merhaba hanimlar,
karam, benim oglum da aynen hic bisey yemiyodu hemde bayagi surdu istahsizlik, cok huysuzdu hemde asiri derecede oyun yaparken bile agliyodu, dokundurmuyodu damaklarini ve ardindanda 1 disi patladi alttan simdi 2 tane var... sizinkide distir buyuk ihtimal.
Benim oglanda bana ve babaya cok duskun kimsenin kucagina gitmeyi sevmiyor bazen cok bunaltiyor, biryere gidince gozu beni gormeyince hemen agliyor varmi sizde boyle durumlar ?
gece uykulari da pek duzenli sayilmaz, bazen sadece 2 ya 3 kalkip su iciyo ama bazen 30 defa kalkiyorum gunduz leri 2 defa yatiyor 3 saati buluyo bazen toplam uykusu...
bizden boyle hanimlar...
geçmişe gidiyoruuum
çok geçmiş olsun karamcım, 6. hastalık mı hiç duymadım. umarım biran önce geçer,
hivda bayadır desteksiz oturuyor ve sanırım oturmayı sevdiği için yatmayı istemiyor kzucuk
amin inşallahselamlar
dün giremedim kilo bildirimi mi yapacam sonrada misafirim bugün de var
67.1 istediğim gibimolmuyor çünkü çokk yiyorumm
kilo verenleri biraz okdum stres,mattika, karam
karam geçmiş olsun kuzuya.
stres alelerji demiştin süt allerjisi nasıl oluyor yedirdiğin bir şeyden mi oluyormuş,
birde biz nez amn süt vereceğiz ya sulandırsak da versek olmaz mı:44:
başşkaaaa hııı eliföykü afferinn emr kaan a artık bya baya yürüyor haa ne güzelll
vee b gezel haber de benden var: kıızm dün akşamdan beri nihayeettttt popişini çeviriyor ve yuvarlanıyorr
biliyorum bu biraz basit bi hareket gibi gelebilir size biz daha yeni yapıyoruz ,yan dahi dönemiyordu şimdi oyuncağıyla istediği gibi oynuyor .
emeklemek için kollarını uzatıyor önüne birşeyler indiriyorum, artık vermiyorumm
ve kollarından tutarak çok rahat yürüyor önceleri adım dahi atamıyordu, istediği yere yönlendiriyor benii ve tam bi sokak çocuğu olduu dış kapıya gelince çığık atıyor kapıya vuruyorrr kırıp çıkacakkkkkkk
başka bebeler umarım iyidir hastalıklar bizlerden ve bebişlerimizden uzak olsunnnn
ahmette kablo kovalıyor nesi cazip kablonun anlamıyorum:26:götürün bakalım umarım bir an önce iyileşir efe
maşallah hivdayadönmeye başlamış bizimki 4 aydan beri dönüyor peşinde koşmaktan mahvoldum döne döne tehilkeli yerlere gidiyor geçen telefonun kablosunu yerken yakaladım 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor dönmeyi bizimki gibi abartırsa işin çok zor
aslında onlarda işte yoruluyor bide eve gelince koşturmaca zormu geliyor nebende merak ediyorum stres öyle eşlere bravo çoğu zorlamayla yardım ediyor
halamı düzelmedi ben bugün dr götürdün sanıyordumhiç yemiyo hiçç süzüldü yavrumhepsi vurdu galiba dişlerine baktım aglasa da çatladım bembeyaz olmuş ama kırmızılık yok
hiç deme ya eskiden beri huysuz ama şuanki halini görünce eski halini özledim en azından gülerdi şarkı söylerdi
kudururdu
kem küm şey evet benim eşim öyle sanırım her şeyde yardımcı
ve bir gün demedi ben sana bu kadar yardım ettim ben bu kadar koşturuyorum falan demez bazen ben üşenirim
o der gel berabewr yapalım bitsin galiba şanslıyım bu konuda maaşallah diyim de nazarım degmesin
boncugu da koyayım
gel bu akşam kudurakkeyfim pek yok ama bu topik benim kafamı dagıtıyor:118:
aferin hivdaya
efe gibi tembelmiş o dadiş emekleme yok oturma süresi uzadı sadece
hayal gücüne de bayıldım bana mail geliyor arada bu kişi yorum yaptı diye ama her yorumda gelmiyor kafasına göre atıyor
kk maili
aslında oturmak en zoru bebelereçok geçmiş olsun karamcım, 6. hastalık mı hiç duymadım. umarım biran önce geçer,
hivda bayadır desteksiz oturuyor ve sanırım oturmayı sevdiği için yatmayı istemiyor kzucuk
sesini duyduk ya dahada bişey demiyorummerhaba hanimlar,
karam, benim oglum da aynen hic bisey yemiyodu hemde bayagi surdu istahsizlik, cok huysuzdu hemde asiri derecede oyun yaparken bile agliyodu, dokundurmuyodu damaklarini ve ardindanda 1 disi patladi alttan simdi 2 tane var... sizinkide distir buyuk ihtimal.
