben silingi kullanmayı beceremedim :)))))) rahat edemedim ben oğluş rahatta ben değilim bir kaç aya yürürler zaten bu saaten sonra kollara kuvvet daha doğrusu eşimin koluna kuvvet:)))))))

karam ve aryam buluşuyormuş resim bekleriz he bizi niye çağırmıyorsunuz bir koşu geliridik:)))))))

yeni dişler geliyor olabilir çünkü damakları kabarmış yinebide dün gece kak yaptı zorla huysuzluğunun bir nedenide buymuş.

kız sende yemek yapma bi gün ne olacak keyfine bak ayaklarını uzat dinlen ohhhhhhhhh

ben genelde o hakkımı haftasonuna saklıyorum gezdiğimiz için dışardan yiyoruz genelde haftaiçide hergün mutlaka yaparım.

evet canım çok ağladı dün her dk mızmızdı yani belkide biryeri filan ağrıyordu yeni dişlerde geliyor olabilir belirtiler var.
rüzgarda huysuzmuş ,bide sen işe gidiyorsun daha zor allah kolaylık versin.

hayırlı olsun kızının cicileri güle güle giysin.bide iyileşmiş sanırım çok sevindim ishal zor şey.

evet canım anne diye ağlıyor anne anni gözlerindende şakır şakır yaşlar akıyordu bu aralar çok düştü bana dişlerden sanırım

evet canım anne diye ağlıyor anne anni gözlerindende şakır şakır yaşlar akıyordu bu aralar çok düştü bana dişlerden sanırım

benimkide bu ara kucak istiyor mız mız iştahı yok bu dişlerden kaynaklanıyor sanırım bi çıksada rahatlasak dicem de daha çıkmaya başlamadık bile

saol cnm
slingi almasaydın keske zor tabı yavrum o dola babam dola

ahmette uyandı telsiziyle oynuyor yataktan sesi geliyor ciyaklamadan kaçtımmmmm

marji moon sizide gördüm selam der hoşçakalın der kaçarım
aynen cnm yatagının kenarında bı oyuncagı var sesli kalkıp ona basıyo sankı ben uyandım gel beni al der gibi

herkesin miraç kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun .
marjıcım senınde kandılın mubarek olsun canım

benimkide bu ara kucak istiyor mız mız iştahı yok bu dişlerden kaynaklanıyor sanırım bi çıksada rahatlasak dicem de daha çıkmaya başlamadık bile

olabilir belki sizinde birden çıkar ,bizim 4 tanesi çıktı ama hala rahatlayamadık hepsi çıkmadan da rahatlayamayız heralde.

çok akıllı bu bebekler sana msj yolluyor demek ki anne ben uyandım diye

olabilir belki sizinde birden çıkar ,bizim 4 tanesi çıktı ama hala rahatlayamadık hepsi çıkmadan da rahatlayamayız heralde.

arkadaşın kızı 2 yaşına girmek üzere azı dişleri çıkarıyomuş geceleri uyumuyomuş iştahsızmış. hah dedim bu diş belası baya uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…