bu smile masallllll ı kaçırttı heraldeismin çok enteresan
kk tek l ile kabul etmedide 6 tane l ilemi üyelik ismini onayladı
aynen öyle olmus35 lira 350 gr ı ama keçi sütü diye fiyatı şişirmişler
yoğurdu normal keçi sütü bulsam yaparımda istanbulda nerden bulucaksın
öğleden sonra ne yapıcan arzu evde sıkılmıyomusun nasıl vakit geçiriyosun
ahmette uyandı telsiziyle oynuyor yataktan sesi geliyor ciyaklamadan kaçtımmmmmbenım kız yıne uyandı yaw pöfffffffffffff
teşekkürler canım
kıızn cicilerini güle güle kullansın canım inşallah etkilenmemiştir gazdan yavrun.
egzamaymış demek devamlı olmuyo dimi ama stres tetikliyor demiştin zor gerçekten.
benimde güneşe çıkınca oluyo ellerim kollarım kıpkırmızı benek benk oluyo kaşınıyo çok fena.güneş kremi kullanıyorum mecbur.
canım benimkide öle 2 günddür ve iştahıda kesildi çok az ve çok nazlı yiyo ve çok mızır mızır.
dişmi acaba diye düşünüyoum bende ama zamanımıki 5. dişin blemedim sankiş çıkıcak gibi bi belirtide yok damaklarda
mertin diş yerleri nasl canım dişten yapıyordur belki yada dönemsel bişeydir belki bu ara bebelerde.
kız sende yemek yapma bi gün ne olacak keyfine bak ayaklarını uzat dinlen ohhhhhhhhh
ay kıyamam merte anne diye ağlıyo demek
kız valla rüzgarda çok huysuz sabaha kadar vız vız vız çileden çıkardı beni bide sabah yatağımızın üstüne kustu tam oldu çarşaf yastık herşey battı tabi ben de böyle
Kızlar babam dun kızıma bısıklet almıs hanı bu arkadan yıtmelıler varya bı hosuna gıdıyo ıcıne bınınce muzgıde var hemen baslıyo alkıslamaya kafaya sallamaya yavrumm benım dun bısuru cıcıler aldım kızıma kendı ustume gıycek duzgun bıseyım yok ama hala kıza calısıyorum:)))
ahmette uyandı telsiziyle oynuyor yataktan sesi geliyor ciyaklamadan kaçtımmmmm
marji moon sizide gördüm selam der hoşçakalın der kaçarım
fufacım geçmiş olsun kızına
marjicim merti yerim ben ya anne diyemi ağlıyor kıyamam.
arzucum arabanızı güle güle kulannın
bu arada ben silingi kullanmayı beceremedim :)))))) rahat edemedim ben oğluş rahatta ben değilim bir kaç aya yürürler zaten bu saaten sonra kollara kuvvet daha doğrusu eşimin koluna kuvvet:)))))))
karam ve aryam buluşuyormuş resim bekleriz he bizi niye çağırmıyorsunuz bir koşu geliridik:)))))))
evet canım anne diye ağlıyor anne anni gözlerindende şakır şakır yaşlar akıyordu bu aralar çok düştü bana dişlerden sanırım
saol cnmfufacım geçmiş olsun kızına
marjicim merti yerim ben ya anne diyemi ağlıyor kıyamam.
arzucum arabanızı güle güle kulannın
bu arada ben silingi kullanmayı beceremedim :)))))) rahat edemedim ben oğluş rahatta ben değilim bir kaç aya yürürler zaten bu saaten sonra kollara kuvvet daha doğrusu eşimin koluna kuvvet:)))))))
karam ve aryam buluşuyormuş resim bekleriz he bizi niye çağırmıyorsunuz bir koşu geliridik:)))))))
aynen cnm yatagının kenarında bı oyuncagı var sesli kalkıp ona basıyo sankı ben uyandım gel beni al der gibiahmette uyandı telsiziyle oynuyor yataktan sesi geliyor ciyaklamadan kaçtımmmmm
marji moon sizide gördüm selam der hoşçakalın der kaçarım
marjıcım senınde kandılın mubarek olsun canımherkesin miraç kandili mübarek olsun hayırlara vesile olsun .
benimkide bu ara kucak istiyor mız mız iştahı yok bu dişlerden kaynaklanıyor sanırımbi çıksada rahatlasak dicem de daha çıkmaya başlamadık bile
saol cnm
slingi almasaydın keske zor tabı yavrum o dola babam dola
aynen cnm yatagının kenarında bı oyuncagı var sesli kalkıp ona basıyo sankı ben uyandım gel beni al der gibi
marjıcım senınde kandılın mubarek olsun canım
olabilir belki sizinde birden çıkar ,bizim 4 tanesi çıktı ama hala rahatlayamadık hepsi çıkmadan da rahatlayamayız heralde.
çok akıllı bu bebekler sana msj yolluyor demek ki anne ben uyandım diye
arkadaşın kızı 2 yaşına girmek üzere azı dişleri çıkarıyomuş geceleri uyumuyomuş iştahsızmış. hah dedim bu diş belası baya uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?