Benim oglanda bana ve babaya cok duskun kimsenin kucagina gitmeyi sevmiyor bazen cok bunaltiyor, biryere gidince gozu beni gormeyince hemen agliyor varmi sizde boyle durumlar ?
gece uykulari da pek duzenli sayilmaz, bazen sadece 2 ya 3 kalkip su iciyo ama bazen 30 defa kalkiyorum gunduz leri 2 defa yatiyor 3 saati buluyo bazen toplam uykusu...
bizden boyle hanimlar...
geçmiş dedim topu topu 1 sayfacıkmışgeçmişe mazi derler deyip ilk sulu esprimi patlatayım
sessiz fırtına bebegini tanıyabilir miyiz hünerleri ne neler yapar
ahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başınabenimki de oturmayı sevmiyor ayakta duracak illa kalkıp dimdik duruyor
niye hiç aynaya bakmıyomusungıdıgımın oldugunu hatırladım sayenizde
kendimi onla oynarken buldum sizi beklerken
selahattin ensar güzel isim ismi gibi güzel yaşasın sağlıkla inşallahEvet yaa hep takipteyim sizi hemde hamileligimin basindan beri gizli sakli takiliyodum dermisimyok saka bi yana bagimlilik yapiyor diye yazmiyodum pek... hep okudum sizi ama ara sira yazarim artik
Oglum 08/09/12 dogdu adi Selahattin Ensar, oldu bitti eli ayagi durmaz cok hareketli ve cok aglardi ama artik duzeliyoruz yavastan da olsatek basina oynamayi hic sevmez illaki ya ben ya babasi...elifi n bebegi gibi 4/5 adim atiyor ama emekleme hic yok biyerlerden tutnunmaya calisiyo bi kac gundur masallah ...
ek gidaya gelince bazen masallah cok guzel yiyor bazen de istahsiz oluyo gun gunu tutmuyo valla... artik anne sutu bitti diyebiliriz cok azaldi zaten ...
pazar pazar dr mu var bilmiyorum varsa da yarın ögleden sonra götürecez gösterecez
gündemi sen yazıyosun tabi geçmiş olmaz gevezekoyayım da kızma kıss
allah bagışlasın canım maaşallahh ensaraEvet yaa hep takipteyim sizi hemde hamileligimin basindan beri gizli sakli takiliyodum dermisimyok saka bi yana bagimlilik yapiyor diye yazmiyodum pek... hep okudum sizi ama ara sira yazarim artik
Oglum 08/09/12 dogdu adi Selahattin Ensar, oldu bitti eli ayagi durmaz cok hareketli ve cok aglardi ama artik duzeliyoruz yavastan da olsatek basina oynamayi hic sevmez illaki ya ben ya babasi...elifi n bebegi gibi 4/5 adim atiyor ama emekleme hic yok biyerlerden tutnunmaya calisiyo bi kac gundur masallah ...
ek gidaya gelince bazen masallah cok guzel yiyor bazen de istahsiz oluyo gun gunu tutmuyo valla... artik anne sutu bitti diyebiliriz cok azaldi zaten ...
ahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başına
niye hiç aynaya bakmıyomusunkop kop kop :18:
doğru bugün pazardr olmaz akılmı var bende hepten uçtum
maşallah kızına. yaptıkları her yeni şey büyük heyecanselamlar
dün giremedim kilo bildirimi mi yapacam sonrada misafirim bugün de var
67.1 istediğim gibimolmuyor çünkü çokk yiyorumm
kilo verenleri biraz okdum stres,mattika, karam
karam geçmiş olsun kuzuya.
stres alelerji demiştin süt allerjisi nasıl oluyor yedirdiğin bir şeyden mi oluyormuş,
birde biz nez amn süt vereceğiz ya sulandırsak da versek olmaz mı:44:
başşkaaaa hııı eliföykü afferinn emr kaan a artık bya baya yürüyor haa ne güzelll
vee b gezel haber de benden var: kıızm dün akşamdan beri nihayeettttt popişini çeviriyor ve yuvarlanıyorr
biliyorum bu biraz basit bi hareket gibi gelebilir size biz daha yeni yapıyoruz ,yan dahi dönemiyordu şimdi oyuncağıyla istediği gibi oynuyor .
emeklemek için kollarını uzatıyor önüne birşeyler indiriyorum, artık vermiyorumm
ve kollarından tutarak çok rahat yürüyor önceleri adım dahi atamıyordu, istediği yere yönlendiriyor benii ve tam bi sokak çocuğu olduu dış kapıya gelince çığık atıyor kapıya vuruyorrr kırıp çıkacakkkkkkk
başka bebeler umarım iyidir hastalıklar bizlerden ve bebişlerimizden uzak olsunnnn
bacaklara kollara yayılmadı mı döküntüler? ozaman başka bişey gibi. ama 3 gün yüksek ateş çok benziyo 6.hastalığamattika döküntüler hala var özellikle çenesinde ve karnında sanırım 6.hastalık okudum diyoki yetişkinlerden alır kim acaba
yarın dr bakalım ne diyecekçarşambaya kadar iyileşir iinş işe o hastayken gitmek çok zor
ben de yürüsün dengede dursun diye oyun yapıyorum. tek elimi bırakıyorum ayaktayken aslında bi süre duruyo ama kızıyo elini bıraktım diye. cesareti olsa yürür belki ama korkak çıktı benim ahmetahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başına
1 tabak çengelköy salatalığı kısaca hıyarı yedimüstünede rezene oh oh iyi geldi
mattika ne yapıyorsun
1 tabak çengelköy salatalığı kısaca hıyarı yedimüstünede rezene oh oh iyi geldi
mattika ne yapıyorsun
kelimeleri kurcalamaallah bagışlasın canım maaşallahh ensara
hızlı gonzaleslerden deseneevet bagımlılık yapıyor dogru artık poz verirken bile burayı düşünüp
poz veriyorumbaktım profiline de bir yerede yazmıyorsun dedim in midir cin midir nedir aralarda yazdım sana okuyor muydun
evet yay gibi oluyor sallanıyor efe de
hatırladım diyorum canım farkettim demedim buraya yazarken koca göbegimi bile unutuyorum
gıdık halt etmiş gıdıkla gıdıkla
varmıdır vardırgezmedin heralde hiçi gibi mi geçti günün
ben bugün dana gibi yedim sanırsın içimde efenin kardeşi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?