kucağına atmada görev yükle canım ilgilensin oynasın kucaklasın işte keyif yapınca gıcıklaşıyorlar
hadi kaçalım kızlar ben bitiğim hep hizmet ettim gittiğim yerde hazır uyuyorken biraz uzanayım bari
öpüyorum sizi kızlar
canım çok sıkıldı gerçekten ben böyle pisikolojik olarak haftasonları evde kalırsam kendimi kötü hissediyorum.bugün geçtide artık yarın gezeriz bizde.
hem gece uyumadı hem erkenmi kalktı paşa iyi dayanıyo mert paşa bu uykusuzluğa canım yaaa.bu gece güzel uyurda sende dinlenirsin inşallah.yada eşin yarın evdedir uyumassa sabah ona verirsin gündüz uyursun biraz.
a.s marjicim bende yoktumherkese selam kızlar
dün gece muhabbeti koyultmuşsunuz ben kaçırmışım.
canım cok takma kafaya isilik gibi demişsin atesten sonra oluyor o karnı kırmızı kırmızı eylüldede olmustu hemen geciyo götür bakalım doktora ne diyecek bişeyi cıkmaz insallah efenınEfe bir şey yemiyor agzını kitliyor beşinci gün bugün ne kahkaha atıyor ne şarkı söylüyor
Agzına elini attırmıyor diş mi diyorum ama topikte diş çıkarırken böyle olan var mı
6. Hastalıgı araştırdım aktifse keyfi yerindeyse diyor ama efe çok keyifsiz bir haftadır da memeden başka bişi
Yedigi yok ve az az çok sık kaka yapıyor bunu anne sütüne de baglayanilirim
İlk zamanlardaki gibi yapıyor off ne dertli bir süreç bu allah beterinden saklasın
Yarın doçent dr a götürecez çok iyiymiş bakalım artık iyi laflarına da inanmaz oldum
Önceki dr da iyiydi güya
hepsi zorlamayla yapııyor kendi düşünerek yapan varmı merak ediyorumcanım okudum eşin pek yardımcı olmuyormuş benimki oluyorda 4, 4lük baba diyemem benim zorumla yapıyor bazı şeyleri.
bu erkeklere sinir oluyorumhiç kadın halinden anladıkları yok.
gelince yaz canım neymiş efenin derdiEfe bir şey yemiyor agzını kitliyor beşinci gün bugün ne kahkaha atıyor ne şarkı söylüyor
Agzına elini attırmıyor diş mi diyorum ama topikte diş çıkarırken böyle olan var mı
6. Hastalıgı araştırdım aktifse keyfi yerindeyse diyor ama efe çok keyifsiz bir haftadır da memeden başka bişi
İlk zamanlardaki gibi yapıyor off ne dertli bir süreç bu allah beterinden saklasın
Yarın doçent dr a götürecez çok iyiymiş bakalım artık iyi laflarına da inanmaz oldum
Önceki dr da iyiydi güya
Efe bir şey yemiyor agzını kitliyor beşinci gün bugün ne kahkaha atıyor ne şarkı söylüyor
Önceki dr da iyiydi güya
selamlar
dün giremedim kilo bildirimi mi yapacam sonrada misafirim bugün de var
67.1 istediğim gibimolmuyor çünkü çokk yiyorumm
kilo verenleri biraz okdum stres,mattika, karam
karam geçmiş olsun kuzuya.
stres alelerji demiştin süt allerjisi nasıl oluyor yedirdiğin bir şeyden mi oluyormuş,
birde biz nez amn süt vereceğiz ya sulandırsak da versek olmaz mı:44:
başşkaaaa hııı eliföykü afferinn emr kaan a artık bya baya yürüyor haa ne güzelll
vee b gezel haber de benden var: kıızm dün akşamdan beri nihayeettttt popişini çeviriyor ve yuvarlanıyorr
biliyorum bu biraz basit bi hareket gibi gelebilir size biz daha yeni yapıyoruz ,yan dahi dönemiyordu şimdi oyuncağıyla istediği gibi oynuyor .
