2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım
sesin hiç çıkmıyordu
sesini duyduk böylelikle
evet aynen öyle oyun oynuyoz birden bagırıyor çagırıyor
ve sebepsiz yere aglıyor tamam zaten çok akıllı degildi ama böyle de degildi
üç gün ateşi de vardısizin ne kadar sürdü demekki çok zorlu geliyor dişler

amin inşallah
bunlar harbi sokak çocuğu korkuyorum kapının yanından geçmeye hemen baybay yapıyor çığlık atıyor sıpa
hivdayada maşallah totoyu çevirebildi ha tembel

ahmette kablo kovalıyor nesi cazip kablonun anlamıyorum:26:

bende merak ediyorum stres öyle eşlere bravo çoğu zorlamayla yardım ediyor
aslında onlarda işte yoruluyor bide eve gelince koşturmaca zormu geliyor ne
amaaan onları anlamak ne mümkün habire dürtücez işte

halamı düzelmedi ben bugün dr götürdün sanıyordum

çok geçmiş olsun karamcım, 6. hastalık mı hiç duymadım. umarım biran önce geçer,
hivda bayadır desteksiz oturuyor ve sanırım oturmayı sevdiği için yatmayı istemiyor kzucuk
aslında oturmak en zoru bebelere

sesini duyduk ya dahada bişey demiyorum

geçmişe mazi derler deyip ilk sulu esprimi patlatayım
geçmiş dedim topu topu 1 sayfacıkmış

sessiz fırtına bebegini tanıyabilir miyiz hünerleri ne neler yapar

Evet yaa hep takipteyim sizi hemde hamileligimin basindan beri gizli sakli takiliyodum dermisim yok saka bi yana bagimlilik yapiyor diye yazmiyodum pek... hep okudum sizi ama ara sira yazarim artik
Oglum 08/09/12 dogdu adi Selahattin Ensar, oldu bitti eli ayagi durmaz cok hareketli ve cok aglardi ama artik duzeliyoruz yavastan da olsa tek basina oynamayi hic sevmez illaki ya ben ya babasi...elifi n bebegi gibi 4/5 adim atiyor ama emekleme hic yok biyerlerden tutnunmaya calisiyo bi kac gundur masallah ...

ek gidaya gelince bazen masallah cok guzel yiyor bazen de istahsiz oluyo gun gunu tutmuyo valla... artik anne sutu bitti diyebiliriz cok azaldi zaten ...

pazar pazar dr mu var bilmiyorum varsa da yarın ögleden sonra götürecez gösterecez
gündemi sen yazıyosun tabi geçmiş olmaz gevezekoyayım da kızma kıss

selahattin ensar güzel isim ismi gibi güzel yaşasın sağlıkla inşallah

allah bagışlasın canım maaşallahh ensara
hızlı gonzaleslerden desene evet bagımlılık yapıyor dogru artık poz verirken bile burayı düşünüp
poz veriyorum baktım profiline de bir yerede yazmıyorsun dedim in midir cin midir nedir aralarda yazdım sana okuyor muydun
ahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başına

niye hiç aynaya bakmıyomusun kop kop kop :18:

evet yay gibi oluyor sallanıyor efe de
hatırladım diyorum canım farkettim demedim buraya yazarken koca göbegimi bile unutuyorum
gıdık halt etmiş gıdıkla gıdıkla

maşallah kızına. yaptıkları her yeni şey büyük heyecan

bacaklara kollara yayılmadı mı döküntüler? ozaman başka bişey gibi. ama 3 gün yüksek ateş çok benziyo 6.hastalığa
0-3 yaş arası bebekler geçirirmiş virüs sebep oluyo çok rastlanan bişey. yetişkinden mi geçti bilmem ama ahmete avm de bulaşmıştı.
10 günde süzülmüştü baya kilo vermişti

ahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başına
ben de yürüsün dengede dursun diye oyun yapıyorum. tek elimi bırakıyorum ayaktayken aslında bi süre duruyo ama kızıyo elini bıraktım diye. cesareti olsa yürür belki ama korkak çıktı benim ahmet

1 tabak çengelköy salatalığı kısaca hıyarı yedim üstünede rezene oh oh iyi geldi
mattika ne yapıyorsun

afiyet olsun. ben karpuz yedim şiştim. şekerliymiş kaloriliymiş ama yedim bi kere
napayım zorla ahmeti uyuttum geldim, kucakta uyucakmış yerine bırakınca ayağa kalkıyo

kelimeleri kurcalama lafı çevirme gıdık göbek g.. göbek hepsi var mı var

gezmedin heralde hiçi gibi mi geçti günün
ben bugün dana gibi yedim sanırsın içimde efenin kardeşi var
varmıdır vardır ben zaten cumartesi pazar diyete off oluyorum yarın dikkat başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…