2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün hep evdeydik ne kvalidelere efeyi bırakasım geldi ne de dışarı çıkasım
mutfagı düzenledim benim kız tatile çıkmış 1 ay yok temizlik de bana kaldı
o şu bu derken akşam oldu ana eşim yemek yapmamış gel sana yemek ısmarlayayım dedim gittik
ee şimdi diyeceksiniz bize ne asıl şimdi sizi ilgilendiriyor
eşim yemek kuyrugunda sanki bedava
kadının biri geldi 41 kere maaşallah çok güzel bebek cart curt dedim kısa kes
demedim tabi çok hsta dedim kadının suratı çöktü
öpecekti heraldeben hayatta öyle şeyler yapmam bee
çenem düştü anafikir şu hasta deyince yanaşamıyorlar

afiyet olsun. ben karpuz yedim şiştim. şekerliymiş kaloriliymiş ama yedim bi kere
napayım zorla ahmeti uyuttum geldim, kucakta uyucakmış yerine bırakınca ayağa kalkıyo
bi habbe boyları var türlü türlü huyları var
kelimeleri kurcalama lafı çevirme gıdık göbek g.. göbek hepsi var mı var

varmıdır vardır ben zaten cumartesi pazar diyete off oluyorum yarın dikkat başlar
var var unum da var 3G var
sessizfırtına hoşgeldin. 91li misin yoksa? oy oyy biz yaşlıyızz

sen kaçlıydın mattika

dün avmde banka oturdum eşimi bekliyom kadının biri geldi ahmeti sevmeye durdu yanağına fln dokundu. ahmet bi bakış baktı sonra ağlamayı bi bastı ortalık inledi. dedim yabancı insanlar dokundu kızdın di mi oğlum, haklısın annem. kadını bozdum ama bi işe yaramadı dokundu sonuçta

bir de isiliklerle başım dertte. sırtında ve boynunda var. özellikle gıdıkta çok yoğun sabah banyo yaptırıyrum silikleşiyo, öğlene yine kırmızı. ne yapılır banyodan başka?

benimkide hem kel hem fodul herşeye cesareti var ama heniz gücü yok

tuvaletten çıkmazsın artık hayırdır yoksa zayıflamanın sırrı bu muçabuk söyle
yo bana öyle olmuyor etkilemiyor salatalık beni gerçi bu saatte 2. yiyişim

afiyet olsun. ben karpuz yedim şiştim. şekerliymiş kaloriliymiş ama yedim bi kere
napayım zorla ahmeti uyuttum geldim, kucakta uyucakmış yerine bırakınca ayağa kalkıyo
benim favorimde karpua dilimi 40 kaloriymiş hiç bişey yani
yanlışmı biliyorum yoksa

sessizfırtına hoşgeldin. 91li misin yoksa? oy oyy biz yaşlıyızz
ben ne yapayım siz yaşlıysanız

he anladık anafikride anlayuamadığım koca kadın hasta bebektenmi korktu

sagol mattika eveeett 91 liyim
çık dışarıminnak anne seni
benle stress ihtiyar heyetindeyiz

evet ya yabancılar dokmasın ögretecem büyüdükçe efeye devir kötü
ben tanıdıklardan bile hoşlanmazkenyabancılardaki ne cürret
aklıma başka bişi gelmiyor eviniz kaç derece ve nasıl giyiniyor
havalar bugün bozdu yagmur yagdı bugün burda

Yok kiz , oyle dusunmedim ama su gercekki cok sicak kanlisin ,yani bana oyle geliyor ... Evet 1 saat oldu yatirali yaklasik

ne bileyim sandığınız kadar masum değil, çok şekerli yazıyodu karpuz için.
kızdım bugün yapabildiği şeyleri yapmak istemiyo. şu arabanın üstüne oturtuyorum öyle duruyo aşağı atlayıp emekleyerek gidiyo nereye gidicekse. emekleme de master yaptı düşme tehlikesi olan işlere girmiyo tutunup kalktığı zaman tek elle ağırlığını vermeden duruyo biz yaptırınca kıyamet kopuyo.

bir de bağırma huyu çıktı. herşeye kızıyo herşeye bağırıyo avmde rezil olduk

söylemem yaşımı
30 olmadan bi çocuk doğurdum mutluyum
31 sinanladım ben
ben de 29,5stresi söylemeyeyim şimdi

karpuz kalorisi en fazla meyve muz da öyle
kız yok öpecekti anladı ben pas vermeyince hasta dedim bir de bozuldu yaşlıydı kadın ondan alışmamış böyle şeylere

elini ıslatıp bu yerleri elinle sık sık silsen nasıl olur

ben ihtiyarımda sen gençsin bacım 29 yaş neki

karam ev çok sıcak dereceği ahmet kırdı ölçemiyorum ama en az 26 dır. oynarken uyurken hep terliyo. tek çıtçıtlı ile geziyo. alt giydiriyorum dizleri acımasın diye. yağmurdan serin oldu burası da ozaman üstüne tişört. yine de terliyo. ev öyle sıcak ki tişörtleri boşuna almışım diyorum evde hiç giyemiyo

pratik ve hafif sütlü tatlı tarifi olan var mı

Yok kiz , oyle dusunmedim ama su gercekki cok sicak kanlisin ,yani bana oyle geliyor ... Evet 1 saat oldu yatirali yaklasik
aman susu suss uyusunbenimki de göyyaaa uyuyor
öyle oldugumu söylerler genelde seviyorum ya hayatı dagı taşı topragı bıldırcınımıefemi

yoktu sanki detaylı incelemedim aslında aynı yerlere baktım yarın dr a soram bakam ne diyo 5.hastalık da varmış dün gördüm onu da
bak taa derinlerden çıkardım cevap yazdım bazıları gibi görmezlikten gelmedim

adam oldular bunlar sinir bizdede var elinden bişey alınca veya kızınca yuvarlanıp tepinip bağırıyor bide ağlıyor

stres taş 18
karpuz hergün yiyorum ben:18: 40 değilmi kalorisi

elini ıslatıp bu yerleri elinle sık sık silsen nasıl olur

ben ihtiyarımda sen gençsin bacım 29 yaş neki
yok beaa kocadık hem de bir yastıkta
var benim paşa lokumu çok pratik hayırdır kim geliyor
bizim de ev öyle ama efe tşirt giyo pek de terlemiyor ha kollar buz gibi oluyor üşüyor mu sıcaktan mı öyle acaba
emekleyen bebelere dizlik çıkarmışlar onlardan kullan istersen geçen benle sddkk yarıştıran kadında vardı
olsun kizlar annelik duygusunu tattiniz ya cok sukur en onemlisi bu varsin birz geç olsun ...

kızz uslubün bizim marjiye benziyor pozitiff

sütlü irmik tatlısı
ben sana ne dedim atlamışım sorun neydi yaz cevaplıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…