emeklemek için kollarını uzatıyor önüne birşeyler indiriyorum, artık vermiyorumm
ve kollarından tutarak çok rahat yürüyor önceleri adım dahi atamıyordu, istediği yere yönlendiriyor benii ve tam bi sokak çocuğu olduu dış kapıya gelince çığık atıyor kapıya vuruyorrr kırıp çıkacakkkkkkk
başka bebeler umarım iyidir hastalıklar bizlerden ve bebişlerimizden uzak olsunnnn
hepsi zorlamayla yapııyor kendi düşünerek yapan varmı merak ediyorum
gelince yaz canım neymiş efenin derdi
diştendir belki gerçekten bazı bebekler zor çıkarıyor diyorum ya efede o guruptandır muhakkak
zor başlayan zor gidiyor işte:18:
a.s marjicim bende yoktum
canım cok takma kafaya isilik gibi demişsin atesten sonra oluyor o karnı kırmızı kırmızı eylüldede olmustu hemen geciyo götür bakalım doktora ne diyecek bişeyi cıkmaz insallah efenın
artık hepsi dısarıyı b iliyolar cnm işimiz gittikce zorlasıyorselamlar
dün giremedim kilo bildirimi mi yapacam sonrada misafirim bugün de var
67.1 istediğim gibimolmuyor çünkü çokk yiyorumm
kilo verenleri biraz okdum stres,mattika, karam
karam geçmiş olsun kuzuya.
stres alelerji demiştin süt allerjisi nasıl oluyor yedirdiğin bir şeyden mi oluyormuş,
birde biz nez amn süt vereceğiz ya sulandırsak da versek olmaz mı:44:
başşkaaaa hııı eliföykü afferinn emr kaan a artık bya baya yürüyor haa ne güzelll
vee b gezel haber de benden var: kıızm dün akşamdan beri nihayeettttt popişini çeviriyor ve yuvarlanıyorr
biliyorum bu biraz basit bi hareket gibi gelebilir size biz daha yeni yapıyoruz ,yan dahi dönemiyordu şimdi oyuncağıyla istediği gibi oynuyor .
emeklemek için kollarını uzatıyor önüne birşeyler indiriyorum, artık vermiyorumm
ve kollarından tutarak çok rahat yürüyor önceleri adım dahi atamıyordu, istediği yere yönlendiriyor benii ve tam bi sokak çocuğu olduu dış kapıya gelince çığık atıyor kapıya vuruyorrr kırıp çıkacakkkkkkk
başka bebeler umarım iyidir hastalıklar bizlerden ve bebişlerimizden uzak olsunnnn
ewet cnm keske bu siteye girdiğimizde herkese tlf mesajı gitse su online fln diye ne güzel olur dimi benım hayal dünyamda cok geniş sanırımbizsiz kaynatmışlarüzüldüm kaçırdığıma
hiç yemiyo hiçç süzüldü yavrumkaram altıncı hastalıkta keyifsizlik halsizlik 10 gün sürdü. ek gıda da yemiyodu ahmet. hiç de keyifli değildi yani. götür bakalım dr ne dicek belki başka bi derdi vardır paşanın. diş çıkarma zamanlarında mikroplara daha açık olurlarmış dişi de rahatsız ediyosa hepsi birden zor olur yavruya
hiç deme ya eskiden beri huysuz ama şuanki halini görünce eski halini özledim en azından gülerdi şarkı söylerdihepsi zorlamayla yapııyor kendi düşünerek yapan varmı merak ediyorum
gelince yaz canım neymiş efenin derdi
diştendir belki gerçekten bazı bebekler zor çıkarıyor diyorum ya efede o guruptandır muhakkak
zor başlayan zor gidiyor işte:18:
kem küm şey evet benim eşim öyle sanırım her şeyde yardımcıbende merak ediyorum stres öyle eşlere bravo çoğu zorlamayla yardım ediyor
gel bu akşam kudurakbizsiz kaynatmışlarüzüldüm kaçırdığıma
artık hepsi dısarıyı b iliyolar cnm işimiz gittikce zorlasıyor
sekoscum artık sende pesinden kosturursun
ewet cnm keske bu siteye girdiğimizde herkese tlf mesajı gitse su online fln diye ne güzel olur dimi benım hayal dünyamda cok geniş sanırımasıl istediğim sey evde bi makina olsa bütün tozları düğmeye bastıgımda cekse ev tertemiz olsa
mattika döküntüler hala var özellikle çenesinde ve karnında sanırım 6.hastalık okudum diyoki yetişkinlerden alır kim acaba
yarın dr bakalım ne diyecekçarşambaya kadar iyileşir iinş işe o hastayken gitmek çok zor
Efe bir şey yemiyor agzını kitliyor beşinci gün bugün ne kahkaha atıyor ne şarkı söylüyor
Önceki dr da iyiydi güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?