bi habbe boyları var türlü türlü huyları varafiyet olsun. ben karpuz yedim şiştim. şekerliymiş kaloriliymiş ama yedim bi kere
napayım zorla ahmeti uyuttum geldim, kucakta uyucakmış yerine bırakınca ayağa kalkıyo
var var unum da varkelimeleri kurcalamalafı çevirme gıdık göbek g.. göbek hepsi var mı var
varmıdır vardırben zaten cumartesi pazar diyete off oluyorum yarın dikkat başlar
sessizfırtına hoşgeldin. 91li misin yoksa? oy oyy biz yaşlıyızz
sessizfırtına hoşgeldin. 91li misin yoksa? oy oyy biz yaşlıyızz
bugün hep evdeydik ne kvalidelere efeyi bırakasım geldi ne de dışarı çıkasım
mutfagı düzenledim benim kız tatile çıkmış 1 ay yok temizlik de bana kaldı
o şu bu derken akşam oldu ana eşim yemek yapmamış gel sana yemek ısmarlayayım dedim gittik
ee şimdi diyeceksiniz bize ne asıl şimdi sizi ilgilendiriyor
eşim yemek kuyrugunda sanki bedava
kadının biri geldi 41 kere maaşallah çok güzel bebek cart curt dedim kısa kes
demedim tabi çok hsta dedim kadının suratı çöktü
öpecekti heraldeben hayatta öyle şeyler yapmam bee
çenem düştü anafikir şu hasta deyince yanaşamıyorlar
karaam evet arada yazdin canim okudum ama nedense bugun katilmak istedim
bi habbe boyları var türlü türlü huyları var
var var unum da var3G var
sen kaçlıydın mattika
benimkide hem kel hem fodul herşeye cesareti var ama heniz gücü yokmaşallah kızına. yaptıkları her yeni şey büyük heyecan
bacaklara kollara yayılmadı mı döküntüler? ozaman başka bişey gibi. ama 3 gün yüksek ateş çok benziyo 6.hastalığa
0-3 yaş arası bebekler geçirirmiş virüs sebep oluyo çok rastlanan bişey. yetişkinden mi geçti bilmem ama ahmete avm de bulaşmıştı.
10 günde süzülmüştü baya kilo vermişti
ben de yürüsün dengede dursun diye oyun yapıyorum. tek elimi bırakıyorum ayaktayken aslında bi süre duruyo ama kızıyo elini bıraktım diye. cesareti olsa yürür belki ama korkak çıktı benim ahmet
yo bana öyle olmuyor etkilemiyor salatalık beni gerçi bu saatte 2. yiyişimtuvaletten çıkmazsın artık hayırdır yoksa zayıflamanın sırrı bu muçabuk söyle
benim favorimde karpua dilimi 40 kaloriymiş hiç bişey yaniafiyet olsun. ben karpuz yedim şiştim. şekerliymiş kaloriliymiş ama yedim bi kere
napayım zorla ahmeti uyuttum geldim, kucakta uyucakmış yerine bırakınca ayağa kalkıyo
ben ne yapayım siz yaşlıysanızsessizfırtına hoşgeldin. 91li misin yoksa? oy oyy biz yaşlıyızz
he anladık anafikride anlayuamadığım koca kadın hasta bebektenmi korktubugün hep evdeydik ne kvalidelere efeyi bırakasım geldi ne de dışarı çıkasım
mutfagı düzenledim benim kız tatile çıkmış 1 ay yok temizlik de bana kaldı
o şu bu derken akşam oldu ana eşim yemek yapmamış gel sana yemek ısmarlayayım dedim gittik
ee şimdi diyeceksiniz bize ne asıl şimdi sizi ilgilendiriyor
eşim yemek kuyrugunda sanki bedava
kadının biri geldi 41 kere maaşallah çok güzel bebek cart curt dedim kısa kes
demedim tabi çok hsta dedim kadının suratı çöktü
öpecekti heraldeben hayatta öyle şeyler yapmam bee
çenem düştü anafikir şu hasta deyince yanaşamıyorlar
çık dışarısagol mattika eveeett 91 liyim
dün avmde banka oturdum eşimi bekliyom kadının biri geldi ahmeti sevmeye durdu yanağına fln dokundu. ahmet bi bakış baktı sonra ağlamayı bi bastı ortalık inledi. dedim yabancı insanlar dokundu kızdın di mi oğlum, haklısın annem. kadını bozdum ama bi işe yaramadı dokundu sonuçta
bir de isiliklerle başım dertte. sırtında ve boynunda var. özellikle gıdıkta çok yoğun sabah banyo yaptırıyrum silikleşiyo, öğlene yine kırmızı. ne yapılır banyodan başka?
