2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gelmesin boşver
efeyle bide misafirmi ağırlıycan kudurma

yok değilim 3-5 yutkunuyor sonra çekiyor çekiyor

yarım lt süt almaları gerekliymiç mamada içmiyor nasıl olacak peki

işime geldi zaten benim de aman canıma minnet
biberon alıyor muydu ahmet
wee nin minik biberonunda su veriyorum efeye artık kolay içiyor ve bir içmeye 50 cc içiyor içi yanıyor çocugumun
sizce çok mu

canım sen yinede dene belki geçicidir.

kaçmak istememiştir kız işi vardır gerçekten

kv ler o yokken geldi.kv gıcıktır mıcıktır ama öle fiştekleme zhem benim koca da dinlemez pek annesini.benimkinin rahatına düşkünlüğü canım yaaa sıkıldım valla bi benimmi çocuğum dediğin gibi.başlarda böyle değildi sonradan oldu.sürekli ytorgunum sürekli yorgunum diyo anlamıyorum.bende yorgunum hem çalışıtğı halde benden daha fazla uyuyor.ben bide kaşama kadar bebe bakıyorum.

bende de süt azaldı. zaten uğraşmıyo memeyle. hızlı gelmezse bırakıyo. dediğin gibi yemek yiyo ama. bu zamandan sonra az da olsa emmeleri yetmez mi. doyumluk değil artık süt napalım

benimkide gündüzleri doyumluk emmiyo ben şuanda her ek gıdadan önce emziriyorum üstüne mama veriyorum.akşamları ve geceleri güzel emiyo sadece.9 aylık oldular artık canım napalım olmuyosa.

hemde ne silkelenmek istiyor canım yaa gerçekten çok bencilleşti bende dedim bugün çok bencilsin diye.bende uğraştım ettim bugün ona karnıyarık yaptım seviyor diye yapmıycam bidaha
ama yarın sorucam ona şimdi uykusunuda bozmuyor duymamazlıktan geliyor beyefendi.bakalım yarın nereye kaçıcak.

senin koca iyiymiş canım uyutmuş oğlanı benimkide uyutuyorduda önceleri bu ara iyice keyfine düştü herşeyi ben yapıyım o yatsn ohh ne alaaa

wee nin minik biberonunda su veriyorum efeye artık kolay içiyor ve bir içmeye 50 cc içiyor içi yanıyor çocugumun
sizce çok mu
bırak istediği kadar içsin suya ölçü koyulmaz hasta içi yanıyor
biberen almıyor
ben hep wee suluk kullandım
kaçtane aldım hiçbirini sevmiyor bunu seviyor

ilk çocukta benimkide fosur fosur uyurdu uykum geldi dinlenmem lazım der 9.30 -10 gibi yatardı
şimdide desinde görelim maymun gözünü açtı yok öyle yağma

sizce çok mu

niye çok olsun kız ne kadar içiyorsa ver

gündüzde ben iyi bi zıpladımda adamında umru sanki
sen niye zıpladın bacım

topik kapandı hadi dagılalım

nereye kız uykunmu geldi

biberen almıyor

karnı agrımaz yani dimi
öykü her şeyi sana yıkmaya çalışıyor zamanla uyanık ol
nerden mi biliyorum bendenbazı görevleri yıgmışım eşimin üstüne hiç yapmıyorum
git gide artıyor bir de bu işler sıvı sabun doldurmadan bulaşık yerleştirmeye kadar eşime bakar
gece de efeyi uyutmak onun görevi uyutur öyle gider yatar
nasıl yaptım sinsice öyle bir sinsilik ki ben bile farketmedim nasıl oldu

gülmezsin gülmezsinsinirlenince ben bile kendimden nefret ediyorum direk tribe bağlıyorum

erkekler rahat değişik varlıklar bak insanlar demedim varlıklar dedim

ilk çocukta benimkide fosur fosur uyurdu uykum geldi dinlenmem lazım der 9.30 -10 gibi yatardı

sen niye zıpladın bacım

nereye kız uykunmu geldi

uykum gelmedi 9 da uyandım bugün
gelse de uyutmaz ki efe efeyi sallarken uyuma gibi bir becerim yok kvalidem gibi
size yazarken hamagı ayagımla sallıyorum ayagım uyuştu
iç bacak kaslarım gelişti sayesinde

biberen almıyor

benimkide emzik seçimini wee den yana kullandı başkasını almıyor wee nin 2 numarasını bile almıyor geçmemiz laızmdı.

aynı benimki anasına çekmiş benimki.bi işi ben yarım saatte yapıcaksam o 1 saatte yapar.

gözünü açmı diyosun bacım napıyım kızz akşamları yorgunum deyip yatayım çocuğu kucağınamı vereyim olurmuki işe yararmı.

banada öğret kız o sinsilikleri

benimkide sıvı sabunları doldurur wc kağıdını değiştirir çöpü atar onu bile başıma kakar niye yapmadın diye.
eskiden yemek bile yapardı eski kocamı özlüyorum

sen niye zıpladın bacım

nereye kız uykunmu geldi
ben çalışıp o otururken bana batıyor adam ondan zıpladım

ya sen nasıl bişeysin koptuuuuuuuuuuuum kızzz

gülmezsin gülmezsinsinirlenince ben bile kendimden nefret ediyorum direk tribe bağlıyorum

erkekler rahat değişik varlıklar bak insanlar demedim varlıklar dedim

bunun gibi mibunun gibi mi
tribal enfeksiyoncu seni
küsme kız bana kızma da ben seni böyle sevdim
ama soruma cevap vermiyorsun o ayrı

uykum gelmedi 9 da uyandım bugün
gelse de uyutmaz ki efe efeyi sallarken uyuma gibi bir becerim yok kvalidem gibi
size yazarken hamagı ayagımla sallıyorum ayagım uyuştu
iç bacak kaslarım gelişti sayesinde

benimkide kol kasalrımı geliştirdi salla salla bazen geceleri sallarken uyuya kalırdım sonra zırlamasına uyanırdım o durum gerçekten çok sinir bozucu.şimdi beşiği yanımda değil odasına gidip oturarak yada ayakta sallıyorum uyuyamıyorum bölelikle

kucağına atmada görev yükle canım ilgilensin oynasın kucaklasın işte keyif yapınca gıcıklaşıyorlar

hadi kaçalım kızlar ben bitiğim hep hizmet ettim gittiğim yerde hazır uyuyorken biraz uzanayım bari
öpüyorum sizi kızlar

bunun gibi mibunun gibi mi
tribal enfeksiyoncu seni
küsme kız bana kızma da ben seni böyle sevdim
ama soruma cevap vermiyorsun o ayrı
soru neydi kız:44:

insan o durumda çıldırıyor dimi yok ama bende sessiz kalmıycam yeter artık o değişiyosa bende değişirim.
dur gaza gelme hemen ama çocuk büyütmek müşterek mesai ister bir an önce anlaşılırsa bu durum daha iyi olur

gidiyorum bu seferrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…