dedim şimdi diyordur bir rahat vermiyor topigin muhtarı mı diyor ne düşündün kız hakkımda kötüyse özelden msj
iyiyse ana sayfayaiyi yaptın kızz gel katıl bize ananın halini analar anlar
uyudumu ensar ne yapıyor
benimkide hem kel hem fodul herşeye cesareti var ama heniz gücü yok
yo bana öyle olmuyor etkilemiyor salatalık beni gerçi bu saatte 2. yiyişim
benim favorimde karpua dilimi 40 kaloriymiş hiç bişey yani
yanlışmı biliyorum yoksa
ben ne yapayım siz yaşlıysanız
he anladık anafikride anlayuamadığım koca kadın hasta bebektenmi korktu
31 sinsöylemem yaşımı
30 olmadan bi çocuk doğurdum mutluyum
benimkide hem kel hem fodul herşeye cesareti var ama heniz gücü yok
yo bana öyle olmuyor etkilemiyor salatalık beni gerçi bu saatte 2. yiyişim
benim favorimde karpua dilimi 40 kaloriymiş hiç bişey yani
yanlışmı biliyorum yoksa
ben ne yapayım siz yaşlıysanız
he anladık anafikride anlayuamadığım koca kadın hasta bebektenmi korktu
elini ıslatıp bu yerleri elinle sık sık silsen nasıl olurdün avmde banka oturdum eşimi bekliyom kadının biri geldi ahmeti sevmeye durdu yanağına fln dokundu. ahmet bi bakış baktı sonra ağlamayı bi bastı ortalık inledi. dedim yabancı insanlar dokundu kızdın di mi oğlum, haklısın annem. kadını bozdum ama bi işe yaramadı dokundu sonuçta
bir de isiliklerle başım dertte. sırtında ve boynunda var. özellikle gıdıkta çok yoğun sabah banyo yaptırıyrum silikleşiyo, öğlene yine kırmızı. ne yapılır banyodan başka?
ben ihtiyarımda sen gençsin bacım 29 yaş nekiçık dışarıminnak anne seni
benle stress ihtiyar heyetindeyiz
evet ya yabancılar dokmasın ögretecem büyüdükçe efeye devir kötü
ben tanıdıklardan bile hoşlanmazkenyabancılardaki ne cürret
aklıma başka bişi gelmiyor eviniz kaç derece ve nasıl giyiniyor
havalar bugün bozdu yagmur yagdı bugün burda
söylemem yaşımı
30 olmadan bi çocuk doğurdum mutluyum
aman susu suss uyusunYok kiz , oyle dusunmedim ama su gercekki cok sicak kanlisin ,yani bana oyle geliyor ... Evet 1 saat oldu yatirali yaklasik
maşallah kızına. yaptıkları her yeni şey büyük heyecan
bacaklara kollara yayılmadı mı döküntüler? ozaman başka bişey gibi. ama 3 gün yüksek ateş çok benziyo 6.hastalığa
0-3 yaş arası bebekler geçirirmiş virüs sebep oluyo çok rastlanan bişey. yetişkinden mi geçti bilmem ama ahmete avm de bulaşmıştı.
10 günde süzülmüştü baya kilo vermişti
ben de yürüsün dengede dursun diye oyun yapıyorum. tek elimi bırakıyorum ayaktayken aslında bi süre duruyo ama kızıyo elini bıraktım diye. cesareti olsa yürür belki ama korkak çıktı benim ahmet
adam oldular bunlar sinir bizdede var elinden bişey alınca veya kızınca yuvarlanıp tepinip bağırıyor bide ağlıyorne bileyim sandığınız kadar masum değil, çok şekerli yazıyodu karpuz için.
kızdım bugün yapabildiği şeyleri yapmak istemiyo. şu arabanın üstüne oturtuyorum öyle duruyo aşağı atlayıp emekleyerek gidiyo nereye gidicekse. emekleme de master yaptı düşme tehlikesi olan işlere girmiyotutunup kalktığı zaman tek elle ağırlığını vermeden duruyo biz yaptırınca kıyamet kopuyo.
bir de bağırma huyu çıktı. herşeye kızıyo herşeye bağırıyo avmde rezil olduk
31 sinanladım ben
ben de 29,5stresi söylemeyeyim şimdi
karpuz kalorisi en fazla meyve muz da öyle
kız yok öpecekti anladı ben pas vermeyince hasta dedim bir de bozuldu yaşlıydı kadın ondan alışmamış böyle şeylere
yok beaa kocadık hem de bir yastıktaelini ıslatıp bu yerleri elinle sık sık silsen nasıl olur
ben ihtiyarımda sen gençsin bacım 29 yaş neki
var benim paşa lokumu çok pratik hayırdır kim geliyorkaram ev çok sıcak dereceği ahmet kırdı ölçemiyorum ama en az 26 dır. oynarken uyurken hep terliyo. tek çıtçıtlı ile geziyo. alt giydiriyorum dizleri acımasın diye. yağmurdan serin oldu burası da ozaman üstüne tişört. yine de terliyo. ev öyle sıcak ki tişörtleri boşuna almışım diyorum evde hiç giyemiyo
pratik ve hafif sütlü tatlı tarifi olan var mı
olsun kizlar annelik duygusunu tattiniz ya cok sukur en onemlisi bu varsin birz geç olsun ...
sütlü irmik tatlısıkaram ev çok sıcak dereceği ahmet kırdı ölçemiyorum ama en az 26 dır. oynarken uyurken hep terliyo. tek çıtçıtlı ile geziyo. alt giydiriyorum dizleri acımasın diye. yağmurdan serin oldu burası da ozaman üstüne tişört. yine de terliyo. ev öyle sıcak ki tişörtleri boşuna almışım diyorum evde hiç giyemiyo
pratik ve hafif sütlü tatlı tarifi olan var mı
aman susu suss uyusunbenimki de göyyaaa uyuyor
öyle oldugumu söylerler geneldeseviyorum ya hayatı dagı taşı topragı bıldırcınımı efemi
yoktu sanki detaylı incelemedim aslında aynı yerlere baktım yarın dr a soram bakam ne diyo 5.hastalık da varmış dün gördüm onu da
bak taa derinlerden çıkardım cevap yazdım bazıları gibi görmezlikten gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?